Celo VPN felülvizsgálat

Biztonságos és névtelen a mondat, és ezeket olyan funkciókkal tudják elérni, amelyeket valamilyen intézkedésnél sikerült elérni. A Celo VPN áttekintésünkben tovább vizsgáljuk.


Ebben a Celo VPN-áttekintésben megvizsgáljuk, hogy mit kínál a szolgáltatás, és hogy el kell kezdenie használni. A Celo VPN tulajdonosa a Celo Net Pty Ltd.. Ausztráliában vannak székhellyel, és 12 különféle országban csak 18 szerverük van.

A Celo VPN segítségével választhat a közös biztonsági protokollok listájából, például az OpenVPN, SSTP vagy L2TP / IPSec. VPN szolgáltatásaik mellett a Celo DDoS védelmet is kínál.

Az egyik dolog, ami lenyűgöz bennünket a Celo VPN-ről, a weboldaluk (celo.net). Könnyen navigálható, szép, tiszta elrendezésű és nagyon kiterjedt GYIK-tal. Ez a szakasz útmutatásokat tartalmaz a VPN-ek kézi telepítéséről szinte bármilyen eszközre, amelyre gondolhat. Vannak olyan cikkek is, amelyek általános témákban szólnak a VPN-ek egészéről.

Celo VPN’Támogatási csoportjával élő chat, e-mail és szociális média útján lehet kapcsolatba lépni. A Celo VPN extra funkciókkal rendelkezik a tagok számára, amelyek közül néhány a SOCKS5 & SHADOWSOCKS, támogatás egy hirdetés / rosszindulatú program blokkolóért, korlátlan letöltés, TOR támogatás, eltakarított SSH alagút, port továbbítás és dedikált hardver.

A Celo VPN áttekintésünkből elmondhatjuk, hogy jó személyes használatra, különösen azok számára, akik csak könnyű böngészést végeznek. Számos kérdéssel azonban még foglalkozni kell, ezért olvasson tovább, hogy többet tudjon meg.

A Celo VPN biztonságos használata?

A Celo VPN ipari szabvány AES 256 bites titkosítást használ, amely bármilyen típusú eszköz számára megfelelő, legyen az akár 8 bites eszköz, vagy nagyméretű gépek.

Annak érdekében, hogy nagyobb rugalmasságot biztosítson a felhasználók számára, háromféle alagút-protokollt támogat. Ezek a protokollok OpenVPN, SSTP és L2TP / IPSec.

Ennek a VPN-nek a tesztelése során kiderült, hogy nincs IP vagy DNS szivárgás. Tehát mondhatjuk, hogy biztonságuk összességében meglehetősen szilárd.

A magánélet szempontjából a Celo VPN nem’Nem gyűjt böngészési naplókat, de őriznek olyan adatokat, mint például a fizetési információk és az e-mail. Ausztrália szintén része az Öt Szemmel működő megfigyelő hálózatnak, ami némelyek számára problémát jelenthet.

A Celo VPN letöltése és telepítése

A Celo VPN kliens letöltéséhez a Windows platformon először létre kell hoznia egy fiókot a webhelyen, hogy bejelentkezési hitelesítő adatokat kapjon..

Ezután kap egy linket az ügyfélalkalmazás letöltéséhez. A letöltés után futtassa a celovpn.exe fájlt. Ezután a rendszer felkéri a telepítési hely kiválasztására, és kiválasztása után kattintson a gombra “Telepítés.”

A telepítés után írja be a bejelentkezési hitelesítő adatait. A sikeres bejelentkezés után kattintson a jobb gombbal a zászló ikonra (Szerver / Helynév) a kiszolgáló és a port kiválasztásához.

A kiszolgáló és a port kiválasztása után kattintson a gombra “Csatlakozás.” Ha a tálcán lévõ földgömb ikon zöldre vált, akkor te’újra csatlakozik.

A maximális sebesség eléréséhez feltétlenül csatlakozzon a legközelebbi szerverhez.

Alkalmazások és bővítmények

A Celo VPN különféle operációs rendszerek, például Windows, Mac, ChromeOS és Linux ügyfelekkel rendelkezik.

A Celo VPN kompatibilis az Android és iOS rendszeren működő mobil eszközökkel is. Előfizetéssel akár hat eszközt használhat a Celo VPN-hez.

Ezt a VPN-t a Kodi-on és az útválasztón is konfigurálhatja. Az útválasztók celo VPN-je segít növelni a kapcsolati korlátot, mivel több eszközt csatlakoztathat az útválasztóhoz, és továbbra is védett lehet.

Egy további bónusz, amelyet a Celo VPN felülvizsgálat lefolytatásával találtunk, az, hogy támogatja a TOR böngészőt; hogy’remek hír a TOR rajongók számára!

Sebesség & teljesítmény

A VPN szolgáltatás használata határozottan befolyásolja a kapcsolat sebességét. Számos VPN azonban kifinomult technológiát használ a kapcsolat sebességének növelésére. Fájdalmasak voltak a CeloVPN összes szerverének tesztelésére, és rájöttünk, hogy sajnos a legtöbb szerver elég lassú volt.

Ennek oka a szolgáltatás által használt szerverek elhelyezkedése és egy igazán korlátozott szám is - 18 szerver 12 országban? Ezek újonc számok.

Celo VPN a Netflixhez és a torrenthez

A VPN-k nemcsak védelmet nyújtanak a neten szörfözés közben - a VPN-sel korlátozott tartalmakhoz férhet hozzá, mint például a rendkívül keresett amerikai Netflix könyvtár.

A múltban a Celo VPN szerverek egyike sem tudott videókat közvetíteni a Netflix-en, de azóta hozzáadották a nagyon szükséges támogatást, és most az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok régióinak videóit közvetíthetik..

Ezen felül a Celo VPN Peer-to-Peer (P2P) kapcsolatokat biztosít a torrent tevékenységekhez.

A torrenting az egyik legjobb módszer a nagy fájlok tökéletes megosztására. A széles körben elterjedt véleményekkel ellentétben a kínozás nem illegális, de bűncselekménnyé válik, ha a megfelelő engedély nélkül megosztja a fájlokat.

Kérjük, feltétlenül olvassa el a Celo VPN-t’Információk a helyes út megkísértéséről.

A CeloVPN működik Kínában?

Kína és néhány más ország korlátozta az internethasználatot annak érdekében, hogy megfékezze az állampolgárainak gyakorolt ​​hatását. Sajnos ez a korlátozás mind az őslakos, mind a Kínában élő látogatókat érinti.

A Celo VPN rendelkezik a szükséges technológiával az internethasználat feloldásához. Nem garantálhatjuk azonban, hogy működni fog, mivel nincsenek kínai felhasználói jelentések a CeloVPN-ről. Az egyetlen módja annak, hogy megtudjuk, valóban odautazzunk-e és kipróbáljuk-e.

Árazás

A Celo VPN négy különféle fizetési tervet kínál. Az első terv egy havi terv, amely havonta 7,00 dollárba kerül. 3 hónapos előfizetést is kínálnak, melynek ára 6,00 USD / hónap. És ott van a 6 hónapos előfizetés, amely havi 5,83 dollárba kerül. Időközben az éves terv havi 5,50 dollár.

Fizetett csomag esetén egy tiszteletre méltó hat eszközt csatlakoztathat egyszerre. A Celo VPN nem kínál ingyenes próbaverziót, de rendelkezésre áll egy 10 napos pénz-visszafizetési garancia.

Minden terv teljes hozzáférést biztosít a felhasználók számára a Celo VPN összes szolgáltatásához. A Celo VPN különféle fizetési módszereket kínál, mint például hitelkártya, Payza, Bitcoin & más kriptovaluták, a PayPal és a PayPal Express.

Vevőszolgálat

A Celo VPN ügyfélszolgálattal e-mailen és közösségi médián keresztül lehet kapcsolatba lépni. Van egy élő csevegőszekció is, de csak munkaidőben érhető el.

Az e-mailekre való válasz, mint az élő csevegés, kissé lassú.

Legalább a GYIK részük részletes, és valószínűleg választ ad a legtöbb kérdésére.

Alsó sorban

Mindent figyelembe véve, valószínűleg nem ajánljuk a Celo VPN-t.

Noha a biztonsági protokolljaik naprakészek, úgy tűnik, hogy nincs naplózás, és harmadik fél fizetési lehetőségei vannak, ezek Ötszörös országban vannak. De ha ez az’nem aggódik önnek, akkor kipróbálhatja őket.

Tetszik nekünk a sok platformon való kompatibilitási köre, a TOR böngésző és a Netflix támogatás nagy plusz. A felhasználói élmény az alkalmazás és a weboldal szempontjából fájdalommentes volt.

A torrentet támogatni lehet, de korlátozott kiszolgálókkal és a lassú, lassú sebességgel’Egy kicsit gyümölcsöző torrent. Plusz, mi is’nem jut a Netflixbe, és az ügyfélszolgálat az átlag alatt van. Az árért valószínűleg jobb ajánlatot szerezhet másutt.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − = 62