Rakéta VPN áttekintés

Áttekintés

A Rocket VPN áttekintésünk azzal kezdődik, hogy mi legyen jó hír, de nem’t: ez’ingyenes.


Noha ez arra szolgál, hogy felhívja a potenciális ügyfeleket, akik vonakodnak a hosszú VPN-előfizetés fizetéséért, ez gyakran azt mutatja, hogy a fejlesztési szakaszban nincs valódi mozgás, valamint hogy az alkalmazáson belüli hirdetések támaszkodnak a bevétel növelésére. Függetlenül attól, hogy a Rocket VPN áttekintésünk célja a szolgáltatás feltárása a lehető legtisztább és legkevésbé torzított megközelítéssel.

Noha sok ingyenes VPN-szolgáltatásnak nincs hivatalos weboldala, a Rocket VPN valójában meglepőnek látszik látszólag professzionális céloldalával. Függetlenül attól, hogy a szolgáltatás gondatlanul ragaszkodik ahhoz a szoftverhez, amelyet biztonsági védekezésének megerősítésekor alkalmaz.

Ez a részlet jól összefoglalja a Rocket VPN-t. Megpróbálja bemutatni magát presztízs-lemezzel, de sok más szempontból is lassul..

Például viszonylag erős kapcsolódási sebességet biztosít, de csak maroknyi kiszolgálót kínál, amelyek közül választhat. Azt’Ez egyszerűen használható, de betartja a súlyosan problémás adatvédelmi irányelveket is. A lista folytatódik, mindegyik frusztrálóbb, mint az utolsó.

Mindazonáltal a Rocket VPN áttekintésünk célja nem az, hogy kezdettől fogva gátolja. Lehet, hogy a Rocket VPN pontosan az, amit te’újra keresi. Olvassa el véleményét, hogy többet megtudjon.

A Rocket VPN biztonságos használata?

A rakéta VPN aggodalomra ad okot. Soha nem tárja fel a felhasználók megtartására használt titkosítási rejtjelet’ információ biztonságos.

Adatvédelmi politikájában megemlíti, hogy használja “ipari szabvány titkosítás” annak biztosítása érdekében, hogy az információ soha ne szivárogjon. Ez általában azt sugallja, hogy egy AES-256 bites titkosítást használ, de mivel a Liquidum nem ad felvilágosítást, nem mondhatjuk biztosan.

Ezenkívül nincs említés arról, hogy mely protokollokat támogatja a VPN. Ennél kevesebb bizonyossággal bírunk ebben a tekintetben, mivel a protokollok bármi lehet az ipar által kedvelt OpenVPN-től a protokollokig, például a PPTP és az L2TP, amelyek gyakran elavulttá válnak..

Végül, a Rocket VPN-nél nincs kill kapcsoló. Csak mobiltelefonos platformként ez hihetetlenül rossz gyakorlat. A hackerek könnyebben hozzáférhetnek a személyes adatokhoz, amikor a VPN-kapcsolat megszakad.

Ez természetesen bármikor megtörténhet a mobil eszközökkel, mivel azokat útközben használják. Azt’ezért aggódik amiatt, hogy a Rocket nem fogja megvédeni adatait az ilyen támadásoktól - de amikor továbblépünk a magánélet jellemzőinek megfigyelésére, ez valójában nem’t túl meglepő.

Magánélet

A Rocket VPN, amelyet a Liquidum nevű cég tulajdonában van és üzemeltet, Dublinban található. Nem is olyan régen, ez megkönnyebbülés volt, hogy hallja.

2017-ben azonban az ír kormány adatmegfigyelésével kapcsolatos bizonyos igazságok nyilvánvalóvá váltak. Kiderült, hogy a tömeges adatmegfigyelést megkülönböztetés nélkül hajtják végre az adatvédelmi törvények leple alatt.

Ha a Rocket VPN nem tárolt semmilyen naplót az Ön tevékenységéről az alkalmazásuk használata közben, akkor ez a felfedés nem lenne túl nagy aggodalom..

Miközben az adatvédelmi politikát kutatásunk szempontjából kutattuk, a zavaró felfedezést tettük a Liquidumról valójában naplózza mindazt, amit tesz az alkalmazásuk használata közben.

Mintha ez nem lenne’Elég rossz, a Liquidumnak irodái is vannak Kanadában, amely tagja az 5 szem felügyeleti csoportjának.

Ez teszi a Rocket VPN-t az egyik legkevésbé biztonságos alkalmazásnak a kiberbiztonsági piacon, és megjeleníti címkevonalát, “Internet szabadság,” mint teljesen bosszantó.

