Имам ли нужда от VPN за време за пуканки?


Последна актуализация: 30.05.2019

Призоваването на пуканки може да бъде опасно занимание в този ден и възраст. Тъй като стриймингът се превръща в предпочитан метод за гледане на филми и телевизионни предавания, количеството изключително съдържание, достъпно само на определени платформи, расте. Но потребителите са умни - вместо да харчат много пари за абонаменти, те се обръщат към поточни и базирани на пиратството стрийминг услуги, като Popcorn Time. Проблемът? По принцип, това’е незаконно и опасно.

Собственици на авторски права лесно можете да видите кой’s пиратски тяхното съдържание в Popcorn Time, и те могат да съдят чорапите ви! И така, имате ли нужда от VPN за време за пуканки? Най-вероятно го правите.

Като време за пуканки?

Вземете NordVPN и охладете безопасно!

Посетете NordVPN ▸

Защо да използвате VPN за Popcorn Time има смисъл?

Виртуалните частни мрежи (VPN) са популярен метод за сигурен достъп до интернет. Когато се свържете с VPN и използвате интернет, целият ви трафик е кодиран и маршрутът му се променя, правейки го невъзможно да кажеш какво си’правиш.

начален екран на времето за пуканки

От Popcorn Time е по същество клиент на BitTorrent, гледайки нещо през него излага вашия IP адрес на всеки, който търси в списъка на потребителите, свързани с торента. Между вас и вашия IP адрес стои много малко, което обикновено е уникалният номер, идентифициращ вашия wifi рутер в по-широката онлайн сфера. С други думи, виждайки вашия IP в списъка на торент връзки, собственикът на авторските права (или полицията) ще знае, че някой, използващ вашия рутер, е нарушил закона.

VPN е начин за решаване на този проблем: той променя вашия IP на такъв, предоставен от VPN услугата. Сега собственикът на авторските права ще може да ви проследи само до VPN сървъра и можете да ядете пуканките си на спокойствие.

Как да изберем най-добрия VPN за времето за пуканки

То’е важно да направите своите изследвания, преди да закупите VPN абонамент - не всички са създадени равни. Ето нещата, на които трябва да внимавате:

  1. Уверете се, че услугата позволява изтегляне от партньорска версия (P2P). Много VPN услуги блокират трафика на P2P в мрежата, за да спестят честотна лента и неприятностите при справяне с известия за нарушаване на авторски права.
  2. Лесна за потребителя позиция по въпросите на авторските права. Някои VPN разрешават P2P, но няма да ви защитят от оплаквания за авторски права.
  3. Наближавани P2P-сървър места. Много VPN услуги ще позволяват торентинг само на определени сървъри. Ако те са далеч от вашето местоположение, скоростта на връзката ще пострада.
  4. Добра скорост и производителност. Нищо не е по-досадно от това да се взирате в напредъка на изтеглянето на вашия торент клиент, така че намерете VPN, което няма’t напълно да унищожи връзката ви.
  5. Силно криптиране и превключвател за убийство. Първият е обяснителен, докато ключът за убийство е функция, която ще попречи на компютъра ви да се свърже отново с видеоклипа на Popcorn Time, ако се отрежете от VPN сървъра. Това спира вашия истински IP адрес да не изтича.
  6. Бонус функции за торент. Някои VPN пакети ще предлагат допълнителни функции, които са полезни за торентери. Например, пренасочване на порт е необходимо за поддържане на съотношение за изтегляне / качване. А ЧОРАПИ proxy може да бъде настроен директно в торент приложението, ако имате’не се интересувате от защита на друг ваш трафик.
  7. Прилична цена. Този’е очевидно - кой обича преплащането? С казаното, дон’не се изкушавайте от безплатни VPN услуги. Те’обикновено си ужасен и ще ти причини повече вреда, отколкото полза.

ExpressVPN лого

ExpressVPN 9.6 / 10

Използването на Popcorn Time е страхотно, но опасно - с ExpressVPN можете да премахнете опасната част.

Посетете ExpressVPN ▸

За някои предложения за добри доставчици на услуги, вижте нашия списък с най-добри VPN за Popcorn Time.

Освен Popcorn Time, какво още е добро VPN?

Имам ли нужда от VPN за време за пуканки?Да имаш спокойствие е страхотно, но все пак може да се колебаеш дали цената си заслужава. С това казано, VPN може да бъде полезен за много повече от просто безопасност в Popcorn Time или други торент клиенти.

Скриването на вашия IP и криптирането на вашите данни може да бъде полезно в различни ситуации.

Първо, ще ви помогне борба с грешки по реда на “това съдържание не е достъпно във вашия район.” Интернет определя местоположението ви според вашия IP адрес, така че ако сте’бих искал да достъп до Netflix US - просто се свържете към VPN сървър в САЩ.

Ако ти’отново някой, който прекарва много време в онлайн кафенета или летища, можете да се възползвате от сигурност, предоставена чрез криптиране на данните. Публичните горещи точки са обилни места за лов на хакери, които се поставят между вас и wifi рутера, слушайки вашите данни в процеса. За съжаление за тях криптираните данни са безполезни без ключа.

Имам ли нужда от VPN за време за пуканки?

CyberGhost ▸

VPNpro рейтинг: 8.4 / 10

Посетете CyberGhost ▸

накрая, VPN мрежите са чудесни за поддържане на вашата поверителност и анонимност в интернет. С всяка година нивото на държавно и търговско наблюдение онлайн расте. Добрият VPN е важна стъпка, за да си върнете свободата.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =