Преглед на Kill Ping – струва ли си VPN онлайн игрите?


VPN мрежите са тайно оръжие на квалифицирани геймъри отдавна. Всички те обаче са със значителен недостатък. Въпреки че ви позволяват да заобиколите блокираните акаунти, да получите достъп до нови функции и повече, те’не сте най-добрите инструменти за онлайн игри. Че’s, защото произвеждат забележими закъснения и закъснения, съсипвайки вашето геймплейно изживяване, когато това е най-важно.

Е, трябва да знаете, че не всички VPN са лоши. Всъщност има специализирани инструменти, чиято основна мисия е да ви позволят да планирате онлайн игри така, както вие’никога не съм ги играл преди. И вие се досетихте - Kill Ping е една от тези услуги.

И така, наистина ли работи Kill Ping? Какъв вид изпълнение можете да очаквате? ние’ще отговорим на всички тези въпроси и още много неща, така че добре дошли в нашия практически преглед на Kill Ping.

Какво е Kill Ping, на първо място?

Мнозина биха казали, че Kill Ping всъщност е VPN услуга, но това’не е напълно вярно. Това е специализиран софтуер, който’е създаден за геймърите, от земята нагоре. Той работи, като ви свързва с най-близкия сървър (поради което хората го свързват с VPN), осигурявайки много по-добра производителност, която вие’d обикновено получавам.

Компанията зад Kill Ping се нарича GZ Systems и то’със седалище в Хонг Конг. Според тяхната мисия, тази компания се управлява от запалени геймъри и основната им цел е да премахнат пинг шиповете и да сведат до минимум латентността и други проблеми, свързани със забавянето на игри.

Всичко това става чрез високо оптимизирани сървъри. Когато става въпрос за конвенционални VPN и прокси сървъри, тези сървъри са проектирани да криптират и кодират вашите уеб данни - за да ви направят анонимни онлайн. Kill Ping обаче предлага сървъри, оптимизирани за бърз поток на уеб трафик, което води до несравнима производителност.

Така че, сигурно се чудите какъв вид изпълнение и функции можете да очаквате? Е, продължете да четете нашия отзив за Kill Ping и разберете!

Какво можете да очаквате от Kill Ping?

В този сегмент от нашия преглед Kill Ping, ние’Ще се съсредоточим върху най-важните характеристики на тази услуга. Така че, без забавяне, нека’Проверете какво да очаквате:

  • Значима сървърна мрежа: ще получите неограничен достъп до над 100 сървъра, разпространени в 30 страни. Kill Ping открива вашето физическо местоположение и ви свързва с оптимален сървър, като изчислява ping, скорост и други фактори. Разбира се, можете също да вземете въпроса в свои ръце и да се свържете със сървър по ваш избор.
  • Намалете изоставането с до 60%: компанията заявява, че можете да намалите изоставането в поддържаните игри с до 60%. Това е нещо, което може да доведе до огромна промяна в любимите ви MMO и FPS, като ви позволи да станете по-отзивчиви и по-бързи да действате.
  • Неограничена смяна на сървъра: след като се абонирате за Kill Ping, за няколко секунди можете свободно да прескачате от един сървър на друг. Няма ограничения на честотната лента или данни.
  • Способен adblocker: сред многобройните техники, които Kill Ping използва, предотвратява цифровите реклами, което от своя страна прави вашата уеб връзка по-бърза и стабилна.
  • Поддръжка на Windows: вие също трябва да знаете, че Kill Ping е наличен само за Windows. Това обаче не е така’не е толкова лошо, като се има предвид, че Windows е най-способната игрална платформа. Присъствието на Kill Ping е тук, за да докаже това твърдение.

Кои игри поддържа Kill Ping?

Както можете да кажете, Kill Ping е посветен на онлайн мултиплейър игри. И подкрепящи мнозина днес’s популярните заглавия не е лесна задача, като се има предвид, че онлайн игрите са сред днешните’s най-популярните заглавия. Kill Ping обаче не разочарова.

Сред поддържаните игри, вие’Ще намерите Fortnite, ARK: Survival Evolved, FIFA 18 (и 17), PUBG, Rocket League, Overwatch, Battleborn, Dota 2, CS: GO, World of Warcraft, Tera Online, Team Fortress 2, H1Z1 и много други.

То’Също така е важно да се отбележи, че Kill Ping добавя нови игри на всеки няколко месеца. Тази услуга е на пазара от няколко години и доказа своята отдаденост в подкрепа на най-новите и актуални игри. Можете също да изпратите свои заявки до услугата’екип, ако има’е игра ти’бих искал да виждам поддържано в бъдеще.

Дали Kill Ping работи?

Ако не’нямайте доверие в нас, трябва да знаете, че многобройните свидетелства на потребители в мрежата дават представа за това колко добре работи тази услуга. Хиляди потребители отбелязаха, че техният пинг е драстично намален, създавайки по-приятен геймплей.

Това каза, когато проверявате какво мислят другите, ви съветваме да бъдете внимателни към прочетеното. Ние не’не трябва да ви кажа това днес’Светът на игрите е изключително конкурентен, с много невярна информация се носи в мрежата. И тъй като Kill Ping може да бъде всеки геймър’най-добрият съюзник, мнозина искат да запазят тази тайна в тайна.

Нашият съвет е да разчитате на независими източници. Това е мястото, където вие’Ще намерите някои конкретни цифри, казвайки, че техният пинг е намален от 300 мс и 200 мс на около 120-140 мс. Можете също да проверите Kill Ping’социални профили, където сте’Ще видите, че тази услуга съществува от 2014 г. Затова те трябва да са правили нещо правилно.

Ценообразуване

Подобно на това как VPN услугите носят своите ценови планове, Kill Ping също предлага серия от абонаментни модели. За да ви е по-лесно да видите колко трябва да платите, ние’ще разгледаме задълбочено Kill Ping’s абонаментни планове.

  • 1-месечен план: това е ‘основен’ планирайте къде’се зарежда всеки месец. Ще трябва да плащате $ 9,99 на месец, което ви дава достъп до всичко, което предлага Kill Ping.
  • 6-месечен план: ако решите да се регистрирате шест месеца предварително, вие’Ще плащам $ 35,99 - което намалява до $ 5,99 на месец.
  • 12-месечен план: накрая, най-достъпният план на Kill Ping (в дългосрочен план) е компанията’s 12-месечен план, на цена от $ 39,99. Ако обаче решите да отидете с този, вие’Ще получите една допълнителна пълна година, безплатно. С други думи, вие’Ще купя Kill Ping само за 1,16 долара на месец и ще го използвате за 24 месеца.

Както можете да видите, Kill Ping носи три абонаментни плана. Единствената разлика между тях е цената им. Ако ти’сте готови да предприемете някой от дългосрочните планове, вие’Ще спестя доста. Най-хубавото е, че го правите’няма какво да губите, тъй като тази услуга се предлага с 15-дневна гаранция за връщане на парите.

Така че - е законно Kill Ping?

С всичко, което казахме досега в нашия преглед на Kill Ping, ние’сигурен си’чувстваш се много развълнуван. Последният въпрос обаче е дали Kill ping е законно? И как можете да знаете това, преди да купите?

Е, там’ще има какво да харесаме за Kill Ping относно нейната достоверност. То’е вече пет години, което е достатъчно време за всякакви цифрови услуги. В интернет има многобройни отзиви от потребители, възхваляващи Kill Ping за неговата ефективност. Но може би най-надеждният източник за Kill Ping е TrustPilot.

TrustPilot ви дава представа колко добре работи Kill Ping. То’в момента е оценен на 3/5, което говори, че не всеки потребител може да бъде доволен от тази услуга.

За пореден път трябва да знаете, че можете да изпробвате драйв Kill Ping до 15 дни и парите ви да бъдат върнати във вас’не съм щастлив.

И накрая, имайте предвид, че има повече VPN игри за игри, които може да ви подхождат по-добре.

Заключителни мисли

Като се имат предвид всички неща, това би било всичко, което ние’подготвихме се за нашето ревю на Kill Ping. Ако има’s всичко друго ти’бих искал да знам или да питам, дон’не се колебайте да се свържете с нас. И ако ти’готови сте да изпробвате тази услуга сами, дон’не забравяйте да споделите опита си. Благодаря!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 2 =

map