VPNReactor áttekintés

Néhányannak az internet böngészésekor egy kicsit nagyobb biztonságra és nyugalomra van szüksége. Olcsó és kevésbé ismert fogyasztói VPN-k nem szükségesek’Mindig vannak a szükséges funkciók, és nehéz feladat lehet önmagát eldönteni, hogy az Ön szolgáltatásai mindent megtesznek-e, amire szüksége van.


Hogy’ezért mi ma’újból elkészíti a VPNReactor áttekintését “a legerősebb VPN, amelyet valaha hoztak létre!”

A kérdés az, hogy a VPNReactor eleget tesz-e azoknak a hype-knek’saját maguknak teremtették meg? Reméljük, hogy a VPNReactor áttekintésével megválaszolja ezt a kérdést.

Áttekintés

A VPNReactor állítólag nagy teljesítményű VPN-szolgáltatás, amely a rendelkezésre álló legbiztonságosabb és leghatékonyabb privát böngészési megoldást kínálja. A VPNReactor áttekintésünk szerint a szolgáltatás valószínűleg kiszivárogtatott némi DNS-információt, amikor a kapcsolatot teszteltük.

Sajnos nem voltunk’nem tudunk csatlakozni a kiszolgálókhoz, amikor megpróbáltuk kipróbálni az ingyenes szolgáltatásaikat. Az ügyfél lehetővé tenné, hogy bejelentkezzünk a szolgáltatásba, de automatikusan 30% -kal lekapcsolódik, függetlenül attól, hogy eszközt vagy kapcsolat típusát próbáltuk.

Ennek ellenére az online ügyfeleknek, akik ténylegesen képesek voltak a szolgáltatást használni, nagyon sok jó dolog van, amit mondanunk kell’Egy pillanat alatt többet fogok beszélni.

A szolgáltatást korlátozott számú platformon kínálják, beleértve a MacOS-t, a Windows-ot és egy maroknyi mobil rendszert. Az eszköz támogatása meglehetősen szabványos, és nincs’sokat beszélni ezen a fronton.

A VPNReactor áttekintésünk kutatása közben észrevettük, hogy maga a szolgáltatásnak sokféle árpontja van, általában nagyobb számú támogatott protokollt vagy használható kiszolgálót kínál Önnek, amikor magasabb árakat keres..

Plusz oldalról úgy tűnik, hogy a VPNReactor legalábbis egy ideig hatékonyan feloldja az USA Netflix tartalmának feloldását. A kínzás a szolgáltatáson is megengedett, bár a jogi aggályokat továbbra is figyelembe kell venni.

Az ügyfél szintén nagyon egyszerűen használható, egyszerű gombokkal és egyszerű angol nyelvű beállításokkal.

Tehát, minden további nélkül, hagyja’belekerül a VPNReactor áttekintésünk csúnya morzsába.

A VPNReactor használata biztonságos?

Ez a kérdés sokrétű. A VPNReactor felülvizsgálatához mi’A tényleges biztonsági elemekre, valamint a jogi következményekre összpontosít’Aggódnia kell a szolgáltatás használata során.

Először a titkosítás. A VPNReactor állítása szerint 128 bites titkosítást használ, amelyet sokféle protokoll támogat. A lista kiterjedt, amit nagyon jó pontnak találtunk. A támogatott protokollok tartalmazzák:

 • OpenVPN
 • PPTP
 • L2TP / IPSec
 • SSTP
 • IKEv2
 • HTTPS
 • és mások

Noha a titkosítási szabvány sok versenytárshoz képest kissé hiányzik, a támogatási protokollok széles skálája jó érzés, lehetővé téve, hogy bizonyos mértékű ellenőrzést végezzen a használni kívánt VPN-kapcsolat típusa felett..

A szolgáltatás szivárgásának tesztelésekor azonban azt tapasztaltuk, hogy a szolgáltatás valóban felfedte a DNS-információnk némelyikét, azaz nem’Nem olyan biztonságos, mint amire a VPNReactor áttekintésünkre számíthattunk. Összességében a szolgáltatás egyértelműen hiányzik egy olyan vállalkozás számára, amely állítólag a legerősebb VPN-et hozta létre.

Ennek ellenére a tényleges titkosítási szabványok és a támogatott protokollok széles skálája nem létezik’t teljesen a megváltáson kívül.

Folytatva a VPNReactor áttekintésünket, mi’átnéz egy pillantást néhány jogi dologra’Valószínűleg figyelni fogja a szolgáltatás használata során.

Először is, a cég székhelye az Egyesült Államokban van, ami azt jelenti, hogy a "14 szem" joghatóság alá tartoznak. Ez azt jelenti, hogy az Ön személyazonosságáról vagy böngészési szokásairól a kormány vagy a LEA szereplők által gyűjtött adatok megoszthatók számos más, a joghatóság alá tartozó országgal.

