Преглед на анонимни клиенти VPN

Последна актуализация: 03.14.2019.


Имаше множество ефективни VPN услуги, които идват и заминават през годините. Да можеш да маскираш своя IP и да разглеждаш ефективно, без да изтичаш информация за себе си, става все по-важна роля в днешния ден’онлайн пейзаж.

Днес ние’ще ви донесе преглед на VPN на Anonymousmizer. Надяваме се да ви предоставим цялата информация, от която се нуждаете, за да решите дали тази VPN услуга е подходяща за вас.

Първо в нашия преглед на Anonymousmizer VPN, е преглед.

Преглед

За нашия преглед на Anonymousmizer VPN установихме, че услугата е предлагала добре приета и реномирана сигурност за потребителите на VPN ентусиасти за огромни 24 години. Компанията е основана от Ланс Котрел през 1995 година.

Те предоставиха добре приета потребителска VPN услуга за тези дълги 24 години, с много добри неща, които някои клиенти трябваше да кажат за своята услуга. Въпреки че скоростта им остави малко да се желае, те използваха солидно криптиране и имаха голям брой добри функции, за да поддържат клиентите си удовлетворени.

Интересно е, че през 2018 г. Anonymousmizer реши да превключи предавките и да предостави експертизата си на компанията майка Ntrepid, за да се разшири в бизнес ориентираните услуги за поверителност.

За съжаление за нашия преглед на Anonymousmizer VPN, това означава, че потребителската VPN услуга, която Anonymousmizer е предоставил по-рано, е прекратена.

За щастие обаче Anonymousmizer все още осигурява управление на атрибуцията на предприятията за фирми, които искат да запазят в тайна своята активност при сърфиране и проучване на пазара. Ако ти’все още сте на пазара за широкомащабно решение за поверителност и анонимност’Има шанс, че тази промяна всъщност може да се окаже в ваша полза.

Въпреки че няма’t доста информация за услугата там, която да включим в нашия преглед на Anonymousmizer VPN, ние’Ще направим всичко възможно да ви предоставим представа за това какво сте’Ще получа, ако отидете с Anonymousmizer’s B2B VPN решения.

За клиенти, които все още търсят потребителски VPN услуги, Anonymousmizer предлага Invincibull VPN и предоставя безплатен трансфер на техните услуги, ако вече сте абонирани за Anonymousmizer.

Безопасен ли е за употреба Anonymousmizer VPN?

За оригиналния преглед на Anonymousmizer VPN щяхме да преодолеем различните видове протоколи за криптиране и комуникация, които Anonymousmizer би използвал за защита на вашите данни, както и всички правни ригамароли, на които услугата би била обект на.

Тъй като услугата се пренасочи към B2B решения, потребителските VPN статистики не’нямам много общо с това, което компанията предлага вече. Въпреки това, за целите на нашия преглед на Anonymousmizer VPN, ние’Ще включвам статистически данни и информация от самата компания, за да ви дам представа за това какво сте’се занимавам с.

Потребителският VPN, който Anonymousmizer използва за предоставяне на използвано AES-256 криптиране, и можем да предположим, че новите им услуги имат подобно мощно криптиране. Първоначалният им потребителски VPN използва OpenVPN протокола и не’t изтичане на всякакви данни, когато се тества широко.

По принцип всеки преглед на Anonymousmizer VPN показва колко е добра услугата им. Въпреки че можете да намерите оплаквания относно скоростта на връзката, повечето от бръмчащите онлайн с удоволствие похвалиха Anonymousmizer’s сигурност и функционалност.

Сега по отношение на правни неща има някои въпроси, които все още са важни, за да се вземат предвид.

Въпреки че за този преглед на Anonymousmizer VPN, потребителската услуга е преустановена, все още има някои важни правни неща, които трябва да вземете под внимание, преди да решите дали този VPN е подходящ за вас или не..

Първо, това’Важно е да се отбележи за нашия преглед на Anonymousmizer VPN, че компанията е базирана в Калифорния и Вирджиния. И двете държави са част от инициативата „Петте очи“, което означава, че всякакви данни, събрани в една страна, могат да бъдат споделяни с други, подписани на „Петте очи“.

В момента петте страни на Очите включват САЩ, Обединеното кралство, Австралия, Канада и Нова Зеландия. Въпреки че използването на VPN е законно в тези страни, някои от дейностите, в които участвате, анонимни, могат да бъдат видими и споделени с разузнавателните общности от тези пет държави.

По отношение на Ntrepid’При други услуги за сигурност и анонимност детайлите за сигурност може да се различават леко, но правните последствия винаги ще бъдат същите. Ако вашата компания зависи от чувствителни изследвания, които може да не са съгласни за вашето правителство, може да искате да сте предпазливи, когато четете нашия VPN преглед на Anonymousmizer.

И какво’е сделката?

Сайт за анонимни клиенти

Въпреки че Anonymousmizer прекрати своите потребителски VPN услуги и премести всички свои клиенти към Invincibull VPN, все още имаме много да говорим за нашия преглед на Anonymousmizer VPN. Компанията майка Ntrepid преработи услугата Anonymousmizer, за да предостави редица услуги за анонимност и поверителност за проекти в мащаб на предприятия.

