Netmap áttekintés

Lehetővé teszi a webes forgalom szűrését két választott szerveren keresztül. A Netmap olyan szolgáltató, amely kiváló online adatvédelmet kínál a felhasználók számára - mindezt egyértelmű naplózási szabályokkal és szilárd titkosítási protokollok választásával tette lehetővé. A tisztességes ügyfélszolgálat hiánya, a magas költségek és az inkonzisztens sebesség hiányában azonban sok a fejlesztési lehetősége.


A túlnyomórészt oroszul beszélő közönség számára a Netmap egy olyan VPN szolgáltatás, amely fejlett biztonsági funkciók széles skáláját kínálja, amelyek lehetővé teszik a fokozott online adatvédelem előnyeinek kihasználását. Számos árszínvonal biztosítása érdekében a Netmap számos szilárd biztonsági protokoll előnyeit élvezi’t ne tartson fenn naplókat, és felhasználható akár olyan szolgáltatások, mint a Netflix által bevezetett földrajzi korlátozások megkerülésére is;.

Teljes Netmap áttekintésünkben mi’Mindent elmondok neked, amit tudnod kell’fontolóra veszi a beruházást ebbe a szolgáltatásba. A folyamatban mi’Lefedi az árat, a biztonsági funkciókat, a sebességet & teljesítmény és még sok más. Olvassa tovább az összes lényeges információt.

Biztonság és magánélet

Ha egy VPN nem’Ne használjon szilárd titkosítási protokollokat az adatok biztonságához, akkor ez nagyjából haszontalan, mivel minden opportunista tolvaj könnyedén elfoghatja azt. Szerencsére nem kellett volna’nincs ilyen probléma a Netmap-rel, mivel összesen 5 titkosítási protokollt támogat:

 • OpenVPN
 • L2TP
 • PPTP
 • IKEv2
 • Tor csomópont

A kikapcsolót a Netmap is tartalmazza, ami azt jelenti, hogy az Internet-kapcsolat megszakad, ha a VPN-kapcsolat megszakad. Ez viszont megóvja Önt attól, hogy az adatokat bármiféle tolvaj vagy más furcsa szem elhallgassa.

Ne feledje azonban, hogy nincs IPv6 vagy DNS szivárgás elleni védelem, bár saját DNS szervereket kínálnak. Ez azt jelenti, hogy az adatai még akkor is szivároghatnak, ha aktív VPN-kapcsolata van. Ez kissé érintheti azokat, akik aggódnak az online adatvédelem miatt. Mindezek mellett ez a konkrét VPN támogatja a szilárd 256 bites titkosítást az OpenVPN és az L2TP IPSec-en keresztül.

A Netmap naplókat tart-e?

A Netmap Oroszországban található, és rendelkezik a Szovjetunió domainjével (.su). Ez kissé gyanúsnak tűnik, figyelembe véve, hogy az optimális online adatvédelem olyan dolog, amelyet esetleg nem garantálunk ezzel a szolgáltatóval.

A Netmap azt állítja, hogy nem tart fenn felhasználói naplóit, míg kétségei esetén anonim fizetési módok is elfogadhatók. Ne feledje, hogy a webhely nem’nem említi a tárolt adatok specifikációját. Ez is’Fontos megjegyezni, hogy a Netmap Oroszországban van, ahol szigorú kötelező adatmegőrzési törvények vannak érvényben.

Ha te’d inkább a teljes átláthatóságot részesítik előnyben, alternatív VPN, például NordVPN vagy ExpressVPN lehet az, amit keres.

Sebesség és teljesítmény

Teszteltük Európából a következő kiindulási sebességgel:

A Netmap sebesség-teszt kiindulópontja

Aztán mi’kipróbáltam egy közeli helyet, hogy megnézze, mi’a Netmap VPN bekapcsolásának hatása:

Németország

Netmap sebességteszt 14

 • Letöltés: 14 Mbps (94% -kal csökken)
 • Feltöltés: 31 Mbps (88% -kal csökken)

Egyesült Királyság

Netmap VPN sebességteszt az Egyesült Királyságban

 • Letöltés: 19 Mbps (92% -kal csökken)
 • Feltöltés: 72 Mbps (72% -kal csökken)

Egyesült Államok

Netmap VPN sebességteszt az Egyesült Államokban

 • Letöltés: 5 Mbps (98% -kal csökken)
 • Feltöltés: 9 Mbps (97% -kal csökken)

Singapore

Netmap VPN sebességteszt Szingapúrban

 • Letöltés: 8 Mbps (97% -kal csökken)
 • Feltöltés: 14 Mbps (95% -kal csökken)

A Netmap által kínált sebességek: nagyon lassú. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg nyertél’nem képes a legtöbb online feladat elvégzésére, beleértve a HD video streaming-t, a játékot és a torrent-t.

szerverek

A rendelkezésére álló kiszolgálók számát figyelembe kell venni, ha VPN-be kíván befektetni. Összesen 32 szerver 23 országban, azt’Nyugodtan mondhatom, hogy nem’Nem sok választás érhető el a Netmap VPN segítségével - különösen, ha összehasonlítjuk a NordVPN és az ExpressVPN kedvelőivel, amelyek mindegyike több mint 4000, illetve 3000 szervert kínál.

Könnyű használat és a multiplatform támogatás

te’Megtudhatja, hogy beállíthatja a Netmap-et az alábbi platformok mindegyikén:

 • ablakok
 • Mac operációs rendszer
 • Linux
 • Android
 • iOS
 • Routerek

A dolgok felállításának és futtatásának elég könnyűnek kell lennie bárki számára, aki legalább kevés műszaki ismeretekkel rendelkezik. Az ügyfélszolgálat megszerzése azonban könnyebben mondható el, mint a legtöbb esetben. Ezt tovább vizsgáljuk a Netmap áttekintésünkben.

A Netflix és más streaming platformok feloldása

Az olyan óriási népszerű szolgáltatások feloldásának feloldása, mint a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer, az egyik legnagyobb oka annak, hogy a VPN szolgáltatást igénybe vehetik. Végül is egyre növekvő számú webhelyet és szolgáltatást használnak olyan gyakorlatok, amelyek megakadályozzák a tartalomhoz való hozzáférést az Ön földrajzi elhelyezkedése alapján.

A jelen pillanatban, nem tudtunk csatlakozni a Netflixhez, a Huluhoz vagy a BBC iPlayerhez a Netmap segítségével. A földrajzilag blokkolt szolgáltatások megkerülésének garantált módjáról olvassa el a Netflix számára a legjobb VPN-k listáját.

P2P és torrent

Bejelentkezés nélkül, a névtelen fizetés képességével és a kill kapcsolóval a Netmap felhasználható bárki számára, aki letölt torrenteket, mivel ez biztosítja, hogy az Ön internetes tevékenysége’t harmadik fél által megtekintett, ha a VPN-kapcsolat megszakadt.

Nincs azonban külön szerver a tartalom letöltéséhez vagy a streaminghez, és a szivárgás elleni védelem hiánya egyes embereket aggódhat. Tehát feltétlenül vegye figyelembe ezt az előfizetés megvásárlása előtt, ha ezek olyan funkciók, amelyekben élni szeretne.

Online cenzúra Kínában és másutt

Amikor olyan országokról van szó, mint Kína’Nyugodtan mondhatjuk, hogy különös gonddal kell eljárnia, akár te’lakos vagy akár csak az országot látogatja. Számos weboldalt és szolgáltatást, például a Facebook-ot blokkolják az országban, mivel nagyon szigorúan áll az internet cenzúrájával szemben - a Kínai Nagy Tűzfal néven ismert módon.

A Netmap VPN vonatkozásában weboldalukon található egy blogbejegyzés, amely kifejezetten megemlíti, hogy szolgáltatásaik Kínában is használhatók. Mivel azonban nincs DNS vagy IPv6 szivárgás elleni védelem, ez azt jelenti, hogy sokkal jobb lenne alternatív VPN-t keresnie, hogy megfelelő védelmet élvezhessen a küldetése során az online megfigyelés elkerülése érdekében. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy a törvény rossz oldalára kerül, ha tiltott célokra VPN-t használtak.

Vevőszolgálat

Ügyfélszolgálat esetén a Netmap az alábbi támogatási lehetőségeket kínálja:

 • Élő chat
 • GYIK
 • Telepítési útmutatók
 • Támogatási jegy

Míg a weboldaluk azt állítja, hogy ők’24 órán keresztül dolgozik, az nem igaz’Úgy tűnik, hogy ez nem vonatkozik az élő csevegésre, amely offline volt a cikk írásának pillanatában.

A NetMap VPN élő chat nem érhető el

A dedikált telepítési útmutatóikban és GYIK-jeikben úgy tűnik, hogy a képernyőképeket csak orosz nyelven készítik, ami potenciálisan ahhoz vezethet, hogy Ön küzd a szolgáltatás beállításával az eszközén. Mindemellett az alábbiakban vannak szöveges alapú utasítások, amelyeknek a legtöbb felhasználó számára elég könnyen követhetőknek kell lenniük.

Árazás

Azt’Nyugodtan mondhatjuk, hogy a Netmap nem’t a leginkább költséghatékony VPN. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg túlmutat sok ember ártartományán.

A következő árképzési lehetőségeket kínálják:

 • Évi: Havonta 10,83 USD
 • 6 hónap: Havonta 11,66 USD
 • 1 hónap: Havonta 15,00 USD

Azt’Fontos megemlíteni, hogy a fenti tervek nem valósulnak meg’t jót tesz azoknak, akik több eszközzel rendelkeznek. Ennek oka az, hogy a protokollt csak 1 eszközön állíthatja be a szolgáltatáshoz, ami ez miatt csalódást okoz’a legtöbb más VPN esetében.

Netmap-ot megvásárolhat a Bitcoin és a WebMoney segítségével a rendelkezésére álló egyéb lehetőségek között. Az InterKassa nevű orosz szolgáltatással hitelkártya használható. Akárhogy is, ha úgy dönt, hogy előfizetést vásárol, és nem’semmilyen módon sem boldog’s 7 napos visszatérítési garancia. Nem’t úgy tűnik, hogy ingyenes próbaverzió áll rendelkezésre.

Alsó sorban

Összességében nyilvánvaló, hogy számos kiváló biztonsági funkció biztosítja, hogy személyes adatait távol tartsák a kíváncsiskodó szemtől. Ez a VPN azonban’A sok hátránya, mint például a magas havi költség, közepes sebesség és a földrajzi korlátozások megkerülhetetlensége, azt jelenti, hogy rengeteg más alternatíva közül választhat, amelyek közül több szempontból is jobb..

Az a tény, hogy ez’Az oroszországi székhelyűek, amelyekről állítólag visszaszorítja a VPN használatát, azt is jelenti, hogy a Netmap’A hosszú élettartamot kétségbe vonják.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4