VPNhub преглед

Разработен от експерти в областта на поверителността онлайн, Pornhub’s VPNhub е нов играч на VPN сцената. Но измерва ли къде наистина се брои? ние’Ще ви помогна да решите дали Pornhub’s VPN е толкова съблазнителен, колкото изглежда.


Шегувайки се встрани, Pornhub има мисия. Виждайки, че законодателите и доставчиците на интернет услуги по целия свят се насочват към засилено наблюдение и създаване на двустепенен интернет, развлекателният гигант за възрастни пусна своя собствена VPN съвместно с разработчиците на приложения AppAtomic.

VPNhub

На теория тя трябва да позволява на браузърите да имат достъп до всичко, което искат да видят, играят или чуят, без да се притесняват от снупърите, и той има някои впечатляващи функции. Похвала пълно криптиране на данните и уж “гарантирана анонимност,” VPNhub също обещава подобрете скоростта и производителността на вашата уеб връзка, не е нещо, което обикновено свързваме с VPN.

То’е напълно безплатно, което е основен принос за шум около този VPN, и то’е създаден за работа на повечето големи устройства, свързани с интернет.

Така че къде’е уловката? Е, както ще обясни този преглед на VPNhub, има някои неща, за които трябва да помислите, преди да кликнете за изтегляне на VPNhub. Но за да съкратим нещата - това е интелигентна, безопасна, но основна VPN услуга, която е добре дошли в света на онлайн сигурността.

Сигурност и поверителност

VPNhub предлага следните функции за защита:

 • AES-256 и Опции за криптиране AES-128
 • Kill превключвател
 • IPv6 защита срещу теч

Освен това можем’няма да ви кажа много за техните тунелни протоколи или каквото и да е друго, от гледна точка на сигурността.

Основната ни резерва е липсата на информация как точно работи VPNhub. Разработчиците са убежище’не бях напълно прозрачен относно протоколите, които използват, но това оставя нас и всички потребители на тъмно.

Най-доброто, което можем да кажем от използването на приложението и други потребителски изживявания е, че VPNhub вероятно е безопасен. Въпреки това, винаги проявявайте повишено внимание и внимавайте за актуализации. Никога не можеш да кажеш дали скрити изненади ще се появят по-надолу по пътя.

VPNhub регистрира ли вашите данни?

Кратък отговор: събира се само не идентифицируема информация.

VPNhub е доста прозрачен, що се отнася до практиките му за записване: ще “използвайте и споделяйте вашите данни, за да произвеждате и споделяте обобщени данни, които не ви идентифицират.”

Въпреки че това може да повдигне лека аларма сред специалистите за поверителност, данните, които VPNhub събира, не могат да се идентифицират, което означава, че не може да се използва за лично проследяване на вас или вашите дейности. Това, разбира се, важи само за потребителите на Premium.

Не е изненадващо, че безплатната версия на VPNhub ще ви обслужва рекламите и рекламодателите “може да може да събира определена информация независимо от вас или устройството ви, когато показва реклами […], включително вашето устройство’s рекламен идентификационен номер, IMEI, MAC адрес и безжичен оператор.”

Изтича ли?

Нашите тестове не показват доказателства за изтичане на IP адрес в мрежата VPNhub.

Създателите на VPNhub имат задълбочена политика за защита на данните, която е добре да се види и трябва да гарантира, че вашите лични данни остават напълно ваши собствени.

ние’видях случаи на VPN услуги, събиране на IP адреси и сърфиране на данни, но Pornhub изглежда върви пеша, що се отнася до сигурността на данните.

Скорост и производителност

VPNhub isn’t вероятно ще бъде най-бързата VPN услуга в света направо извън кутията. Това е нова VPN мрежа и отнема време, за да се създаде глобална архитектура на сървърите.

Нашите тестове за преглед на VPNhub са установили това потребителите могат да очакват прилични, но не звездни скорости, дали използват VPNhub за торент или стрийминг на видео.

