Liberty Shield VPN Review


Liberty Shield VPN (cunoscut anterior ca UK Proxy Server) este un serviciu care oferă asistență pe mai multe platforme și routere, ascunzând nimic și oferind o probă gratuită de 48 de ore pentru a testa serviciul pentru tine înainte de a plăti abonamentul..

Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de pe piață, Liberty Shield VPN vă permite să deblocați site-urile de la resursele cenzurate către Netflix, toate fiind susținute de protocolul ales de dvs..

Puteți comuta rapid între IP-uri, obțineți date nelimitate și instalați aplicația pe aproape orice dispozitiv doriți, inclusiv obținerea unui router VPN pre-configurat care’Vă îndepărtează toate grijile.

Cu toate acestea, numărul de server este scăzut, astfel încât puteți să vă confruntați cu probleme de latență dacă puteți’nu mă conectez undeva aproape de tine. Acest lucru poate fi dificil, Liberty Shield VPN oferind doar nouă țări ca opțiuni.

Acestea fiind spuse, se pare că accentul lor se bazează pe calitate peste cantitate - în loc să se concentreze pe investiții în mai multe locații’am investit într-o rețea mai mare în țările pe care le oferă.

Securitate și confidențialitate

Acest furnizor VPN este localizat într-o țară cu 5 ochi. Mai exact, acesta’s în Scoția din Marea Britanie, care are o lege foarte intimă-prietenosă numită Snooper’s Carta. Acest lucru îl face un loc mai puțin decât ideal pentru stocarea datelor dvs. sensibile.

Liberty Shield VPN oferă o politică de confidențialitate detaliată care trece peste ceea ce înregistrează și donează’jurnal. Aceasta’Sunt chestii standard, dar există’s nu este o politică fără log-log, cu jurnalele de conexiune stocate și utilizate cu afiliații.

Rețeaua VPN este configurată pentru a permite conexiuni atât PTTP (implicit) cât și L2TP (cunoscute și sub numele de IPSec). Liberty Shield VPN acceptă și OpenVPN (ambele UDP / TCP), pe care le oferiți’ar fi trebuit să vă stabiliți pe cont propriu. Cu toate acestea, oferă asistență pentru protocol și ghidurile de instalare disponibile sunt ușor de urmărit.

Deși mulți consideră că OpenVPN este cel mai sigur, iar celălalt are spații de securitate raportate pe scară largă, opțiunile L2TP / IPSec și PPTP fac din Liberty Shield VPN o alegere viabilă dacă’într-o țară care recunoaște și blochează conexiunile OpenVPN.

Criptarea este de 256 biți, ceea ce este un standard al industriei - este posibil să fi auzit despre aceasta referire “grad militar”. În acest scop, nu am găsit absolut nimic în calea scurgerilor WebRTC sau IPv6 - cu toate acestea, pe unele servere, s-a observat redirecționarea DNS (adică scurgeri DNS).

Lipsa oricăror caracteristici speciale - multi-hop, Tor peste VPN sau un switch switch - sunt puțin dezamăgitoare, deoarece includerea acestora ar îmbunătăți substanțial calitatea aplicației și ar ridica câteva noturi..

Viteză și performanță

Majoritatea VPN-urilor suferă o scădere masivă a vitezei de descărcare / încărcare atunci când sunt conectate, ceea ce face mai dificilă utilizarea acestor VPN-uri pentru, streaming și torrenting.

Liberty Shield VPN, cu toate acestea, oferă un proxy simplu, pe lângă VPN - datele nu sunt’nu a fost trimis printr-un tunel securizat, dar proxy vă va schimba adresa IP în locația dorită și puteți naviga pe Internet fără restricții, fără pierderi de viteză.

Majoritatea VPN-urilor au o conexiune rapidă și o fac aproape inutilizabilă, cu atât mai puțin una lentă. Viteza noastră inițială nu a fost’Nu foarte repede pentru a începe, iar rezultatele au fost dezlănțuitoare.

Unele companii VPN fie accelerează datele gratuite ca o modalitate de a preveni încordarea pe serverele lor sau încurajează oamenii să treacă la opțiunea plătită. Media noastră a arătat că, cel puțin, Liberty Shield VPN păstrează 50% din viteza inițială, chiar și pe conexiunea de încercare gratuită.

Întrucât vitezele sunt în cele din urmă un subiect subiectiv, informați-ne în secțiunea de comentarii dacă experiența dvs. a fost la fel de rapidă!

Cum se descarcă și se instalează Liberty Shield VPN

Deși site-ul este ușor de utilizat, procesul de configurare pentru Liberty Shield VPN ar putea fi un pic confuz pentru unii.

Nu puteți descărca software-ul fără a vă înscrie, chiar și pentru încercarea gratuită. Doar dând clic pe “Obțineți VPN,” chiar și după înscriere, vă va duce înapoi la pagina de cumpărare / înregistrare, chiar și după ce vă conectați. Acesta este un proces foarte frustrant.

Pentru a descărca aplicația, trebuie să vă conectați pentru a accesa Tabloul de bord, de unde accesați o filă numită Detalii de acces care vă permite în final să descărcați aplicația.

Odată descărcat, instalarea este rapidă, dar trebuie să vă conectați la aplicație pentru a vă accesa și contul.

Suport multiformat

Liberty Shield VPN vă permite să instalați VPN-ul lor pe PS3, Xbox, Wii, computere și telefoane Windows, Android, Mac și iOS și chiar să vindeți routere pre-configurate care transformă întreaga dvs. conexiune la internet într-una securizată de VPN.

Acest lucru înseamnă că puteți utiliza orice dispozitiv, cum ar fi o cutie Kodi sau Amazon Fire TV și că puteți utiliza routerul Liberty Shield VPN pentru a vă ajuta să deblocați orice’as vrea.

Interfața este în mare măsură aceeași pe toate platformele, cu excepția unora dintre protocoale fiind diferite - iPhone-urile, în mod celebru, nu permit unei aplicații să aibă o conexiune nativă OpenVPN și necesită să instalați o aplicație separată, clientul oficial OpenVPN și să rulați. VPN-ul dvs. prin intermediul acestuia.

VPN Liberty Shield pentru Netflix

După cum am menționat anterior, Liberty Shield VPN este un rebrand al UK Proxy Server. Acest lucru înseamnă că un singur lucru pe care se poate baza întotdeauna Liberty Shield VPN este deblocarea conținutului geo-restricționat și a site-urilor web.

Am reușit să sărim din Marea Britanie Netflix către Netflix SUA și din nou, cu o întârziere de 15 secunde în conexiune, fără a face compromisuri cu calitatea HD.

Vitezele mari și conexiunile criptate fac din Liberty Shield VPN o alegere bună pentru a vă ocoli Netflix’s interzicerea procurii.

La fel se poate spune, așa cum s-a vorbit și în secțiunea anterioară, pentru Kodi și alte servicii de streaming (Hulu, Amazon Prime Video și chiar YouTube).

Liberty Shield VPN pentru torrenting

Singura diferență între un VPN pentru streaming și descărcarea torentelor este dacă sunt permise sau nu conexiunile P2P pe serverele lor și dacă acestea accelerează datele BitTorrent.

Deoarece Liberty Shield VPN deschide întregul internet, aceasta deschide o lume de explorare pentru torenți împreună cu acesta. În multe locuri, tu’Voi găsi interzise specifice de urmărire și site-uri de torrent.

Cu Liberty Shield VPN, puteți parcurge ușor aceste două blocuri, pe aproape toate serverele. Deoarece Liberty Shield s-a concentrat pe îmbunătățirea câtorva servere a acestora, în loc să crească în mai multe țări, serverele oferă aceeași funcționalitate.

Liberty Shield VPN este bun pentru utilizatorii din China?

China este renumită pentru Marele Firewall, în care internetul este supus cenzurii în masă, ba chiar și VPN-urile neautorizate sunt interzise (ceea ce face ca scopul propriu al unei VPN să fie ineficient).

Întrucât Liberty Shield a fost fondat în esență pentru a facilita turiștilor britanici care se aventurează în afara țării să poată accesa aceleași resurse pe care le-au avut acasă,’este ideal pentru a vă ocoli guvernele fericite de cenzori. Modelul de criptare este robust’este o alegere solidă a serverelor, iar vitezele sunt fiabile cu o conectivitate aproape 100% a conectivității.

Acestea fiind spuse, dacă obiectivele dvs. sunt să vă angajați în dizidențe politice, s-ar putea să vă descurcați mai bine cu o VPN dedicată special pentru a păstra libertatea de exprimare decât pur și simplu deblocarea site-urilor.

A sustine

In timp ce acolo’este o linie telefonică în direct, mai ales dacă aveți probleme cu routerul, experiența noastră ne-a pus din păcate în legătură cu un personal care nu’par foarte experimentat când vine vorba de VPN-uri.

Pe de altă parte, însă, acolo’este un sistem de ticketing, opțiuni de chat live, ghiduri de configurare pentru practic toate imaginile platforme imaginabile, o secțiune extinsă de FAQ și Blog, precum și o adresă fizică, care inspiră încredere.

Prețuri

Pentru ceea ce oferă, mulți ar putea spune că Liberty Shield VPN este puțin costisitor.

Cel mai puțin plătit este de 7,58 USD / lună, prin opțiunea anuală. Dacă este plătit lunar, taxa este de 9,09 USD. Acea’nu este atât de valoros al unei tranzacții și, având în vedere faptul că puteți plăti doar prin două tipuri de carduri de credit, toate avantajele ies pe fereastră atunci când cântărește avantajele pro și contra față de prețuri și posibilele limitări prezentate de opțiunile de plată.

Linia de jos

În cele din urmă, Liberty Shield VPN este un software sigur și sigur care face ceea ce doriți, dar s-ar putea să nu fie cel mai bun pentru dvs.’nu ești rezident din Marea Britanie sau este încasat în dolari (sau în orice altă monedă decât livre).

Eticheta de preț este mai grea decât beneficiile afișate și există anumite îngrijorări cu privire la securitatea inconsistentă. S-ar putea să nu fie pentru toată lumea, dar dacă doriți ceva fără clopote și fluiere și pentru a vă asigura un acces neîngrădit la site-urile dvs. de streaming preferate, Liberty Shield VPN ar putea fi cea pentru dvs..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =