VPNSecure áttekintés

A VPNSecure nem jelentkezik be Ausztráliából, és először 2010-ben jelent meg. A VPNSecure áttekintésünk szerint ez a szolgáltatás biztonságos és könnyen használható, miközben megengedi a torzítást. 24 órás élő csevegést, rengeteg fizetési lehetőséget és támogatást kínál számos platformon.


A VPNSecure nagy része’A vonzereje a magánélethez fűződő vokális elkötelezettsége, de van’Sokkal inkább a VPN számára, mint a naplók és a titkosítás. enged’Látja, hogy mennyi VPNSecure képes szállítani.

Biztonság jellemzők

Van néhány oka, hogy óvatossá váljon, ám ezek nem állnak fenn’T tényleg a T-ről&Cs. Néhány évvel ezelőtti tudományos cikk kiemelte az IPv6 és a DNS szivárgást, mint az Android VPNSecure problémáját, és különféle VPN figyelmeztető listákba helyezte..

A VPNSecure azonban ezt nyilvánosan kijelentette A szivárgással kapcsolatos kérdésekkel foglalkoztak (vagy először soha nem létezett). A VPNSecure kliens pedig a “Szivárgás javítása” és a az IPv6 letiltásának lehetősége, így a szivárgások már nem tűnnek aggodalomnak.

Itt találhatók a VPNSecure által kínált biztonsági szolgáltatások:

 • A szokásos biztonságos alagút-protokoll - OpenVPN (TCP / UDP)
 • Változó titkosítási erő: DES-CBC, AES-128, AES-256
 • Öld meg a kapcsolót
 • Szivárgás elleni védelem
 • Lopakodó VPN (az érzékelés elkerülése érdekében a magas cenzúrájú hálózatokon)

Ezek az eszközök meglehetősen szabványosak, de ezeknek ki kell elégíteniük a felhasználók túlnyomó többségének igényeit. Sajnos az alapértelmezett beállítások nem ideálisak a védelemhez: a letiltás kapcsoló le van tiltva, és a titkosítási rejtjel az elavult DES-CBC. Javasoljuk, hogy ezeket azonnal módosítsa.

Naplókat tart-e a VPNSecure??

Röviden - nem.

A VPNSecure azt állítja, hogy megtartja “nincs napló, soha.” Hogy’Ez egy frissítő értékesítési pont, és zenének kell lennie az érzékeny VPN-felhasználók fülének. Sok VPN elrejti az adatgyűjtési folyamatokat a Adatvédelmi irányelvek dokumentumban, még akkor is, ha webhelyük másképp állítja. Hogy’Nem erről van szó a VPNSecure esetében.

Röviden, nem tudtuk volna’nem találunk bizonyítékot arra, hogy a VPNSecure megőrzi az Ön adatait, tehát mi is’biztos abban, hogy állításaik pontosak. Összességében a társaság viszonylag őszinte volt a hiányosságok iránt; változtatásokat hajtottak végre és úgy hangoltak be dolgokat, amit mi ajánlunk.

Ezzel mondta, A VPNSecure Pty Ltd Ausztráliában van bejegyezve - az 5 Eyes intelligencia-megosztási keretrendszer tagja, és általában nem a leginkább a magánéletbarát hely a világon. Ezt a VPNSecure megfontolásakor szem előtt kell tartania.

Sebesség és teljesítmény

A biztonság kevéssé érdemes sebesség nélkül. enged’Látja, hogy a VPNSecure hogyan működik ezen a területen.

Szerver lefedettség

Miközben a kiszolgálók száma nem egyértelmű, a VPNSecure 48 országot kínál, és még több hely közül választhat. Hogy’Több, mint tisztességes lefedettség egy kis VPN-szolgáltatás számára. De mi a haszna a szervernek, ha tud?’t teljesítményt nyújt?

