CactusVPN áttekintés

A legkiválóbb biztonság és a teljes névtelenség miatt a CactusVPN célja, hogy versenyző legyen az egyre zsúfolt VPN piacon..


A CactusVPN alkotói Moldovában, jelenleg Romániában székhellyel rendelkeznek, amelyben nincs adatmegőrzési törvény, és amelyben nincs adatmegőrzési törvény. A CactusVPN alkotói 2011 óta dolgoznak a projekten. találkozhatnak a központi csoporttal a saját weboldalukon.

De vajon ez a VPN elég éles-e az összes névtelen böngészési igényhez, vagy valóban közelebb áll-e egy gerinc nélküli szobanövényhez? Olvassa el a CactusVPN áttekintést, hogy megtudja.

A CactusVPN biztonságos használata?

A CactusVPN hat különböző titkosítási protokollt támogat:

 • SSTP
 • OpenVPN
 • L2TP
 • PPTP
 • IKEv2
 • SoftEther

Kicsit meglepettünk, hogy az SSTP-t választottuk alapértelmezett protokollnak, viszont a Windows használatával - amelyre a Microsoft létrehozta ezt a protokollt - valószínűleg valami köze van ehhez. Sajnos a Microsoft állítólag együttműködött az NSA-val és az FBI-vel, amelynek piros zászlónak kell lennie mindenkinek, akinek VPN-kapcsolat szükséges az érzékeny információk kezeléséhez.

CactusVPN kliens protokoll beállításai

Mit’még több, te is’t válassza a dobozból a SoftEther protokollt. Szükség van külön SoftEther VPN kliensre, amely ingyenesen letölthető. Ez a kevésbé ismert protokoll az OpenSSL-en alapszik, és úgy lett kialakítva, hogy megakadályozza a középtávú támadásokat és a mély csomagmegfigyelést (DPI) annak észlelését. Azt’Egyaránt gyors és biztonságos, tehát a szükséges extra erőfeszítések ellenére mindenképpen ellenőrizze.

A protokolltól és az operációs rendszertől függően a CactusVPN vagy az AES-256, vagy az AES-128 titkosítást használja. Nem rajongója a homályos műszaki rövidítéseknek? Egyszerűbben fogalmazva’s olyan titkosítási szintnek, amelynek törhetetlennek kell maradnia a kvantumszámítás feltalálásáig (aminek eltarthat egy ideig).

A CactusVPN rendelkezik egy kill kapcsolóval nevezett “Állítsa le az internetes forgalmat, ha a VPN-kapcsolat megszakad” az ügyfélben. Ezenkívül lehetőséget kínál bizonyos alkalmazások megsemmisítésére VPN-hiba esetén. A kínzó kliensnek valószínűleg a szelektív ölési kapcsoló funkció listájának tetején kell lennie.

A CactusVPN naplókat tart-e?

Ez a VPN szolgáltatás Mindegy’ne tartson naplókat online tevékenységei közül:

Nem tárolunk olyan IP-címeket, forgalmi naplókat, csatlakozási időbélyegeket, használt sávszélességet vagy munkamenet-időtartamot, amelyek egyetlen személyre vezethetők vissza

Az egyetlen rólad kapcsolatos információ, például a neve vagy e-mail címe, kizárólag a webhely-fiók létrehozása és karbantartása céljából kerül összegyűjtésre és tárolásra. Ez azt is jelenti, hogy semmi nem kerül átadásra harmadik felek számára.

Más szavakkal, a társaság nem’nem tárol olyan adatokat, amelyek visszavezethetnek önhöz, vagy magánszemélyként azonosíthatók, miközben maga a VPN megakadályozza, hogy az IP-címe kiszivárogjon az internetszolgáltatóra vagy bármely más félre.

A CactusVPN szivárgásmentes?

Míg a 2018-os kezdeti tesztünk nem talált IP, DNS vagy WebRTC szivárgást, ezúttal rosszabb lett. A CactusVPN-nek DNS-szivárgásai voltak három különböző vizsgálat szerint. A DNS szivárgás elleni védelem beállításának bekapcsolása sem tett eleget’t segítsen.

Mi’ve megismételte a teszteinket 2019 júliusában, és megállapította, hogy ez a szolgáltatás megfelelő most szivárgásmentes. Bármi legyen is júniusban, emlékeztetőként kell szolgálnia annak ellenőrzésére, hogy a VPN jól működik-e, mielőtt felhasználná. Ha egy VPN szolgáltatás kiszivárogtatja az Ön valódi IP-címét, ott’Nem sok értelme annak használata, mivel minden tevékenységét könnyen vissza lehet nyomon követni.