За новата си услуга Ntrepid разгради своите B2B решения на няколко категории, всяка от които е обхваната от удобна услуга, която те’предлагате:

  • Invincibull VPN. Това е уебсайт на трета страна, който взема всички VPN клиенти на разселените потребители, които са били покривани от Anonymousmizer. Въпреки че не е официално част от мрежата Ntrepid, Invincibull VPN е ефективен и добре известен потребителски VPN, който трябва да попълни всички празни места, оставени от Anonymousmizer’s отсъствие.
  • йон. Това е услуга за сканиране в Интернет, предназначена да улесни анонимното и ефективно извличане на данни по интернет. Там’е безброй причини, поради които предприятието може да иска да извлича данни от други уебсайтове или конкуренти, а Ion ви позволява да правите точно това. То’s е проектиран да сведе до минимум протоколите за събиране на реколтата и да анонимизира събирането на вашите данни, така че да можете да получите цялата необходима информация, без нито една излишна работа.
  • Nfusion. Nfusion е неправилно разпределена Ntrepids настолна услуга. Това действа като виртуален работен плот, разединявайки всички приложения и връзки, които стартирате, с цел анонимност и приватизация на вашата дейност. Това позволява на работните места, занимаващи се с чувствителни данни или връзки, да извършват своя бизнес, без да се притесняват да бъдат компрометирани от конкуренти или други враждебни агенти.
  • Пасажи. Това е специализиран виртуален браузър, предназначен да анонимизира и приватизира вашето интернет сърфиране. Услугата е много подобна на начина, по който работи неправилно разпределения десктоп на Nfusion, но е създадена специално за активност при сърфиране.
  • Timestream. Това е услуга, създадена да създава срокове въз основа на данни, предоставени от вашата компания. Това позволява на вашата компания да анализира и да действа по информация, която се развива с течение на времето. Докато това не е’t конкретно ориентирано към поверителност решение, то все още предоставя необходимата услуга за типовете предприятия, за които Ntrepid предоставя услуги.

Както можете да видите, компанията все още е в състояние да предоставя широки услуги за поверителност за проекти в мащаб на предприятия, където са необходими поверителност и анонимност.

Това е добро нещо за нашия преглед на Anonymousmizer VPN, тъй като означава, че има’s все още е добра услуга, предлагана чрез тази компания за осигуряване на поверителност и анонимност, от които ще се нуждаят компаниите от мащаб на предприятия.

И така, къде да отида от тук?

Когато започнахме да пишем този преглед на Anonymousmizer VPN, ние предоставяхме информация за потребителски VPN, който ефективно обслужва лоялни клиенти в продължение на 24 години. Въпреки че компанията е насочила предавки към B2B решения, това не е така’t края на историята за VPN на Anonymousmizer.

Ако ти’все още търсите ефективна и призната потребителска VPN услуга със съпоставима сигурност и използваемост, Invincibull VPN пристъпи към чинията, за да поеме всички клиенти, оставени в тъмното от Anonymousmizer’s внезапно превключване.

Въпреки че се обработва от трета страна, която не е свързана с Ntrepid, Invincibull има добре прегледани и ефективни VPN възможности, които трябва да са повече от достатъчни, за да запълнят празнотата, оставена от Anonymousmizer.

Ако все още търсите услуги за анонимност и поверителност и се нуждаете дори от повече функции, отколкото можете да получите от типичен потребителски VPN, може да се интересувате от Ntrepid’s други B2B услуги, които разгледахме по-рано. Въпреки че ценовите точки и техническите характеристики варират от клиента до клиента, Ntrepid определено е в състояние да измисли план, който’правилно за теб!

Какво мога да очаквам?

Ntrepid предлага услугите си на консултация, така че вие’Ще трябва да посетите уебсайта им и да попълните формуляр, ако искате да видите обхвата им от цени и услуги. Тъй като настоящите им услуги се предлагат на ниво предприятия, това’s напълно вероятно е, че те ще могат да създадат план, който да отговаря перфектно на вашите нужди и възможности.

За да започнете процеса, вие’Ще трябва да попълните формуляр на Ntrepid’уебсайт с подробности за вашите нужди, така че да могат да създадат план и структура на цените, която работи за вас.

По отношение на обслужването на клиентите, техният екип успя да ни попълни с цялата тази информация, когато попитахме за промените в услугите им. Въпреки че не го направихме’не разполагат с действителни потребителски VPN услуги, с които да тестваме обслужването на клиентите си, екипът им беше доста целесъобразен да отговори на всички наши въпроси.

Всичко друго, за което трябва да знам?

Вероятно има много други въпроси, които вие’питате тук като потребител. Какви решения за поверителност на B2B предлагат точно? Какъв вид криптиране използва тяхната Nfusion среда? Ефективни ли са техните услуги в Китай? Какво ще кажете за други контролирани райони?

Въпреки че можем’не давам твърде много директни отговори на тези въпроси, бърза консултация със самия Ntrepid може да коригира проблема. Ако ти’все още се интересувате от търсене на решения за поверителност на предприятието, Ntrepid е много добър вариант за вас.

Междувременно, ако търсите надежден VPN доставчик, прегледайте тук най-добрите първокласни VPN.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + = 15