Avira Phantom VPN преглед


Не всеки може да бъде Фантомът на операта, но всеки може да стане не повече от фантом онлайн. Avira най-добрият избор ли е за тази роля? Е, въпреки че изглежда, че тенденцията е, че компаниите за киберсекс за стари училища могат да правят само ужасни VPN мрежи, Avira всъщност е определено среден за горния край на пазара.

Нашият екипаж го разбива в този преглед на VPN на Avira Phantom.

Авира Фантом

Функции за сигурност

Avira Phantom VPN се фокусира върху сигурността като ключова сила. Функциите включват:

 • Солидно криптиране на данни AES-256 с SHA-512 удостоверяване
 • Приличен избор на протоколи за тунелиране: OpenVPN за Windows, L2TP / IPSec за macOS, IKEv2 за iOS
 • Kill превключвател (Pro версия)
 • Поддържа IPv6
 • Собствени DNS сървъри

Това обхваща основните положения и прави услугата достатъчно сигурна за по-голямата част от хората.

Извършихме няколко теста за течове на Avira Phantom VPN и не открихме течове на IPv6, течове в DNS или WebRTC. Междувременно ключът kill защитава от IP течове поради отпаднали VPN връзки.

В Avira Phantom VPN липсват някои от по-модерните функции за сигурност на водещите имена на пазара. Няколко примера са мулти-хоп, интеграция с Tor или протокол за скритост. И все пак не бихме’не задържайте това срещу услугата - ясно, това’не е насочен към най-взискателните потребители там.

Avira Phantom VPN поддържа ли журнали?

Кратък отговор: малко, но недостатъчно за притеснение

Политиката за поверителност на Avira гласи, че компанията не проследява какви сайтове посещавате, вашите виртуални или реални IP адреси или “всяка информация, която може да ви свърже с всяко действие, като изтегляне на файл или посещение на определен уебсайт.” Но те правят проследяване “диагностични данни,” например бъгове, въпреки че можете да изключите това. Допълнително, те регистрират използвания обем данни (което трябва да направят, за да го ограничат за безплатната версия) и времеви марки.

Въпреки че самият VPN не’не регистрирайте толкова много данни, Avira е задължена по закон да събира други видове информация за вас, като например счетоводни документи. Ето цитат от тяхната Политика за поверителност:

Искаме обаче да отбележим, че по закон сме задължени да съхраняваме определени данни за по-дълги периоди от време (например периодите на запазване на счетоводните документи в момента са 10 години (Фискалният кодекс на Германия)).

Като говорим за това, Германия е член на съюза за наблюдение на 14 очи и 21 на VPN на Avira’s 38 местоположения на сървъра са в 14 държави с очи. В зависимост от дейностите, в които се занимавате, това може да представлява проблем.

Скорост и производителност

Avira Phantom VPN определено е посредствен в отдела за скорост на връзката. Ето подробности.

Покритие на сървъра

Потребителите, които плащат, ще имат достъп до 38 сървърни места (12 в САЩ). Че’s общо 27 държави и неясен брой сървъри. Местоположенията са добре разпределени и обхващат Америка, Европа, Азия и Австралия - скоростите за потребителите в тези региони трябва да бъдат прилични. Там’е малко до без покритие в Близкия изток или Африка, така че потребителите в тези региони може да искат да дадат пропуск на Авира.

Резултати от тестовете за скорост

Тестът за скорост на VPN на Avira Phantom е направен от Европа със 75 Mbps без VPN връзка.

Ето скоростите на три различни места:

Германия

Avira Phantom VPN Speed ​​в Германия

 • Изтегли: 52 Mbps (отпадане от 31%)
 • Качване на: 56 Mbps (отпадане от 25%)

Съединени Американски щати

Avira Phantom VPN Speed ​​в САЩ

 • Изтегли: 27 Mbps (64% отпадане)
 • Качване на: 12 Mbps (84% отпадане)

Сингапур

Avira Phantom VPN Speed ​​в Турция

 • Изтегли: 28 Mbps (63% отпадане)
 • Качване на: 5 Mbps (отпадане от 99,33%)

Процентът на отпадане ви’Виждайки по-горе са много в средата на пакета. Важното обаче е, че те са последователни: скоростите и пинг се променят по подходящ начин с нарастващото разстояние между нас и сървъра. Това означава, че потребителите е малко вероятно да бъдат разочаровани поради своя регион (освен ако не е така)’s, където има малко сървъри).

Лесна употреба и поддръжка на многоплатформи

За съжаление, Avira Phantom VPN инсталира и общ софтуер за управление на софтуер Avira, който наистина действа като bloatware. дон’не се изненадвай - ти’сега също сте щастлив собственик на скенер за идентичност, като никога не сте получавали възможността да го откажете.

инсталирайте avira phantom vpn

Уебсайтът на Avira е лесен за използване и не’не атакувайте посетителя с технически мамбо джъмбо. Това също означава, че напредналите потребители ще трябва да копаят по-дълбоко, за да получат техническите отговори, които те получават’търся.

