Bullguard VPN áttekintés

A BullGuard VPN-t azok a remek emberek mutatják be, akik ugyanazt a nevű antivírust vitték elő, most már együttműködve az NordVPN-rel. Az eredmény? Egyszerű, szilárd, gyors, biztonságos megoldás az internetes gyanús helyzetekre.


Ebben a BullGuard VPN áttekintésben’Fontos hangsúlyt fektetni arra, hogy miként áll fel más termékekkel szemben. Kinek jó, és kinek kellene jobb alternatívákat keresnie? Összességében a BullGuard elindított egy jó hírű VPN-t, amely számos megoldást kínál a nem túl meredek áron..

Biztonság és magánélet

Miután összeállt a NordVPN-szel, biztos lehet benne, hogy a BullGuard VPN a legjobb biztonsági protokollokkal rendelkezik:

 • Támogatás a IKEv2 / IPSec és OpenVPN (TCP / UDP) protokollok
 • AES-256 titkosítás
 • Nem naplózási politika
 • Öld meg a kapcsoló funkciót

Mindez elméletileg jól hangzik, és jól néz ki a papíron, tehát teszteljük őket.

Nem sikerült kimutatni a DNS-szivárgásokat - mivel a saját DNS-kiszolgálóit használja -, de továbbra is fennáll a NordVPN kérdése’A kiszolgálónak olyan webRTC-szivárgása volt, amelyet 2018 végén fedeztek fel. A NordVPN ezt böngésző pluginekkel orvosolta, de a BullGuard VPN nem’nincsenek ezek, tehát mi is’d legyen óvatos, folytassa itt tovább.

A BullGuard VPN naplózza az Ön adatait?

Szinte minden VPN most már magát a piacot forgalmazza “nulla napló,” így az egész hirdetés és a közösségi média látványa ezt alig bátorságosnak látni, különösen, ha felülvizsgálatot kérünk.

A BullGuard VPN azonban’s Az adatvédelmi politika kristálytiszta. A legtöbb VPN bizonyos típusú naplókat is tart, általában csatlakozási naplókat, de a BullGuard VPN nem’Még ezt meg is csinálja, úgy dönt, hogy csak a fizetési információkat tárolja.

Ez különösen jó, tekintve, hogy a BullGuard VPN felett természetes problémák merülnének fel’Az Egyesült Királyság joghatósága alatt áll, amely az Five Eyes adatmegosztó szövetségek tagja. Ebben az esetben ott van’s nincs adat megosztáshoz, kezdetben.

Sebesség és teljesítmény

A VPN sebességének tesztelésekor három dolgot vizsgálunk meg: a kapcsolat sebességét, a letöltési sebességet és a feltöltési sebességet.

A BullGuard VPN e tekintetben meghaladta az elvárásainkat, de nem kellett volna’Nem szabad meglepődni, figyelembe véve a NordVPN-t’szívesen látja az üzleti leggyorsabb szervereket.

Regisztráltuk a maximális sebességveszteséget 20% -kal, amely figyelemre méltóan kevesebb, mint az átlagos VPN, ahol szerencsés megtartani a 40% -ot (kivéve, ha természetesen elolvassa az ismertetőket és a tavaszt a felső vagy a sötét lovak számára).

Ennek nagy részét természetesen a szerverek játszják, de ott vannak’Magának a BullGuard-nak nincs valódi módja a kiszolgálók váltására’automatikusan csatlakozunk a leggyorsabbhoz.

Könnyű használat és a multiplatform támogatás

A BullGuard VPN támogatja az összes “nagy négy” szoftveres eszközök működtetése:

 • ablakok
 • Mac operációs rendszer
 • iOS
 • Android

Sajnos nincs mód arra, hogy a VPN-t egy útválasztóra töltsük be, vagy bármilyen egyedi alkalmazást böngészőkhöz, vagy a Kodi és az Amazon Fire-hez. Az elrendezés azonban egyszerű és intuitív, és szem előtt tartja maga a NordVPN karcsú kialakítását.

Két fő menü található: szerverek és Beállítások. A szerverek menü lehetővé teszi a választott ország kiválasztását (de nem a szervert). Közben, Beállítások olyan dolgokhoz vezet, mint például a kill kapcsoló és a hozzá tartozó testreszabás, például bizonyos alkalmazások hozzáadása és mások kizárása, alapvetően split alagút-mechanizmusként működve.

A Netflix és más streaming szolgáltatások feloldása

Lehet, hogy már ismeri a hírhedt Netflix proxy tilalmat. Ez okozza a bosszantó hibát, amely leválasztja Önt bármilyen tévéműsorból vagy filmről’újból megnézte a Netflix-et, ha VPN-t használ. Igen, a Netflix ügyes a VPN-k és proxyk észlelésében és blokkolásában.

