VPN.ht преглед

Преглед

Бърз VPN, идващ с много перки, но тези течове на VPN и IP адрес сигурно поставят затихване на нещата…


VPN.ht съществува от няколко години от излизането му от базираната в Хонг Конг компания, Зла технология. Първоначално VPN.ht всъщност си партнира със сайта Popcorn Time BitTorrent, но тази връзка отдавна е отпаднала.

Предлаганият софтуер изглежда се скрива от любопитни очи, независимо от вас’правите и заедно с това твърдение са редица странни извънземни, които ще ви водят през процеса. Наистина страхотен VPN ще ви предложи високи нива на сигурност, бърза поддръжка на клиенти и пълна анонимност заедно с лесен за използване интерфейс.

Но VPN.ht спазва ли обещанията си? Че’s това, на което прегледът ни VPN.ht цели да отговори.

За начало, VPN.ht’Списъкът на сървърите е сравнително ограничен, разполагат само 128 сървъра, макар че те са разпределени в 24 държави. Това го поставя малко над средното. Освен това, за това, което получавате, ценообразуването е достъпно и предлага набор от различни опции, подходящи за всеки потребител. Въпреки ниските разходи, това изненадва, че цялостната производителност е с по-високо качество, отколкото може да предполага цената му. Можете дори да го изпробвате за период от 30 дни, за да видите как вървите.

На тази бележка обаче нека’s пропуснете и вижте как стои до контрола на нашия преглед VPN.ht.

Безопасен ли е VPN.ht за използване?

Важно нещо, което трябва да проверяваме всеки път, когато се сблъскаме с VPN, е тяхната политика за регистрация. По своята същност VPN не трябва да съхраняват всяка ваша информация, но много от тях правят.

Тъй като се държи много прозрачно, малкото извънземно на VPN.ht е изпитвано от мъки, за да ви увери, че няма записи. Всъщност това се повтаря в много точки в целия сайт. За нашия преглед на VPN.ht решихме да разгледаме Политиката за поверителност и установихме, че в по-голямата си част тя съответства на това твърдение.

Втората стъпка към сигурността е криптирането. Започва добре - протоколът за тунелиране е много прочутият OpenVPN, считан за индустриален стандартен протокол. Тази платформа с отворен код постоянно се разработва и поддържа от най-добрите и най-ярките.

VPN.ht използва AES 256-битово криптиране (въпреки че можете да превключвате между AES-64, 128 и 256), което го прави непроницаем - тук не се прекарват суперкомпютри или хакери, гарантиращи запазването на вашата поверителност и анонимност. Всъщност това ниво на криптиране се използва от американските военни, ФБР и дори подобните на Apple, така че знаете, че нещата изглеждат добре в този отдел.

Въпреки че всичко това звучи чудесно, за съжаление има някои проблеми - IP течове, няма превключвател за убийство и дори нещо разпознато като вирус, което е едно от най-лошите неща, които се появяват в VPN услуга. За съжаление, тези комбинирани неща го изваждат от експлоатация за най-добрата сигурност.

Освен това Хонконг, макар и извън 14-те очи, със сигурност не е извън влиянието на Китай. Това означава, че бихте могли да плувате в някои кални води - нещо, което може би искате да имате предвид, преди да напишете мръсни ограничения за Xi Jinping’е прилична прилика с Вини Пух.

Обратно към тези IP течове - те се появяват, когато WebtRTC APIs обикалят VPN тунела. Това води до разкриване на вашия IP, без дори да знаете. Фактът, че го не успяха два от четири IP теста за теч в тази област е много лош знак.

Kill превключватели са важна опция за план B в света на VPN. Ако имате такъв, всяко прекъсване на вашия VPN ще убие трафика ви незабавно, като попречи на вашия IP адрес да стане известен. За съжаление, там’с без превключвател за убийство функция тук.

скорост & производителност

Въпреки че те твърдят, че имат неограничена скорост, то’наистина не е най-бързият VPN. Скоростите за VPN.ht обикновено са добре и всички VPN отнемат известна скорост от вашата интернет връзка. Трябва да обърнете внимание, че различните сървъри работят с различна скорост.

Близкият сървър на ЕС, който тествахме за нашия VPN.ht преглед, поддържа повече или по-малка средна скорост. Другите бяха много попаднали и пропуснати, но като цяло и средно.

Как да го изтеглите и инсталирате

Както показва опитът ни при писането на този преглед на VPN.ht, изтеглянето и инсталирането му е прост процес. Просто трябва да се появи на началната страница на VPN.ht, където сте’Ще ви посрещнат стартов водач и лента за прогресия.

Първоначалната регистрация е бриз - имате нужда от имейл и парола. За допълнителна поверителност можете да се регистрирате като анонимен клиент и, ако искате, да платите в криптовалута.

Изтеглянето и инсталирането също е лесно. Получавате поредица от въпроси, за да определите идеалната настройка, като първият въпрос ви зададе дали сте’достъп до VPN от защитна стена. Кликването без да ви изпраща към кое устройство искате да се свържете - компютър или телефон. Щракването върху първата ви пита коя от трите системи - Mac, Windows или Linux - вие’използвате, преди да попитате каква е вашата платформа. В този момент вие’Ще получите документацията за инсталиране и голям бутон, за да кликнете, за да изтеглите програмата.

След като го изтеглите, просто щракнете върху иконата, за да я отворите и ще бъдете посрещнати от изскачащ прозорец, който ще ви преведе през инсталация. Кликването “Инсталирай” започва процеса и скоро вие’Ще бъдете помолени да влезете във вашия акаунт.

Как да използвате VPN.ht

Веднъж ти’имам инсталирана програмата, вие’Ще ви посрещнат тези малки извънземни и хубаво, цветно табло.

Докато използвахме програмата за нашия VPN.ht преглед, открихме, че тя’Това наистина е просто и просто щракване върху желания сървър ще започне процеса в движение. Следващата подкана е за вашето потребителско име и парола и след като те са правилно въведени, процесът на свързване ще бъде завършен. Може да отнеме няколко минути, но скоро вие’Ще бъда онлайн и анонимен.

VPN.ht за Netflix

Години наред VPN успяха да заобиколят геоблоковете, поставени от Netflix. Въпреки това, Netflix се хвана за това и оттогава затруднява този процес, блокирайки достъпа за повечето хора, използващи VPN. VPN.ht всъщност е една от онези услуги, които успяха да заобиколят това.

VPN.ht може да деблокира Netflix.

Още по-добре, вместо само един или два от сървърите да имат достъп до Netflix, този VPN ни изненада с всичките пет от тестваните сървъри, преминаващи блоковете. Това е един от малкото VPN мрежи с тази способност, поставяйки го веднага като един от най-добрите Netflix VPN мрежи.

VPN.ht за торент

Продължавайки от високото ниво на Netflix, искахме да включим малко информация за торентинга в нашия преглед на VPN.ht. Така заредихме добрия ол’ Pirate Bay и го опитах.

Накратко, позволението е разрешено, като няма ограничения. Както споменахме, този VPN първоначално е създаден, за да работи заедно с BitTorrent сайт, така че тази функция е една от ключовите им. Но какво е доброто от всичко това, ако имате течове и няма превключвател за убийство? Използвайте го за торенти на свой риск.

Добре ли е за потребителите в Китай?

Регистриран в Хонконг, вероятно е трябвало да е получил одобрение от китайското правителство и следователно работи в Китай. Единственият недостатък тук е, че VPN може да не ви предпази от много, ако сте’ангажирани сте с нещо чувствително.

поддържа

Нашите взаимодействия с обслужването на клиентите за този VPN.ht преглед установиха, че са бързи и ефективни. Има впечатляващ FAQ с най-често задаваните въпроси, до които можете да стигнете, като щракнете върху раздела за поддръжка. Ако това не помогне, след това връзка отляво отваря опцията за билет за поддръжка и при попълване на формуляра ще получите отговор в рамките на половин ден, или така или иначе трябва..

За съжаление има няма опция за чат на живо, което бързо се превръща в индустриален стандарт за най-добрите VPN мрежи.

Apps & разширения

То’е наличен на редица устройства, включително Windows, Mac, iOS и Android. Можете също така да го настроите на вашия рутер (ако приемем, че имате правилния вид рутер), което е чудесно, ако имате много устройства и бихте искали всички те да са защитени в един ход, особено ако някои от тях го правят’нямате персонализирани приложения за тях или не се поддържат от VPN.ht.

Цени: достъпна опция

VPN.ht предлага невероятно добър план с множество различни възможности. Още по-добре е, че предлагат промоция за първото ви въвеждане в VPN.

Най- Първият месец е най-добрият, таксуван само за един долар! След това цената се покачва:

Месечен план: 4,99 долара на месец

Годишен план: 3,33 долара на месец

Няма многостепенни опции; Вместо това получавате това, което плащате - цялата сила на VPN.ht, всичко това за страхотна цена на до 3 устройства едновременно. Платформата приема широк спектър от възможности за плащане от кредитни карти, електронни портфейли, карти за подаръци до дори плащания с криптовалута за тези, които желаят да останат напълно анонимни.

Заключение на преглед на VPN.ht

Въпреки това VPN предлага цял набор от отлични функции, за съжаление, лошото надвишава доброто.

Въпреки че тяхната политика за записване не е голяма, фактът, че открихме течове на IP и по-лошо, наистина прави това не вариант, който можем да препоръчаме. Ако ти’готови сте да рискувате само за достъп до Netflix, след което продължете напред. Цената е достатъчно достъпна, за да си заслужава времето, ако анонимността наистина не е така’т вашата цел.

Ако софтуерът може да включва превключвател за убийство и да се отърве от тези течове, той може да излезе по-нагоре в списъка, но засега вие’по-добре да потърсиш другаде.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 80 =