VPN4ALL pregled

Čini se da naziv poput VPN4ALL ukazuje na široko dostupnu uslugu radi zaštite što je moguće više korisnika od znatiželjnih očiju nadzornih ovlasti. Naravno, to bi mogao biti i ciničan potez internetskog poduzeća koje pokušava dobiti teško zarađenu gotovinu. Naš pregled VPN4ALL je tu da provjeri isporučuje li ili ne robu.


Brzi pogledi na VPN’web stranica može alarmirati određene potencijalne kupce zbog znatno visokih cijena njegovih pretplatničkih paketa. Za taj novac dobivate prozračnu sigurnost, brze veze s poslužiteljem i razumno dobre aplikacije i proširenja. Ali svrha našeg pregleda VPN4ALL je vidjeti koliko vas ove cijene mogu odvesti.

Početna stranica web stranice VPN4ALL

Kao takvi i mi’pokrio sam sve, od svojih mogućnosti, deblokiranjem geo-ograničenih sadržaja (poput Netflixa) do svojih sposobnosti uz bujicu i probijanje Kineskog Velikog vatrozida. Drugim riječima, mi’skrenuli smo naše stručne oči ispod haube ovog relativno skupog VPN-a kako bismo pružili rigoroznu shakedown, sve u službi da vam omogućimo da odlučite hoćete li ili ne’vrijedi.

Je li VPN4ALL siguran za upotrebu?

sigurnosti

sigurnosti

VPN4ALL snažno započinje primjenom AES-256-bitna enkripcija. To je industrijski standard s razlogom: to’s praktički nepobjedivi.

Uz ovo, VPN4ALL podržava dva najsigurnija dostupna protokola: OpenVPN i SSTP.

Usluga je također zaštićen od DNS-a, i kao rezultat, prošla je naše testove propuštanja DNS-a s letećim bojama.

Ako padne veza s poslužiteljem, automatski postajete ranjivi na napade

Nažalost, optimizam našeg pregleda VPN4ALL tu završava kao usluga nedostaje prekidač za ubijanje. To znači da, ako padne veza s poslužiteljem, automatski postajete ranjivi na napade. To’nisu posebno uzbudljive vijesti za korisnike mobilnih uređaja.

Privatnost

Mi’Oduševljeni su saznanjem da VPN4ALL hostira tvrtka Web Broadcasting Ltd. registrirana na Sejšelima.

Ovo VPN stavlja izvan dosega 9.5.2014. Savez očima, što znači da tvrtka nema nikakvu zakonsku obvezu o zakonima o čuvanju podataka.

Potencijalni kupci mogu se brinuti oko VPN-a’stvarne razine sigurnosti, međutim, s obzirom na to da je tvrtka osnovana u Nizozemskoj, što je zapravo u savezu 9 Eyes i podliježe EU zakonima o zadržavanju podataka.

Ipak, na web mjestu se navodi da VPN4ALL Ltd. ‘ne posjeduje, ne upravlja ili ne kontrolira sigurnu mrežu poslužitelja VPN4ALL’. Da’je vlasništvo tvrtke Web Broadcasting Ltd., koja se, opet, nalazi u utočištu za podatke na Sejšelima.

Kao i kod svake takve usluge, i VPN4ALL tvrdi da ne bilježi korisničku aktivnost. Zapravo, jedino što možete pratiti je vaše korištenje propusne širine, što je prihvatljivo ako se to ne može identificirati osobno.

Brzina i performanse

Brzina i performanse

VPN4ALL ima pristojnu flotu oko 500 poslužitelja u 80 gradova (u 50 zemalja) širom svijeta. Ovo nije’t najveća flota poslužitelja na tržištu, ali to’je također daleko od najgoreg.

Uz to, imaju i značajku koju zovu Pametno usmjeravanje prometa. VPN4ALL aren’Točno je jasno što je to, kako to radi ili kako povećava brzinu veze - a čini se da je to i jedinstvena značajka razvijena posebno za ovaj VPN, tako da drugi izvori na sličan način nisu dali nikakvo objašnjenje.

Bilo kako bilo, ipak, mi’Sretni smo što možemo izvijestiti da je VPN4ALL pokazao uspješnost na našim brzinama. Osim nekih stvarno udaljenih poslužitelja u Aziji, bilo je malo odstupanja u pogledu brzine sa poslužiteljima koje smo testirali.

Kako preuzeti i instalirati

Može biti teško pronaći VPN koji pruža sveobuhvatan niz opcija bez preopterećenja korisnika koji prvi put dolaze informacijama.

VPN4ALL ovdje stvarno postiže finu ravnotežu. Za Mac OS X korisnike to’Jednostavan je slučaj prijavljivanja u područje klijenta nakon kupnje i preuzimanja .dmg datoteke na vaše računalo.

To je dovoljno lako pronaći; web stranica vas preusmjerava izravno na područje klijenta nakon kupnje plana. Nakon toga, prijavite se na VPN4ALL i odaberite poslužitelj na koji ćete se povezati. Da’stvarno je sve tu!

VPN4ALL kupaca

Korisnici sustava Windows suočavaju se s nešto dužim postupkom instalacije, ali to’stvarno se ne razlikuje od većine dostupnih VPN-a.

To’s manje-više isto kao i postupak X X, ali vi’Trebat ćete pokrenuti VPN4ALL kao administrator, a zatim ponovno pokrenuti računalo.

Aplikacije i proširenja

VPN4ALL lagano zaostaje u pogledu dostupnosti više platformi, ali pokriva ono bitno.

Verzija za radnu površinu trenutno ima prilagođene aplikacije za Windows, Mac OS X i Linux; njegov mobilni klijent podržava Android, iOS, Windows Phone i Blackberry.

U skladu s ovim pristupom korisničko je sučelje: Windows mora imati blago mehanički i radnički GUI.

To je n’To bi bilo užasno ružno, ali to bi moglo biti dovoljno za estete da razmisle o ulaganju u VPN4ALL.

Proširenja preglednika nisu’t bitno, ali oni’Odlično su i daljinski upravljači za vaš VPN koji pružaju dodatni sloj prijatnosti korisniku

Nadalje, istražujući pregled VPN4ALL, nismo pronašli naznake dodataka ili proširenja preglednika. Proširenja preglednika nisu’t bitno, ali oni’Odlično su i daljinski upravljači za vaš VPN koji pružaju dodatni sloj prijatnosti korisniku.

Što’S druge strane, čini se da usluga nema podršku za usmjerivač, a omogućuje samo istodobnu vezu putem VPN4ALL. Za ovako skupo VPN’Očekujem prasak za naš dolar.

VPN Jedan klik za Netflix

VPN4ALL za Netflix

Bilo da ti’si državljanin SAD-a koji putuje u inozemstvo i nada se da će biti u toku s vašim omiljenim emisijama ili jesi’Jednostavno pokušavam pristupiti većem katalogu, pristup US Netflixu jedna je od glavnih privlačnosti VPN korisnika u današnji dan i starost.

Uz testove koje smo proveli tijekom našeg pregleda VPN4ALL, mi’rado ćemo prijaviti da je usluga zaista zaobilazi Netflix’s dosadnim geo-ograničenjima.

Još bolje, zbog VPN4ALL’s relativno velikim brzinama veze, općenito može pružiti bešavne video sadržaje koji rijetko podležu pauziranju i slično.

Nažalost, čini se da vam usluga nema podršku za usmjerivače ne može koristiti VPN4ALL za Amazon TV. Štoviše, nedostatak kompatibilnosti s ostalim TV sustavima znači i vi ne može koristiti VPN4ALL za Kodi.

VPN One Click za bujice

VPN4ALL za bujice

Iako se posebno ne spominje bujica, web stranica VPN4ALL izričito kaže da je dijeljenje glazbe, filmova ili bilo kojeg drugog oblika kršenja autorskih prava izričito zabranjeno.

U Uvjetima pružanja usluge VPN4ALL na sličan način onemogućuje nikoga povredu’intelektualno vlasništvo. Poruka je tada jasna: ne možete koristiti VPN4ALL za bujice.

To je sramota jer je VPN4ALL općenito brz i ultra siguran servis koji bi, barem na papiru, bio savršen za bujice.

Jao, pravila su pravila.

Je li dobro za korisnike u Kini?

Je li dobro za korisnike u Kini?

VPN4ALL je u većini pogleda robustan, a njegova sposobnost da ispuca Kineski veliki vatrozid nije ništa drugačija.

Uz pouzdan štit za dubinski pregled paketa, VPN4ALL je zasigurno sposoban zaobići kineske filtre sadržaja, a da ih ne prate.

Uz sve to, ima izmijenjenu verziju OpenVPN-a što pomaže da se taj protokol nadvlada svoje ranjivosti pomoću Velikog vatrozida..

Kao rezultat toga, očekujemo da će korisnici u drugim zemljama sa čvrstim vatrozidima i blokiranjem VPN-a - poput Bjelorusije, Iraka i Irana - sigurno i uspješno pregledavati web uz VPN4ALL.

podrška

podrška

VPN4ALL održava veliku mogućnost pretraživanja ‘baza znanja’ koji je sastavljen kao priručnik s uputama i kao najčešća pitanja o relevantnim pitanjima. Sadrži više od četiri stotine unosa, a na svaki ima prilično opsežne odgovore.

Ako baza znanja i dalje ne odgovara na vaša pitanja, postoje dva načina za kontaktiranje s korisničkom podrškom: sustav ulaznica ili putem e-pošte.

(Treba napomenuti da se web mjesto VPN4ALL popisuje ‘live chat’ kao zasebnu opciju, ali to će vas samo preusmjeriti na obrazac za kartu.)

Odgovori nisu’obično ne odmah - naša nije’t, a svjedočanstva korisnika to potvrđuju - ali agent će vam se vjerojatno javiti u roku od dva sata od otvaranja karte.

cijena

Nažalost, moramo priznati da je VPN4ALL među najskupljim uslugama za zaštitu privatnosti podataka. Iako se početni iznos za godišnji paket kreće oko 6 USD mjesečno, VPN4ALL naplaćuje £ 11,83 - ili 15,10 USD po trenutnom tečaju.

Razumijemo da VPN4ALL možda nije najveća tvrtka u okolini i da nude zaista izvrsnu uslugu, ali to je jednostavno iznuđivanje. Nekako označava sve dobro što imamo’pokriveni smo cijelim našim VPN4ALL pregledom.

Opcije VPN4ALL cijene

Postoji jeftinija opcija, a to je još jedan godišnji paket za 7 funti mjesečno (9,01 USD). Ovaj paket ograničava vašu propusnu širinu na 50 GB mjesečno.

VPN4ALL tvrdi da je 50 GB više nego dovoljno za jednog korisnika, ali da budemo iskreni, upotreba podataka ponekad ovisi o mjesecu, a ne o korisniku..

Što je još gore, moramo ponoviti da VPN4ALL ne podržava više veza. Dok će većina usluga omogućiti više korisnika da se povežu pod jednom pretplatom, ovaj VPN zahtijeva da svaki član kućanstva plaća svoju pretplatu..

Jedina srebrna obloga ovdje je da VPN4ALL omogućava neograničene prekidače na poslužitelju, što je doista pogodno za putnike i odmor..

Poanta

Iako prilično skupo, osjećamo da VPN4ALL definitivno ispunjava svoje podrazumijevano obećanje o demokratizaciji sigurnosti podataka na webu..

To’dovoljno je jednostavno za početnike, dovoljno robusno za veterane i ima dovoljno poslužitelja na dovoljno mjesta da svima osigura velike brzine.

Jedina naša prava zamjerka je da neke potrebe, poput podrške za Kodi i bujice, apsolutno nisu zadovoljene. Iako priznajemo da VPN4ALL također mora zaštititi vlastitu sigurnost, ovo su samo mali crnjaci koji sprečavaju da ovaj vrlo dobar VPN postane sjajan VPN.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 21 = 23