BulletVPN áttekintés

Relatív újonc a VPN-arénában, amely versenytársainál gyorsabban mászhat fel. A BulletVPN beszámolónk mindent felfedi a szolgáltatásról és annak alkalmazásairól.


A BulletVPN az észt székhelyű Nixworks OU viszonylag új terméke. Az első pozitív dolog ebben a szolgáltatásban valójában annak elhelyezkedése. Miért? Mert Észtország nem’tagja a 14 szemnek, és általános magánélet-barát hozzáállással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy alacsonyabb a esélye a kormány és más snoopers nem kívánt felügyeletének.

A BulletVPN áttekintésünk szerint ez a szolgáltatás viszonylag drága mi a szolgáltatáskészlet, amelyet jelenleg kínál. enged’Részletesebben megvizsgáljuk, mit fedeztünk fel a BulletVPN áttekintésünkben.

Biztonság és magánélet: a BulletVPN használata biztonságos?

A BulletVPN Észtországból származik, amely jó, magánélet-barát hely a VPN-bázis számára. Funkciók szempontjából a BulletVPN a következő kínálattal rendelkezik:

 • OpenVPN
 • PPTP
 • L2TP / IPsec
 • IKEv1 és IKEv2
 • Öld meg a kapcsolót és a golyóvédőt

Ez elég sokféle. Mi azonban’szeretném rámutatni, hogy a VPN’Az alapértelmezett protokoll a PPTP, amely szörnyű választás a biztonság szempontjából. Feltétlenül változtassa meg azonnal.

Ellentétben azzal, amit más BulletVPN vélemények állíthatnak, ennek a VPN-nek van egy kill kapcsolója is, és mi is’s néven ismert “Golyó pajzs.”

Ellentétben azzal, amit más BulletVPN vélemények állíthatnak, ennek a VPN-nek van egy kill kapcsolója.

A kill kapcsoló az, ha letiltja az összes internetes forgalmat, ha a kiszolgálóoldal valamely problémája miatt leválasztja a VPN-kiszolgálót. Ha a gyilkos kapcsoló ki van kapcsolva, akkor a készülék automatikusan újracsatlakozhat a szokásos ISP-kapcsolaton keresztül, az IP-címet kitéve az erőforrásnak, amelyet’újra hozzáférést és tevékenységeit az internetszolgáltatóhoz.

A Bullet Shield leállítja az összes forgalmat, ha a kapcsolat valamilyen más probléma vagy kézi leválasztás miatt megszakad.

Összességében a BulletVPN áttekintésünk arra a következtetésre jut, hogy ennek a VPN-nek jó biztonsági tulajdonságai vannak. Mi menedékünk van’t sem DNS vagy IP szivárgást tapasztalt.

A BulletVPN naplókat tart-e?

Ez a VPN-szolgáltató az általános felhasználóra gondolt. Az Adatvédelmi irányelvek dokumentum többnyire világos és tömör.

“A BulletVPN nem gyűjti a felhasználói tevékenységek naplóit, és semmilyen más információt sem tud összekapcsolni egyetlen felhasználóval sem.“

A BulletVPN nem gyűjti a felhasználói tevékenységek naplóit, és semmilyen más információt sem tud összekapcsolni egyetlen felhasználóval sem. De az’s nem minden. Itt’Így folytatódik a politika: “Nem gyűjtünk semmilyen felhasználói böngészési előzményt, kapcsolati előzményeket, forgalom és adatátvitel, sem DNS-lekérdezéseket, és semmilyen típusú VPN-kapcsolatnaplót sem tárolunk..”

A BulletVPN azt is kijelenti, hogy nem ad meg’nem adhat el, nem kereshet és nem adhat át semmilyen adatot a “külső felek vagy más illetéktelen személyek.” Ott’A rendõrséget és más kormányzati hatóságokat nem említik külön. De pozitív oldalról, még ha kényszerítették is az adatok megosztására, az teljesen haszontalan lenne.

Tehát ismét úgy tűnik, hogy a BulletVPN az egyik olyan szolgáltatás, amely komolyan veszi az Ön személyes adatait, és nincs naplózási politikájuk.

Sebesség és teljesítmény

A BulletVPN népszerűsíti magát, mint amelynek “lángoló gyors sebesség.” Az ilyen állításokat legtöbbször kétségesnek találjuk. De hagyjuk, hogy a teszt eredményeink magukért beszéljenek. A kezdőknek itt’Az alapsebességünk: 299 Mbps letöltés és 239 Mbps feltöltés, mindössze 3 ms késleltetéssel.

BulletVPN sebesség alapvonal

Először indítottuk el a BulletVPN Windows klienst, és egy csomó szokásos teszthelyre csatlakoztattuk.

Chicago, USA

BulletVPN sebesség Chicago

 • Letöltés: 33 Mbps
 • Feltöltés: 61 Mbps
 • Eladás: 89%

London, Egyesült Királyság

BulletVPN sebesség London

 • Letöltés: 39 Mbps
 • Feltöltés: 87 Mbps
 • Eladás: 71%

Singapore

BulletVPN sebesség Szingapúrban

 • Letöltés: 5 Mbps
 • Feltöltés: 4 Mbps
 • Leesés: 98%

Rendszeres kapcsolatunk sebességét szem előtt tartva, ezek a következők szörnyű sebesség. Ennek ellenére, ha te’ha a kapcsolat olyan jó vagy jobb, mint a miénk, akkor élvezni fogja HD és 4K video streaming (ha feltételezzük, hogy készüléke támogatja ezeket a felbontásokat).

Mint már említettük, a PPTP alapértelmezés szerint van beállítva. Ez egy régi és meglehetősen sebezhető protokoll. Ennek megváltoztatása a sebességet is megváltoztathatja. Javasoljuk, hogy próbálja meg OpenVPN UDP felett a lehető legjobb biztonság és sebesség kombináció érdekében. Bár az L2TP / IPsec nem’t olyan biztonságos, mint az OpenVPN, néha kétszeres sebességet kínál. Így’érdemes feltárni a lehetőségeket.

Szerver lefedettség

Sajnos a BulletVPN flottája elég kis csak 47 szerver 29 országban. Noha a helyszínek sokszínűsége jó, az igen’elég kicsi, különösen, ha összehasonlítjuk az ipari vezetőkkel, mint például 3000+ szerverrel rendelkező ExpressVPN vagy 5400+ szerverrel rendelkező NordVPN.

Könnyű használat és a multiplatform támogatás

Fiatal kora ellenére a BulletVPN nagyon támogatja jó platformon:

 • ablakok
 • Mac operációs rendszer
 • iOS
 • Android
 • Routerek
 • PS3 / PS4
 • Amazon Fire TV
 • Tűz TV Stick
 • Kodi

BulletVPN hogyan lehet letölteni

Azt’Lehetséges, hogy ezen eszközök némelyikének manuálisan kell konfigurálnia. De ne!’Pánik nélkül, a weboldalon található utasításoknak végig kell vezetniük a finom lépéseket.

A BulletVPN felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely megkönnyíti a telepítést, a beállítást és a csatlakozás megkezdését.

BulletVPN kapcsolat

A Kezdőképernyőn nagyot látsz Csatlakozás gomb és annak alatt az aktuálisan gombként kiválasztott hely. A bal oldalon található a főmenü. Elég intuitív? Természetesen hiszünk így.

Ennek ellenére két kérdést kell rámutatnunk. Először is, miközben a VPN alkalmazást teszteltük a BulletVPN áttekintéshez, alkalmi problémákat tapasztaltunk néhány szerverrel.

A BulletVPN kapcsolat lejárt

További mínusz számunkra, hogy szükség van egy extra kattintásra - a bontáshoz, hogy megváltoztassuk a helyet.

