VPNArea áttekintés

A VPNArea tesztelését végezzük’azt állítja, hogy ők’ez a leggyorsabb VPN a piacon - néhány meglepő eredménnyel.


OpenVPN

Áttekintés

A VPNArea egy nagyszerű VPN. Hihetetlenül átfogó szerverparkkal rendelkezik, hozzáférést biztosít a felhasználók számára a Netflixhez, és magas szintű biztonságot nyújt. Ellenőrzi az összes négyzetet a legtöbb felhasználó számára.

A VPNArea biztonságban tartja a felhasználókat az OpenVPN protokoll és a 256 bites AES algoritmus kombinálásával. A társaság bejegyzett Bulgáriában, hol van’Az ügyfél adatainak naplózása illegális. Továbbá, az ő a napi szerverek Svájcban vannak, amelynek szigorúbb adatvédelmi törvényei vannak, mint más országokban. Az ügyfelek tehát biztonságban érezhetik magukat adataik adatvédelmében.

A VPNArea dedikált ügyfelei vannak az Android, iOS, Mac, Windows és Linux rendszerekhez. A kiszolgáló mérete: több mint 200 szerver, azt állítják, hogy a VPN-k leggyorsabb sebessége. A felhasználók értékelni fogják ezeket a gyors sebességeket, amikor ők’újra streaming HD videók a Netflix vagy letölt torrenteket a P2P szerverekről.

Az ügyfél’Az interfész részletes, de nem felhasználóbarát. Ezért az újonnan érkezők számára kissé nehéz lehet navigálni. Miután felmásztak a tanulási görbére, ők’Több funkcionalitással jutalmazzák őket, mint a hasonló VPN-k. Szerencsére a VPNArea rendelkezik 24/7 élő csevegés funkció hogy bármikor kapcsolatba léphessen az ügyfélszolgálattal.

Mindez elérhető olyan alacsony, mint 4,92 USD havonta. Megéri-e magasabb árat, mint más hasonló VPN-ek? Olvassa el a VPNArea áttekintését, hogy eldöntse, ez a megfelelő választás az Ön számára.

A VPNArea biztonságos használata?

A VPNArea egy jól védett VPN. A felhasználók választhatnak a IKEv2 és OpenVPN protokollokat. Az OpenVPN, egy nyílt forráskódú szoftver, a webes protokollok biztonságának arany standardjának tekinthető. A protokollokat egyesítik a 256 bites AES rejtjel. Ez a kapcsolatot gyakorlatilag átjárhatatlanná teszi a támadásokkal szemben.

A VPNArea emellett rendelkezik egy kill kapcsolóval. Ez a szokásos VPN-k szokásos működési eljárása. Ha a VPN nem működik, azonnal leállítja az internetkapcsolatot. Ez biztosítja az adatok védelmét.

A szokásos biztonsági beállítások mellett a VPNArea rendelkezik néhány egyedi biztonsági rendszerrel, amelyek közvetlenül a szoftverébe vannak beépítve. Az Anti-DNS szivárgás rendszer megakadályozza, hogy böngészője feltárja az Ön domainjét’meglátogatja az ISP-t (internetszolgáltató). Ők is kínálnak Auto IP váltó. Ezzel megváltoztatta az IP-címet egy választott időközönként egy extra biztonsági szint elérése érdekében. A kipróbált 2.1.0-s verziónkban erre a menüpontra kattintva küldött minket Egyéni DNS-kiszolgálók. Ha be van kapcsolva, akkor továbbítja a DNS-kéréseket az ISP-től’a VPNArea felé’szervereit, tovább védve a DNS-szivárgásoktól.

Nem naplózási politika

Szinte minden VPN megbeszélés-mentes politikájáról szól, de a VPNArea segítségével a felhasználók bízhatnak benne’újra ezt a szabályt. A társaság Bulgáriában van bejegyezve, ahol egy szigorú törvény tiltja a vállalatokat az ügyféladatok naplózásáról.