Друго нещо, което трябва да се отбележи по отношение на производителността е, че VPNhub е честен за това недостъпност в някои части на света. Така че, ако живеете в Китай, Бирма, Саудитска Арабия, Судан, Сирия, Катар, ОАЕ или Египет, там’малък шанс да използвате VPNhub за Netflix или сърфиране за възрастни. И защото те’базирано в Съединените щати, достъпът е ограничен до потребителите на места като Северна Корея, Куба и Иран.

Покритие на сървъра

До тук, 1000+ сървъра в 60+ страни са обявени на различни места като Сингапур, Обединеното кралство, Южна Африка и Бразилия. Че’е добър старт и се сравнява добре с по-зрели VPN.

Но тук’s ритник: безплатната за изтегляне версия на VPNhub може да влезе само в един сървър.

VPNhub скорост

За да получите достъп до цялото портфолио, вие’Ще трябва да надстроите до Premium, на цена. Че’s не е съвсем необичайно в света на VPN, но по отношение на производителността’е голяма стъпка от безплатни до платени услуги.

Лесна употреба и поддръжка на много платформи

По отношение на съвместимостта VPNhub поддържа четирите най-широко използвани платформи:

 • Windows
 • MacOS
 • IOS
 • андроид

За съжаление, същото може’не може да се каже за конзоли като XBox Ones или PlayStation 4s, които в момента не се поддържат от VPN. Можете също така да добавите рутери и всички Smart TV към списъка на неподдържани устройства - което може да изключи хората с широко използвани центрове за домашно забавление.

Когато изтеглите приложението, вие’Ще имате възможност да се придържате към безплатната версия или да надстроите до Premium. Premium е по-бърз и се предлага без реклами - основен недостатък на безплатната версия.

Инсталацията на клиента е невероятно проста. Всичко, което наистина трябва да направите, е да щракнете върху връзката за изтегляне на Google Play или App Store VPNhub и следвайте онлайн подканите, докато приложението не бъде инсталирано и вие’получихте достъп до мрежата VPNhub.

AppAtomic очевидно е работил усилено, за да направи VPNhub възможно най-използваем. В крайна сметка това’s един от USP на услугата. То’s трябва да бъде достъпна форма на VPN за всекидневните потребители и на това ниво работи наистина добре.

Как да използвате VPNhub

Екранът за вход е прост и атрактивен, с карта на света над набор от опции на менюто. Първата опция ви позволява да избирате между методите за криптиране, докато втората вероятно е по-важна, позволява на потребителите да изберете местоположението на сървъра от VPNhub’s глобална мрежа. Просто изберете местоположение, натиснете “спасяване” и тогава “Connect.” То’е толкова просто като това.

дон’не се притеснявайте как да използвате VPNhub, тъй като’е доста основен.

Ако ти’запознати сте със сървърите за онлайн игри, вие’Ще бъдете вкъщи с VPNhub, а неговият удобен интерфейс определено е основен плюс.

Деблокиране на Netflix и други поточни платформи

Може да очаквате VPN, разработен от някой от света’водещи уебсайтове за стрийминг, които да бъдат оптимизирани за онлайн видео услуги. Така че използването на VPNhub за Netflix е истинска опция?

Е, може да ви предстои гадна изненада, поне за безплатни потребители. Установихме, че безплатна версия използва само сървър, базиран на САЩ, и можете’не превключвайте другаде.

От добрата страна, успяхме да победим Netflix’s geoblocking и излъчваме предаването ни в HD без никакви проблеми. Имахме известен успех и в работата с геоблокирано съдържание от YouTube и Comedy Central.

P2P и торент

Какво да кажем за използването на VPNhub за целите на торента?

Изглежда, че VPNhub isn’t наистина жизнеспособен за порой.

Работата тук е, че Pornhub е излязъл от пътя си, за да направи VPNhub възможно най-легитимен. Така че Т&Cs за VPNhub всъщност заявяват, че може’не се използва за “хакване, напукване или разпространение на фалшив софтуер,” да не споменавам “нарушаване на авторските права.”

Това изглежда изключва повечето поройни. Освен това, докато ние’успях да накарам торент да работи на VPNhub, представянето просто не е така’не толкова добри, колкото алтернативи като TorGuard, който е специализиран в изтеглянето на P2P.

Вижте нашия списък с най-добрите VPN за торент.

Онлайн цензура в Китай и на други места

VPNhub е блокиран от китайското правителство.

За съжаление, VPNhub спечели’не позволяват на китайските потребители на интернет достъп до забранени уебсайтове.

Докато го използвате в някои силно ограничени среди, които могат да работят, VPNhub признава, че неговата услуга е блокирана в следните състояния:

 • Бирма / Мианмар
 • Куба
 • Иран
 • Северна Корея
 • Судан
 • Сирия
 • Катар
 • Саудитска Арабия
 • ОАЕ
 • Египет
 • Китай

Като цяло, вие’ще бъде по-добре да погледнете много по-безопасни алтернативи като NordVPN, ExpressVPN и VyprVPN.

За повече VPN, които работят в Китай, вижте тази страница.

Поддръжка на клиенти

Ако ти’търсите надежден и прозрачен доставчик, който ще отговори на вашите запитвания по имейл в рамките на няколко часа, може да искате погледнете другаде.

Тук’s какво’s в менюто за опции за поддръжка на VPNhub:

 • ЧЗВ
 • Поддръжка по имейл

…Че’е то. Без поддръжка за чат на живо, без система за издаване на билети и без телефонни номера без такси.

Докато ние’не се съмнявам, че VPNhub’екипът за поддръжка върши чудесна работа, разработчиците и Pornhub самите не са’t известен с това, че е прозрачен и достъпен, а разделът с често задавани въпроси на уебсайта на VPNhub е малко тънък.

Все пак поне те предоставят имейл адрес, така че потребителите не са’t напълно на тъмно.

Ценообразуване

Ценообразуването не е област, в която VPNhub може да свети.

От една страна можете да се захванете Безплатен VPNhub за вашия смартфон. Безплатната опция включва основната опция за клиент и единичен сървър, но клиентът е покрит с реклами и тъй като разчита на един сървър, можете да очаквате скорости, подобни на охлюв.

за жалост, потребителите на десктоп няма да получат безплатната версия като опция. Те’Ще трябва да вземете Premium от самото начало. Докато има a 7-дневен безплатен пробен период и гаранция за връщане на пари, ще трябва да въведете данните си за плащане и не забравяйте да я анулирате.

VPNhub преглед

Другата страна на монетата е опцията Premium. Със следните планове можете да получите достъп до цялата глобална общност на VPNhub сървъри, като увеличите драстично скоростите:

 • 1-месечен план за $ 13,99
 • 1-годишен план за $ 6,99 / месец

По отношение на ценообразуването, VPNhub е сред най-скъпите VPN и липсват функции, достъпни от по-евтините конкуренти. Също така ви позволява да плащате само с кредитна карта, което е още едно разочарование, имайки предвид, че PornHub позволява PayPal, криптовалути и директно плащане.

Естествено, можете да очаквате по-бързи скорости и по-добра поверителност от пакета Premium, но те се очакват от всички платени VPN.

Долната линия

Pornhub се надява, че с VPNhub потребителите ще се обърнат към тяхната опростена, маркова VPN услуга, но грешат ли?

Според нас безплатната опция е добре входно VPN ниво и нищо повече. То’s сравнително бавен и доста ограничен, но лесен за използване. Отидете за безплатната версия, ако искате да научите повече за това как работят VPN.

Тези, които мислят за Premium VPNhub, обаче, може да искат да продължат напред. Със средна скорост, потенциални проблеми със сигурността, ограничени функции и лоша производителност с торенти и Netflix, VPNhub е посредствена опция че’е твърде скъпо.

Присъединете се към разговора

Бяхме ли прекалено сурови към Pornhub’s VPN претендент в този VPNhub ревю? Кажете ни за вашите преживявания с VPNhub. Добри или лоши, дълги или къси, ние’Ще обичам да чета собствения си отзив, така че, моля, оставете коментарите си по-долу.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − = 39