A KeepSolid VPN Lite áttekintése


New York City-ben székhellyel rendelkező, de Ukrajnából származó KeepSolid VPN Lite lehet, hogy nem a legismertebb VPN, de’A VPN Lite és a Korlátlan űrlapok révén sok figyelmet vonzott az adatvédelmi szektorban. De érdemel-e ez a növekvő hírnév? Ebben a KeepSolid VPN Lite áttekintésben’Megvizsgálja a terméket, és megpróbálja megtudni, hogy a hype megfelel-e a valóságnak. A VPN Lite olyan szilárd, mint állítja? Olvassa tovább, hogy megtudja.

Áttekintés:

 • Székhelyű: USA és Ukrajna
 • Szerverek és helyek: 400+ 70 országban (ingyenes verziójú felhasználók férhetnek hozzá 1 szerverhez)
 • Napló: nincs invazív naplózás, rögzíti a munkamenet dátumait és a forgalom mennyiségét
 • Titkosítás és protokollok: OpenVPN, L2TP / IPSec és IKEv2; katonai titkosítás (AES-128 és AES-256)
 • Netflix: Igen
 • torrentezés-: Igen, néhány szerveren
 • Alkalmazások: Windows, macOS, Linux, iOS, Android
 • Támogatás: GYIK és e-mail támogatás
 • Ár: Ingyenes. Fizetett csomagok 2,08 dollártól / hónap
 • Ingyenes verzió vagy kipróbálás: Ingyenes verzió és 7 napos ingyenes próbaverzió a főcsomaghoz
 • Weboldal: https://vpnlite.net/

Biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások

KeepSolid’s A VPN Lite rendkívül biztonságos, ingyenes adatvédelmi megoldásként értékesíti magát, és ez mindenképpen igaz a titkosítási osztályra. A VPN az egyiket használja 128 bites vagy 256 bites AES titkosítás, és a protokollok között szerepel az OpenVPN, az L2TP / IPSec és az IKEv2, amely ott áll az ipari vezetőkkel.

Ott’Ezenkívül egy kill kapcsolót is kikapcsol, amely letiltja az internet lefedettséget, ha a VPN meghibásodik (ez egy nélkülözhetetlen hibabiztos szolgáltatás, amely sok szolgáltató hiányzik), és a felhasználók a megbízható alkalmazásokkal testreszabhatják a biztonsági beállításaikat. Összességében, ha te’Kíváncsi vagyok, hogy a KeepSolid VPN Lite biztonságos-e, a felületes válasz igen. Ezzel szemben a termék minden alapvető építőelemet felkínál, amelyek megbízható VPN-t alkotnak.

Titkosítási és alagútbeállítási protokollok

VPN Lite’A titkosítás vízálló és a katonai AES-256 titkosításra támaszkodik. Biztos lehet abban, hogy a forgalom nyert’Nem lehet elfogni és dekódolni nem biztonságos wifi hálózatok használatakor.

Ezenkívül a szolgáltatás támogatja az alagutazási protokollok jó elterjedését, ideértve:

 • IKEv2 (az alapértelmezett opció Windows esetén)
 • OpenVPN
 • L2TP / IPSec
 • Bölcs (kizárólag a Keepsolid által használt védett protokoll)

A legtöbb fenti ismeri a VPN-felhasználókat, de a Wise egy kicsit helyettesítő. A KeepSolid fejlesztette ki’s biztosítani szándékoznak “Lopakodás” VPN képességek, hatékonyan elrejtve azt a tényt, hogy VPN-t használnak. Ez különösen azokban az országokban hasznos, amelyekben kifinomult cenzúra-módszerek vannak, például Kína.

Ez egy nagyszerű szolgáltatáskészlet mindenkinek, akinek valódi magánéletre van szüksége, valamint olyan személyek számára, mint például az ISP fojtása.

Öld meg a kapcsolót

A letiltás kapcsoló minden biztonságos VPN nélkülözhetetlen része. Miért? Nos, kill kapcsoló nélkül a VPN-k rendkívül érzékenyek az IP-szivárgásokra. Ha VPN-lefedettsége csökken vagy szakaszos lesz, könnyen elárulhatja a tényleges digitális személyazonosságát.

A helyettesítő kapcsolóval az internet-kapcsolat megszakad, ha a VPN lefedettség meghiúsul, minimalizálva ezzel a szivárgás kockázatát. A KeepSolid VPN Lite használatával ezt igény szerint be- és kikapcsolhatja, ami némi üdvözlő rugalmasságot jelent.

IP vagy DNS szivárog

A VPN Lite elég jól teljesít szivárgások esetén (és praktikus diagnosztikai eszközöket biztosít, amelyek igazolják, hogy működik). Nem tettük’t nem talál IP szivárgást a VPN használatakor.

A DNS-védelem szintén kiváló, de manuálisan kell váltani, mielőtt aktív lenne - olyasmi, amit sok felhasználó hiányozni fog. De mikor’Elkötelezettként a VPN Lite nagyon jól elrejti személyazonosságát és helyét.

Üzleti hely

A dolgok szempontjából a KeepSolid hivatalosan a New York-i 5. Avenue-n található, MINKET. Ez azonban nem’Ez az egész történet, mivel a társaság valójában Odesából származik, Ukrajna, ahol még mindig nagyszámú műszaki személyzetét tartja fenn.

Az Egyesült Államok helyzete adatvédelmi szempontból kissé aggasztó. Mint az NSA megfigyelési botránya rámutatott, az Egyesült Államok örömmel gyűjt kommunikációs adatokat, és a múltban voltak olyan esetek, amikor az FBI adatokat kért a VPN-től..

Tehát, amikor azt értékelik, hogy a KeepSolid VPN Lite jó-e az adatvédelmi rajongók számára, a helynek be kell számolnia az egyenletbe, és meg kell határoznia’Nem feltétlenül jó hír.

Naplózási politika

A cég szerint’s Adatvédelmi nyilatkozat, “A KeepSolid nem figyeli, tárolja és nem naplózza …online tevékenység, beleértve:…böngészési előzmények, csatlakozási idők, metaadatok, letöltések, szerverhasználat vagy adattartalom.”

Hogy’bátorító. A Keepsolid azonban összegyűjti az időbélyegzőket, amikor a felhasználók csatlakoznak a VPN-hez, és a felhasznált teljes forgalmat. Így’Ez nem teljesen naplómentes forgatókönyv. A vállalat emellett egy 5 eszközkorlátot is betart, ami azt jelenti, hogy naplózza az összes használt eszköz azonosítását. De a személyes adatokat soha nem őrzik meg hosszú ideig, egy másik pozitív jel.

Névtelen vásárlás

A VPN Lite számos anonim fizetési lehetőséget támogat, beleértve a Bitcoin-t és a digitális pénztárcákat, például az AliPay vagy a Qiwi. Ez azonban nem teszi lehetővé a felhasználók számára, hogy ajándékkártyákon keresztül iratkozzanak fel, amit jó látni.

Egyéb műszaki jellemzők

Amellett, hogy a szolgáltatások’Ezt a KeepSolid VPN áttekintésben már említettem, a cég hirdetésgátlót kínál. Egyébként itt nincsenek speciális eszközök - csak mi’d várom el a jó VPN-t.

Ott’Nincs multihop funkció és nincs lehetőség Tor-ra a VPN-en keresztül, bár - ahogy korábban megjegyeztük - a Stealth VPN a csomag része.

Sebesség

A KeepSolid VPN Lite általában jó eredményt szerez a sebesség osztályon, ha fizet a Turbo vagy Turbo Stream csomagokért. Az alapvető ingyenes VPN meglehetősen lassú, mivel egyetlen kiszolgálót használ, de mégis’s a fő termék működőképes kóstolója.

Bizonyos leminősítések elkerülhetetlenül előfordulnak a Turbo esetén, de a legtöbb sebességteszt csak 5-15% -os csökkenést talál a szokásos szélessávú csúcsidőszakhoz képest. A szokásos módon a sebességcsökkentés növeli a további felhasználók távozását a tényleges helyüktől, de még Ázsiában vagy Európában a VPN Lite kiszolgálók használatának is jónak kell lennie a legtöbb amerikai ügyfél számára.

A KeepSolid VPN támogatja-e az eszközemet?

A KeepSolid VPN Lite a következő platformokat támogatja: Windows, Mac, Android és iOS.