Ennek ellenére, mint minden VPN esetében, meg is tudjuk’nem biztos, hogy ők’igazán nem vagyok’t a felhasználói adatok naplózása mindaddig, amíg nem’tesztelték.

Sebesség és teljesítmény

A VPNArea megengedi legfeljebb hatszor egyidejűleg csatlakoztatható készülékek. Ezek az eszközök csatlakozhatnak egy kiszolgálóparkhoz, amely a következőkből áll: több mint 200 szerver 70 országban. A VPNArea nem’A rendelkezésre álló VPN-k közül a legnagyobb szerverparkkal nem rendelkezik, de átfogóbb lefedettséggel rendelkezik, mint sok versenytársának.

Amikor a sebességről van szó, az összes VPN-t némi késés sújtja. Ezt a technológia megtervezése miatt lehetetlen elkerülni. Ezenkívül, ha több felhasználó van egy kiszolgálón, ez tovább lassítja a kapcsolatok sebességét.

A VPNArea egyik nagyszerű tulajdonsága’Az ügyfélfelület az, hogy láthatja a kiszolgálóhoz jelenleg csatlakoztatott felhasználók számát, valamint a kiszolgáló késleltetését, ezredmásodpercben..

A VPNArea interfész egyik nagyszerű tulajdonsága az láthatja a kiszolgálóhoz jelenleg csatlakoztatott felhasználók számát együtt a szerver késéssel, ezredmásodpercben kifejezve. Ez segít a kevésbé népszerű (és gyorsabb) kiszolgálók könnyű megtalálásában, ha a listát a terhelés, a késés és az Ön tartózkodási helyétől való távolság szerint rendezik.

A VPNArea másik dolga az, hogy a lassabb, de biztonságosabb OpenVPN protokoll között sokkal gyorsabb, de még mindig biztonságos IKEv2-re válthat. A VPNArea ezt állítja a protokoll IKEv2-re változtatása (ami a VPNArea által leírt némi kézi konfigurálást igényli’ügyfél területe) akár 100% -kal is növeli a sebességet. Mi’úgy döntöttünk, hogy ezt kipróbáljuk Európából.

Alapvető sebességünk VPN nélkül 300 MB / s letöltés és 275 Mb / s feltöltés. Ha egy közeli szerverhez kapcsolódott az OpenVPN UDP protokolllal, ez egy hatalmas lemondást eredményezett, ami csak mintegy 10% -át hagyta nekünk. Megdöbbentve és megdöbbentve sietve próbáltunk tesztelni az IKEv2-t, amelynek konfigurációja egy 13 lépésből álló feladat Windows rendszeren, egy szerver hozzáadását eredményezve. Az eredmény zavart és dühös lett minket - az IKEv2 sebesség eredménye szinte azonos volt azzal, amit az OpenVPN-vel kaptunk!

Egyesült Királyság, Manchester, 52 Mbps

A VPNArea sebesség-teszt eredményei az Egyesült Királyságban

Az Egyesült Királyságba költözés 52 Mbps és 97 Mbps sebességű letöltést eredményezett. Ez nem rossz, ha figyelmen kívül hagyjuk a csökkenés százalékos arányát. Azt’Jó a jobb számok elvárása, ha a tesztet ugyanazon a kontinensen végzik.

Ez 83% -os veszteséget jelent az alapsebességhez képest.

Egyesült Államok, New York, 49 Mbps

VPNArea sebességteszt az Egyesült Államokban

Meglepődve láttuk, hogy az Atlanti-óceán átlépése után gyakorlatilag azonos letöltési sebesség tapasztalható meg. A megnövekedett késés volt a VPNArea által megtett távolság egyetlen bizonyítéka. Egy másik szokatlan dolog az volt, hogy az Egyesült Királyságból való távozás után ötször volt szemtanúja a feltöltési sebességű kráternek.

Hogy’s veszteség 84%.

Az Egyesült Államok, Los Angeles, 82 Mbps

VPNArea sebességteszt Los Angelesben, USA

Az igazi meglepetés a nyugati parton várt ránk. Megdöbbent a letöltési sebesség, amely az összes plusz mérföldes után 82 Mbps-ra növekedett. A feltöltés a New York-i ütemben maradt. A ping természetesen arra a pontra emelkedett, hogy a szerencsejáték kérdésessé válik, de a VoIP továbbra is lehetséges.

Hogy’s -73% -a az eredeti sebességnek.

Ausztrália, Adelaide, 11 Mbps

VPNArea sebességteszt Ausztráliában

A helyzet délre ment, amikor Ausztráliába költöztünk. A késés túl sok lett a VoIP hívásokhoz, és a feltöltési sebesség kevesebb, mint 2 Mbps volt. A HD-tartalom megnézése azonban továbbra is lehetséges, de többszörös kísérletek után nem tudtuk megismételni az első teszt sikert, és meghaladtuk a 6 MB / s-ot.

Ez az eredeti sebesség -96% -a.

Japán, Tokió, 10 Mbps

VPNArea sebességteszt Japánban

Japánban a VPNArea az Ausztráliaéhoz hasonló számot produkált. Noha a ping- és feltöltési számok kissé jobbak voltak, még mindig nem voltak elég jók a játékhoz vagy a VoIP-hez.

Hogy’a (érthetően) eddig legnagyobb veszteség: -97%.

Összegezve a teszt eredményeinket, bár állításuk, miszerint a leggyorsabb VPN a piacon, messze nem igaz, VPNArea’A sebessége természetesen nem rossz, legalább az észak-amerikai és európai felhasználók számára.

Hogyan lehet letölteni és telepíteni?

Az ügyfél letöltése és telepítése a VPNArea áttekintéshez egyértelmű folyamat volt. Feliratkozik egy fiókra, kiválasztja a kívánt tagság típusát, és adja meg fizetési adatait. Ön után’megcsináltad, te’Be tudok lépni a tagokba’ terület. Itt vagy’Megtalálja a letöltési oldalt, valamint a VPN különféle eszközökön történő használatának útmutatásait.

Töltse le a fájlt az eszközére, és kövesse az utasításokat a szoftver telepítéséhez. Ha egyszer’ezt megteheted, bejelentkezhetsz a VPN kliensbe, és te is’újra kész.

Nagyon tetszik a VPNArea weboldal elrendezése. A VPN-vel és tagságával kapcsolatos összes információ elérhető a nyitóoldalon. A szoftver letöltése és egy fiók létrehozása, további információk megkeresése és lépésről lépésre történő oktatáshoz való hozzáférés mind felhasználóbarát és intuitív művelet.

Hogyan kell használni

Ha te’Ha újszerű kezdő a VPN-ek használatában, küzdhet a VPNArea klienssel. Más ügyfelekkel ellentétben, amelyeknek csak nagy van “connect” gomb, A VPNArea további konfigurációs beállításokat nyújt közvetlenül az ügyfél első panelen.

Ezeknek a beállításoknak a megtanulása és megértése azonban nem túl bonyolult. Az eredmény egy VPN, amelynek több funkcionalitása van, mint a versenytársaké.

Maguk a lehetőségek teljesen világosak a céljukban. Hirdetés blokk & Malware Prevent és Automatikus csatlakozás az utoljára használt szerverhez tedd pontosan úgy, ahogy mondják. Nem akarjuk’t azonban nem javasoljuk a második lehetőség kiválasztását, mivel te’Mindig szeretnék csatlakozni a rendelkezésre álló leggyorsabb szerverhez. Amit javasolnánk, forduljon Öld meg a kapcsolót az IP-cím feltárásának megakadályozása érdekében.

Alkalmazások és bővítmények

VPNArea’fő jellemzője, Kaméleon, széles körű alkalmazást és bővítményeket kínál. Van nekik dedikált kliens az összes fő eszközhöz és támogatást kínál számos más személy számára. A weboldalukon az ügyfelek lépésről lépésre találnak útmutatót az eszközök csatlakoztatásához.

A VPNArea magában foglalja a Windows, Mac, Android, iOS és Linux ügyfeleket

Ezen felül támogatást nyújtanak bizonyos útválasztókhoz és néhány streaming szolgáltatáshoz.

Miután korábban gúnyolódtak a meglehetősen csúnya felületük miatt, ők’új verziót adtak ki ügyfeleiknek. Ez lényegesen felhasználóbarát és esztétikai szempontból vonzó, mégis tele van olyan finomítható tulajdonságokkal, amelyeket a lehető legjobban meg kell hagyni, mivel egyébként is vannak..

VPNArea for Netflix

A VPNArea Netflix-re optimalizált szerverekkel rendelkezik az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Olaszországban. Mi’Először kipróbáltuk a normál és a Stunnel szervereket, hogy megnézzük, valóban nincs-e más módszer a könyvtár elérésére az egyes országokban.

VPNArea az USA Netflix számára

Az USA-val kezdve a szokásos szerver nem tette meg’nem működik, de a A Stunnel opció nagyon gyors töltést adott nekünk, UltraHD kompatibilis 41 Mbps sebességgel, a Netflix szerint’saját Fast.com teszthelyzete.

Egy A dedikált szerver lassabb, 26 Mbps sebességgel és elég hosszú töltési idő, miközben SD formátumban is streaming, csak egy idő után HD-re javul. Kicsit csalódást okozott, amikor a terhelés 8% volt.

Amikor megpróbálja ki a sokkal terhelt USA-EU-Netflix szerver, nulla dadogás és néhány másodperces töltési idő volt, annak ellenére, hogy a Fast.com csak 6 Mbps sebességet mutatott, így az UHD megtapasztalása lehetetlenné vált..

VPNArea az UK Netflix számára

Az Egyesült Királyságba költözve a normál és a Stunnel szerverek nem’nem működik, tehát a szinte teljes Netflix opcióra váltottuk. Az eredmény a a dedikált Netflix szerver nagyszerű volt: a 82 Mb / s névleges sebesség zökkenőmentes streaminggé vált, gyakorlatilag nincs betöltési idő.

VPNArea Olaszország Netflix számára

Ami az olasz Netflix-et illeti, a szokásos szerver sem’t meglepő módon nem működik. De a dedikált kicsit több, mint 5 Mbps sebességet adott nekünk ez alig elegendő a HD streaminghez. Amit beszéltünk, a műsor részének betöltése és átugrása általában néhány másodpercig tartott, és még néhány további időbe telt ahhoz, hogy az SD videó minősége javuljon. Ez azt jelenti, hogy kellene csak akkor használja az olasz szervert, ha szüksége van valamire, amely másutt nem érhető el.

Más országok VPNArea

Mi’kipróbáltam a szokásos csoportot: Németország, Hollandia, Ausztrália és Japán. Németország jól működött, a Fast.com 110 Mbps sebességgel jelenik meg. Hollandia nem tette’nem működik, ezért átváltunk a Kínára és más, korlátozott webhozzáféréssel rendelkező országokra szakosodott Stunnel szerverre. Nem tette’Ez sem megy jól, csakúgy, mint Ausztrália. Végül, Japán’s 58 Mbps és feloldva a tartalom magas hangon fejezte be a világútunkat.

Összefoglalva: a VPNArea lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pattintson videókat HD formátumban a Netflixből. Ne feledje, hogy a katalógus országonként változik, ezért nézze meg online, hogy melyik országban vannak a látni kívánt filmek. Ezután csatlakoztassa a VPN szervert ennek megfelelően.

Ők’ve is megoldott egy problémát a BBC iPlayer-rel, így a felhasználók hozzáférhetnek ehhez a streaming platformhoz, amikor az Egyesült Királyságban egy speciális szerverhez kapcsolódnak.

VPNArea a torrenting

A torrenting a VPNArea mellett megengedett a napi szerverek Svájcban találhatók, ahol az adatvédelmi törvények szigorúak. És a VPNArea-val’Szigorú bejelentkezési tilalom, a felhasználók nem’nem kell attól tartaniuk, hogy személyazonosságukat feltárják, még akkor is, ha ők’aggódik a szerzői joggal védett tartalom letöltése miatt.

A VPNArea azonban meghatározza, hogy a jobb teljesítmény érdekében a felhasználóknak csatlakozniuk kell a dedikált P2P szerverükhöz. Ezek megtalálhatók egy külön részben az ügyfélben, vagy azonosíthatók a végződő kiszolgálónevekkel “P2P.” Azonban, hogy őszinte legyek, a legtöbb szerver P2P-készen áll.

Kínai felhasználók használhatják a VPNArea alkalmazást?

A kínai felhasználók örömmel hallják, hogy a VPNArea 2018 augusztusában bejelentette, hogy a VPN most Kínában is használható. Bejelentésük szerint a “lopakodó mód” a Stunnel szerverhez történő kapcsolódással más korlátozott országokban is működni fog.

2018 augusztusában a VPNArea bejelentette, hogy a VPN most Kínában is használható.

A felhasználók a VPNArea webhelyről lépésről lépésre találnak útmutatást arról, hogyan konfigurálhatják a korlátozott helyekről használni kívánt VPN-t.

Árazás

Három tagsági lehetőség létezik, és mindegyikük azonos tulajdonságokkal rendelkezik. Ez magában foglalja a csatlakozási lehetőséget 6 készülék egyszerre, korlátlan sávszélesség, korlátlan szerverváltás, hozzáférés a P2P-kiszolgálókhoz és még sok más.

  • Havonta 9,90 USD egy hónapra
  • Havonta 4,92 USD 12 hónapra (50% kedvezmény), évente számlázva
  • Havonta 2,99 USD 36 hónapra (70% kedvezmény), háromévente számlázva

Minden tervhez hétnapos pénz-visszatérítési garancia tartozik.

Az éves és hároméves tervekkel megvan lehetőség egy dedikált IP és magán VPN vásárlására. Ez az IP-cím helyétől függően 20 és 44 dollár között lehet.

Támogatás

Az ügyfélszolgálat egy másik olyan terület, ahol a VPNArea kiemelkedik. A webhelyükre vonatkozó GYIK szakasz válaszol a legalapvetőbb és leggyakrabban feltett kérdésekre. Ezenkívül - és ez különbözteti meg őket versenytársaiktól - van egy fórum, ahol a felhasználók kérdéseket tehetnek fel, amelyek nem találhatók a GYIK-ban. Mi’láttam, hogy a vállalat gyorsan válaszol.

A helyszíni támogatás mellett van egy a 24/7 élő chat opció az ügyfelek számára bármely tagsági tervben. Tesztelésünk során az 1 perces várakozási idő változott az üzenetben: “Ügynökeink jelenleg elfoglalják a kérések kiszolgálását. Kérjük, adjon nekünk néhány percet, és csatlakozunk a chathez.” Adtunk nekik 10 percet, majd feladtuk. Kiderült, hogy VPNArea’Az élő csevegés nem olyan élénk végül.

A felhasználók is nyújtson be jegyet, és válaszoljon e-mailt a VPNArea ügyfélszolgálati csoportjától. Ez jobb megoldás lehet, mint várni, amíg a 24 órás csevegés életre kel, ha a kérdése nem sürgős.

A VPNArea felülvizsgálatunk következtetései

Mindennek, amelynek kezdődik, szintén van vége - beleértve a VPNArea áttekintést. Szóval mit találtunk??

A VPNArea jó, de nem nagyszerű VPN. Erõs biztonság, gyors kapcsolat, hozzáférés a Netflixhez és a torrentekhez’Nehéz megtalálni a hibát ezzel a VPN-rel, kivéve az ügyfél nem polírozott felhasználói felületét. A VPNArea havi ára kétségtelenül magasabb, mint versenytársai. Ha azonban megvásárolja az éves tervet, az ár összehasonlítható a piaci szereplőkkel. És a 7 napos pénz-visszatérítési garanciájukkal Ön’tényleg nincs mit vesztenie!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 6