VPN Neograničen pregled

KeepSolid Inc.’s VPN Unlimited je snažan alat koji se isporučuje na mnogim frontovima. Pa ipak, vrag je uvijek u pojedinostima, a VPN usluge se prilično razlikuju. Stoga pročitajte našu recenziju VPN Unlimited da biste saznali je li ovaj alat sa sjedištem u SAD-u najbolji za vas.


Sigurnosne značajke

Ovaj VPN alat ima vrlo jake sigurnosne značajke koje pokrivaju sve baze. Ovo uključuje:

 • Dobar izbor protokola za tuneliranje: OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec, KeepSolid Wise
 • Neraskidivi šifrirani šifri: AES-256, Camellia-256, ChaCha20 / Poly1305
 • Ubojiti prekidač
 • DNS zaštita od curenja
 • Stealth tehnologija (KeepSolid Wise), povećanje zaštite u cenzurnim zemljama

Ovo je dovoljna razina sigurnosti za veliku većinu korisnika - moguće su ranjivosti svedene na minimum. Oni koji žele neprobojnu anonimnost u lice obavještajnih agencija i slično, možda žele neke bonus mogućnosti koje ovdje nisu. Na primjer, VPN Unlimited ne podržava lančane poslužitelje (multihop), ne kombinira VPN tehnologiju s Tor mrežom i ne dopušta puno prilagođavanja općenito..

Uz to rečeno, ako ništa drugo, brige započinju s politikom privatnosti, a ne sigurnosnim značajkama.

Da li VPN Unlimited vodi evidenciju?

Kratki je odgovor glasi “Da”

VPN Unlimited pohranjuje korisničke podatke - zapravo, puno toga. Prema pravilima čuvanja privatnosti KeepSolid i pravilima o korištenju podataka koji se odnose na VPN, zadržani podaci su:

 • E-adresa (za ID računa)
 • Naziv uređaja, kôd i broj povezanih uređaja (za provođenje ograničenja istodobne veze)
 • Informacije o društvenim medijima (ako korisnik pristane pružiti ih)
 • Naziv vremenske zone i wifi mreže (ako je dodate Trusted Networks)
 • Ukupna količina web prometa za svaku sesiju i datum sesije (ako koristite osobne poslužitelje ili osobnu IP adresu)

KeepSolid “mogu također prikupljati osobne podatke, poput imena i kontaktnih podataka, od trećih strana, poput marketinga, istraživanja, kompanija koje vode proizvođače, društvenih mreža, kao i iz bilo kojeg javno dostupnog izvora.”

Prikupljeni podaci koriste se za poboljšanje usluga i marketinških praksi, otkrivanje i sprječavanje prijevara, ilegalnih aktivnosti i bilo koje druge aktivnosti koja krši zakonska prava KeepSolida, naših drugih korisnika ili drugih trećih strana.

Sjajna točka VPN Unlimited pravila o privatnosti je ne praćenje, pohranjivanje ili bilježenje internetskih aktivnosti, iako bi korisnici trebali biti svjesni izuzeća za vremenske oznake prometa i sesije. Nažalost, dok je vaša sesija aktivna, svi automatski prikupljeni gore navedeni podaci mogu se povezati sa sesijom.

Ako se dublje pozabavimo temom privatnosti, KeepSolid, tvrtka koja stoji iza VPN Unlimiteda, sjedište je u New Yorku, što odmah izaziva određene probleme.. NAS jedna je od država s najmanje privatnih prava na privatnost. Prvo, to’s jednim od osnivača međunarodnog saveza za nadzor poznatog kao 5 očiju. Drugo, američke agencije za provođenje zakona i obavještajne službe imaju veliku moć kada je u pitanju dobivanje potrebnih informacija od poduzeća (poput Facebooka ili Googlea).

Ukratko, prakse privatnosti VPN Unlimiteda diskvalificiraju ga iz određene upotrebe. Ne bismo’ne preporučujem to novinarima, političkim aktivistima ili špijunima u vezi s tim.

Brzina i performanse

Brzina je druga najvažnija točka koju želimo pokriti u našoj recenziji VPN Unlimited. Uostalom, to određuje ovaj alat’uslužni program za stvari kao što su streaming, dijeljenje datoteka P2P ili igranje.

Pokrivenost poslužitelja

Unatoč nekim pregledima VPN Unlimiteda koji tvrde da usluga ima preko 1.000 poslužitelja, službena web stranica neodlučno tvrdi stvarne brojeve popisa poslužitelja 400+ u 70+ lokacija (54 zemlje).

I broj i razdioba vrlo su pristojni. Malo je regija na svijetu u kojima su korisnici pobijedili’biti u mogućnosti naći poslužitelj u blizini. Možda je jedina stvarna iznimka od toga Afrika u kojoj se jedini poslužitelji nalaze u Južnoj Africi.

Rezultati ispitivanja brzine

Broj poslužitelja i lokacija samo su dio jednadžbe kada je u pitanju brzina veze. Da ne bi došlo do nejasnoća, izveli smo neke testove brzine dok smo bili povezani na poslužitelje na nekoliko lokacija širom svijeta.

Za potrebe, naše osnovne brzine bile su sljedeće:

VPN Neograničena osnovna vrijednost brzine ispitivanja brzine

Zatim smo pokrenuli VPN Unlimited sa zadanom Optimalni protokol (OpenVPN). To smo otkrili:

Hampshire, Velika Britanija

VPN Neograničeni test brzine pregleda Hampshire UK

 • Preuzimanje datoteka: 146 Mbps (49% od osnovne)
 • Učitaj: 21 Mbps (7% od osnovne)

New York, SAD

VPN Neograničen test brzine pregleda New York

 • Preuzimanje datoteka: 57 Mbps (19% od osnovne)
 • Učitaj: 6 Mbps (2% od osnovne)

Singapur, Singapur

VPN Neograničeni test brzine Singapur

 • Preuzimanje datoteka: 50 Mbps (17% od osnovne)
 • Učitaj: 2 Mbps (0,7% od osnovne vrijednosti)

Kuala Lumpur, Malezija

VPN Neograničeni test brzine pregleda Malezija

 • Preuzimanje datoteka: 3 Mbps (1% od osnovne vrijednosti)
 • Učitaj: 4 Mbps (1,3% od osnovne)

To su dovoljno dobre brzine za web surfanje, igre, pa čak i HD ili 4K streaming. Međutim, to dolazi s nekoliko upozorenja:

 • Kada razmatrate brzinu VPN-a, treba razmišljati u postocima. Tako, na primjer, budući da je naša brzina učitavanja oko 300 Mbps, ako je vaša niža, izračunajte na temelju toga.
 • Ako se odmaknete od stvarne lokacije, općenito se smanjuje brzina preuzimanja / prijenosa. Dakle, činjenica da su naši testovi brzine pokazali najbolje rezultate u Velikoj Britaniji i SAD-u ne’ne znači da su to svojstveno brže lokacije.

Jednostavnost upotrebe i podrška u više platformi

Kao što smo već spomenuli u našem VPN Unlimited pregledu, ovaj VPN ima klijente koji rade na najpopularnijim platformama. Ovdje’s potpunom popisu aplikacija i proširenja preglednika:

 • Windows
 • MacOS
 • Linux
 • Android
 • iOS
 • Windows Phone
 • Apple TV
 • Krom
 • Firefox
 • Opera

vpn neograničene dostupne aplikacije

Svi ti klijenti prilično su minimalistički i jednostavni za upotrebu s vrlo ograničenim mogućnostima prilagođavanja sigurnosti i privatnosti. Što’S druge strane, VPN Unlimited može se ručno konfigurirati za rad s usmjerivačima.

Dakle, ako ste početnik VPN korisnik, možda će vam biti drago da imate takvu VPN aplikaciju prilagođenu korisnicima. S druge strane, napredni će korisnici možda smatrati da mu nedostaje.

VPN Neograničeno pregledajte kako se koristi

Na glavnoj nadzornoj ploči možete pronaći kartu svijeta s prikazanom istinskom IP adresom i vašom fizičkom lokacijom. Ako ste povezani na VPN poslužitelj, možete vidjeti i svoj virtualni IP i spoofed lokaciju. Karta svijeta prikazuje svih 70+ lokacija na kojima se nalaze poslužitelji. Međutim, ovo nije interaktivna karta - možete’t spojite klikom na njega.

vpn neograničen početni zaslon

Kada prvi put pokrenete aplikaciju VPN Unlimited, dat će vam nekoliko savjeta (slijeva). Iako su informacije korisne, prezentacija je pomalo neuredna.

Klikom na veliko plavo Gumb Start na dnu možete se povezati s Optimalni poslužitelj. Ovaj poslužitelj je najvjerojatnije najbliži i najmanje učitani. Ako postavite aplikaciju da se automatski pokreće sa sustavom Windows, VPN softver spojit će se na zadani ili konfigurirani poslužitelj u pozadini.

Kada kliknete gumb na popisu poslužitelja, pojavljuje se novi zaslon s četiri kartice: Svi poslužitelji, Preporučeni, Favoriti i Streaming. Aktivna kartica je Kartica preporuči poslužitelje prema zadanom.