Sebességteszt eredményei

Számos tényező határozza meg a VPN sebességét, tehát a kétértelműség elkerülése érdekében különféle helyekről mentünk és futottunk néhány sebességteszttel. Itt van a kiindulási sebességünk:vpnsecure sebesség-teszt alapvonal

És itt vannak a csatlakozási sebességek, ha a világ minden tájáról kiszolgálókhoz kapcsolódnak:

London, Egyesült Királyság

vpnsecure london uk speed test

 • Letöltés: 28 Mbps (a kiindulási érték 12% -a)
 • Feltöltés: 79 Mbps (a kiindulási érték 40% -a)

New York, USA

vpnsecure new york minket sebességteszt

 • Letöltés: 20 Mbps (a kiindulási érték 8,5% -a)
 • Feltöltés: 54 Mbps (a kiindulási érték 27% -a)

Szingapúr, Szingapúr

vpnsecure szingapúri sebesség-teszt

 • Letöltés: 17 Mbps (a kiindulási érték 7% -a)
 • Feltöltés: 2 Mbps (a kiindulási érték 1% -a)

Sydney, Ausztrália

vpnsecure sebességteszt sydney

 • Letöltés: 16 Mb / s (a kiindulási érték 7% -a)
 • Feltöltés: 11 Mbps (a kiindulási érték 5,5% -a)

A VPN sebességét mindig a kiindulási kapcsolat sebességével összefüggésben kell tekinteni. Ebben az értelemben a VPNSecure a nagyon lassú VPN szolgáltatás - a sebesség esése akkor is jelentős, ha a közeli szerverekhez kapcsolódnak, például a londoni szerverhez. Ha a sebesség a fő kritérium, akkor nézd meg a leggyorsabb VPN-ek listáját.

Könnyű használat és a multiplatform támogatás

A VPNSecure számos platformon elérhető, ügyfelekkel:

 • ablakok
 • Mac operációs rendszer
 • iOS
 • Android
 • Linux
 • Chrome (proxy)

Az OpenVPN alkalmazásokon keresztül számos eszközön, valamint útválasztókon is használható: Paradicsom, Synology NAS és DD-WRT. Tehát mindenkinek képesnek kell lennie arra, hogy letölthessen egy példányt, és viszonylag könnyedén elinduljon.

Ott’Nem is kell kérdeznie a támogatást a VPNSecure letöltésének módjáról. A weboldal gyorsan vezet a letöltési oldalakra, ahol kiválaszthatja a megfelelő csomagot, és másodpercek alatt megkaphatja az ügyfelet.

Az interfész - nagyrészt - szép és egyszerű, de vannak furcsa furcsa dolgok, például az a tény, hogy’t kapcsolja ki az alkalmazást leválasztás nélkül, ugyanakkor ott is’Nem globális szétkapcsol gomb.vpnsecure beállítások

Mint láthatja, ott van’Nem sokat bántalmazni a Beállítások menüben, a legfontosabb biztonsági szempontok mellett, mint például a kill kapcsoló, titkosító rejtjel, IPv6 blokkolása, stb ott’Ezenkívül lehetősége van kiválasztani, mely tartományokat kívánja átvinni a VPN-en - nagyon örvendetes kiegészítés.

A Netflix és más streaming platformok feloldása

A VPNSecure ügyfélszolgálata szerint, abbahagyták a Netflix támogatását mind a VPN, mind az intelligens DNS szolgáltatás révén.

Az Egyesült Államok keleti partján levő összes VPNSecure-kiszolgálón átmentünk, és egyikükön sem tudtuk megkerülni a Netflix USA földrajzi korlátozásait. Végül azonban a streaming elérhetővé vált a West Coast egyik szerverén.

vpnsecure az oa streaming

Nem volt’Különösen sima, és ellenőriztük, miért van ez a hivatalos Netflix sebességteszten (fast.com). Itt’amit kaptunk:vpnsecure netflix sebességteszt

Mondanom sem kell, hogy az Ultra HD és akár a HD streaming sem kérdéses.

Nézze meg a Netflix legjobb VPN-listáját.

P2P és torrent

Plusz oldalról a VPNSecure lehetővé teszi a torrentolást a szerverlistájuk nagy részén, a P2P-t csak több kiszolgálón blokkolva. A szolgáltatás egy SSH SOCKS proxy és ésszerűen biztonságos. Röviden: ez messze nem a torrenting legrosszabb VPN-jétől.

Ennek kapcsán, amint azt fentebb megjegyeztük, a VPNSecure teljesít alacsony sebesség. Ha jó alapsebességed van, akkor ez nem sok probléma. Egyébként ne’Nem lepődj meg, ha az élmény csalódást okoz.

A P2P legjobb élményének biztosítása érdekében győződjön meg róla’a torrenting egyik legjobb VPN-jét használja.

Online cenzúra Kínában és másutt

Mi a helyzet a VPNSecure-lal?’Képes-e megkerülni a kormány cenzúráját? A denevér mellett a cég megígéri, hogy engedi “vegye vissza a szabadságát, és élvezze a korlátlan internetet.” Hogy ez megtörténjen, a StealthVPN funkció. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megkerüljék a kínai nagy tűzfalat és különösen a mély csomagok ellenőrzését.

Szeretjük a szolgáltatás által nyújtott biztonsági szintet is - a felhasználók többségének többnek kell lennie. Másrészt, a sebesség nem’t nagyszerű.

Ugyanez vonatkozik más cenzúrájú országokra is, ideértve Oroszországot, Iránt, Szaúd-Arábiát, Fehéroroszországot stb.

Vevőszolgálat

Kissé váratlanul a VPNSecure számos ügyfél-támogatási lehetőséget kínál:

 • 24/7 élő chat
 • Támogatási jegyek
 • Részletes tudásbázis

Örömmel beszélgettünk egy Allan nevű támogató ügynökkel, és nagyon elégedettek voltunk gyors és informatív válaszaival. Hasonlóképpen, az önsegítő erőforrások jól meg vannak írva, és számos fontos témát lefednek, különösen amikor a telepítési folyamatról van szó. Ennek ellenére a weboldal minden bizonnyal több információt is felhasználhat a szolgáltatásokról - mi ezek és hogyan működnek.

Összességében mi’Biztos vagy benne, hogy ha problémákba ütközik, a VPNSecure segít. Ez megkülönbözteti őket sok VPN-szolgáltatótól.

Árazás

Most mi’jött az árazás. Mint mi’A fentiek szerint itt van néhány lehetőség. Az első lehetőség egy 30 napos ingyenes próbaverzió, és egyetlen kiszolgálóval érkezik az Egyesült Államokban, és 2 GB sávszélességet korlátoz. Ennek ellenére valóban hasznos bevezetést nyújt a VPNSecure klienshez.

A főcsomagot ezekben az előfizetési tervekben kaphatja meg (mindegyikre 7 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik):

 • 1 hónapos terv: $ 9.95
 • 6 hónapos terv: 49,92 USD (8,32 USD / hónap)
 • 1 éves terv: 79,92 USD (6,66 USD / hónap)

Az elfogadott fizetési módok a következők PayPal, CashU, Payza, Paymentwall, Bitcoin és minden fontosabb hitel- vagy betéti kártya - tehát a VPN-felhasználók teljes spektrumát le kell fedni.

Mindezt összefüggésben összevetve - az árképzés nem felháborító, de ugyanazon árért többet megszerezhet másutt is, különösen, ha megnézi a 10 legjobb VPN-t.

Alsó sorban

Összességében élveztük a VPNSecure megismerését és nagyra értékeltem a szolgáltatás őszinteségét. Minden róla szól “megbízható.” Azt’Ez is nagyon sokoldalú, de nem túl gyors vagy jó ahhoz, hogy feloldja néhány olyan agresszív geo-blokkolót, mint a Netflix. Ha te’egyébként nem érdekli ez, akkor ez’s neked!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 + = 33

map