Skrivanje pregledaVVPN

Pregled

Internet postaja vsak dan bolj in bolj nestanoviten kraj. Če ti’znova uporabnik, ki potrebuje učinkovito VPN za svoje prakse brskanja, veste, da je iskanje težkega VPN lahko težavno.


Danes smo’vam bomo pomagali tako, da vam v tem pregledu predstavite nizko izjavo o HideIPVPN. To je ponudnik VPN, ki je povezan s Smart DNS, ki ponuja širok spekter storitev. Njihova glavna osredotočenost je na skrivanje IP, zasebnost v spletu, visoke hitrosti in dobre funkcije za obvladovanje geo-blokiranja.

HideIPVPN je relativno varna možnost, ki uporablja dve vrsti šifriranja na visoki ravni, da zaščitite svoje brskanje. Kljub številu funkcij zasebnosti HideIPVPN ohranja dobro omrežno hitrost zaradi svoje osredotočenosti na zagotavljanje visokokakovostne varnosti, ne da bi pri tem ogrozil kakovost povezave. Dejanske hitrosti so v primerjavi z nekaterimi hitrejšimi VPN storitvami nekoliko manjše.

Njihove cene so standardne, z možnostmi mesečnega, četrtletnega in letnega obračuna. HideIPVPN ima na voljo tudi brezplačne preizkuse tako za odjemalca VPN kot za storitev SmartDNS. Še ena zanimivost o HideIPVPN’Struktura cen je v tem, da ponujajo vrsto cen glede na to, kje na svetu ste, kot tudi specializirano BitTorrent VPN možnost.

HideIPVPN ima aplikacije za Windows, macOS, iOS in Android. Druga posebnost pri HideIPVPN je, da je njihova storitev namenjena odblokiranju Netflix-a tudi v drugih državah. Poleg te funkcionalnosti je HideIPVPN leta 2009 napovedal, da bodo svoje premijske načrte VPN načrtovali s programsko opremo, ki naj bi zaobšla Kitajsko’s Great Firewall.

Mi’V globini bom podrobneje preučil več tega, vendar so to glavne značilnosti, ki se jih bomo veselili v našem pregledu HideIPVPN.

Je HideIPVPN varen za uporabo?

HideIPVPN uporablja dve ločeni enkripciji, AES 256 in RSA 4096. To sta obe robustni šifriranju, ki bi ju danes potrebovali neprimerno veliko časa’s računalniškimi zmožnostmi, s čimer zagotovite, da imate plast močne šifriranja med svojimi podatki in morebitnimi zlonamernimi agenti.

HideIPVPN na svoji spletni strani podrobneje razloži, kateri protokoli so najboljši za uporabo z različnimi VPN-ji, in navajajo, da so IKEv2, OpenVPN ali SoftEther vaše najboljše izbire. Seveda odjemalec HideIPVPN omogoča izbiro protokola, ki ga želite uporabiti v meniju z nastavitvami.

Njihove izbire vključujejo SSTP, IKEv2, OpenVPN, L2TP, in PPTP. Podrobnosti o prednostih in slabostih vsakega protokola najdete tukaj.

Ko smo opravili test puščanja in ugotovili, ali je VPN puščal občutljive podatke, smo ugotovili, da čeprav HideIPVPN ne pušča podatkov DNS, je bil ranljiv prek IPv6. To je dokaj standardno, ko gre za brezplačne možnosti, in se lahko razlikuje glede na različne protokole in lokacije, ki jih uporablja HideIPVPN.

HideIPVPN vključuje tudi učinkovito stikalo za prekinitev povezave ali zapiranje določenih programov, ko VPN preneha delovati. To je pomembna lastnost skupaj s HideIPVPN’s drugimi varnostnimi funkcijami, saj morda uporabljate njihovo storitev, da skrijete dejavnosti, ki vas lahko pristanejo v vroči vodi.

Podjetje je v ZDA in Moldaviji. Imajo 29 strežnikov v 11 državah. Če imajo sedež v ZDA, jih to uvršča v Pristojnost za pet oči, kar je lahko slaba novica za ljudi, ki uporabljajo zasebna omrežja VPN za občutljive dejavnosti. To pomeni, da podatke, ki jih je ameriška vlada zbrala o vaši dejavnosti, lahko delite tudi s kanadsko, avstralsko, novozelandsko in britansko vlado..

Medtem ko HideIPVPN obljublja, da ne bo beležil nobenih vaših podatkov, še vedno obljubljajo, da bodo sprejeli ukrepe za omejitev nezakonitih dejavnosti, ki jih odkrijejo prek njihovih storitev. Njihovi politika zasebnosti tudi ugotavlja, da oni “shranite ime svojega ponudnika internetnih storitev, spletno mesto, s katerega ste nas obiskali, dele našega spletnega mesta, ki jih obiščete, datum in trajanje vašega obiska ter podatke o napravi (vrsta naprave, operacijski sistem, ločljivost zaslona, ​​jezik , državo, v kateri se nahajate, in vrsto spletnega brskalnika), ki ste jo uporabili med svojim obiskom.”

To so precej standardne stvari, ki jih VPN lahko spremlja, da bi lahko deloval, vendar rdeča zastava naraste, ko politika zasebnosti ne’omeniti, kako dolgo se informacije hranijo. Politika preprosto nejasno navaja, da to obdelujejo “podatki o uporabi”. Če dejansko zabeležijo te podatke, potem trdijo, da nobenega od vaših podatkov ne beležijo dvomljiv in ne bi smeli zaupati.

Hitrost & izvedba

SkrijIPVPN’s dejansko hitrosti so nekako manjše v primerjavi z nekaterimi hitrejšimi VPN-ji na trgu. Kljub trditvi, da se osredotočam na “hiter internet” za njihove uporabnike njihova storitev po poročanju kaže na upočasnitev glede na to, na katerem območju sveta ste’se ponovno povežete skozi.

Ko smo delali lastne teste, smo dobili nekaj spodobnih rezultatov. To je’s počasnejši od lažjih rešitev VPN, vendar na splošno še vedno uporaben.

Skrij test hitrosti, ki se povezuje prek Montreala

To je bil osnovni test, ki smo ga opravili, saj smo pokazali spodobno statistiko. Poglejte, kaj se zgodi, ko poskusimo preizkusiti HideIPVPN, ki se povezuje prek Montreala.

Kot lahko vidite, je to upočasnilo našo hitrost prenosa za skoraj 50% in več kot podvojilo našo zamudo. Sledi evropski preizkus, ki se opravi s povezovanjem prek enega od HideIPVPN’s Londonski strežniki.

SkrijIPVPN, ki se povezuje skozi Azijo

To je povzročilo še eno veliko upočasnitev, kar je precej razočaranje. Sledi test Azije.

SkrijIPVPN, ki se povezuje skozi Singapur

Ta se je povezal preko Singapurja, edinega azijskega mesta, ki je na seznamu. To so precej počasne hitrosti, zato bi bilo težko brskati po njih, še posebej, če bi se ukvarjali s prenosom občutljivih podatkov po morebitni ogroženi povezavi.

Kot vedno tudi ti’Morali boste opraviti svoj lastni test hitrosti. Ker uporabniki prek spleta dobivajo širok razpon hitrosti z različnih lokacij, ste tudi vi’Če želite dokončno odgovoriti, kako bo ta VPN deloval za vas, boste morali sami prenesti aplikacijo HideIPVPN, da naredite lastni test..

Kako prenesti in namestiti HideIPVPN

HideIPVPN uporablja podobno zasnovo in postavitev na svojem spletnem mestu v primerjavi z drugimi VPN-ji.

Njihova zasnova je dokaj standardna, na spletnem mestu pa je veliko natančnih informacij o tem, kako delujejo VPN-ji in kako lahko HideIPVPN opravi te naloge za vas..

Tam’je tudi blog, ki je dostopen uporabnikom, ki vsebuje natančne in zanimive članke in posodobitve VPN-jev, kako delujejo in kako HideIPVPN napreduje kot podjetje. Če želite samo prenesti stranko, se pomaknite do območja s cenami prek gumba ob zgornjem središču.

spletna stran HideIPVPN

Stran s cenami podrobneje opisuje njihove različne načrte, toda tam’s povezavo za brezplačno preskusno različico, če se malo pomaknete navzdol. Stranka vas bo prosila, da se registrirate in prejmete podatke za prijavo prek svojega e-poštnega naslova. To je nekakšen mučen mali korak, vendar je’ni nič preveč pomembnega.

Zanimivost, ki jo bodo uporabniki opazili, je, da ko dejansko namestite namestitveni program, samodejno namesti celoten odjemalec, v manj kot minuti. Ni treba, da se strinjate s kakršnimi koli pogoji ali celo udarite “Naslednji”. To je dobro za uporabnike, ki jim je morda všeč preprostost, lahko pa je rdeča zastava za uporabnike, ki radi bolj nadzorujejo podrobnosti postopka namestitve.

Kako ga uporabljati

Uporaba samega odjemalca je dokaj enostavna - HideIPVPN deluje v čudovitem majhnem oknu z velikim “Povežite se” gumb za zagon VPN in spustni meni za izbiro lokacije. Če ga zaprete, odjemalec zmanjša na sistemsko ploščo in ima odseke z nastavitvami za nadzor nad morilcem aplikacije ali zahteva podporo.

Stran z nastavitvami vam omogoča, da izberete možnosti prijave, možnosti zmanjšanja, preklopite zaščito pred puščanjem DNS in druge dobrote. Super stvar je, da vam HideIPVPN omogoča, da izberete svoj VPN protokol iz spustnega menija.

Aplikacije & razširitve

Aplikacije in razširitve SkrijIPVPN

HideIPVPN podpira Windows, macOS, iOS, in Android. Ane so’t vse glavne rdeče zastavice o kateri koli od njihovih aplikacij, poleg tega pa nudijo tudi brezplačne alternative za Windows, iOS in Android.

To je’je vedno lepo, ko podjetje ponuja brezplačne različice. Čeprav HideIPVPN’pokritost je dobra, ne’ne podpirajo manjših platform, kot je Amazon Firestick. Dobra stvar, ki jo morate upoštevati, je tudi, da je HideIPVPN’s odjemalec podpira samo povezave do treh naprav, kar je bolj omejeno kot nekatere druge storitve VPN.

SkrijIPVPN in Netflix

Dobra novica je, da je HideIPVPN odličen za deblokiranje Netflixa. Podjetje to dejansko omenja na svojem spletnem mestu in spodbuja uporabnike, naj uporabljajo svoje storitve za dostop do programov Netflix, ki niso na voljo v njihovi državi.

Naši lastni testi za HideIPVPN so pokazali, da lahko dejansko brez problema odblokiramo vsebino Netflix v ZDA..

Uporaba HideIPVPN za hudournike

Hudourništvo je dovoljeno in ga v resnici spodbuja HideIPVPN, ki trdi, da je njihov odjemalec učinkovit pri zaščiti vaše prakse mučenja pred radovednimi očmi. Ker je hudourništvo v zadnjem času postajalo vse bolj nestanovitna dejavnost, je to lepo zagotovilo.

Potem pa HideIPVPN dovoljuje le hudourniški promet na določenih strežnikih, denimo v Nemčiji in na Nizozemskem.

Kaj pa Kitajska?

Leta 2009 je HideIPVPN sporočil, da je spremenil svoje storitve, ki bodo omogočile kitajskim uporabnikom, da zaobidejo Veliki požarni zid, pa tudi rešijo težavo s ponarejanjem DNS, ki je naletela na nekatere njihove kitajske stranke.

Naročnik k tej težavi pristopi tako, da uporabnikom omogoči dostop do nastavitev, ki so na žalost na voljo le s premijskimi naročninami.

Pravzaprav so dodali dodatne možnosti konfiguracije, ki bodo kitajskim uporabnikom omogočale, da varno in učinkovito obidejo Great Firewall.

To je’s težko najdem informacije o tem, ali HideIPVPN deluje na drugih območjih z omejitvami ali ne, vendar imajo ta članek na to temo, ki uporabnike spodbuja k uporabi stranke na določenih območjih sveta.

Podpora

Skrij kontaktni obrazec za podporo pri skrivanju

HideIPVPN ponuja obsežno pasivno podporo na njihovi spletni strani, ki je v obliki obsežnih strani s pogostimi vprašanji in člankov v blogih o različnih temah VPN. Ponujajo tudi neposredno podporo prek sistema vozovnic.

Čeprav je treba vložiti vozovnico, da bi se pogovarjali s predstavnikom za podporo, je kar malo mučno, njihovi dejanski pregledi podpore strankam v tem pogledu kažejo precej dobro zadovoljstvo strank..

Cenitev

Skrivanje cen in načrtovIPVPN

HideIPVPN ima zanimivo strukturo cen, osredotočeno na različna področja sveta. To je lepo, če ne’ne želite plačati običajne pristojbine, ko želite pokriti le majhno območje, s katerega se lahko povežete. Obstajajo tudi možnosti posebej za torrenting, ki ščitijo uporabnike, ki nameravajo uporabiti VPN za skupno rabo datotek peer-to-peer.

  • Ninja Power je njihov najbolj prodajani načrt s 4,08 dolarja na mesec z 29 strežniki.
  • Specializirani načrti znašajo 2,33 USD na mesec in vključujejo VPN ZDA, UK VPN in Poljsko VPN. Količina strežnikov se razlikuje, odvisno od države, v kateri greste. Velika Britanija jih ima največ, Poljska najmanj.
  • Njihov BitTorrent načrt je tudi 2,33 dolarja na mesec, z 8 strežniki.
  • Ponujajo tudi načrt SmartDNS za 2,27 dolarja na mesec, ki zagotavlja 200+ neblokiranih spletnih mest, neomejene povezave z napravo in izvirno hitrost IP.

Še eno dobro, kar je treba opozoriti, je, da je HideIPVPN sprejema plačilo z vsemi glavnimi metodami, vključno s PayPal in Bitcoin.

Na voljo je tudi brezplačna preskusna različica za njihovo vrhunsko storitev ter brezplačne različice VPN-ja za Windows, iOS in Android.

Spodnja črta

HideIPVPN je zelo vsestranski gostitelj z dobrimi cenovnimi točkami za to, kar dobite. Ne’t nimajo paketnih pogodb za skupine ljudi in njihove cene za obnovo so veliko bolj standardne od znižanih zagonskih cen. Kljub temu je zaščita, ki jo dobite, zelo solidna in podjetje vam lahko zagotovi zelo dobro pokritje za točno tisto, kar potrebujete.

Njihova uspešnost in podpora sta glavni pomanjkljivosti uporabe HideIPVPN. Njihove hitrosti preprosto niso’t dober kot tisto, kar lahko ponudi večina VPN-jev, čeprav se to za vas lahko razlikuje. Druga pomanjkljivost je pomanjkanje podpornih poti.

Na splošno je HideIPVPN razmeroma obsežna možnost za dosego zasebnosti s specializiranim načrtom, vendar le, če ne upoštevate njihovih nejasnih zahtevkov glede beleženja. Obstaja veliko boljših možnosti za hitrost ali posebne naloge, vendar HideIPVPN bi lahko postal dostojna izbira za diskriminirajočega ljubitelja zasebnosti če bodo v prihodnosti odpravili težave z beleženjem.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1