VikingVPN pregled

Na internetu je danas dostupno mnoštvo VPN usluga. Vidimo toliko loših ili neukusnih primjera da može biti ugodno iznenađenje naići na VPN koji puno stvari ispravno razumije.


Danas mi’donosimo vam naš VikingVPN pregled gdje i mi’Proći ćemo sve detalje koji će vam trebati da biste shvatili što čini ovaj VPN kvačicom i da li je ili ne’pravo za tebe.

Pregled

Prvo što ti’Svidjet će se kod našeg pregleda VikingVPN da usluga koristi visok standard šifriranja s čvrstim protokolom koji će učinkovito zaštititi vaš promet od propuštanja i drugih opasnosti.

Sam program ne’Ne uzrokujte značajna usporavanja dok ste povezani, što je veliki plus koji otvara puno mogućnosti za ovaj pregled VikingVPN.

Jedno od područja gdje klijentica udara u zid je cijena. Planovi dostupni za ovu uslugu su na skupoj strani, ali to’S obzirom na izvrsnu sigurnost i ostale značajke povezane s ovim VPN-om, teško da biste se brinuli.

Sam klijent također ima podršku za programe za većinu standardnih operativnih sustava, uključujući Windows, Android, Mac, iOS i Ubuntu. Iako bi bilo lijepo vidjeti platformu kako se širi na neka specijaliziranija područja, ovo je definitivno kompetentna razina pokrivenosti uređaja.

Što se tiče svestranosti u našoj recenziji VikingVPN, primijetili smo da je program prilično učinkovit u obavljanju niza zadataka, poput deblokiranja Netflix sadržaja i učinkovito bujice.

Još jedna zgodna stvar koju smo otkrili tijekom istraživanja je činjenica da se čini da je klijent učinkovito rješenje za privatno pregledavanje u Kini. Mi’O tome ćemo više govoriti kasnije u našoj recenziji VikingVPN, ali to’dobro je to za sada samo imati na umu.

Tvrtka, nažalost, ne’Ne čini mi se vrlo gužva u pogledu obuke specijaliziranog tima za usluge kupcima. To znači da sami obavljaju usluge kupcima. To je dobro za učinkovitost, ali loše za odzivnost. Mi’Više ćemo o tome razgovarati dolje.

Pored svega toga, klijent je jednostavan i jednostavan za korištenje. Dakle, bez daljnjeg divljanja’nastavit ćemo s našim VikingVPN pregledom, prelazeći na neke sigurnosne i sigurnosne faktore koje bismo trebali uzeti u obzir prilikom pregledavanja ovog VPN-a..

Je li VikingVPN siguran za upotrebu?

Puno je stvari koje VPN čine poželjnim ili neprikladnim za zaštitu privatnosti. Prvo što trebamo zabrinuti za naš pregled VikingVPN je standard šifriranja.

VikingVPN ozbiljno gleda na sigurnost: oni koriste AES-256 CBC enkripciju s 4096 RSA stiskom ruke. Usluga djeluje na OpenVPN protokolu, što je industrijski standard i više nego je sposoban pružiti vam sigurnost’trebat ću.

Kad smo testirali nepropusnost, klijent je bio vrlo čvrst, nije propustio nikakve IP, WebRTC DNS ili IPV6 informacije. Općenito, tijekom našeg pregleda VikingVPN-a otkrili smo da su šifriranje i sigurnosne značajke prilično solidne.

Prelazeći na zakonsku nadležnost, tvrtka je sa sjedištem u SAD-u, sa poslužiteljima u SAD-u i Velikoj Britaniji. To su arene’t najbolja mjesta za sjedište VPN-a ili poslužitelja jer postoje strogi zakoni o prikupljanju podataka i privatnosti. Najvažnije je imati na umu da su ove dvije države dio inicijative 5 očiju. To znači da vlade i agencije za provođenje zakona u ovim zemljama mogu razmjenjivati ​​podatke i obavještajne podatke prikupljene na svojim građanima.

Naravno, to je stvarno problem samo ako namjeravate prekršiti međunarodno pravo. Ipak, to’važno je imati na umu ako’raditi ćete nešto dok pregledavate koji vas slijeva u vruću vodu.

Sljedeće bi nas pitanje trebalo zanimati je politika privatnosti. Tijekom istraživanja za naš pregled VikingVPN, zabilježili smo njihovu politiku koja kaže da oni prikupljaju neke podatke.

Glavne informacije koje prikupljaju su podaci za naplatu i adrese e-pošte potrebne za pravilno održavanje računa i usluge. U politici se naglašava da stvari poput podataka o naplati drže se strogo povjerljivo i njima rukuje treći ugovorni partner za plaćanje.

Tvrtka’Web lokacija također prikuplja neke podatke u obliku podataka Google Analytics. Ovo je potrebno da bi tvrtka shvatila vrstu prometa koja’dolazi i odlazi s njihove stranice i tamo’s dodatkom koji vam omogućuje isključivanje iz zbirke analitika.

Posljednje što tvrtka navodi u svojoj politici privatnosti je da će im u slučaju zlonamjernog napada možda trebati privremeno omogućiti prijavu kako bi se riješili i zaštitili od problema.

Povrh svega, slično njihovom šifriranju, VikingVPN’politika privatnosti prilično je solidna, s ne previše brige u pogledu privatnosti i razmjene informacija.

Brzina i performanse

Budući da usluga nema besplatnu probnu ili povratnu garanciju, nismo bili sigurni’biti u stanju izvršiti vlastite testove brzine na usluzi. Kao što je rečeno, tvrtka je vrlo sigurna u svoje mogućnosti povezivanja, a postoji i mnoštvo recenzija kupaca na mreži koje daju zvjezdane komentare o performansama ovog VPN-a..

