AVG biztonságos VPN áttekintés

Utolsó frissítés: 2014.10.4


Az AVG jól ismert ingyenes víruskereső szoftveréről. A márka elismerése szempontjából előnye van. Az online adatvédelem szempontjából? Egyáltalán nem.

Mint márka, amelynek hosszú távú hírnevét képviseli a biztonság, az AVG számára csak természetesnek tűnik belépni a VPN-iparba. Azt’Nem nehéz elképzelni csalódásunkat, amikor felfedeztük, hogy az eszköz’Az online védelem célja, hogy valójában az Ön adatainak összegyűjtése és harmadik fél számára történő eladása.

AVG Secure VPN’A biztonsági funkciók minimális eleme és az értelmes testreszabási lehetőségek hiánya csak a sérülés sértésének a hozzáadására szolgál. Másrészt, megfizethető árcédulája, a könnyű használat és a jó streaming képességek meggyőzhetik néhány alkalmi felhasználót a választásban.

Mielőtt végleges döntést hoznánk, mi is’Közelebbről megvizsgáljuk azt a sok kritikus elemet, amelyek miatt a VPN megtörténhet.

További beszéd nélkül hagyja’ugrás jobbra.

Biztonság és magánélet

Az AVG Secure VPN hasonló biztonsági funkciókat kínál a testvére termékéhez, az Avast SecureLine VPN-hez:

 • 256 bites AES titkosítás
 • OpenVPN, IPSec és IKEv2 alagút protokollok
 • DNS szivárgás elleni védelem

A nagy piros zászló az a tény, hogy ott van’s nincs kill-switch hogy megvédje adatait abban az esetben, ha elveszíti a kapcsolatot a VPN-kiszolgálóval. Ez azt jelenti Ha a VPN-kapcsolat megszakad, akkor az IP-címed és a forgalmi adatok maradnak teljesen kitéve a támadók vagy a megfigyelés kíváncsiskodó szeme felé, ami az AVG Secure VPN-t teljesen használhatatlanná teszi az adatvédelem szempontjából.

De várjon, még rosszabb lesz…

Naplózza az AVG Secure VPN az Ön adatait?

Rövid válasz: igen.

Noha az eszközei valószínűleg biztonságban vannak a csúnya vírusok ellen, személyes adatai nem lesznek olyan biztonságosak, mint szeretné.

Az AVG naplózza a felhasználónevét, az IP-címeket, az adatátviteli összegeket és a munkamenet időtartamát. Ezt az információt 30 napos blokkokon tárolják.

Azt mondják, hogy nem adnak’t figyelje meg, amit’megosztják és keresik, de ők’Megvizsgáljuk, hogy panaszt kapnak-e.

Az AVG Secure VPN szigorú szabályokat is tartalmaz a kalózkodás ellen, ám ezek’ez nem ismeretlen a VPN-iparban.

A társaságnak valójában joga van személyes adatainak gyűjtésére és a megfelelő módon történő felhasználására - ide értve az Ön e-mail címe, SIM-kártya száma, telefonszáma, helye és az Ön IP-címe. Azt is mondják, hogy megoszthatják személyes adatait harmadik felekkel.

Személyes adatait a hatóságoknak / kormánynak is átadhatjuk, vagy amikor szükséges, hogy megfeleljenek a hatályos jogi folyamatoknak. Ez azt jelenti, hogy a magánélet vonatkozásában az AVG Secure VPN az egyik legsúlyosabb elkövető.

Szivárog?

Emlékezz rá’Mindig kicsi a DNS-szivárgás esélye, de sok platformon lehetőségek nyílnak a tesztelésére.

Ha a VPN nem titkosítja a készüléken található DNS-lekérdezéseket, akkor DNS-szivárgás történik. Ha ez megtörténik, akkor a VPN azonnal haszontalanná válik, mert az azt eredményezi, hogy az internetszolgáltató meg tudja nézni az Ön böngészési előzményeit.

A tesztelés idején az AVG Secure VPN nem mutatott DNS-szivárgást.

Sebesség és teljesítmény

A biztonság és a magánélet után a sebesség a VPN használatának második legfontosabb jellemzője. Végül is a VPN-előfizetők nagy része ezeket az eszközöket használja a P2P fájlmegosztáshoz és a blokkolt tartalom streamingjéhez.

enged’Vessen egy pillantást az AVG Secure VPN díjairól a teljesítmény szempontjából.

Szerver lefedettség

Sajnos az AVG Secure VPN a szerverhelyek számát illetően súlyosan lemarad a versenytől. Val vel 50+ szerver 36 országban, azt’Elég szűk ajánlat a VPN-ipar nagy szereplőivel összehasonlítva.

Most hadd’lássuk, AVG’Az alacsony szerverszám súlyosan befolyásolja a VPN használatakor a tényleges sebességet.

Sebességteszt eredményei

Mielőtt elvégeztük a teszteket az AVG Secure VPN segítségével, ezek voltak az alapvető letöltési és feltöltési sebességek Európából:

AVG biztonságos VPN áttekintés

Itt állnak azok a sebességek, amelyeket miután különféle kontinenseken csatlakoztattunk az AVG Secure kiszolgálókhoz.

Egyesült Királyság

AVG biztonságos VPN áttekintés

 • Letöltés: 64 Mbps (a kiindulási érték 25% -a)
 • Feltöltés: 28 Mbps (a kiindulási érték 14% -a)

Egyesült Államok

AVG biztonságos VPN áttekintés

 • Letöltés: 49 Mbps (a kiindulási érték 19% -a)
 • Feltöltés: 11 Mbps (a kiindulási érték 4% -a)

Hong Kong

AVG biztonságos VPN áttekintés

 • Letöltés: 25 Mbps (a kiindulási érték 9% -a)
 • Feltöltés: 2 Mbps (a kiindulási érték 1% -a)

Gyorsan, az AVG Secure VPN nem túl rossz, attól függően, hogy hol tartózkodik a világon. Európában és Észak-Amerikában a sebesség többnyire átlagos volt, míg a hongkongi szerverek átlag alatti eredményeket mutattak.

Könnyű használat és többplatformos támogatás

Az AVG Secure VPN csak a négy fő asztali és mobil platformot támogatja:

 • ablakok
 • Mac operációs rendszer
 • iOS
 • Android

Sajnos más eszközök, például útválasztók és intelligens TV-k számára nincs konfigurációs lehetőség.

Könnyű használat esetén az AVG Secure az ott legegyszerűbben használható VPN-alkalmazások. A kezdőképernyő, te’Megtalálja a hamisított helyét és egy nagy gombot, amely letiltja vagy engedélyezi a VPN-t.

AVG biztonságos VPN áttekintés

Ez alatt te’Lát egy kisebb gombot, amely lehetőséget ad Önnek a tartózkodási hely beállítására. Azt’ábécé szerint, a kontinens szerint van rendezve, így nagyon jól navigál.

Amikor kinyitja a Beállítások ablak, te’Látni fogja, hogy letilthatja vagy engedélyezheti az automatikus csatlakozást, amely rendszerint a rendelkezésre álló legerősebb szerverhez kapcsolódik, amikor nem biztonságos wifi kapcsolaton van. A Windows értesítéseket letilthatja vagy engedélyezheti, de ez ennyit jelent.

AVG biztonságos VPN áttekintés

AVG Secure’A beállítási lehetőségek hihetetlenül alapvetőek, és nagyon kevés hely áll rendelkezésre bármilyen értelmes testreszabáshoz. Bár ez megkönnyíti az alkalmazás használatát, a tapasztalt felhasználók elkerülhetetlenül rontják az opciók hiányát.

P2P és torrent

Egy jó VPN, amely lehetővé teszi a biztonságos torrentet, gond nélkül teszi a P2P-élményt. Úgy tűnik, hogy az AVG Secure minden torrent weboldallal jól működik. E-mailben kérve megerősítették ezt Az AVG Secure VPN korlátozott számú kiszolgálón támogatja a P2P-átvitelt.

Ezek tartalmazzák:

 • Prága, Csehország
 • Frankfurt, Németország
 • Amszterdam, Hollandia
 • New York, USA
 • Miami, USA
 • Seattle, USA
 • London, Egyesült Királyság
 • São Paulo, Brazília

Ha viszont a tömeges naplózást vesszük figyelembe, akkor sem, hogy a torrentolás megengedett néhány AVG Secure kiszolgálón, nem teszi azt jó választássá minden torrenter számára. Sokkal jobb alternatívák vannak a P2P rajongók számára.

A Netflix és más streaming platformok feloldása

A streaming osztályon az AVG Secure VPN jól működik.

Sikerült feloldania az Amazon Prime, a Netflix, a HBO GO és a YouTube blokkolását.

Nem tette’Nem dolgozik a BBC iPlayer-n, de valószínűleg ennek valami köze van ahhoz, hogy az AVG Secure egy amerikai központú VPN.

Ezen kívül az AVG Secure VPN zökkenőmentes csatlakozással lenyűgözött. Tehát, ha kizárólag VPN-t használ a TV-műsorok összefűzésére az USA streaming platformon, akkor az AVG Secure VPN jó versenyző lehet.

Online cenzúra Kínában és másutt

Feltételezve, hogy IKEv2 vagy IPSec alagút-protokollt használ, akkor valószínűleg átjuthat a nagy tűzfalen’s Mély csomagmegfigyelési technikák, legalábbis elméletben. Tokióban, Szingapúrban és Hong Kongban található szerverekkel akár tisztességes sebességet is elérhet.

Az esetleges eltakarási funkciók teljes hiánya azonban jelentősen csökkenti ezt a lehetőséget. Ezt szem előtt tartva, mi nem’Nem javasoljuk az AVG Secure VPN használatát Kínában vagy bármely más szigorúan korlátozott országban mint Irán, Oroszország vagy az Egyesült Arab Emírségek.

Vevőszolgálat

AVG Secure’A támogatási lehetőségek lefedik az alapokat, ám hiányzik a legfontosabb lehetőség - az élő csevegés támogatása. Az AVG ügyfélszolgálatával a következő csatornákon keresztül léphet kapcsolatba:

 • E-mail jegyrendszer
 • Ingyenes telefonszámok az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban
 • GYIK szakasz

Sajnos az AVG Secure VPN nem’Nem kínálnak élő csevegési lehetőséget a saját webhelyükön. Ha bármilyen problémája merül fel, vagy kérdése van, akkor te’Használnia kell a támogatási jegykezelő rendszert, és türelmesen várnia kell, amíg valaki e-mailben segítséget nyújt Önnek.

Szükség esetén telefonon is segítenek. Reklámoznak egy amerikai számot, valamint egy brit számot, és azt állítják, hogy a konzultáció ingyenes. De ha valami sürgetõbb és szokatlanabbat kell kijavítania, akkor villát kell használnia 79 dollár egy egyszeri prémium támogatási szekcióért, ami többet fizet, mint a kétéves előfizetés.

Van egy GYIK-szakasz néhány alapvető műszaki információval, amely tartalmazza a rendszerkövetelményeket, a protokollokat és a titkosítást, és nagyon aktívak a különféle közösségi média platformokon..

Árazás

Az AVG Secure VPN egyik jobb tulajdonsága kétségtelenül az árképzési struktúrája, és bár nem lehet választani a havi licenc kezdetét, ezt a lehetőséget később kiválaszthatja a fizetés során..

Az árképzési struktúra a következő:

 • Egyéves előfizetés: 3,99 USD / hónap (összesen: 47,88 USD / év)
 • 2 éves előfizetés: 2,99 USD / hónap (összesen: 71,76 USD / 2 év)
 • 3 éves előfizetés: 2,49 USD / hó (összesen: 89.64 USD / 3 év)

Ezt állítják minden előfizetésükben:

 • Privát banki szolgáltatások, vásárlás vagy csevegés titkosított hálózaton keresztül
 • Biztonságos privát böngészés
 • Anonimitás azáltal, hogy elrejti internetes tevékenységeit a kormányok, a hackerek és az internetszolgáltatók ellen
 • Nyugalom, tudva, hogy nem fogják naplózni az internetes tevékenységeidet

Ha figyelembe veszi a sajátosságait’megkapja ezeket az árakat, azt’Nem olyan rossz üzlet. Mint azonban korábban megállapítottuk, naplózza az Ön adatait, és harmadik félnek eladja.

A jó dolog az ott’s ingyenes próbaverzió, fizetési információk nélkül. Csak töltse le, telepítse és használja a kívánt módon akár 30 napig. Ez nagy plusz, tekintve, hogy sok más VPN-szolgáltatás nem kínál 30 napos próbaverziót, anélkül, hogy azok funkcióit szigorúan korlátoznák.

Alsó sorban

Ha te’Ha alapvető VPN-t keres az alapvető biztonságos böngészéshez, kihasználhatja az AVG Secure VPN előnyeit’nagylelkű 30 napos próbaverzió.

Igen, az AVG Secure nagyon felhasználóbarát felülettel rendelkezik, valamint torrent és streaming lehet a Netflix. De a VPN-mel valódi üzletkötő az Ön személyes adatainak védelme. Bár védett az interneten való böngészés során, ez más lehet az USA-ban működő kormányzati hatóságokkal és harmadik felekkel.

Csak ebből az okból nem tudjuk teljes mértékben ajánlani ezt a VPN szolgáltatást. Különösen akkor, ha vannak jobban felszerelt és sokkal magánélet-barát VPN-k a piacon.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 50 = 56