Az ingyenes Lite csomag csak 1 eszközt képes kiszolgálni. A Turbo vagy a Korlátlan VPN tervekkel a felhasználók hozzáadhatnak 5 különálló eszköz szokásos előfizetéssel, vagy növelje ezt 10 egyidejű csatlakozásra pótdíjért.

De vajon a KeepSolid VPN Lite napi szinten használható-e? Nos, ha az IKEv2-t kívánja használni, akkor az’s szél. Az alapértelmezett beállítás használata bármely platformon egyszerű, és magában foglalja az ügyfél letöltését és telepítését. Nincs probléma.

Az OpenVPN beállítása azonban sokkal összetettebb, mint amilyennek lennie kell, mivel az ügyfeleknek minden ovpn fájlt külön kell letölteniük a Keepsolid webhelyről. Ezt minden egyes eszköznél meg kell ismételni - ez egy VPN tervezésének feleslegesen időigényes módja.

Amikor te’Újraindítva és működve, a tényleges ügyfél szépen megtervezett, egyszerűen használható, de még mindig tele van testreszabási lehetőségekkel (például Wise protokoll, P2P szerverek és a kill kapcsoló bekapcsolása). Tehát a kérdésre az a válasz, hogy a VPN Lite jó az újszülöttek számára, igen - igen, de csak az alapbeállításoknál. A biztonságosabb OpenVPN beállítások elvégzéséhez’Nem a legjobb VPN.

KeepSolid VPN asztali alkalmazások: Windows és Mac

A KeepSolid VPN Lite PC és a Mac asztali alkalmazások között nincs különbség. Mindkettőnek ugyanaz a szerver listája, a “kedvencek” és “ajánlott” szervereket. Ez megkönnyíti a Netflix-barát kiszolgálók vagy gyors kapcsolatok megtalálását a helyi térségben. A Mac és a PC kliensek általában ugyanazokkal a funkciókkal rendelkeznek, -tól Futtatni indításkor nak nek ping tesztek külön szerverekre. Tehát mindenki ugyanazt a szolgáltatást kapja.

KeepSolid VPN Lite mobil alkalmazások: Android és iOS

Keepsolid’A mobilkínálat egy kicsit kevésbé funkciókban gazdag, mint az asztali verziók, de továbbra is olyan szolgáltatásokat nyújtanak, mint a Stealth VPN (Wise-n keresztül), képesek kiszolgálók helyét kiválasztani egy világosan navigálható térkép segítségével, és ügyes kiegészítők, mint például az aktuális szerverről szóló információk. terhelés. Azt’minden ott van Android és iOS rendszeren.

A Keepsolid VPN Lite okostelefonokra vonatkozó további fő jellemzői a következők:

 • Konkrét alkalmazások késleltetési tesztjei
 • Különleges ajánlások a streaming szerverek számára
 • Kedvencek a megbízható szerverek felhívására
 • Specifikus szerverek a Netflix, a Hulu stb. Számára.

A KeepSolid VPN Lite böngészők számára: Chrome, Firefox, Opera

A KeepSolid VPN Lite nem fedezi a böngészőket. A Korlátlan verzió azonban lehetővé teszi a felhasználók számára a böngészőbővítmények letöltését a Chrome, az Opera és a Firefox számára. Ez integrálja az AES-256 titkosítást és az IP szivárgás elleni védelmet közvetlenül a böngészőkbe, lehetővé téve a zökkenőmentes Netflix vagy a BBC iPlayer hozzáférést bárhol, ahol van..

Netflix és más streaming szolgáltatások

A Netflix feloldása minden elit VPN alapvető képessége. Ez lehetővé teszi a streaming szolgáltatások elérését a választott országon keresztül, az Egyesült Királyságból vagy Franciaországból, Japánba és Kanadába. Mivel a Netflixhez hasonló szolgáltatások az országától függően korlátozzák a tartalmat, ez jelentősen kibővített megtekintési lehetőségeket eredményezhet.

A legtöbb geo-blokkolás IP-alapú, és mivel a KeepSolid VPN Lite jó munkát végez az Ön IP-címének elrejtésében, ez általában nagyon megbízható, amikor feloldja a Netflix (vagy más streaming platformokat). Vannak még olyan kiszolgálók, amelyek a Netflix vagy a BBC iPlayer feloldásához vannak szentelve - ügyes érintés, amelyről még a legjobb VPN-eknek gyakran hiányzik.