Iako imaju poslužitelj samo u SAD-u i Velikoj Britaniji, kupci na nekoliko lokacija priznaju minimalno usporavanje i brzinu učinkovitu za strujanje visokokvalitetnog sadržaja ili bujicu velikih datoteka.

Naravno, brzina je vrlo subjektivna statistika kada je riječ o VPN uslugama, i nema je’doista dobar način da se provjerite bez kupnje pretplate.

Kako preuzeti i instalirati VikingVPN

VikingVPN je vrlo jednostavna usluga. Navigacijom do njihove web stranice nalazit ćete se na šarenoj maloj stranici s nekim jednostavnim vezama i osnovnim informacijama o njihovoj VPN usluzi.

Početna stranica web mjesta VikingVPN

Klik na “Prijavi se sad” gumb će vas dovesti do stranice s njihovim planovima plaćanja na kojoj se možete prijaviti za premium usluge. Jednom kad ti’imam tvoj račun prijavljen i ti’spremni ste za početak, možete kliknuti na “spojni” padajućeg izbornika i odaberite operativni sustav koji želite koristiti s VikingVPN.

Za Windows je instalacija vrlo jednostavna, zahtijeva samo instalaciju samog klijenta. MacOS postaje malo složeniji, zahtijeva ručnu instalaciju i korištenje klijenta treće strane. Mobilne instalacije u velikoj su mjeri iste, potreban je svojevrsni postupak da bi se usluga mogla pokrenuti i pokrenuti.

Na web stranici postoji puno vodiča koji vam pomažu u svakom koraku povezivanja s VikingVPN-om.
Jednom kada pokrenete program, dobit ćete jednostavan popis poslužitelja spreman za sigurno povezivanje i pregledavanje.

popis zemalja na serveru vikingvpn

Ostali klijenti imaju malo složenija sučelja, ali ništa previše složeno za naš pregled VikingVPN.

Aplikacije i proširenja

Klijent nudi podršku za Windows, MacOS, iOS, Android i Ubuntu. To’lijepo je vidjeti podršku za manje popularne operativne sustave kao što je Ubuntu, ali ovo je još uvijek prilično standardni set uređaja koje treba pokriti. Bilo bi lijepo vidjeti platformu kako se širi u neke manje poznate sustave ili za njih razviti specijalizirane klijente za pojednostavljenje procesa na strojevima koji nisu Windows.

prilagodljivost

Ovo je dio našeg pregleda VikingVPN gdje smo’Proći ću nekoliko značajki koje VPN čine svestranim. Ovo su stvari poput je li klijent koristan za deblokiranje Netflixa, bujice ili siguran pristup internetu iz Kine.

Prvo što smo primijetili tijekom pregleda VikingVPN jest da je klijent učinkovit za deblokiranje Netflixa. Iako je dostupan ograničen broj lokacija poslužitelja, bez problema smo uspjeli dobiti deblokirani američki sadržaj.

Za bujicu, to’Važno je napomenuti da tvrtka ne zabranjuje bujicu u svojim uvjetima pružanja usluge, a iako postoje određene zabrinutosti zbog zakonske nadležnosti pod koju tvrtka i njihovi poslužitelji spadaju, visoki sigurnosni standard i dostojan profil rada čine ovog klijenta prilično učinkovitim za dijeljenje datoteka peer-to-peer.

Posljednje što trebamo pogledati u ovom odjeljku našeg pregleda VikingVPN jest kako klijent funkcionira iz Kine. Iako nedostatak lokacija poslužitelja i slično mogu stvoriti dojam da klijent nije koristan za upotrebu u Kini, zapravo postoji veliki broj korisnika na mreži koji kažu da mogu učinkovito pregledavati dok koriste klijenta..

Također je i web stranica u Kini deblokirana, što je još jedan dobar znak za našu recenziju VikingVPN.

podrška

Kao što smo ranije spomenuli, tvrtka ne’zapravo ne treniram i održavam specijalizirani tim stručnjaka za usluge kupcima. Dok je’lijepo je što se tim za korisničku podršku sastoji uglavnom od programera koji stvarno razumiju kako usluga funkcionira, to znači da im nedostaje vremena odziva i načina podrške.

vikingvpn vijesti

Oni pružaju izravnu korisničku podršku putem e-pošte, a na njihovoj web stranici dostupan je i pasivni blog podrške.

cijena

opcije vikingvpn cijene

Kao što vidite, planovi cijena vrlo su jasni. Tri različita plana za tri različita razdoblja opredjeljenja. Najduži plan daje vam najveći popust, ali trošak ostaje poprilično visok po svim cjenovnim točkama.

Ima smisla da ti’plaćate dodatnom sigurnošću i svestranom funkcionalnošću, ali ove su cijene i dalje vrlo visoke, čak i u usporedbi s konkurentima koji mogu prijeći VikingVPN’razina sigurnosti i funkcionalnosti.

Tvrtka vrši plaćanje putem kreditne kartice, Bitcoin i Dash. To’lijepo je vidjeti privatne opcije poput Bitcoina u njihovim opcijama načina plaćanja, ali ovaj bi odjeljak ipak mogao koristiti nešto širenje.

Donja linija

VikingVPN je vrlo solidna opcija ako to želite’Zabrinuti ste za učinkovito korištenje visokih standarda šifriranja kako biste zaštitili svoj promet, a da pritom ne utječe negativno na vašu brzinu. Imaju dobru količinu funkcija dizajniranih kako bi vaše VPN iskustvo učinili što ugodnijim.

Iako smo ustanovili da su s druge strane skupe, s određenim područjima za poboljšanje, cjelokupno iskustvo bilo je vrlo dobro, a ovaj VPN toplo preporučujemo svima koji žele platiti preko gotovine..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 + = 88