Természetesen ez csak akkor jelent problémát, ha a nemzetközi törvényeket szándékozik megtörni a böngészési szokásaival, de ez megtörténik’Ez még mindig érdemes szem előtt tartani, ha’újságíró, aki a totalitárius rezsim alatt alkalmazott igazságtalanságról szól.

Egyéb szempont, amit figyelembe kell venni a társaság’A jelenlegi adatvédelmi politika és filozófiája az adatnaplózással szemben. A VPNReactor áttekintés céljából mi’Most átnézem ezt az információt.

A társaság öt napig tárolja az üzleti tranzakciók naplóit, valamint néhány kapcsolattartási adatot. Az összegyűjtött kapcsolati adatokat ügyféloldalon tartják és nem’t sehol nem jelentkezett be a tényleges szerveren. Az a tény, hogy naplóznak ezen információk egy részét, kissé megdöbbentő, de az’Örülök, hogy a cég átlátható az adatgyűjtés terén.

Szóval végül is’néhány dolog, amit te’Szeretném szem előtt tartani, ha te’hamarosan megy a VPNReactor-hoz, de a biztonság szempontjából határozottan többnek kell lennie, ha nem’Nem is aggódik a DNS szivárgás miatt.

Sebesség & teljesítmény

Mennyire gyors? A VPNReactor áttekintésünkre megkíséreltük letölteni ügyfeleiket annak érdekében, hogy kipróbálhassák ingyenes szolgáltatásaikat, azzal a céllal, hogy önmagunknak adjunk egy referenciaértéket, amely alapján megítélhetjük a szolgáltatás teljesítését..

Sajnos, amint azt korábban említettem, az ügyfél nem fog csatlakozni, még akkor sem, ha több eszközről be tudtunk lépni a szolgáltatásba.

enged’Vessen egy pillantást a sebességtesztekre, hogy jó ötlet legyen a VPNReactor áttekintésünkhöz.

VPNReactor áttekintés

Ez volt az alapteszt, amely megmutatta a meglehetősen általános átviteli sebességeket és a ping-ot.

VPNReactor áttekintés

És itt’s a teszt a VPNReactor mögül’biztonsági szolgáltatások. Mint láthatja, nem volt’Ez nagy hatással volt a ping-ra, de a letöltési sebesség az alapjel körülbelül 15% -át tette ki. Ez a teljesítmény jelentős lelassulása, amely óriási nem-nem, amikor a szolgáltatása szintén kiszivárog a DNS-információkra, és közmondásos karot és lábat fizet a konkurens VPN-szolgáltatásokhoz képest..

Ennek ellenére, ha nem’Nem is aggódik a letöltési sebesség és Ön miatt’elégedett a VPNReactor által nyújtott biztonság szintjével, ez továbbra is a VPN szolgáltatás az Ön számára.

Hogyan lehet letölteni és telepíteni?

Egy jó dolog, amit mi’örömmel tesszük be a VPNReactor áttekintésünket, hogy a szolgáltatás hihetetlenül egyszerűen telepíthető és használható.

VPNReactor áttekintés

A saját weboldaluk első oldalán észreveszi a letöltési linkeket minden ügyfelük számára. A letöltés után gyorsan át lehet telepíteni egy kis telepítést a szolgáltatás használatának megkezdése érdekében.

Regisztrálnia kell egy fiókot, akkor is, ha te’csak az ingyenes szolgáltatást használják, ami egyfajta döngésző. A fiók regisztrációjához e-mail megerősítést is igényel, tehát te is’Ha e-mailt szeretne használni, akkor küldjön egy e-mailt’újra aggódik a magánélet miatt.

Miután az alkalmazás telepítve van, és te’Ha fiókjába állítják, akkor futtathatják az ügyfelet a kapcsolat biztonságának megkezdése érdekében.

Mint láthatja, a felület nagyon egyszerű. A kapcsolat létrehozása előtt be kell írnia a fiókja adatait és be kell jelentkeznie. Miután eltaláltad “Csatlakozás,” az ügyfél megjelenik egy folyamatjelző sáv, amely bemutatja a kapcsolat haladását.

VPNReactor áttekintés

Fülek vannak a fiókbeállítások eléréséhez és az egyéb tervek megtekintéséhez, ami akkor kényelmes, ha fiókja frissíteni kívánja. Összességében véve, a felület szép és berendezett, egyszerű és hatékony funkcionalitással.

Alkalmazások & bővítmények

A szolgáltatás ügyféltámogatást nyújt a MacOS és a Windows, valamint az iOS és az Android számára. Ez meglehetősen szokásos, és az is’Olyan szégyen, hogy nincs’t további támogatás olyan platformokra, mint az Amazon Firestick vagy a VPN-kompatibilis útválasztók.