VPN Neograničeno pregledajte kako se koristi

Ako kliknete odabranu lokaciju na bilo kojoj od ovih kartica, aplikacija VPN Neograničeno će se odmah povezati. Klikom na plavi gumb u gornjem lijevom kutu možete pokrenuti i Ping test. Kliknite gumb Gumb X da zatvorite zaslon Poslužitelji i vratite se na početni zaslon.

Nakon povezivanja s lokacijom, vaša bi aplikacija trebala izgledati ovako:

VPN Neograničeno pregledajte kako se koristi

Kao što vidite, vaša stvarna lokacija i odredište označeni su na karti svijeta. pritisni Gumb Stop prekinuti vezu.

Ako ti’želite promijeniti postavke ili provjeriti podatke računa, kliknite ikonu 3-bar ikona u gornjem lijevom kutu za izbornik.

VPN Neograničeno pregledajte kako se koristi

Ovdje su i četiri kartice: Moj račun, postavke, informacije i podrška. Ono što vas može najviše zanimati je Kartica Postavke:

VPN Neograničeno pregledajte kako se koristi

Ovdje možete prebaciti opciju Ubojiti prekidač kako biste se zaštitili od propuštanja i odaberite neki od protokola.

VPN Neograničeno pregledajte kako se koristi

Naš VPN Unlimited pregled utvrđuje da “optimalan” protokol je odabran prema zadanim postavkama. To može i biti OpenVPN. Ali ti’slobodno odaberite IKEv2 ili KeepSolid’je vlastiti Mudar protokoli s UDP ili TCP uparivanje. To’vrijedi pokrenuti neke vlastite testove da biste vidjeli koji je bolji s određenim VPN lokacijama. VPN Unlimited možda nije tako dobro opremljen kao super prilagodljiv TorGuard, ali svejedno vam ostavlja puno više na raspolaganju od mnogih konkurenata.

KeepSolid VPN Lite

KeepSolid ju je nedavno objavio VPN Lite aplikacija za Android i iOS. Dolazi u dvije verzije: Slobodno i Turbo.

vpn neograničen Android aplikacija

Ova nova aplikacija nudi:

 • Bez reklama
 • Nema registracije
 • Brze performanse
 • Intuitivno sučelje s jednim dodirom
 • Nema politike dnevnika
 • 24/7 podrška
 • Mračni način rada

VPN Lite doesn’ne zahtijevaju registraciju za početnike. Nema adrese e-pošte potreban je, što znači višu razinu anonimnosti. Jednostavno preuzmete i instalirate aplikaciju za svoj Android ili iOS uređaj i to’je.

Besplatno VPN Lite dolazi samo s jednim poslužiteljem, AES-128 enkripcijom (nije tako jaka kao 256-bitne šifre u punoj verziji), nema pravila dnevnika, OpenVPN protokol, podrška 24/7, bez oglasa.

Turbo VPN Lite aplikacija nudi 400+ poslužitelja na 70+ lokacija, AES-128 i AES-256 enkripcije, bez pravila za zapisnike, OpenVPN i KeepSolid Wise protokola, besplatnu 7-dnevnu probu i podršku 24/7. Ovaj Turbo plan dostupan je za 2,49 USD mjesečno (naplaćuje se 29,99 USD godišnje) ili 4,99 USD mjesečno.

Deblokiranje Netflixa i ostalih streaming platformi

VPN Unlimited dobar je izbor za strujanje sadržaja na Netflix US, BBC iPlayer i još mnogo toga.

Testirali smo VPN Unlimited za Netflix sa 3 od 16 lokacija poslužitelja u SAD-u. Općenito, bili smo zadovoljni onim što smo dobili. VPN Unlimited bio je relativno brz na Netflix serverima i bio je u mogućnosti zaobići geoblokiranje koristeći sva tri poslužitelja. Evo rezultata ispitivanja brzine pomoću jednog od njih:

SAD Kalifornija, San Francisco - strujanje Netflixa, Hulu

VPN Neograničeno za Netflix - brzina poslužitelja u SAD-u

Čvrsta tvar 30 Mbps je dovoljno za strujanje u UHD-u (za što je potrebno 25 Mbps).

Nismo mogli pristupiti Netflixu u Kanadi, Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Njemačkoj, Japanu ili Australiji. Međutim, sreća se vratila i na Hulu i na BBC iPlayer.

P2P i bujica

VPN Unlimited je razumno dobar za bujice. Usluga omogućuje P2P promet, što je dobar početak. To’nije dostupan na svim poslužiteljima, ali postoje određeni poslužitelji koji bi trebali dobro ispuniti svrhu.