Sebesség és teljesítmény

Szerver lefedettség

A CactusVPN ajánlatok 28 szerver található 16 országban, ami alacsony szám a blokkban lévő nagyobb VPN márkákhoz képest. A vállalat arra törekszik, hogy megoldja ezt a problémát azáltal, hogy felajánlja Intelligens DNS szolgáltatás. Azt’s egy módszer, amely becsapja a földrajzilag korlátozott webhelyeket azáltal, hogy a DNS-beállításokat helyinek tűnik, ahelyett, hogy az internetkapcsolat-forgalmat VPN-kiszolgálón keresztül irányítja át.

Sajnos ez nem így van’Nem segít abban az esetben, ha az USA-tól, az Egyesült Királyságtól, az Egyesült Királyságtól, Németországtól, Lengyelországtól, Kanadától, Franciaországtól, Svédországtól, Svájctól és Ausztráliától származó tartalmak blokkolásához szeretne feloldni.

Sebességteszt eredményei

Csatlakoztatási sebesség-tesztet végeztünk erre a CactusVPN áttekintésre Európából, a kiindulási sebesség 263 Mbps. Az OpenVPN (TCP) protokollt használtuk, amelyet minden tesztünkre kiválasztunk, amikor csak lehetséges. Végül megszámoltuk a sebességcsökkenést a különböző helyekről, amikor a VPN be volt kapcsolva.

Alap sebesség, Európa

A CactusVPN sebesség-teszt alapértéke

 • Letöltés: 263 Mbps
 • Feltöltés: 260 Mbps

Közeli hely (Németország)

CactusVPN sebességteszt a közelben

 • Letöltés: 72 Mbps (csökkenés 73%)
 • Feltöltés: 84 Mbps (csökkenés 68%)

Egyesült Királyság, London

CactusVPN sebességteszt az Egyesült Királyságban

 • Letöltés: 68 Mbps (csökkenés 74%)
 • Feltöltés: 122 Mbps (csökkenés 53%)

Egyesült Államok, Manassas

Kaktusz VPN sebesség-teszt az Egyesült Államokban, Manassas

 • Letöltés: 21 Mbps (92% -kal csökken)
 • Feltöltés: 27 Mbps (90% -kal csökken)

Egyesült Államok, Los Angeles

CactusVPN sebességteszt az Egyesült Államokban, Los Angelesben

 • Letöltés: 18 Mbps (csökkenés 93%)
 • Feltöltés: 12 Mbps (csökkenés 95%)

Ausztrália, Sydney

CactusVPN sebességteszt Ausztráliában

 • Letöltés: 7 Mbps (csökkenés 97%)
 • Feltöltés: 1 Mbps (99% -kal csökken)

Japán, Tokió

CactusVPN sebességteszt Japánban

 • Letöltés: 11 Mbps (csökkenés 96%)
 • Feltöltés: 1 Mbps (99% -kal csökken)

Összefoglalva, a CactusVPN kínál jó sebesség a közeli helyszíneken, valamint más kontinensek helyszíneinek átlaga vagy átlaga alatt. Tekintettel arra, hogy a kiindulási sebességünk meglehetősen magas volt, mindenképpen kísérletezzen különféle szerverekkel és protokollokkal, hogy megtudja, melyik kombináció működik az Ön számára legjobban.

Könnyű használat és a multiplatform támogatás

elérhető Cactus VPN

A CactusVPN a következő eszközökön és platformon érhető el:

 • ablakok
 • Mac operációs rendszer
 • iOS
 • Android
 • Android TV
 • Amazon Fire TV
 • Chrome (kiterjesztés)
 • Firefox (kiterjesztés)

Manuálisan beállíthatja a Windows Phone, Ubuntu, Chromebook, Boxee Box és több router modellnél is. Az intelligens DNS és a proxy opciók még több operációs rendszert és eszközt támogatnak.

Csatlakozhat öt eszköz egyszerre, de külön szervereket kell használniuk. Ez nem lenne’Nem lenne nagy dolog, ha a CactusVPN nagyobb kiszolgálói listát kínálna. Ugyanakkor használhatja a CactusVPN-t egy útválasztón, hogy úgy tűnjön, mintha Ön lenne’csak egyetlen eszközt használ.

A CactusVPN kliens letöltése és telepítése egyszerű.

Telepítse a CactusVPN-t

A legkeményebb rész a Next gombra többször kattint, mielőtt a telepítés befejeződik.

Amikor elindítja az ügyfelet, akkor te is’Lát egy ablakot, amelyben megkérdezi, hogy válasszon-e bejelentkezni a VPN vagy az intelligens DNS szolgáltatás használatához. Válasszon a “VPN” és “Intelligens DNS” lapokon. Ha csak a VPN-verziót vásárolta, válassza a lehetőséget “VPN” és írja be a bejelentkezési adatait.

