AirVPN за торент

Една от основните причини, поради които хората искат да купуват VPN абонаменти, е фактът, че можете спокойно да торент. Това, което много потребители на начинаещи VPN не знаят, е, че не всеки отделен VPN позволява изтегляне на сървъри на своите сървъри и много от VPN-ите, налични на пазара, не трябва да се използват за торент на първо място.


Внимание!

Torrenting без VPN е проблем

Въпреки че торентите са легални в повечето страни, изтеглянето на съдържание, защитено с авторски права, не е. дон’няма да ви хванат да го правите - използвайте VPN!

Вземете AirVPN сега ▸

Има много различни неща, на които трябва да внимавате, когато решавате дали даден VPN трябва да се използва за торрент. Разгледахме всички функции на AirVPN и извършихме различни тестове, за да определим дали AirVPN за торент е добра покупка или не.

AirVPN е достоен избор за торент?

Казано по-просто, AirVPN изглежда е един от най-добрите VPN, що се отнася до торент. Докато го’не е най-добрият VPN в света, той се откроява в няколко ключови области, включително торент.

Разглеждайки уебсайта на AirVPN, е напълно ясно, че те се опитват да подчертаят техничността на своя VPN, а не използваемостта. Докато други VPN се опитват да имат възможно най-чист уебсайт, за да насърчат новите потребители на VPN да изпробват услугите си, AirVPN върви по другия път и не извинява, че знае повече от повечето потребители в Интернет.

Поради това AirVPN е доста трудно да се настрои. След като сте минали този етап обаче, добрите времена започват, тъй като получавате прилична сигурност, както и голяма торентна функционалност. Позволявам’Погледнете тази функционалност.

P2P трафик в AirVPN

Тъй като торентирането заема много честотна лента, много VPN не позволяват никакъв P2P трафик или масово го ограничават. Дори някои от по-големите VPN доставчици позволяват P2P трафик само на някои от техните сървъри, така че да се уверят, че другите им сървъри не се претоварват. Разбира се, допълнителна причина за това е авторското право - VPN се опитват да избегнат конфликти със собствениците на авторски права.

AirVPN има много солидна и много проста P2P политика. Казват ви да правите каквото искате и не ви задават въпроси! Можете да провеждате торенти на всичките им сървъри и по никакъв начин няма ограничения за P2P трафик.

Не забравяйте, че това, че ви е позволено да торент в AirVPN, не означава, че тяхното обслужване е достатъчно добро, за да имате задоволително изживяване. Позволявам’Разгледайте производителността, както и сигурността на AirVPN и дали е достатъчно добър, за да използвате торент ефективно и безопасно.

AirVPN скорост

AirVPN не е ужасно, когато става дума за скорост, но това е така’също не е страхотно. Скоростите са доста непоследователни от сървър до сървър, така че ще са необходими някои опити да се намери правилната.

AirVPN Сигурност

AirVPN се представя много по-добре в отдела за сигурност, отколкото в Performance. Ще намерите всички основни функции за сигурност с AirVPN. Можете да използвате OpenVPN протокола и да бъдете гарантирани от факта, че няма течове на DNS или IP.

На всичкото отгоре имате и индустриалното стандартно криптиране AES-256 за най-добрата сигурност. От това, което видяхме досега, изглежда, че AirVPN не регистрира никакви лично идентифициращи се данни, което го прави наистина безопасен VPN за торент.

Поради наличието на широки защитни функции, е почти гарантирано, че никой няма да може да проследи вашата торент активност обратно към вас. На всичкото отгоре вашият интернет доставчик няма да може да разгледа нито една от историята ви на сърфиране.

AirVPN местоположение

Това е може би единственият проблем, който можем да открием с AirVPN’s сигурност. AirVPN е базиран в Италия, която е част от съюза с 14 очи. Това е проблем за поверителността, но, ще твърдим, не е толкова важно за торентерите.

AirVPN’s Политиката без регистрация изглежда непосилна, доколкото можем да кажем, което означава, че те няма да имат какво да предоставят, дори ако някой поиска информация, свързана с вас.

Ценообразуване

И така, колко струват всички гореспоменати функции? Около 3,1 лв. / Месец, ако се абонирате за 3 години наведнъж. Плановете стават все по-скъпи, тъй като намалявате времето на абонамента си, но дори стандартният едномесечен план е по-малък от 8 долара.

Това прави AirVPN доста евтин VPN за торент. Въпреки че има само няколкостотин сървъра в арсенала си, той има безупречни данни за сигурност и е добър избор за хора, които са готови да пожертват малко производителност за повече сигурност.

присъда

AirVPN е добър VPN за торент. Единственият проблем с него е непостоянното изпълнение, но ако търсите сигурни торенти - не търсете повече.

Препоръчителни четива:

AirVPN преглед

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 12