Cloud VPN PRO áttekintés


Áttekintés

Az egyik első kifejezetten Android telefonokra kifejlesztett VPN-szolgáltatás, elméletben a Cloud VPN PRO-nek zene kell lennie az okostelefon-használók füléhez. De vajon ez valóban csenget-e, vagy a sima módon megtervezett Android VPN ígéretét alig haladja meg a forró levegő?

Mielőtt belemennénk a részletekbe’Fontos megjegyezni néhány dolgot. Először is, a Cloud VPN PRO az csak okostelefonokra szolgáló eszköz - Nincs itt tabletta. És tudjuk’Pontosan ezért indokolja a Cloud VPN PRO használatát a PC-felhasználók számára.

Másodszor, a VPN szervereket kínál Franciaországban, Hollandiában, Németországban, Kanadában, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban - tehát ott is’s jó földrajzi eloszlása, de a a kiszolgálók tényleges száma nagyon kicsi.

Végül megteheted’t ingyenesen használja a Cloud VPN PRO szoftvert. Azt’s csak előfizetéses szolgáltatás, ami kizárhatja azt a belépő szintű felhasználók számára, akik csak egy könnyű VPN-t akarnak használni időnként.

De az’csak megkarcolja a felületet. enged’Bekerülünk ebbe a Cloud VPN PRO áttekintésbe, hogy megtudja, ez az adatvédelmi eszköz, amelyet az Android tulajdonosok vártak.

A Cloud VPN PRO biztonságos használata?

A biztonság a VPN-ek értékelésekor kiemelt prioritás. Ugyanez igaz a helyzetre is, függetlenül attól, hogy mi’újból beszélünk a Cloud VPN-ről PC-re vagy Androidra. Sajnos a VPN valójában ekkor esik le. Ha kérdezel ‘a Cloud VPN Pro biztonságos?’, a válasz az, hogy egyszerűen don’nem tudom.

A VPN nincs webhelye, csak egy Google Play letöltési webhely. A webhely nulla információt nyújt a rendelkezésre álló protokollokról, arról, hogy vannak-e további védelmi rétegek, vagy a használt titkosításról. A felhasználók sötétben hagyják ezeket a dolgokat - amit elfogadhatatlannak találunk.

Tehát Don’Ne használja ezt a VPN-t bármi érzékeny célra. Nem tudunk semmit arról, hogy mennyire védi az adatokat, vagy hogy összegyűjti az Ön adatait, és eladja-e harmadik fél számára.

Sebesség & Teljesítmény

A Cloud VPN nagyon korlátozott kiszolgálók széles skáláját kínálja - mindössze 7, 6 nemzet között található. Míg ez’Ez jóval alacsonyabb, mint a normál VPN-nél’t feltétlenül azt jelenti, hogy a VPN túl lassú a használatához.

Nagyon találtunk kis sebességgel csökken a mindennapi internetes böngészés, beleértve a YouTube-videók streamingjét és más sávszélességet igénylő online tevékenységeket. És még akkor is, ha viszonylag távoli szervereket használtunk Franciaországban és az Egyesült Királyságban, az eredmények teljesen elfogadhatók voltak.

Nyilvánvaló, hogy a felhasználóknak változó sebességre és némi lelassulásra kell számolniuk, ám más Android VPN-ekkel összehasonlítva a Cloud VPN PRO elég jól teljesít.

Hogyan töltsd le a Cloud VPN PRO szoftvert

A Cloud VPN-t nagyon könnyű megszerezni. Csak annyit kell tennie, hogy a Google “Cloud VPN PRO,” és te’Talál egy linket a Google Play áruházhoz.

Amikor odaért, csak annyit kell tennie, hogy kattint a “Telepítés” gombot, és az alkalmazás letöltésre kerül a telefonjára.

Az alkalmazás csak az Android 4.1-rel kompatibilis és fölötte és igényel 4,1 MB hely, amelyet praktikus szem előtt tartani.

Hogyan kell telepíteni

Ha rákattint a hivatkozásra, a Cloud VPN PRO letöltése automatikusan elindul, és az alkalmazás hozzáadódik az Android könyvtárához. Ebben a szakaszban azonban a folyamat csak félig befejeződött. Mielőtt ténylegesen futtathatja a VPN-t, és megvédheti okostelefonját, böngészhet’Meg kell vásárolnia egy Cloud VPN PRO előfizetést.

Hogy’Igaza van, a Cloud VPN PRO-nak van nincs ingyenes próbaverzió - csak akkor érheti el, ha fizet. Mi voltunk’Nem őrült a csomag e szempontja miatt, így a felhasználóknak nincs esélyük kipróbálni, mielőtt vásárolnának.

Nem’Nem számít, mennyire erős a VPN’Jó hírneve (és a Cloud VPN egy viszonylag ismeretlen mennyiség), egy rövid ingyenes próbaverzió mindig bónusz, és a kóstolóidőszak hiánya nagy hüvelykujját rejti a Cloud VPN PRO áttekintésünk során..

Hogyan kell használni

Amint létrehozott egy számlát és fizet a szolgáltatásért, Ön is’Be tudok jelentkezni. Csak írja be adatait, és nyomja meg a gombot “Koppintson a Csatlakozás elemre” gomb. Ezzel eljuthat az elérhető kiszolgálók fő listájához, ahol könnyedén kiválaszthatja a kiszolgálót’szeretnék használni. Azt’nagyon egyszerű, és ott is van’kevés lehetőség a VPN-élmény testreszabására. Azonban ilyen az egyszerűség a belépő szintű felhasználók számára is megfelelő.

Ha egyszer’ott indítottam el a Cloud VPN PRO alkalmazást’Egy újabb lépés, amelyet megtehetsz előtte’újra online. Más VPN-ektől eltérően ez az ügyfél linkekkel rendelkezik a különféle Android alkalmazásokhoz. Tehát kattinthat a linkekre Chrome, LinkedIn, Skype és YouTube. Ez nem’Nem nyújt további védelmet, de az Internetben való navigációt mégis kicsit kényelmesebbé teszi.

Emellett az ügyfél nem’t sokat kínálhatunk.

Alkalmazások és bővítmények

Mint te’d várom el egy ilyen egyszerű VPN szolgáltatástól, ha a Google Cloud VPN PRO alkalmazásokat és kiterjesztéseit nem sokkal fogja feltenni. Amit lát, amit kap a csomag: csak egy Android VPN amely szépen becsúszik az okostelefon beállításaiba, és semmi több. Tehát Don’Nem várhatunk speciális alkalmazásokat Windows, Mac, Linux, stb számára’Nem erről szól a Cloud VPN PRO.

A Cloud VPN PRO használata a Netflix számára

A Cloud VPN legnagyobb erőssége az Android funkcionalitása és könnyű kezelhetősége, nem pedig az a képessége, hogy az interneten dolgozzon’legkifinomultabb geo-blokkoló rendszerek. Tehát Don’elvárjuk, hogy ez a VPN lehetővé tegye a Netflix nézését.

A térségbeli szolgáltatásokhoz való hozzáférés rendben van, és az adatátviteli sebesség meglehetősen jól összehasonlítható más okostelefon-VPN-ekkel, de amikor megpróbáltuk elérni a Netflix USA és néhány más külföldi Netflix könyvtárat, egyáltalán nem volt szerencsénk. Szóval ez Hát’t valóban a VPN a film- és TV-show-rajongók számára.

Másrészt, ez segít megkerülni néhány földrajzi korlátozást, tehát ne tedd’t teljesen feladja.

A Cloud VPN PRO alkalmas a torrentinghez?

Ugyanez vonatkozik a torzításra. Sajnos a Cloud VPN PRO’Az alkotók ezt egyértelművé teszik a letöltési oldalukon “Peer-to-peer fájlmegosztó szoftverek használata, illegális vagy szerzői joggal védett anyagok, például zene és filmek letöltése nem engedélyezett.” Nem tettük’nem lehet szerencsétlenkednie a telepített VPN-sel.

Kínában működik??

A Cloud VPN PRO mentesít téged a világ cenzúrájától’a leginkább elnyomó rezsimek? Esetleg. A letöltési oldal azt mondja, hogy a Cloud VPN PRO az “Ideális az internet cenzúrájával küzdő emberek számára” és a kínai kapcsolataink megállapodtak. Úgy tűnik, Kína körül működik’tűzfala, tehát a világ többi részén is működnie kell.

Támogatás

Cloud VPN PRO’támogatás az ügyfélen vagy a fejlesztőkön keresztül érhető el’ email cím, de nem igaz’t a világ legjobbja. Miközben megkaptuk a támogatási lekérdezés visszaigazolását, eltartott egy ideig, amíg a tényleges segítség megérkezett, és a támogató személyzetnek nehéz volt másképp befogadni..

Ott’ő is nincs általános vitafórum dedikált a Cloud VPN PRO-hoz, és nincs tudás adatbázis. Valójában ott van’Nagyon kevés anyag az alkalmazásról, amelyet ez a Cloud VPN PRO beszámoló vörös zászlónak tekint. Mi’szeretne több információt szerezni arról, hogy ki áll az alkalmazás mögött, és hogyan lehet elérni őket - különösen most, amikor pénzért igényelnek szolgáltatásaikat.

Árazás

Az árképzés olyan terület, ahol a Cloud VPN PRO ügyfelei érezhetően bosszúsan érzik magukat. Az alkalmazásletöltési oldalon található megjegyzések egy ismerős történetet mesélnek el: a múltban a felhasználók imádták az Android alkalmazás egyszerűségét, megbízhatóságát és mindent átfogó minőségét, és mindennél jobban szeretik, hogy az ingyenes.

azonban, 2017-ben az alkalmazás ingyenesen havi, fizetett előfizetési szolgáltatássá vált, felszólította a dühös ügyfelek egycsillagos véleményének beszámítását. Megérthetjük, hogy miért vezették be az előfizetéseket, és ez a Cloud VPN PRO áttekintés nyert’t túl sokat hibáztat ennél. Másrészt az ügyfeleknek van egy pontja, amikor dühöngnek az olyan ingyenes opciókról, amelyek nagyobb értéket kínálnak.

Amennyire látjuk, Cloud VPN nagyon kevés olyan ingyenes Android VPN-t kínál’t. Ha azonban tetszik a szolgáltatás és az alkalmazás, egy hónap 5 dollárba kerül. Hogy’Valójában meglehetősen drága az egyplatformos VPN számára, ezért gondoljon kétszer, mielőtt feliratkozna.

A Cloud VPN áttekintés alsó sora

A legnépszerűbb Android VPN-k listája rövid, tehát a Cloud VPN PRO-hez tartozik, hogy okostelefon-felhasználók számára az igényeikhez szabott terméket kínáljanak. Ennek ellenére, ha mélyebben megvizsgálja ezt a VPN-t, néhány nyilvánvaló hiba merül fel. Noha a kapcsolatok megbízhatónak és meglehetősen gyorsnak tűnnek, ott van’A biztonsággal és a támogatással kapcsolatos kevés információ nehéz hozzáférni. A Netflix nem látható’t a kártyákon, és ne’még a kínzásra sem gondol.

Lehetnek olcsóbb alternatívák a környéken, és ők is’valószínűleg érdemes először megnézni.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =