VPN.asia Pregled

Številna spletna mesta VPN prikazujejo vaš IP naslov in lokacijo na svoji domači strani, da dokažejo, kako enostavno je dostopati do teh informacij. Običajno ga’Pravica do denarja, ki stranko spodbuja k vlaganju v VPN, da nihče drug ne bo mogel zbrati teh informacij tako enostavno. Kot je običajna praksa, smo med raziskovanjem pregleda VPN.asia onemogočili naš aktivni VPN.


Na spletnem mestu so nam povedali, da se nahajamo v New Havenu, Connecticut. To ni bilo’t preprosto napačno mesto; bila je celo napačna celina.

Zdaj pa VPN’zmožnost iskanja vašega naslova IP ne’t odražajo njegove varnostne ukrepe - in iskreno povedano, VPN.asia’Varnostne značilnosti so vrhunske - vendar ta majhen nagobček vsekakor odraža, kako težko smo se v celoti prepričali v VPN.asia, potem ko smo mu dali celoten pregled.

Če bomo’Če smo iskreni, obstajajo hitrejše, cenejše in dostopnejše storitve, na katere se lahko naročite v letu 2019. Ampak če bomo’Ker smo realni, razumemo, da nekateri uporabniki morda potrebujejo samo VPN, da izpolnijo določene zahteve. Kot takšni smo tudi mi’tu smo zajeli vse, da lahko sami preverite, ali je VPN.asia prava storitev za vas.

Ali je VPN.asia varna za uporabo?

Varnost

Varnost

VPN.asia uporablja AES-256-bitna enkripcija s SHA-256 hash overjemn, kar je zlati standard za spletno varnost v današnjem času in starosti. Preprosto preprosto, trenutno ni računalnika na zemlji, ki bi takšno šifriranje lahko sprožil v kakršnem koli praktičnem času.

Podpora tudi VPN StealthVPN, ki je spremenjena različica OpenVPN-a, namenjena krekanju Velikega požarnega zidu Kitajske.

Čeprav je to popoln varnostni paket na papirju, je vedno treba te stvari preizkusiti v praksi. Za naš pregled VPN.asia smo nato to storitev opravili s testom puščanja DNS - ki ga je opravil.

Zasebnost

Zasebnost

Prva resnična težava z VPN.asia je njegova lokacija v Belizeju. O tej državi je malo verodostojnih informacij’s standardi zasebnosti podatkov, zaradi česar je negotovo, ali so vaši podatki dejansko varni s VPN.asia.

Če zahteve za podatke resnično pošljejo kateri koli organi, bi imel VPN.asia za razkrit samo vaš e-poštni naslov in podatke o plačilu.

Za nekatere uporabnike to ni idealno, vendar je večinoma običajna praksa pri vzpostavljanju računa s storitvijo VPN. Poleg tega dejstvo, da lahko plačati v Bitcoin ko je prijava ogromen plus za vašo zasebnost.

To je’Upoštevajte tudi, da VPN.asia nima samodejnega stikala za ubijanje. Brez tega so lahko morebitne izgube povezave hekerji prehod na vaše osebne podatke.

Hitrost

Hitrost in zmogljivost

VPN.asia danes ni med najhitrejšimi storitvami, vendar je’s tudi daleč od najpočasnejših. Večina strežnikov, ki smo jih preizkusili, je v povprečju dosegla približno desetodstotni potop hitrosti.

To je zelo impresivno, če povemo, da VPN.asia upravlja tako majhno floto strežnikov (43 v tridesetih državah).

Običajno bi to povzročilo grozne povezave, saj bi strežnike dokaj zlahka premagali, toda VPN.asia premaga to očitno oviro (čeprav brez pojasnila, kako).

Kljub temu, da se nahajamo v Veliki Britaniji, so bili ameriški strežniki pravzaprav najhitrejši. To bi omogočilo brezstično predvajanje videoposnetkov visoke ločljivosti. Kot tak lahko zagotovo rečemo, da bi morali uporabniki VPN.asia najti ustrezno storitev za hitrost prenosa.

Kako prenesti in namestiti

Kako prenesti in namestiti

VPN.asia je zaradi vseh svojih napak usmiljenje enostavno.

Takoj ko’Če ste se prijavili za plačilni načrt, vas spletno mesto navezuje na razdelek za prenose. Po tem pa’s preprost postopek z enim klikom, ne glede na to, kateri operacijski sistem ste’ponovno teče.

Nekateri uporabniki so poročali, da to ni’Nismo delali prej, pa tudi mi’ponovno naklonjeni prepričanju, da glede na spletno stran’s krepko bleščanje. Če se to zgodi, poskusite uporabiti drug brskalnik ali poskusite v načinu brez beleženja zgodovine.

Aplikacije in razširitve

VPN.asia je na voljo v številnih operacijskih sistemih in aplikacijah. Ti so navedeni na spodnjem zaslonu spletnega mesta.

vpn.asia več naprav

Kot lahko vidite, je VPN.asia na voljo za usmerjevalnike VPN. Čeprav so ti nekoliko dražji od običajnega usmerjevalnika, vam omogoča, da zaobidete omejitev za eno napravo na vseh drugih napravah.

Na žalost za VPN.asia ni na voljo razširitev brskalnika.

VPN.asia za Netflix

VPN.asia za Netflix

Med preizkusno vožnjo storitve za naš pregled VPN.asia smo storili številne neuspešne poskuse povezave z ameriškim Netflixom. (Po vsakem neuspelem poskusu Netflix blokira vaš IP naslov.)

Niso bili vsi poskusi neuspešni, pravično, vendar je bilo dovolj neuspešnih strežnikov, da je bil to res zamuden postopek. To bi lahko resno oviralo veliko uporabnikov, ki morda ne želijo zapraviti ugodnosti, ki jo nudijo drugačna omrežja VPN.

Nenavadno pa je, da je BBC iPlayer vsakič delal. Običajno je tako’s obratno; iPlayer je zelo težko dostopati prek VPN-ja.

V primeru, da je iPlayer edina storitev pretakanja, ki vas skrbi, je VPN.asia morda VPN za vas.

Še bolje, strežnik ima aplikacijo po meri za Amazon TV in njegova sposobnost dela s takšnimi televizijskimi platformami pomeni tam’je dobra priložnost, da VPN.asia deluje tudi za Kodi.

VPN.asia za hudourništvo

VPN.asia za hudourništvo

Zdi se, da VPN.asia podpira hudourniške napade, kar navaja s konkretno navedbo, kako varna je ‘Skupna raba P2P, kot je BitTorrent.’

Izjava o podpori hudournikom je ena stvar, toda dejansko je dobro podpirati hudourništvo drugo - in VPN.asia isn’t fantastično na to.

Preprosto dejstvo je, da VPN.asia ni’t dovolj hiter, da bo uspešen kandidat za vse vaše potrebe po hudourništvu. Varno, kot morda, s svojo podporo za skupno rabo P2P’bodi bolje iskati drugje.

Je dobro za uporabnike na Kitajskem?

Je dobro za uporabnike na Kitajskem?

Kot smo že omenili, VPN.asia podpira protokol StealthVPN, ki je odličen za izogibanje Velikemu požarnemu zidu Kitajske.

Uporabniki imajo tudi možnost plačila v kripto valuti, ki zagotavlja varnejši dostop. Kljub temu ste tudi vi potreben za navedbo e-poštnega naslova pri ustvarjanju računa s VPN.asia.

To seveda nekoliko otežuje ohranjanje zasebnih in varnih podatkov. Še več, VPN.asia nima dodatnih funkcij, kot je zaščitni mehanizem pred globinskim pregledovanjem paketov, ki bi nam dal več zaupanja, da je ta VPN primerna izbira za uporabnike na Kitajskem.

Podpora

Podpora

24/7 podpora za klepet v živo je najboljše, na kar se lahko upamo v VPN, in VPN.asia trdi, da to ponuja s hitrimi rezultati.

V resnici pa ne’t. Takoj, ko pošljete funkcijo za podporo klepetanju v živo, vas’morate poslati svoj e-poštni naslov na VPN.asia.

Bot za samodejni odgovor vam nato pove, da vam bo odgovoril v nekaj minutah in da vam bo poslal tudi kopijo odgovora..

Zaenkrat se to še ni zgodilo - in to’so bili tri dni odkar smo poslali prvotno sporočilo. Varno reči, VPN.asia’Podporni sistem je tako pomanjkljiv kot številne druge njegove lastnosti.

Cenitev

VPN.asia ima povprečne cene, vendar daljši plačilni načrti ne’resnično imam velike spodbude. Za ponazoritev: enomesečni načrt znaša 5,99 USD, letni načrt pa 4,15 USD na mesec brez dodatnih funkcij.

Možnosti cen vpn.asia

Seveda je kakršno koli varčevanje dober prihranek, vendar v primerjavi z drugimi VPN, ki nudijo veliko denarja na svojih daljših plačilnih načrtih, VPN.asia ne’ne zdi se, da bi kupca želeli nagraditi z dobrimi izkušnjami.

Najhuje je, da VPN.asia omogoča samo eno povezavo na napravo. Kot smo že omenili, bi z uporabo usmerjevalnika VPN to omejitev povezave lahko presegli, vendar so te drage in jih nemalo uporabnikov morda ne bo na voljo..

Spodnja črta

VPN.asia je registrirana v Srednji Ameriki, ne more’t ugotoviti, od kod smo dostopali do spletnega mesta (ne da bi uporabljali VPN) in njegovo pomanjkanje e-poštne podpore nadomešča funkcija za klepet v živo, ki se dejansko izkaže za kanal za podporo e-poštnemu sporočilu.

Ni veliko tega VPN-ja smiselno in tudi veliko nas navdihuje z veliko zaupanja. Če je’Varnost vas’po tem jo ima VPN.asia v lopatah; vendar toliko drugih VPN storitev ponuja enako raven varnosti in toliko več za približno enako ceno.

Zavedajte se tudi, da obstaja zelo malo informacij o zakonih o podatkih v Belizeju

Zavedajte se tudi, da obstaja zelo malo informacij o zakonih o podatkih v Belizeju. Poleg tega je to’je zagotovo lahko zaobšel Veliki požarni zid Kitajske, in če to’je vse, kar potrebujete, VPN.asia je zagotovo ena izmed vaših možnosti.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

VPN.asia pregled

Mnoge web stranice VPN-a prikazuju vašu IP adresu i lokaciju na njihovoj početnoj stranici kako bi dokazali koliko je lako dobiti pristup tim informacijama. Obično to’pravo na novac, što kupca potiče da uloži u VPN kako nitko drugi ne bi mogao tako lako prikupiti te podatke. Kao što je uobičajena praksa, onemogućili smo naš aktivni VPN tijekom istraživanja našeg pregleda VPN.asia.


Web stranica nam je rekla da se nalazimo u New Havenu, Connecticut. Ovo nije’jednostavno pogrešan grad; bio je to čak i krivi kontinent.

Sada, VPN’sposobnost lociranja vaše IP adrese ne radi’Odraziti njegove sigurnosne mjere - i, da budem iskren, VPN.asia’Sigurnosne značajke su vrhunske - ali ovaj mali crnac sigurno odražava koliko smo teško u potpunosti poverili VPN.asia nakon što smo mu dali cjelovit pregled.

Ako mi’Ako budemo iskreni, postoje brže, jeftinije i pristupačnije usluge na koje se možete pretplatiti 2019. No, ako mi’Budući da smo realni, razumijemo da će nekim korisnicima možda trebati samo VPN da bi ispunili određene zahtjeve. Kao takvi i mi’sve smo ovdje pokrili kako bismo mogli vidjeti sami je li VPN.asia prava usluga za vas.

Je li VPN.asia siguran za upotrebu?

sigurnosti

sigurnosti

VPN.asia koristi AES-256-bitna enkripcija s SHA-256 hash autentifikacijomn, što je zlatni standard za internetsku sigurnost u današnji dan i dob. Jednostavno, u ovom trenutku ne postoji računalo na zemlji koje bi takvu enkripciju moglo na silu iskoristiti u bilo kojem praktičnom vremenu.

VPN također podržava StealthVPN, što je modificirana verzija OpenVPN-a posvećena probijanju Velikog Kineskog vatrozida.

Iako je ovo savršeni sigurnosni paket na papiru, uvijek je potrebno sve to testirati u praksi. Da bismo pregledali VPN.asia, pokrenuli smo ovu uslugu DNS testom propuštanja - koji je prošao.

Privatnost

Privatnost

Prvi pravi problem s VPN.asia je njegova lokacija u Belizeu. Malo je vjerodostojnih podataka o ovoj zemlji’s standardima privatnosti podataka, zbog čega je neizvjesno jesu li vaše informacije stvarno sigurne s VPN.asia.

Ako bilo koji organ zaista podnese zahtjev za podacima, VPN.asia će otkriti samo svoju adresu e-pošte i podatke o plaćanju.

Za neke korisnike to nije idealno, ali uglavnom je uobičajena praksa prilikom uspostavljanja računa s VPN uslugom. Osim toga, činjenica da možete platiti u Bitcoin-u kada je prijava ogroman plus za vašu privatnost.

To’Također vrijedi imati na umu da VPN.asia nema automatski prekidač. Bez toga, bilo kakvi gubici na vezi mogu biti hakeru ulaz na vaše osobne podatke.

Ubrzati

Brzina i performanse

VPN.asia nije među najbržim uslugama koje su danas dostupne, ali jesu’je također daleko od najsporijeg. Većina poslužitelja koje smo testirali u prosjeku je smanjivala brzinu od deset posto.

Ovo je prilično impresivno reći da VPN.asia ima tako malu flotu poslužitelja (43 u trideset zemalja).

Normalno, ovo bi stvorilo strašne veze jer će poslužitelji biti prilično lako nadvladani, ali VPN.asia prevladava ovu prividnu prepreku (iako ne objašnjavajući kako).

Unatoč tome što se nalazimo u Velikoj Britaniji, poslužitelji u SAD-u su zapravo bili najbrži. To bi omogućilo da se videozapisi visoke razlučivosti bez problema emitiraju. Kao takav, sa sigurnošću možemo reći da bi korisnici trebali pronaći VPN.asia kao adekvatnu uslugu za brzine preuzimanja.

Kako preuzeti i instalirati

Kako preuzeti i instalirati

Zbog svih njegovih mana VPN.asia se milostivo jednostavno instalira.

Čim ti’ako ste se prijavili za plan plaćanja, web stranica vas povezuje na odjeljak za preuzimanje. Nakon toga, to’jednostavan postupak s jednim klikom bez obzira na operativni sustav’ponovno trčite.

Neki su korisnici prijavili da to nije’No, prije nisam radila, a i mi’ponovno je skloni vjerovati s obzirom na web stranicu’s grč glitching. Ako se to dogodi, pokušajte s drugim preglednikom ili pokušajte ponovo u anonimnom načinu.

Aplikacije i proširenja

VPN.asia je dostupna u velikom broju operativnih sustava i aplikacija. Oni su navedeni na snimci zaslona u nastavku.

vpn.asia više uređaja

Kao što vidite, VPN.asia je dostupna za VPN usmjerivače. Iako su oni malo skuplji od običnog usmjerivača, on vam omogućava zaobilaženje ograničenja za jedan uređaj na svim ostalim uređajima.

Nažalost, za VPN.asia nisu dostupna proširenja preglednika.

VPN.asia za Netflix

VPN.asia za Netflix

Tijekom testiranja vožnje usluge za naš pregled VPN.asia, napravili smo brojne neuspjele pokušaje povezivanja s američkim Netflixom. (Nakon svakog neuspjelog pokušaja, Netflix blokira vašu IP adresu.)

Nisu svi pokušaji bili neuspješni, da budemo pravedni, ali bilo je dovoljno neuspješnih poslužitelja koji bi to učinili zaista dugotrajan proces. To bi moglo biti ozbiljna šteta za mnoge korisnike koji možda ne žele izgubiti pogodnosti koje pružaju druge VPN-ove.

Čudno, međutim, BBC iPlayer radio je svaki put. Obično to’s obrnuto; iPlayeru je notorno teško pristupiti putem VPN-a.

U slučaju da je iPlayer jedina usluga struje koja vas zanima, VPN.asia bi mogao biti VPN za vas.

Što je još bolje, poslužitelj ima prilagođenu aplikaciju za Amazon TV i njegova sposobnost rada s takvim TV platformama znači tamo’postoji dobra šansa da VPN.asia također radi za Kodi.

VPN.asia za bujice

VPN.asia za bujice

Čini se da VPN.asia podržava bujicu, što naznačuje konkretnim spominjanjem koliko je sigurna ‘P2P dijeljenje poput BitTorrent-a.’

Izjava podrške bujici je jedno, ali zapravo biti dobar u podršci bujici je drugo - i VPN.asia isn’Ne fantastično u tome.

Jednostavna činjenica je da VPN.asia nije’ne dovoljno brz da budem održiv kandidat za sve svoje potrebe za mučenjem. Sigurni koliko je moguće sa svojom podrškom za dijeljenje P2P-a’bilo bi bolje potražiti negdje drugdje.

je li dobro za korisnike u Kini?

Je li dobro za korisnike u Kini?

Kao što smo ranije spomenuli, VPN.asia podržava protokol StealthVPN, što je sjajno za zaobilaženje Velikog kineskog vatrozida..

Korisnici također imaju mogućnost plaćanja u kripto valuti koja omogućuje sigurniji pristup. Ipak ste i vi potrebne za unošenje adrese e-pošte prilikom stvaranja računa s VPN.asia.

To, naravno, malo otežava čuvanje podataka i privatnosti. Štoviše, VPN.asia nema dodate značajke kao što je zaštita od dubinske inspekcije paketa koja bi nam dala više povjerenja u ovaj VPN kao prikladan izbor za korisnike u Kini.

podrška

podrška

Podrška za chat uživo 24/7 najbolje je čemu se možete nadati u VPN-u, a VPN.asia tvrdi da to nudi brzim rezultatima.

U stvarnosti, ne radi’t. Čim pošaljete poruku podrške za chat uživo’morate poslati svoju adresu e-pošte na VPN.asia.

Nakon toga bot za automatsko odgovaranje kaže da će vam odgovoriti za nekoliko minuta, a također će vam poslati i kopiju odgovora..

Do sada se nije dogodilo niti jedno - i to’prošla su tri dana otkad smo poslali originalnu poruku. Sigurno reći, VPN.asia’Sustav podrške je manjkav kao i mnoge druge njegove značajke.

cijena

VPN.asia ima prosječne cijene, ali duži planovi plaćanja ne’stvarno nemam velikih poticaja. Za ilustraciju: jednomesečni plan iznosi 5,99 USD, a godišnji plan 4,15 USD mjesečno bez dodatnih značajki.

vpn.asia opcije cijena

Naravno, bilo kakva ušteda je dobra ušteda, ali u usporedbi s drugim VPN-om koji na svojim duljim planovima plaćanja nude izvrsnu vrijednost za novac, VPN.asia ne’izgleda da ne želi nagraditi kupca dobrim iskustvom.

Najgore je što VPN.asia omogućuje samo jednu vezu po uređaju. Kao što smo spomenuli ranije, VPN usmjerivač bi mogao zaobići tu granicu veze, ali one su skupe i možda im neće biti lako kod mnogih korisnika..

Poanta

VPN.asia registrirana je u Srednjoj Americi, ne može’ne mogu otkriti odakle smo pristupili web lokaciji (bez nas pomoću VPN-a), a njezin nedostatak podrške e-pošte nadoknađuje funkcija live chat koja se zapravo ispada kao kanal za podršku e-pošte.

Ni tada ovaj VPN nema smisla, a ni previše nas to nadahnjuje s puno samopouzdanja. Ako’Osiguravam te’nakon toga, VPN.asia ga ima u pikanju; ali toliko mnogo drugih VPN usluga nudi jednaku razinu sigurnosti i toliko više oko iste cijene.

Budite svjesni i da vrlo malo informacija postoji o zakonima o podacima u Belizeu

Budite svjesni i da vrlo malo informacija postoji o zakonima o podacima u Belizeu. Na stranu to, to’sigurno je u stanju zaobići Kineski vatrozid, a ako i to’Sve što vam treba, VPN.asia je sigurno jedna od vaših mogućnosti.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =