Pregled Kill Ping – ali je VPN za spletne igre vreden soli?


VPN-ji so že dolgo skrivno orožje kvalificiranih igralcev iger. Vendar pa vsi prihajajo s pomembno pomanjkljivostjo. Čeprav vam omogočajo, da obidete blokirane račune, pridobite dostop do novih funkcij in še več’niste najboljše orodje za spletne igre. To’s, ker povzročajo opazne zamude in zamude, kar uniči vašo igralno izkušnjo, kadar je to najbolj pomembno.

No, vedeti morate, da niso vsi VPN-ji slabi. Pravzaprav obstajajo specializirana orodja, katerih osnovno poslanstvo je omogočiti načrtovanje spletnih iger tako, kot jih želite’še nikoli jih nisem igral. In uganili ste - Kill Ping je ena izmed teh storitev.

Torej Kill Ping res deluje? Kakšno predstavo lahko pričakujete? Mi’odgovorili bomo na vsa ta vprašanja in še več, zato dobrodošli v našem praktičnem pregledu Kill Ping.

Kaj je Kill Ping??

Mnogi bi rekli, da je Kill Ping pravzaprav storitev VPN, vendar to’ni povsem res. To je specializiran del programske opreme, ki’zgrajena za igralce, od začetka navzgor. Deluje tako, da vas poveže z najbližjim strežnikom (zato ga ljudje povezujejo z VPN-ji), kar zagotavlja veliko boljšo zmogljivost, ki jo’d običajno dobiš.

Podjetje, ki stoji za Kill Pingom, se imenuje GZ Systems in to’s sedežem v Hong Kongu. V skladu s svojo izjavo o misiji to podjetje vodijo navdušeni igralci iger, njihov osnovni cilj pa je odpraviti konice pinga in zmanjšati zamude pri igrah in druge težave, povezane z zamudami.

Vse to poteka prek zelo optimiziranih strežnikov. Ko gre za običajne VPN in proxyje, so ti strežniki zasnovani za šifriranje in šifriranje vaših spletnih podatkov - da bi postali anonimni v spletu. Vendar Kill Ping prinaša strežnike, ki so optimizirani za hiter pretok spletnega prometa, kar ima za posledico neprimerljivo zmogljivost.

Torej se morate vprašati, kakšne zmogljivosti in funkcije lahko pričakujete? No, preberite naš pregled Kill Ping in se pozanimajte!

Kaj lahko pričakujete od Kill Ping-a?

V tem segmentu našega pregleda Kill Ping smo’Osredotočil se bom na najpomembnejše lastnosti te storitve. Torej, brez odlašanja pustimo’Preverite, kaj lahko pričakujete:

  • Obsežno strežniško omrežje: dobili boste neomejen dostop do več kot 100 strežnikov, razporejenih po 30 državah. Kill Ping zazna vašo fizično lokacijo in vas poveže z optimalnim strežnikom tako, da izračuna ping, hitrost in druge dejavnike. Seveda lahko zadevo vzamete tudi v svoje roke in se povežete s strežnikom po vaši izbiri.
  • Zmanjšanje zaostajanja za do 60%: podjetje navaja, da lahko zaostajanje v podprtih igrah zmanjšate za do 60%. To je nekaj, kar lahko močno spremeni vaše priljubljene MMO in FPS, tako da boste postali bolj odzivni in hitrejši za ukrepanje.
  • Neomejeno preklapljanje strežnika: po naročilu na Kill Ping lahko v nekaj sekundah prosto skočite z enega strežnika na drugega. Ni omejitev pasovne širine ali podatkov.
  • Sposoben adblocker: med številnimi tehnikami, ki jih uporablja Kill Ping, preprečuje digitalne oglase, kar posledično omogoča spletno povezavo hitrejšo in stabilnejšo.
  • Podpora za Windows: morate tudi vedeti, da je Kill Ping na voljo samo v sistemu Windows. Vendar pa to ni’t tako slabo, če upoštevamo, da je Windows najbolj sposobna igralna platforma. Prisotnost Kill Pinga je tu, da dokaže to trditev.

Katere igre podpira Kill Ping?

Kot lahko veste, je Kill Ping namenjen spletnim igram za več igralcev. In danes podpirajo mnoge’s priljubljenimi naslovi ni lahka naloga, saj so spletne igre danes’s najbolj priljubljenih naslovov. Vendar Kill Ping ne razočara.

Med podprtimi igrami ste tudi vi’Našli boste Fortnite, ARK: Survival Evolved, FIFA 18 (in 17), PUBG, Rocket League, Overwatch, Battleborn, Dota 2, CS: GO, World of Warcraft, Tera Online, Team Fortress 2, H1Z1 in še veliko več.

To je’Pomembno je tudi omeniti, da Kill Ping vsakih nekaj mesecev dodaja nove igre. Ta storitev je na trgu že nekaj let in dokazala je svojo predanost podpiranju najnovejših in trendih iger. Storitvi lahko pošljete tudi lastne zahteve’s ekipo, če obstaja’je igra ti’bi rad videl podporo v prihodnosti.

Ali deluje Kill Ping?

Če ne’Ne zaupajte nam, vedeti morate, da številna pričevanja uporabnikov v spletu prikazujejo, kako dobro deluje ta storitev. Na tisoče uporabnikov je ugotovilo, da se je njihov ping drastično zmanjšal, kar je povzročilo bolj prijetno igranje.

Pri tem preverjamo, kaj si mislijo drugi, svetujemo, da bodite previdni pri prebranem. Ne’To vam moram danes povedati’Svet iger na srečo je zelo konkurenčen, po spletu pa plava veliko lažnih informacij. In ker je Kill Ping lahko vsak igralec’najboljši zaveznik, mnogi želijo to storitev ohraniti v skrivnosti.

Naš nasvet je, da se zanesemo na neodvisne vire. Tukaj ste vi’Našli bomo nekaj konkretnih številk, ki pravijo, da se je njihov ping zmanjšal s 300 ms in 200 ms na približno 120-140 ms. Preverite lahko tudi Kill Ping’s socialnimi profili, kjer ste’Videli bomo, da ta storitev obstaja od leta 2014. Zato so morali nekaj narediti pravilno.

Cenitev

Podobno kot VPN storitve prinašajo svoje cenovne načrte, tudi Kill Ping ponuja vrsto modelov naročnin. Da bi lažje videli, koliko morate plačati, mi’si bom poglobljeno ogledal Kill Ping’s naročniških načrtov.

  • Enomesečni načrt: to je ‘osnovni’ načrtujte kam’se zaračuna vsak mesec. Na mesec boste plačali 9,99 USD, kar vam omogoča dostop do vsega, kar ponuja Kill Ping.
  • 6-mesečni načrt: če se odločite za prijavo šest mesecev vnaprej, vi’plačal bom 35,99 dolarja - kar znaša 5,99 dolarja na mesec.
  • 12-mesečni načrt: končno je najugodnejši načrt Kill Pinga (na dolgi rok) podjetje’12-mesečni načrt, cena 39,99 USD. Če pa se odločite iti s tem, vi’Dobil bom eno dodatno polno leto, brezplačno. Z drugimi besedami, ti’Kill Ping bom dobil za samo 1,16 USD na mesec in ga uporabljal 24 mesecev.

Kot vidite, Kill Ping prinaša tri naročniške načrte. Edina razlika med njimi je njihova cena. Če ti’ste pripravljeni iti za katerega od dolgoročnih načrtov, vi’Prihranili bom kar nekaj. Najboljše je, da ne’ne bi imeli česa izgubiti, saj ta storitev ponuja 15-dnevno garancijo vračila denarja.

Torej - zakonito je Kill Ping?

Z vsem, kar smo doslej povedali v našem pregledu Kill Ping, smo’prepričan si’se počutiš zelo navdušena. Vendar je zadnje vprašanje, ali je Kill ping zakonit? In kako lahko to veste, preden kupite?

No, tam’s Kill Pingom je treba všeč glede njegove verodostojnosti. To je’je že pet let, kar je dovolj časa za digitalne storitve. Po spletu obstajajo številne ocene uporabnikov, ki Kill Ping hvalijo za njegovo uspešnost. Toda morda najbolj zaupljiv vir o Kill Pingu je TrustPilot.

TrustPilot vam pokaže, kako dobro deluje Kill Ping. To je’s trenutno ocenjeno na 3/5, kar pove, da s to storitvijo ne more biti zadovoljen vsak uporabnik.

Še enkrat morate vedeti, da lahko Kill Ping preizkusite do 15 dni in vam vrnete denar’nisi vesel.

Za konec se zavedajte, da obstaja več igralnih VPN-jev, ki bi vam morda ustrezali.

Končne misli

Glede na vse stvari, to bi bilo vse, kar smo mi’premišljeno smo se pripravili na naš pregled Kill Ping. Če obstaja’si še kaj’bi rad vedel ali vprašal, ne’ne oklevajte, da nas kontaktirate. In če ti’ste pripravljeni preizkusiti to storitev tudi sami, ne’ne pozabi deliti svoje izkušnje. Hvala!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 79 = 80