VPN Neomejeno za hudourništvo


Glavni razlog za uporabo VPN je varnost in zasebnost med brskanjem po internetu. Vendar pa se mnogi ne zavedajo vseh varnostnih vprašanj, ki se spopadajo z njihovimi napravami, kadar so povezane z internetom. Zaradi tega morda ne bodo uporabljali VPN-ja.

Ljudje pogosto uporabljajo VPN-je za številne druge namene. Eden glavnih je varen hudournik. Nalaganje vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami, pomeni tveganja, predvsem tveganje, da bodo zaradi kršitve avtorskih pravic dosojene denarne kazni.

Opozorilo!

Torrenting brez VPN je težava

Čeprav je hudourništvo v večini držav zakonito, prenos vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami, ni. Don’ne boste se ujeli - uporabite VPN!

Pridobite VPN Neomejeno zdaj ▸

Težava pa je v tem, da veliko VPN-jev preprosto ne’ne dovoljujejo ali niso dovolj dobri za hudourništvo. Odločili smo se, da bomo podrobno pregledali uporabo VPN Unlimited za hudournike, da bi videli, kako se postavlja proti drugim voditeljem na trgu, ko gre za promet P2P.

Zakaj uporabljati VPN za hudournike?

Največji razlog za uporabo VPN-ja za hudournike je, da lahko vsakdo, ki prenaša ali seja hudournik, vidi vse IP-je, povezane s hudournikom. Tako vas lahko lastnik avtorskih pravic prepozna in vloži tožbo, če kršite zakone o avtorskih pravicah.

VPN to težavo izbriše tako, da svoj IP naslov skrije za enim svojim. Tako je preprosto nemogoče, da bi kdo izsledil vašo povezavo do vas.

VPN je koristen tudi za deblokiranje hudournikov, če jih vaš ISP ali omrežni administrator blokira. Ker bo omrežje videlo le, da ste povezani s strežnikom VPN v nasprotju s hudournikom, boste imeli neomejen dostop do hudournikov.

Nazadnje lahko uporabite tudi VPN, če vaš ponudnik internetnih storitev zatira povezavo med torrentom. Če ob zagonu hudourništva opazite velik padec hitrosti, lahko s pomočjo VPN zaobidete to omejitev (ob predpostavki, da ima VPN dobre hitrosti povezave).

Lahko VPN Neomejeno torrent datotek?

Veliko VPN-jev preprosto blokira P2P promet, da prepreči večje nalaganje strežnika ali zahteve DMCA. Drugi dovoljujejo promet le na namenskih strežnikih P2P, medtem ko vas nekaj ponudnikov dovoli, da se torrentuje na katerem koli želenem strežniku.

VPN Unlimited ima namenske strežnike, ki se lahko uporabljajo za hudourništvo. Ti strežniki so optimizirani za P2P promet in so nastavljeni tako, da lahko dosežete največjo možno hitrost, ko gre za hudournike.

VPN Unlimited ima več kot 700 strežnikov, razporejenih po vsem svetu. Ne pozabite pa, da velika večina strežniških strežnikov VPN Unlimited ima sedež v ZDA in Evropi. Če ste nekdo, ki ne pinguje dobro na te lokacije, obstaja možnost, da ne boste dobili velike hitrosti prenosa.

Samo zmožnost hudournika ni dovolj

Ker VPN Unlimited lahko uporabljate hudournike, še ne pomeni, da je idealen VPN za hudournike. Obstaja nekaj pomanjkljivosti, kot so vprašanja s politiko zasebnosti in varnosti. Pustiti’si ga podrobno oglejte.

Je VPN Unlimited dovolj hiter za hudourništvo?

Pričakuje se, da VPN-ji ne bodo tako hitri kot nezaščitena povezava zaradi usmerjanja in šifriranja. Našli smo VPN Neomejeno’s hitrostmi, da bodo spodobne. Čeprav niso nič posebnega, so veliko boljši od mnogih drugih VPN-jev, ki so trenutno na voljo na trgu.

Oglejte si ta del našega pregleda VPN Unlimited, če želite izvedeti več o njegovi uspešnosti in si ogledati njegove referenčne vrednosti.

Ali je VPN Neomejeno dovolj varen za hudournike?

To je težaven del. Kar zadeva tehnični vidik varnosti, je VPN Unlimited skoraj enak najboljšim VPN-jem, ki so na voljo na trgu. Ima potrebno raven šifriranja, dobre protokole za tuneliranje in lepe dodatne funkcije (npr. Zaščita pred puščanjem DNS), ki jih potrebujete za zagotovitev, da nihče ne more pogledati vaše dejavnosti.

Vendar pa se stvari obrnejo na slabše, ko pogledate njihovo politiko zasebnosti. VPN Unlimited je ena redkih storitev VPN, ki se ne oglašuje kot storitev VPN brez dnevnika in to z dobrim razlogom. Zabeleži vse, od vašega IP naslova do imena naprave, omrežja Wi-Fi ter uporabe spletnih strani in aplikacij.

To vsekakor ni dobro, saj podjetja, ki želijo tožiti, lahko precej prikličejo ponudnika VPN in dobijo vse potrebne informacije o vašem naslovu IP. Dobra novica je, da večina podjetij, ki želijo vložiti tožbe na BitTorrent, želi lahke cilje in ta sloj zaščite bi moral biti dovolj.

VPN Neomejena pristojnost in pravna vprašanja

VPN Unlimited ima sedež v ZDA, ki je ena najslabših držav, ko gre za zasebnost. To je zato, ker so ZDA ena od ustanovnih držav, ki stoji za petimi očmi.

Če povzamem, je 5 Oči zavezništvo, ki si države članice izmenjujejo informacije med seboj. To pomeni, da podatki o tem lahko potujete med mejami. Morda je še pomembneje, da pomeni tudi veliko več podatkov, ki jih zbirajo obveščevalne agencije.

Kar zadeva zasebnost, je to velika rdeča zastava. Vendar pa 5 Oči ne bi smelo’Za hudournike ne skrbite.

Razsodba

VPN Unlimited zagotovo ni slab VPN, ko gre za hudournike. Ima namenske strežnike, ki lahko učinkovito delujejo. S storitvijo je nekaj težav, vendar nobena ne bi smela vplivati ​​na vašo varnost med hudourniki.

Če ste varnostnik, je bolje, da si ogledate nekaj alternativ, na primer TorGuard. Vendar pa naši testi kažejo, da z uporabo VPN Unlimited za hudourništvo ne bi smeli imeti težav.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

32 + = 40

map