Probléma az, hogy az alkalmazás lehetővé teszi a Helyek képernyő megnyitását akkor is, ha szerverhez van csatlakoztatva. Másik kiszolgáló kiválasztásakor azonban ezt kapja:

BulletVPN csatlakozási hiba

Tehát kattintania kell rendben, térjen vissza a kezdőképernyőhöz, válassza le az aktuális helyről. Ezután térjen vissza a Helyek képernyőre, válassza ki a helyet, és igen, kattintson a Csatlakozás gombra. Hány extra kattintás, ha egyszer összezavarod? Igen, ott van’Van némi fejlesztés ezen a téren.

BulletVPN a Netflixhez

Figyelembe véve, hogy ez egy fiatal VPN, ez’Nagyon lenyűgöző, hogy három népszerű Netflix könyvtárat tudtunk elérni, miközben teszteltük ezt a BulletVPN áttekintést.

Igen, a BulletVPN jó választás a Netflix számára.

enged’Látjuk, mit találtunk a különböző régiók tesztelésekor.

Netflix USA

BulletVPN a Netflix USA számára

Azt’Nem olyan, mintha az összes amerikai szervert felhasználhatja a Netflix észlelésének megkerülésére. De sikerült elérnünk a Netflixet a Chicago szerver.

Megpróbáltuk lefuttatni a Netflix sebesség-tesztet is, de hibaüzenettel zárult le. Nem igazán számít, mivel az általános sebességtesztünk azt mutatta, hogy a chicagói kapcsolat 32Mbps volt.

Netflix UK

BulletVPN a Netflix UK számára

Itt szerencsénk lett a csatlakozással a London4 szerver. A többi brit szerver megint nem sikerült a Netflix adatfolyamát közvetíteni.

Netflix CA

BulletVPN a Netflix CA számára

Igen, akkor a kanadai katalógust is streaminghet, ha a Toronto szerver. Nem sikerült a többi kanadai szerver. Megkíséreljük a Netflix AU és JP használatát is, de mindkettő a szokásos streaming hibaüzenetet eredményezte.

Azt’Lehetséges, hogy ezt a VPN-t is használhatja adatfolyamhoz Hulu és Amazon Prime Video.

Ennek ellenére, annak ellenére, amit más BulletVPN vélemények állíthatnak, mi Nem sikerült’A BBC iPlayer közvetítése egyáltalán. Összességében azonban meglehetősen lenyűgözött volt ez a VPN’teljesítményét. Jól sikerült, Bullet!

BulletVPN a P2P-hez és a torrenthez

Ismét jó hír - igen, a BulletVPN-t használhatja torrentinghez és általában bármilyen más P2P-fájlmegosztáshoz. Valójában ez a VPN olyan P2P alkalmazásokat támogat, mint a BitTorrent, az uTorrent és a Vuze, hogy bármelyik szerverükön torrentálhassanak. Ez természetesen plusz a Bullet számára, mivel sok szolgáltató csak korlátozott számú dedikált szervert kínál.

Mégis, az’Lehetséges, hogy bizonyos problémák merülhetnek fel a választott kiszolgálóval. Ha ez megtörténik, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, hogy javításra kerüljön.

Az átlagos sebességnek nagyszerűnek kell lennie nagy fájlok letöltésére és feltöltésére. Ha valamilyen ok miatt problémája merülne fel, nézze meg a legjobb VPN-t torrenting tippekért.

BulletVPN Kínában

Amikor Kínát és annak nagy tűzfalat említjük, általában az összes többi cenzúra-barát országot is értjük. Kína valamiféle zászlóhordozó lett az internetes cenzúra és megfigyelés terén. És ezen magánélettel ellentétes országok száma folyamatosan növekszik.

A nem jóváhagyott vagy (bizonyos országokban) bármely VPN szolgáltatás használatának következményei változnak. Azt’Lehetséges, hogy te’Néhány ezer dolláros vagy annál rosszabb pénzbírságot kapnak. Tehát, amikor a VPN-t olyan országban használja, mint Kína, akkor Ön’d jobb, ha óvatos.

A BulletVPN beszámolónk megállapítja, hogy ez a szolgáltatás valószínűleg nem a legjobb, ha megkerüli a kínai nagy tűzfalat.