Sebesség és teljesítmény

Mindaddig, amíg a felhasználók rendben vannak azzal, hogy tevékenységüket egy olyan alkalmazással figyelik, amely állítólag nem figyeli semmilyen információt, akkor valóban lenyűgöző sebességet élvezhetnek. Lehet, hogy a rakéta csak 9 országban rendelkezik szerverrel - gyenge összeg egy VPN-hez -, de valójában úgy tűnik, hogy elég jól képes tartani a sebességteszteket.

Valójában, miközben próbára tette a teljesítményét ezen áttekintés céljából, azt tapasztaltuk, hogy csodálatosan teljesített, csak a legkisebb sebességgel veszített el. Nagy felbontású videókat tudtunk közvetíteni, ami számunkra elég jó.

Könnyű használat és támogatás

Minden hibája miatt a Rocket VPN egy nagyon egyszerű alkalmazás, amellyel megbirkózhat. Az alkalmazás telepítéséhez csupán az átkattintási útmutatót kell követnie, majd automatikusan konfigurálja a kapcsolatot.

A dicséret azonban ezzel megáll. A Rocket VPN nem támogat támogatást. És amikor ezt mondjuk, akkor nem’t azt jelenti, hogy ügyfélszolgálati csapata soha nem válaszol e-maileire; azt értjük, hogy a “Támogatás” fül egy oldalt jelenít meg “Mi’újra sajnálom. A kért oldal eltűnt. És soha nem tér vissza.”

Noha ez szándékosan vidám, az’Ez is nagyon zavaró. Nemcsak hiányzik egy támogatási rendszer, de hiányzik a GYIK vagy a tudásbázis is.

Egyszerűen nincs esély arra, hogy további információt kérjen a Rocket VPN-ről.

Rakéta VPN a Netflix számára

A rakéta VPN visszatükröződik egy kicsit, mivel képes megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Meglepően gyors sebességének köszönhetően a videotartalom nagyfelbontású streamingje is erőfeszítés nélküli.

Annak ellenére, hogy apró szerverparkja van és ezért korlátozott lehetőségek közül lehet választani, ez a VPN általában hozzáférést biztosít a külföldi Netflix könyvtárakhoz, valamint a BBC iPlayerhez..

Mivel a Rocket VPN kizárólag mobil eszközökön érhető el, nincs esély arra, hogy együttműködjön az Amazon Firestick / TV-vel. Hasonlóképpen, az útválasztó kompatibilitása hiánya azt jelenti, hogy Ön is’Nem fogjuk tudni használni a Rocket VPN-t a Kodi-hoz (ehelyett nézd meg a Kodi legjobb VPN-listáját).

Rakéta VPN a torrent

Úgy tűnik, hogy a rakéta VPN nem támogatja a torrent. Bár a jogi nyilatkozatokban, a Liquidumban, sehol nem említik a meggyilkolást’A szolgáltatási feltételek aktívan elutasítják a szerzői jogok megsértését.

Ezenkívül a Rocket VPN nem használ olyan szervereket, amelyek olyan területeken működnek, ahol a torrent nem illegális, így lehetetlenné teszi a P2P hálózatokhoz való hozzáférést e szolgáltatás használatával. Ezért azt javasoljuk, hogy válasszon egyet a legjobb VPN szolgáltatók közül a Torrenting legjobb VPN szolgáltatók közül.

Jó a kínai felhasználók számára??

Anélkül, hogy tudnánk, mely protokollokat támogatja a Rocket VPN, lehetetlen biztosan megmondani, hogy a szolgáltatás áthatol-e a kínai nagy tűzfalat.

Függetlenül attól, mi tud nyugodtan mondd el, hogy a Rocket VPN használata Kínában olyan jó, mint hogy magát adja át a hatóságoknak.

Amint azt korábban már említettük a Rocket VPN áttekintésünkben, az alkalmazás naplózza mindazt, amit csinál, azaz nem sikerült’a hatóságoknak könnyebb lenne nyomon követni az Ön tevékenységét az alkalmazáson.

Ha Kínába utazik, nézd meg a legjobb kínai VPN-k listáját.

Alkalmazások és bővítmények

Csak mobiltelefonként használható VPN-ként a Rocket csak Android és iOS számára érhető el. Mint sok szempontból, amelyet a Rocket VPN áttekintésünkben tárgyalunk, ez meglehetősen kiábrándító. A Windows Phone és a Blackberry támogatása nélkül a Liquidum sok potenciális felhasználót elhagy a szolgáltatáshoz való hozzáférés nélkül.

A szolgáltatáshoz nem állnak rendelkezésre böngészőbővítmények. Azt’Kevésbé fontos a mobil VPN számára, hogy ezek rendelkezzenek, de hasznos lenne’d megkönnyíti a be- és kikapcsolást, bármilyen célra szüksége van.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 42 = 50