A VPN Lite ingyenes verziója azonban nem’t gyakorlati lehetőség, lassú sebességgel és korlátozott kiszolgálói lehetőségekkel. Az alacsony felbontású streaminghez a Turbo ugyanakkor jól működik A Turbo Stream elég gyors a 4K-os megtekintéshez.

Támogatja a KeeepSolid VPN a torrentet?

KeepSolid A VPN Lite nagyon P2P-barát. Szervereket kínál a P2P letöltésekhez, és rendelkezik egy kill kapcsolóval, amely a pluszpont a torrenterek számára. A szerver sebessége szintén eléggé megfelelő. Az egyetlen dolog, hogy a torrenting nem engedélyezett az ingyenes verzióban.

Támogatás:

A KeepSolid VPN Lite többféle támogatási lehetőséget kínál, többek között:

 • 24/7 élő chat
 • E-mail támogatás
 • Kapcsolattartási űrlapok
 • GYIK és kézikönyvek
 • Közösségi média

Ott’s nincs telefonos támogatás, nincs felhasználói fórum, és a tudásbázis jobban elérhető lehet (például a “Titkosítás” visszatér nulla találat). De a 24/7 élő csevegésnek elegendőnek kell lennie a legtöbb felhasználó számára. Mit’Sőt, a KeepSolid azt állítja, hogy átlagos válaszideje az e-mailekre és a kapcsolatfelvételi űrlapokra vonatkozó kérdésekre legfeljebb egy óra.

Árazás

A VPN Lite különféle árazási csomagokat kínál, jelentős különbségekkel a havi tarifákban. Alapvetően az ingyenes verzió csak egy szervert ad, míg a Turbo hozzáadja az összes többi lehetőséget azzal, hogy átválthat a VPN Unlimited listára. Végül a Turbo Stream hozzáadja a HD vagy 4K adatfolyamot.

A KeepSolid VPN Lite árazási tervei

Az 5 eszközkorlát lehetőségei között szerepel (2019. október óta):

 • Ingyenes: 1 eszköz, 1 szerver, nincs streaming vagy torrent
 • 7 napos Turbo: $ 0.99
 • 7 napos Turbo Stream: $ 1.99
 • 1 hónapos turbó: $ 2.99
 • 1 hónapos Turbo Stream: $ 6.99
 • 1 éves Turbo: Havi 2,08 USD vagy 24,99 USD

A fizetés a szokásos módon történik hitelkártyák, PayPal, Stripe, AliPay, Qiwi és még sok más névtelen kriptovaluta. tudsz’Nem kell fizetnie ajándékkártyákkal, ami szégyen, de alig foglalkozik újból.

A KeepSolid VPN Lite törlésének megtanulása 7 napos kísérletek és a csomagok kötelező. A havi és az éves próbákhoz a lemondásokat a próba utolsó napja előtt kell megtenni, és lehet, hogy harmadik féltől származó fizetési feldolgozókon kell keresztülmennie, mint például az Apple, az Amazon vagy a Google. Az asztali verziók visszatérítését a KeepSolid támogatáson keresztül lehet igényelni.

Ott’s nincs pénz-visszafizetési garancia Lite vagy Unlimited esetén, így korlátozott lehetőségek állnak rendelkezésre a VPN Lite törlésére, amikor a fizetések beérkeznek. Amikor ez megtörténik, a felhasználók visszavonhatják az ismétlődő fizetéseiket, de továbbra is felelősek az adott hónapért’s díjakat. A törléseket a KeepSolid fiókokon keresztül, vagy harmadik fél gyártóján keresztül lehet megtenni - attól függően, hogy a VPN miként vásárolt.

Ha megkapja a KeepSolid VPN Lite szoftvert?

Remélhetőleg ez a Keepsolid VPN Lite áttekintés átfogó áttekintést adott arról, hogy mit nyújthat ez a szolgáltatás. De mi van’s az általános ítélet? Nos, egy olyan világban, ahol sok valamivel átlag feletti VPN van, a KeepSolid VPN Lite jól működik. Biztonsági tulajdonságai jó, ez’nem lassú, és az ügyfél könnyen használható (feltéve, hogy elkerüli az OpenVPN-t). Ez nem’t az energiafelhasználók számára, de másoknak elégedetteknek kell lenni azzal, amit a VPN Lite az asztalhoz hoz.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 45 = 55