Ennek ellenére az’Több mint valószínű, hogy az eszköz lefedettségének szintje elegendő lesz a tipikus VPN-felhasználók számára.

Egy másik dolog, amelyet érdemes tudomásul venni, hogy ugyanabban a fiókban az egyidejű eszközök száma 1-re korlátozódik. Ez meglehetősen szigorú néhány versenytárshoz képest, de nem túl rossz, ha a böngészés nem’t többszörös egyidejű biztonságos csatlakozás szükséges.

Jó torrentingnek, a Netflixnek és Kínának?

Tehát most, a VPNReactor áttekintésünkhöz, mi’Vetünk néhány olyan funkciót, amelyek az ügyfelet sokoldalúvá teszik. Ilyen például az, hogy a VPN használható-e Kínából, és nem’hatékonyan oldja fel a Netflix tartalmát.

A Netflix szempontjából mi’örömmel jelentjük be, hogy a szolgáltatás hatékonyan tűnik fel a régióhoz kapcsolt tartalom feloldásához a Netflix szolgáltatásban. Ez egy hatalmas plusz, mivel a Netflix folyamatosan javul az ilyen szolgáltatások megsemmisítésében.

Egy kevésbé boldog eseményen, bár a szolgáltatás Kínában belül használható, maga a webhely nem érhető el. Bár úgy tűnik, hogy a szolgáltatás elég biztonságos ahhoz, hogy átjuthasson a nagy tűzfalakon, a Kínában belüli felhasználóknak meg kell találniuk egy másik módot a webhely elérésére, az ügyfél letöltéséhez és használatához, ami nyilvánvalóan legyőzi a célját.

És mi lenne a kínzó? A VPNReactor áttekintésünk során kutatva azt találtuk, hogy bár a protokollok és a különféle fizetési lehetőségek széles skálája ígéretes volt a torrent tevékenységre, csak 3 ország szerver lefedettsége kissé korlátozott volt. Használja saját belátása szerint, ha torrentot szeretne kapni e szolgáltatás felett.

Támogatás

A cég támogatást nyújt egy regisztrált felhasználók számára elérhető széles körű tudástár segítségével. Ez egy kicsit morzsás, mivel minden alkalommal be kell jelentkeznie, amikor hozzáférni akar a támogatási csatornákhoz.

A rendelkezésre álló tudásbázis, valamint a rendelkezésre álló GYIK-ok és oktatóanyagok kiterjedt hálózata semmi mást nem rejtélyes, és az összes információ naprakész és átlátható.

Valami, ami kissé hátrányos, az a mód, ahogyan a VPNReactor kezeli a közvetlen ügyfélszolgálatot. Támogatási jegyekkel elérhető támogatásuk, amelyet ajánlanak. E-mail támogatással is rendelkeznek, különféle prioritási szintekkel, az előfizetésed alapján.

Ez olyan zsíros és nem’t nagyon méltányos az alacsonyabb kategóriájú tervekért fizető felhasználók számára. Ennek ellenére a VPNReactor felülvizsgálatunk során azt tapasztaltuk, hogy a támogatás valóban gyors és hasznos volt, mihelyt átjutottunk.

Árazás

Ez egy újabb nagy. Ingyenes szolgáltatásukon kívül a VPNReactor néhány különféle fizetős előfizetést kínál, amelyek hozzáférést biztosítanak további protokollokhoz és szerverhelyekhez:

 • Az ingyenes csomag csak korlátozott PPTP és OpenVPN protokollokat, valamint egyetlen amerikai szervert kínál.
 • Az alapterv, havonta 7,99 dollárra, kiszolgálói helyek szélesebb skáláját kínálja.
 • A havi 9,99 dolláros Max-csomag hozzáférést biztosít az összes protokollhoz, az olcsóbb csomagok összes tulajdonságán kívül.
 • A Pro terv hozzáférést biztosít dedikált IP-kiszolgálókhoz, havonta 17,99 dollárért.

Ezek az árak valóban nagyon tisztességesek a sok versenyhez viszonyítva. Amíg nincs’t a legolcsóbb, ez természetesen nem a legdrágább VPN, különösen a dedikált IP-terv esetén.

Alsó sorban

Noha a VPNReactor áttekintésünkben néhány hibát találtunk a szolgáltatás iránt, amelyek a biztonságtudatosabb felhasználók számára nagy gondot okozhatnak, az általános tapasztalat meglehetősen szilárd és hatékony számos alkalmazás számára..

A szolgáltatás fő problémái a testreszabás hiánya, az előfizetések fizetésének szükségessége a jó tulajdonságok további elérése érdekében, valamint az a tény, hogy a weboldal Kínából nem érhető el..

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 1 =

map