Csak a legjobb VPN-k (vagy azok, akik kifejezetten erre szólnak) képesek megkerülni a Netflixet’őrizze és távolítsa el a geo-blokkoló korlátozásokat azok tartalmától. Szerencsére nekünk a BullGuard VPN egyike, amely lerontja a Netflix, a Hulu, az HBO földrajzi korlátozásait és így tovább.

Mivel azonban a kiszolgálókat az Ön számára választották ki, és nincsenek’Ha erre a célra kiszolgálókat nem találtunk, azt tapasztaltuk, hogy néha előfordulhat, hogy hirtelen nem lesz képes az adatfolyam streamingre, és felszólít arra, hogy újból csatlakozzanak. Ez különösen igaz a BBC iPlayer tartalom nézésére.

P2P és torrent

A jó VPN-nek a rohamos és széles körben elterjedt kalózkodás napjaiban képesnek kell lennie arra, hogy segítsen a biztonságos torrentingben azáltal, hogy engedélyezi a P2P kapcsolatokat, és gondoskodik arról, hogy a torrent letöltések ne’t visszakeresheti Önt a tényleges IP-címén keresztül.

Igen, néhány VPN végül továbbra is megjeleníti az Ön valódi IP-címét a torrent kliensen, ahonnan bárki megtámadható, a filmstúdiók nyomásától a jogi értesítésekig..

A BullGuard VPN megint gondoskodik arról, hogy nyugodj és ne felejtsd el’Mindezekért nem kell aggódnia, a P2P kapcsolatok engedélyezése és a katonai szintű védelem révén.

Online cenzúra Kínában és másutt

Noha tudhat a Kínai Nagy Falról, lehet, hogy nem ismeri a Nagy Tűzfalat - a cenzúra és az online megfigyelés mai csodája, ahol a kínai lakosság nem’nem férhet hozzá bármi olyanhoz, ami nincs online’t kormány által szankcionált, beleértve magukat a VPN-ket is.

A VPN-ket egy mély csomag ellenőrzés néven blokkolja, ami a biztonsági protokollokat használhatatlanná teszi. Azt’s arról számolt be, hogy az OpenVPN a legtöbb. Azok a VPN-k, amelyek Kínában vannak a célpiacon, lopakodó módot és protokollokat alkalmaznak ezek megkerülésére.

A BullGuard VPN azonban állítólag nem veszi figyelembe Kínát a célpiacon.

Vevőszolgálat

Frissítő módon a BullGuard VPN egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek csillagközi ügyféltámogatást nyújtanak - akár élő támogatást is. A BullGuard VPN a következőket nyújtja:

 • 24/7 ingyenes élő chat
 • GYIK és Súgó
 • Fórum
 • Telepítési útmutatók
 • E-mail és támogatási jegyek
 • Fizikai címek (regionális)

Szolgáltatásuk gyors, reagáló és udvarias, az útmutatók megelőzőek és proaktívak a hibaelhárítás és a felhasználók segítése érdekében.

Mivel maga a termék több nyelven elérhető, ezért a támogatás is. Ott’élő csevegés francia, német, svéd és így tovább.

Árazás

A BullGuard VPN-nek három előfizetési modellje van, fizetésük egy, két és három évben történik:

 • 1 év: 85 USD (körülbelül 7,00 USD / hónap)
 • 2 év: 136 USD (körülbelül 5,66 USD / hónap)
 • 3 év: 171 USD (körülbelül 4,75 USD / hónap)

Rendszeres olvasóink ezt valószínűleg az ipari átlagnak tekintik, és a kínált szolgáltatások esetében ésszerűbbnek tekintik.

A felhasználók hitelkártyával és PayPal-nal fizethetnek, és az is’Kicsit csalódást okoz, ha nem lát kriptovaluta opciókat. Azonban ott van’Ezenkívül egyedi átutalási lehetőség is.

A fizetés biztonságban van, és a visszatérítési politika egy óriási 30 napos pénz-visszafizetési garancia formáját ölti.

Alsó sorban

A BullGuard VPN egy fantasztikus termék, amely - szemben a hasonló antivírus-kötegelt VPN-ekkel - nem’Nem kötelezi magát a víruskereső beszerzésére is. Végül is’Szükségem lesz némi munkára, hogy elkülönüljön a NordVPN-től, de egyelőre mégis’Ez egy szilárd szolgáltatás, amely nem’t sok vágyat hagy, különösen a biztonság szempontjából.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − 14 =