Тук’s списъкът на VPN приложения на Avira Phantom:

 • Windows 7 и по-нови версии
 • Android (4.1, не’не кандидатствате за телевизори)
 • macOS 10.11 (El Capitan) или по-нова версия
 • iOS 8 и по-нови версии
 • Chrome (приставка за браузър, която действа като прокси)

Рутери и други мрежови устройства, като Smart TV или игрови конзоли, не’нямате персонализирани приложения и не се поддържат. въпреки че можете да опитате да го направите, ако устройството използва Android, както правят някои телевизори. Там’също няма приложение за Linux.

От плюс, Avira Phantom VPN позволява неограничен брой едновременни връзки на абонамент.

Най-съществените разлики между версиите на Windows и Mac е използваният протокол. Windows и Android имат OpenVPN, докато Mac предлага L2TP / IPSec вместо предпочитания IKEv2 / IPSec (вижда се в iOS).

Приложенията на Avira са лесни за използване. Изборът е повече или по-малко ограничен до превключване на ключа за убийство и избор на VPN сървъра, към който да се свържете.

Как да използвате avira vpn

Деблокиране на Netflix и други поточни платформи

Avira Phantom VPN вече не деблокира Netflix (САЩ, Австралия, Япония, Великобритания, Холандия, Германия).

Avira не дава гаранции и препоръчва първо да опитате безплатната версия, за да видите дали получавате желаното от вас съдържание. От края на 2018-началото на 2019 г. Avira Phantom VPN вече не деблокира Netflix (САЩ, Австралия, Япония, Великобритания, Холандия, Германия).

BBC iPlayer също е блокиран и ние го правим’не очаквам много успех и в други стрийминг платформи. Най-просто казано, VPN на Avira Phantom’t струва много като инструмент за отключване на гео ограничени потоци.

P2P и торент

Авира не’не споменавайте торентинг като ключова дума в представянето им на Phantom VPN, въпреки че самата услуга не е незаконна и VPN позволява споделяне на P2P файлове. Преди време във форума им беше публикуван въпрос, който иска пряк отговор - разрешен ли е торент в VPN на Avira Phantom?

Avira Phantom VPN Torrenting

Отговорът е “да.” Че’s добра първа стъпка, тъй като другите функции правят това добър избор за торент: защитните функции са солидни и скоростите са прилични. Може би единственият фактор, който би ни направил пауза, е фактът, че Германия е известна с това, че налага стриктно авторски права. С казаното, Авира’минималната регистрация прави рисковете доста малки.

Между другото, това също означава, че потребителите могат да използват Avira Phantom VPN в комбинация с Kodi или Popcorn Time, вместо да стриймират услуги като Netflix.

Онлайн цензура в Китай и на други места

Въз основа на мненията на форума и отзивите на потребителите, заключаваме това докато Phantom понякога работи в Китай, по-често, отколкото не’е разочарование.

Дори и самата Avira не предлага Pro версията като инструмент, който ви гарантира прилична връзка в Китай, а последният потребител отговори на въпроса за Phantom в базата знания’Изпълнението в Китай заявява, че нищо не работи.

avira vpn в Китай

Авира не’няма да има т.нар “стелт протокол” да избяга от Китай’s използване на дълбока проверка на пакети. В резултат на това е вероятно властите да успеят да затворят трафика на Avira, като идентифицират протоколите за тунелиране. По принцип има по-добри инструменти за употреба в Китай и други страни с ограничен достъп. Вместо това проверете нашите най-добри VPN-та за Китай.

Поддръжка на клиенти

Avira Phantom VPN предлага следните опции за отстраняване на проблеми:

 • Поддръжка по имейл
 • Безплатен телефонен номер
 • Знание
 • ЧЗВ
 • Видеоклипове и уроци
 • Форуми

Там’няма опция за чат на живо. Поддръжката по имейл работи прилично добре и потребителите могат да очакват да получат отговори на запитвания в рамките на 1-2 дни.

Ценообразуване

цени на avira phantom vpn

С Avira Phantom можете да тествате почти всичко безплатно (освен за превключвателя за убийство и поддръжка) и преценете дали сте’сте готови да харчите пари за това.

Avira предлага три плана за ценообразуване:

 • Едномесечен план за всички устройства: $ 10
 • Едномесечен план за iOS и Android: $ 5.99
 • Едногодишен план за всички устройства: 78 долара (6.50 $ / месец)

В сравнение със средните цени на най-добрите VPN мрежи, Avira става доста неконкурентен, защото за същата цена можете да получите много по-мощен и сигурен софтуер, като ExpressVPN или NordVPN.

За съжаление, там’s няма наистина анонимна опция за плащане като биткойн. Потребителите могат да плащат само с карта или PayPal, нито едно от които не е идеално за хора в ситуации с високи залози.

Долната линия

Avira Phantom VPN е много по-добър от това, което предлагат повечето антивирусни компании. Това всъщност е много приличен инструмент, добър за сигурността, както и за дейности като торент. Ако искате нещо за Netflix или друго поточно съдържание - потърсете другаде.

Ако Phantom of Avira все още е вътре в ума ви, продължете напред и вземете щедрата им безплатна версия за въртене.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

90 − = 82

map