Kaspersky VPN преглед

Kaspersky Secure Connection VPN живее и умира от името си - през годините Kaspersky си е създал името като солидна компания за киберсигурност. Въпреки това, както изглежда, че много от антивирусните компании се обърнаха към VPN доставчици, Касперски няма’не правя честен опит за това. Плюс това’е базирана в Русия, така че кажете сбогом на личния живот.


Струва ли си този инструмент? Че’s това, което се опитваме да установим в този преглед на Kaspersky VPN.

Функции за сигурност

Kaspersky Labs е известна с това, че предлага широка гама от продукти за онлайн сигурност за лични и малки, средни и предприятия. То’има репутация за поддържане. Започва добре - ето функциите за защита:

 • Твърдо криптиране (AES-256)
 • Добър избор на протоколи за тунелиране: OpenVPN, SSTP, L2TP / IPsec, PPTP

За съжаление това’s, където завършват камбаните и свирките. Там’няма превключвател за убийство, което е съществена характеристика, защитаваща вашата идентичност в случай на спад на връзката. И излишно е да казвам, че има липсват разширени функции като мулти-хоп към верижни връзки или скрит режим да останете скрити там, където използването на VPN е ограничено.

Касперски VPN поддържа ли журнали?

Кратък отговор: да.

Това е базиран в Русия доставчик на VPN услуги, който функционира в съответствие с писмените и неписани руски закони. Наскоро руските власти изпратиха известия до много доставчици на VPN услуги, принуждавайки ги да свържат услугите си към държавната система за филтриране на съдържанието. Kaspersky VPN реши да се съобрази. Това означава сеч и много повече.

Скорост и производителност

Скоростта на VPN варира от основния план до платения. Когато тествахме безплатната версия, установихме, че приложението Спечелени’да ни избере сървъра. Скоростта, докато използвахме този план, беше разумна - забелязахме отпадане от 20-30%. Това стана малко по-добре с платеното приложение и ние също успяхме да изберем кой сървър да използваме.

За съжаление, скоростта намалява значително с отдалечени сървъри, като тези в САЩ.

Покритие на сървъра

То’s не е напълно ясно колко сървъри има Kaspersky VPN мрежата, но броят на страните е 18. Това не’t много, въпреки че’със сигурност няма какво да пиша у дома.

Изглежда има няма сървъри на Kaspersky в Южна Америка, Африка или Австралия, което означава, че потребителите в тези региони вероятно ще изпитат значително по-лоши скорости.

Лесна употреба и поддръжка на многоплатформи

Kaspersky VPN е достъпен на:

 • Windows
 • IOS
 • андроид

За съжаление (или, може би, за щастие), има няма приложение Kaspersky за macOS, Linux, рутери или Smart TV.

На платформата iOS приложението идва безплатно. За месец получавате 9 GB безплатни данни. Това означава, че имате право на 300 MB безплатни данни на ден. Размерът на приложението е 136 MB и е съвместим с iOS 10.0 и по-високи.

Приложението Google Play Store позволява рекламите да се пускат в приложението, така че това може да повлияе на ангажираността на потребителите. В сравнение с версията за iOS приложението Play Store е по-леко - то е само 22 MB.

Едно добро нещо за този продукт е, че можете да активирате вашата сигурна връзка, дори когато сте в режим на пестене на енергия. Актуализира се редовно (последната актуализация е на 30 октомври 2018 г.), този продукт може да работи на всяко Android 4.1+ устройство.

Деблокиране на Netflix и други поточни платформи

Kaspersky VPN потребителите не могат да получат достъп до съдържание на Netflix US и има много малко, което тази компания може да направи в това отношение, освен ако не инвестира ресурсите, за да остане пред цензурата на Netflix. въпреки това, можете да гледате BBC iPlayer докато използвате VPN сървъри на Kaspersky във Великобритания.

Много потребители също обичат да гледат Hulu, Amazon Prime и други американски платформи. Kaspersky VPN не поддържа Hulu и вероятно не’не се справяте твърде добре и с останалите.

Накратко, това не е най-добрият избор за стрийминг, така че разгледайте нашия списък с най-добри VPN за Netflix за по-добри опции.

P2P и торент

Kaspersky VPN не е подходящ за P2P - торентът просто не е позволен. Дори и това да беше’В случая, липсата на ключ за убийство или всякакви бонус-удобни бонус функции биха го дисквалифицирали от най-добрия VPN за торент.

Онлайн цензура в Китай и на други места

Също така бихме посъветвали да не използваме руска VPN услуга в тази страна, особено тази, която няма превключвател за убийство.

Подобно на Русия, Китай блокира доставчици на VPN, които не’не следвайте правителството’s правила. Много големи компании, които използват VPN, са длъжни да представят своите потребители’ подробности до китайското правителство, уебсайтовете на добрите VPN мрежи са блокирани - това’s не е лесно за VPN в Китай.

Докато го’Не е ясно колко добре работи услугата в Китай, като всички разширени функции, необходими за надеждността в тази страна, липсват от VPN на Kaspersky. Например, там’s няма стелт режим / протокол за стелт, който да заблуди Deep Packet Inspection.

Също така бихме посъветвали да не използваме руска VPN услуга в тази страна, особено тази, която няма превключвател за убийство.

Поддръжка на клиенти

Когато посетите уебсайта, ще го намерите много удобен за ползване. Приложението е лесно за навигиране и там не трябва’не може да има проблеми при използването му и опциите за поддръжка са прилични. Тук’s какво ти’Ще трябва да разчитам на:

 • Чат на живо (в работно време)
 • Гореща линия (в работно време)
 • Билети за поддръжка
 • Форуми на общността
 • Знание

Базата знания адресира много общи въпроси. И въпреки че чатът на живо и горещата линия не са достъпни 24/7, това’s все още е доста добър, както се очаква от голяма компания като Kaspersky.

Ценообразуване

Ето опциите за ценообразуване:

 • Ограничен безплатен план
 • 1-годишен план: 29,99 долара (2.49 $ / месец)

Че’не е особено гъвкава, но поне цената наистина е много ниска. Можете да плащате с PayPal, Visa, MasterCard или Discover Card. Биткойн и други криптовалути не се приемат, което е допълнителен проблем за поверителността.

Долната линия

В края на този преглед на Kaspersky VPN ние’останах подбеден. Продуктът сериозно липсва в отделите за сигурност и поверителност, няма ги’t много функции, няма macOS приложение, няма поддръжка на Netflix и няма P2P. Това силно ограничава за какво може да се използва услугата.

Разбира се, че’е на разположение безплатно, но след това отново има по-щедри безплатни версии.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 7 =