CactusVPN kliens főmenü

A CactusVPN kliens főmenüje kizárólag a hely kiválasztására és a kívánt szerverhez való csatlakozásra vonatkozik, amelyet ügyetlenül sorolhatunk a sebesség alapján, amely valószínűleg késést jelent. A második fül az intelligens DNS-hez való csatlakozáshoz szolgál, ha vásárolt egy tervet, amely magában foglalja.

CactusVPN kliens beállításai

Az Beállítások fül ad néhány alapvető lehetőséget, például a protokoll kiválasztását, a megszakító kapcsoló vagy a DNS szivárgás elleni védelem be- vagy kikapcsolását, valamint a CactusVPN indulásakor történő váltást. A ritkább a App Killer megoldás, amely lehetővé teszi a programok kiválasztását’Lezárul, ha a VPN-kapcsolat meghiúsul. Ez hasznos lehet, ha például Ön’újra kínzó olyan országban, ahol’illegális, miközben óriási frissítést tölt be az operációs rendszerre.

A Netflix és más streaming platformok feloldása

A streaming rajongók számára, akik el akarják kerülni a kerékpározást tucatnyi VPN-kiszolgálón keresztül, A CactusVPN prémium lehetőséget kínál: Intelligens DNS. Az intelligens DNS korlátozások nélkül feloldhatja a különböző régiók webhelyeinek blokkolását. Például a működő intelligens DNS-re: közvetítheti az Egyesült Államok kizárólagos műsorát a Netflix-en, miközben a BBC iPlayerről szóló élő hírjelentést a háttérben lévő másik böngészőlapon futtathatja..

Ráadásul, Az intelligens DNS használata az adatfolyamhoz általában gyorsabb, mivel a forgalmat nem a szervereken továbbítják, mint a VPN-ekkel. Ezenkívül az intelligens DNS-t könnyen beállíthatja és konfigurálhatja’Ehhez mélyreható műszaki ismeretekkel kell rendelkeznie.

A CactusVPN segítségével feloldhatja a Netflix és más streaming platformok blokkolását is, de az eredmények messze nem biztatóak. Sikerült becsatolnunk filmünket az egyik amerikai szerverre, míg minden más kísérletünk azzal a következménnyel járt, hogy a Netflix elkapott bennünket egy másik országból.

Streaming Terminator bekapcsolt CactusVPN-rel

Az A sebesség elegendő volt a Netflix UHD-be történő streamálásához (4K), mert a szolgáltatás igényel legalább 25 Mbps-ot, és a CactusVPN 34 Mbps-ot adott nekünk.

CactusVPN USA szerver sebesség teszt eredményei

A más szerverek eredményei szintén nagyon kedvezőek voltak. Még a legtávolabbi ausztrál is 18 Mbps sebességgel kezdett, ami még mindig elég jó a Full HD-hez, ami még mindig a legtöbb felhasználó számára megfelelő.

P2P és torrent

Mint te’Valószínűleg már tudatában van annak, hogy a torrentek az egyik legjobb fájlmegosztási lehetőség. A CactusVPN-rel való kínzás azonban csak az európai szervereknél engedélyezett. Ez azt jelenti, hogy te’Szüksége van egy jó internetkapcsolatra, hogy más földrészekben is megfelelő letöltési sebességet kapjon.

Biztonságosan érezheti magát, ha a CactusVPN-rel tornyosítja, mert van kill kapcsoló, egy nem naplózási politika és ott’nincsenek személyes adatok, amelyeket meg lehet adni a hatóságoknak. Korábban csak a DNS-szivárgások merültek fel, ez a probléma most már megoldódik.

Jó a kínai felhasználók számára??

Kína egyike azon kevés országoknak, amelyek szigorú korlátozásokat vezettek be az internetes tevékenységekre lakói számára. Ha te’Kína látogatását tervezi, valószínű, hogy te vagy’Szeretnék egy nagyszerű VPN-t, amely segít elérni az összes kívánt webhelyet és szolgáltatást, miközben megőrzi magánéletét és névtelenségét.

Furcsa módon, nem sikerült a CactusVPN webhelyen találni Kínával kapcsolatos konkrét információkat. Ez a szándékos homályosság azt jelezheti, hogy a CactusVPN nem tudja megkerülni Kínát’s “Nagyszerű tűzfal.” De nem tudtunk’A CactusVPN beszámolónk elkészítésekor ezt nem tudom pozitívan meggyőzni.

Elméletileg a hiánya “lopakodási protokoll” azt jelenti, hogy ennek a szolgáltatónak nehézségekbe ütközhet a Mélycsomag-ellenőrzés (DPI) elkerülésével, amely végül blokkolt szolgáltatáshoz vezet. Ezért nem javasolhatjuk kellőképpen a CactusVPN használatát Kínában.

Vevőszolgálat

A CactusVPN előfizetők a következő támogatási lehetőségekkel rendelkeznek:

 • Telepítési útmutatók
 • GYIK
 • Jegy benyújtása
 • Oktatási Központ
 • Hogyan kezdjük el az útmutatót?

A CactusVPN olyan ügyfélszolgálatot kínál, amely elsősorban 24/7 jegyrendszeren keresztül működik. A jegy benyújtása után azonnal válaszolnia kell a kérdésére - ha valaha is el kell érnie a CactusVPN-t’az alkalmazottai, azaz. Amikor kapcsolatba léptünk a CactusVPN beszámolójának ügyfélszolgálatával, nagyon hasznosnak találtuk őket.

Cactus VPN támogatás

Sajnos az Az élő csevegés nem 24 órás szolgáltatás. De továbbra is elérheti őket hétfőtől péntekig napi 16 órán keresztül, hétvégén pedig napi 8 órán keresztül.

Ha előbb inkább a saját kutatását kívánja elvégezni, hivatalos webhelyén külön felhasználói súgó található. Ide tartoznak a CactusVPN alkalmazások különböző platformon történő beállításához szükséges útmutatók, a teljes GYIK szakasz és egy hivatalos Oktatási Központ azok számára, akik oktatni akarják magukat az online biztonságról..

Árazás & tervek

CactusVPN árképzési tervek

A CactusVPN négy különféle tervet kínál, három mindegyik árképzési lehetőséggel:

 • US VPN, UK VPN vagy Smart DNS for $ 4.99 / hó
 • US VPN, UK VPN vagy Smart DNS for 12,99 $ / negyedéves (megtakarítás 14%)
 • US VPN, UK VPN vagy Smart DNS for $ 38.99 / év (megtakarítás 35%)
 • VPN + Intelligens DNS $ 6.99 / hó
 • VPN + Intelligens DNS $ 17.99 / negyedéves (megtakarítás 14%)
 • VPN + Intelligens DNS $ 54.99 / év (megtakarítás 35%)

Míg a megtakarításokkal nem szabad dicsekedni, a VPN + intelligens DNS-terv ára megfelelő.

Noha az intelligens DNS-terv magától értetődő, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság VPN-jei csak az adott országban lévő kiszolgálókat biztosítanak Önnek. Figyelembe véve, hogy az Egyesült Államoknak öt és az Egyesült Királyságnak négy, az ilyen összeg kifizetése nevetséges ötlet. Javasoljuk, hogy vegye igénybe a VPN + intelligens DNS-tervet, vagy válasszon másik szolgáltatót tisztességes szerverflottával.

Minden tervhez tartozik a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Nagyon szép kiegészítés a 24 órás ingyenes próbaverzió amely nincs korlátozva, lehetővé téve mind az intelligens DNS, mind a VPN szolgáltatás sávszélesség-korlátozások nélküli tesztelését. Te nem’addig nem kell kitöltenie a fizetési adatokat, amíg el nem dönt.

A pénz elválásakor az előfizetésért fizethet:

 • Hitel- vagy bankkártya
 • PayPal
 • Bitcoin és más kriptovaluták
 • Qiwi
 • Webmoney
 • Boleto Bancario
 • Yandex Money
 • Alipay

A lista nagyon lenyűgöző egy ilyen kaliberű VPN számára. Mit’Sőt, ha inkább a nyomon követhetetlen fizetést szeretné, akkor a CactusVPN megad egy névtelen fizetési lehetőség a BitPay segítségével.

Ez a szolgáltató legfeljebb 5 különböző eszköz egy időben. Ugyanakkor nem csatlakozhat ugyanabba a kiszolgálóba egyszerre.

Alsó sorban

Tehát hogyan alakult ez a VPN a “élesség vs ház növény” teszt a CactusVPN áttekintés bevezető szakaszában? Mindent egybevetve’s valahol a kettő között.

Ez a szolgáltatás jó adatvédelmi képességekkel és tisztességes árpolitikával rendelkezik. A vállalat az intelligens DNS-t is kínálja, amely szép alternatívát jelent a VPN-hez a kapcsolat sebessége és a blokkolás feloldása szempontjából. Barátságos ügyfélszolgálati csoporttal és különféle fizetési lehetőségekkel is rendelkeznek, köztük egy névtelen.

A legszembetűnőbb probléma továbbra is a kiszolgálók és a helyek hiánya, ami némelyiknek a torrenting némi problémát okoz. Hogy’Ezért jelenleg csak az európai felhasználók számára ajánlhatjuk ezt a szolgáltatót.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − 35 =