Brzine su sigurno prohodne. Možda je jedino što ovdje treba napomenuti jest da smo doživjeli neke padne veze - nešto što su spomenuli i drugi korisnici. U svjetlu toga, trebali biste biti sigurni da ste stalno uključili svoj kill da ne biste riskirali curenje tijekom bujice.

Tamo’također nema besplatnog SOCKS5 proxyja u ponudi, što VPN Unlimited čini malo manje fleksibilnim.

Online cenzura u Kini i drugdje

Ova je usluga dobro opremljena za upotrebu u Kini i drugim zemljama koje su teške za cenzuru. Popis poslužitelja je dovoljno disperziran za dobre performanse gotovo bilo gdje. Uz to, VPN Unlimited je dovoljno siguran ukoliko ne pripadate posebno osjetljivoj korisničkoj grupi, poput političkih aktivista ili novinara.

Kina i neke druge represivne države oslanjaju se na inspekciju dubokih paketa kako bi blokirale VPN promet (posebno OpenVPN). Kako bi zaobišao ovu naprednu mjeru, VPN Unlimited nudi protokol KeepSolid Wise, koji VPN promet prikriva kao nešto dobroćudno. To ga čini pouzdanom uslugom za penjanje na Veliki vatrozid.

Korisnička podrška

Da biste dobili pomoć, posjetite Stranica podrške na službenoj stranici gdje ćete dobiti sljedeće opcije:

 • Obrazac za kontakt 24/7
 • Podrška putem e-pošte 24/7
 • Live chat
 • Pitanja
 • priručnici

Podrška za chat uživo odličan je dodatak, ali tek treba raditi 24 sata dnevno, a nije to pomalo nezahvalno. Tamo’Također nema telefonsku liniju, pa je pomoć uglavnom sporija nego kod nekih vrhunskih VPN usluga, iako njihova web stranica tvrdi da će odgovoriti na vaš e-mail ili kontakt obrazac u roku od sat vremena.

Resursi za samopomoć dobro su napisani i pokrivaju većinu relevantnih tema.

cijena

VPN Neograničeni planovi cijena za 5 uređajaPretplata za 5 uređajaVPN Neograničeni planovi cijena za 10 uređajaPretplata za 10 uređaja

Opcije cijene pretplate koje nudi VPN Unlimited vrlo su fleksibilne. Evo planova:

 • Jednomjesečni plan za 5 uređaja: $ 9,99
 • Jednomjesečni plan za 10 uređaja: $ 14,99
 • Jednogodišnji plan za 5 uređaja: 59,99 USD ($ 5.00 / mjesec)
 • Jednogodišnji plan za 10 uređaja: 89,99 USD ($ 7,50 / mjesec)
 • Trogodišnji plan za 5 uređaja: 99,99 USD ($ 2.78 / mjesec)
 • Trogodišnji plan za 10 uređaja: 149,99 USD ($ 4.17 / mjesec)
 • Životni plan za 5 uređaja: $ cijeni od 199,99 (vremenski ograničena ponuda)
 • Životni plan za 10 uređaja: 299,99 USD (ograničena ponuda)

7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve planove. Neki su korisnici naišli na poteškoće oko povrata novca (na vrijeme), ali to se ne čini’čini se da je to uobičajeno pitanje.

Osim ovih osnovnih planova, možete kupiti i Osobni poslužitelj ili a Osobni IP.

Postoji mnogo načina plaćanja koji možete odabrati:

 • Kreditne kartice
 • Amazon
 • PayPal
 • iTunes
 • Kupnja putem aplikacije Google Play
 • Bitcoin

Također možete ostanite anonimni kupnjom poklon kartice.

Smatramo ove cijene razumnim, posebno opciju Lifetime. Samo nemoj’zaboravi da ne’mislim na tvoj životni vijek kad to kažu.

Poanta

Ovo je iznadprosječna VPN usluga koja je nudi dobre sigurnosne značajke. To’a dobro za streaming, torrenting ili igre, ali to’nije najbolje u bilo kojem od ovih područja. najveći problem sa VPN Unlimited-om je njegova Politika privatnosti, što se ističe kao loš primjer na vrhu na tržištu VPN-a. Ne smeta? Pa, ovaj bi alat mogao biti samo za vas!

Kako o učenju od drugih korisnika VPN-a?

Imate li povezanih pitanja? Jeste li ikad pokušali koristiti VPN Unlimited ili bilo koju drugu VPN aplikaciju u prošlosti? Kakvi su vaši dojmovi? Možda ti’stavite ih u svoju recenziju VPN Neograničeno?

Zapamtite, dijeljenje je brižno!

Slobodno ostavite svoj komentar u nastavku.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 + = 78