A BulletVPN beszámolónk megállapítja, hogy ez a szolgáltatás nem a legjobb a Kína nagy tűzfalának megkerüléséhez, mert nincs lopakodási protokollja. Ez azonban nem’Ez azt jelenti, hogy feltétlenül nyertél’nem tudja használni.

Mégis, ha te’Ha megbízhatóbb választást keres, érdemes fontolóra venni a legjobb VPN for China kínálatunkat.

Vevőszolgálat

A BulletVPN a következő támogatási lehetőségekkel rendelkezik:

 • Élő chat
 • GYIK-adatbázis
 • Telepítési útmutatók
 • Hibaelhárítás
 • Támogatási jegyek

A jó hír az, hogy a BulletVPN rendelkezik élő chat-támogatással. Sajnos nem’Úgy tűnik, hogy mindig működik. De nagyra értékeljük az erőfeszítést.

Attól függően, hogy rendelkezésre áll-e, te’Vagy zöldat talál Segítség vagy Csevegés gombra a bal alsó sarokban. Ha a gomb Súgó, azt jelenti, hogy üzenetet küldhet a támogatási csoportnak és őknek’vissza fog térni hozzád. Jó esetben ez nyert’t 24 óránál tovább tarthat. Ha te’szerencsés vagy, hogy egy órán belül lehet.

Árazás

A BulletVPN három egyszerű árképzési tervvel rendelkezik:

  • 1 hónap: 10,98 USD
  • 6 hónap: 9,16 USD / hó
 • 1 év (+ 1 év ingyenes): 3,75 USD / hó

BulletVPN árképzési lehetőségek

Mint láthatja, most, korlátozott ideig, egy további évre ingyenesen megvásárolhatja ezt a VPN-t az éves terv kiválasztásával. Ez azt jelenti: 66% kedvezmény. Mégis meg kell említenünk, hogy ezt egy kicsit dráganak tekintjük még az olyan piacvezetőkhöz képest, mint az ExpressVPN vagy a NordVPN.

Ez a VPN-megoldás Mindegy’nincs ingyenes próbaverziójuk. Noha ez néhány felhasználó számára kissé elrettentő lehet, ott van’s a 30 napos pénzvisszafizetési garancia elgondolkodni. A visszatérítési politika egyértelmű - nem tettük’nem talál ott fogást. Néhány más VPN-nek vannak feltételei, amelyeket teljesítenie kell ahhoz, hogy visszatérítésre jogosult legyen.

A BulletVPN elfogadja a szokásos lehetőségeket - bankkártyák és PayPal. De az’s nem minden. A torta jegesedése névtelen fizetési lehetőség - Bitcoin.

A torta jegesedése a névtelen fizetési lehetőség, azaz a Bitcoin.

Összefoglalva: ez’nehéz kérdés az árakról. Az az igazság, hogy még a kedvezményes 2 éves terv is majdnem annyi, mint amennyit fizetne a NordVPNért. De megteheted’Nem igazán hasonlítjuk össze a kettőt, ha a sokoldalúság és a szolgáltatások jellemzik.

Alsó sorban

A BulletVPN a valódi nem naplózási politika mivel nem tudták’t ne osszon meg minden hasznos vagy személyesen azonosítható adatot, még akkor is, ha a hatóságok erre kényszerítik.

Megvan átlagos sebesség, ami viszonylag jó, ha figyelembe vesszük a kiszolgálók számát. Még ha ez is’Ez nem az egyetlen tényező a letöltési és feltöltési sebességnél.

Te tudod használni BulletVPN a Netflixhez és a torrent szintén, de a sebességgel kapcsolatos problémák problémákat okozhatnak. Valójában mi’Csak néhány gyenge pontot talált: a sebességet, a sokoldalúságot és az árképzési terveket. Úgy gondoljuk, hogy egy újonnan érkező felhasználó számára a BulletVPN túl drága. Összehasonlításképpen nézd meg a legjobb VPN-válogatásainkat, hogy pénzünkkel jobb ár-érték arányt találjunk.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 39 = 44