Skrij me VPN pregled


Pregled

To je’ni slabo za uporabnike v omejenih državah… če oni’si bogat kot hudič! Če želite izvedeti več, preberite celoten pregled Skrij me VPN.

Poleg prvih 10 dobimo VPN-je z divjimi razlikami v kakovosti. Nekatere so dobre za določen namen, druge pa je najbolje vreči v koš. Skrij me (Hide.me) je v nekaterih pogledih, eden boljših VPN-jev, čeprav manj priljubljen.

Ima nekaj odličnih prodajnih mest in spodobno brezplačno različico. Glede na to ima tudi številne slabosti. Naš pregled Skrij me VPN bo razkril več o tem orodju.

Varnost in zasebnost: Je Hide Me VPN varen za uporabo?

S tehnične strani Hide Me VPN ponuja nekaj močnih varnostnih funkcij:

 • Šifriranje AES-256-CBC in AES-256-GCM
 • ročni stisk RSA-8192
 • IKEv2, OpenVPN, SoftEther, SSTP in PPTP protokoli
 • Kill stikalo,
 • IP in DNS zaščita pred uhajanjem,
 • funkcija samodejne ponovne povezave, pa tudi split tunneling.

Tukaj se nekateri skrivajo mene’s pretekle težave začnejo izhajati. Tam so bili poročila o puščanju WebRTC, kar pomeni, da lahko VPN prek brskalnika potencialno razkrije vaš resnični naslov IP. Vendar pa je Hide Me septembra septembra 2018 izdal razširitve brskalnikov za Chrome in Firefox, s katerimi se je spopadel s tem, kar uporabnikom omogoča blokirajte potencialno puščanje WebRTC ročno. Takšni proaktivni ukrepi so hvalevredni, zlasti če upoštevamo “VPN je industrija, ki temelji na zaupanju” mantra.

Preberi več: Ali je Hide.me VPN varen

Ali Hide Me VPN vodi dnevnike?

Pregledali smo njihovo politiko zasebnosti za ta pregled skrij me VPN in ugotovili, da je orodje beleži absolutno najmanj potrebnih podatkov da bi njihova storitev nemoteno tekla. Ne’t menijte, da to ni problem, ker so skoraj vsi VPN-ji prisiljeni zbrati nekatere vaše podatke. Mnogi od njih zberejo veliko več.

V skladu z njihovo politiko zasebnosti:

Vaših sej VPN, vedenja brskanja, spletnih strani, ki jih obiščete, ali kakršnih koli dejavnosti, povezanih z vašo VPN povezavo, NE hranimo. Poleg tega NIKOLI ne hranimo dnevnikov povezav VPN in časovnih žigov, ki ustrezajo vašemu dohodnemu in odhodnemu IP naslovu ali trajanju seje..

Hitrost in zmogljivost

V naših testih nam je dal Hide Me povprečno do nadpovprečne hitrosti.

Preden se povežete s Skrij me, smo imeli a osnovna hitrost prenosa 240 Mbps. Preverili smo hitrosti, povezane s strežniki po vsem svetu:

Amsterdam, Nizozemska

HideMe VPN test hitrosti - Nizozemska

 • Prenos: 106 Mbps
 • Naložite: 128 Mbps
 • Izpust: 56%

London, Združeno kraljestvo

HideMe test hitrosti uk

 • Prenos: 95 Mbps
 • Naložite: 109 Mbps
 • Izpust: 61%

New York, ZDA

HideMe test hitrosti VPN - New York, ZDA

 • Prenos: 63 Mbps
 • Naložite: 46 Mbps
 • Izpust: 74%

Hong Kong, Kitajska

HideMe test hitrosti VPN - Hong Kong, Kitajska

 • Prenos: 12 Mbps
 • Naložite: 2 Mbps
 • Izpust: 99%

Čeprav se o teh številkah ne da pisati doma (zlasti v Aziji), je Hide Me še vedno an nadpovprečno VPN glede na hitrost. Dokler ne’t poskusite se povezati s strežnikom na drugi strani sveta z vaše dejanske lokacije (v našem primeru v Hong Kong iz Evrope).

Pokrivanje strežnika

Skrij me VPN 1.400 strežnikov v 34 državah. To je veliko število, še posebej če upoštevamo, da je pred nekaj meseci Hide Me imel del omrežja, ki ga imajo zdaj.

Strežniki Skrij me so dobro razporejeni in nudijo dobro pokritost v večini regij. In kar je še pomembneje (in morda bolj presenetljivo), ponujajo dobre hitrosti, kot lahko vidimo od zgoraj.

Enostavna uporaba in večplatformna podpora

Hide Me VPN podpira naslednje platforme:

 • Windows
 • Mac
 • Android
 • iOS (iPhone in iPad)
 • Amazon Fire OS
 • Razširitve: Chrome in Firefox

Obstajajo ni programov za Linux ali usmerjevalnika po meri, vendar sta podprta oba, skupaj z vrsto drugih naprav (Windows Phone, igralne konzole, Amazon Fire Stick itd.).

To je’Velja omeniti, da aplikacija Windows Hide ME VPN ponuja novo Funkcija požarnega zidu za dodatno plast varnosti. Ta funkcija zagotavlja, da vse vaše aplikacije uporabljajo varen tunel VPN za spletno komunikacijo - v bistvu je tako’s stikalom za ubijanje.

Skrij me Odjemalec Mac je po videzu zelo podoben različici Windows, funkcionalnost pa je povsem drugačna. Najpomembnejša razlika je pomanjkanje možnosti v primerjavi z aplikacijo Windows:

Skrij me - plošča z nastavitvami macOS-a

Če ti’z uporabo Maca ste zmagali’Ne morem videti veliko možnosti. Vendar, če ste’Če niste veteranski uporabnik, pomanjkanje možnosti ne bi smelo predstavljati težav, saj so varnostni podatki še vedno solidni.

Oba me skrivata’Mobilne različice - Android in iOS - so po videzu podobne odjemalcu Windows. Vendar pa, niti ponuja toliko funkcij kot njihovi namizni računalniki. Na strani je to, da je mobilni prijazen VPN in vas ne bo motil skoraj toliko kot nekateri drugi.

Skrij me vmesnik VPN

The Spremeni se lokacijo možnost vas popelje na seznam držav, do katerega je enostavno krmariti, ker je’je majhen in tam’s možnost iskanja. Seznam držav tudi ne kaže zamud, kar je nekako žal. The Podrobnosti o IP-ju na plošči prikazuje, ali ste’ste znova povezani, kakšen je vaš IP naslov in lokacija.

Nadaljujte, dobrodošli v dobro opremljenih Meni za nastavitve:

Zavihek aplikacije:

Pregled Hideme VPN

Zavihek omrežje:

Pregled Hideme VPN

Kartica Protokoli:

Pregled Hideme VPN

Tam’S tem se lahko veliko pozabavamo in na treh zavihkih (aplikacija, omrežje in protokoli) lahko izbiramo kar nekaj zanimivih in smiselnih odločitev:

   • Nastavite a “Nadomestni protokol” (kateri varnostni protokol bo uporabljen, če primarna možnost ne uspe).
   • Nastavite primarni / sekundarni strežnik DNS za uporabo.
   • Spremenite velikost paketa (velikost MTU). Koristno za nestabilne povezave - manjši paketi pomenijo manjšo izgubo paketov.
   • Izberite, da naključno izberete vrata za povezave OpenVPN.
   • Omogočite ali onemogočite split tunneling, zaradi česar lahko pride do izjem za aplikacije, ki jih ne uporabljate’ne želite uporabljati VPN s.
   • Če ti’Z uporabo protokola SoftEther lahko omogočite, onemogočite ali prilagodite funkcijo pospeševanja UDP, kar lahko hitrosti protokola SoftEther približa hitrosti IKEv2.
   • Omogočite, onemogočite in prilagodite funkcijo stikala za ubijanje.
   • Omogočanje ali onemogočanje preprečevanja puščanja DNS.
   • Izberite protokol.

Poleg menija Nastavitve obstajajo še tri pomembne možnosti menija, ki bi jih radi raziskovali bolj napredni uporabniki.

Split predor:

Pregled Hideme VPN

Kill Switch:

Pregled Hideme VPN

Protokol:

Pregled Hideme VPN

Kot vidite, je Skrij me precej enostavno orodje, ki pušča prostor tudi za prilagoditev uporabnikom veteranskih VPN. V tem smislu je to’s primerljivimi z nekaterimi od najboljših VPN-jev na trgu in v nekaterih primerih celo uspe zagotoviti več možnosti kot smetana za obrezovanje VPN-jev.

Skrij me VPN za Netflix

Skrij me VPN ne odblokira Netflixa, in po dolgem zasedanju obsežne preizkušnje in trdovratne napake, je to vse, kar je Netflix US, ki se nam zdi primeren, da nam pokaže:

Skrij me napaka strežnika netflix us

Poleg Netflixa je bil tudi Hide Me VPN ni sposoben odblokirati BBC iPlayer in na podlagi poročil, ki ste jih osvojili’tudi Hulu in Amazon Prime se ne bosta bolje imeli.

Skrij me VPN za hudournike in Kodi

Ti’Imela bom veliko boljši čas s hudourniki kot z Netflixom. Skrij me VPN ima dobro šifriranje in ne’ne beležite osebnih podatkov - ki večinoma skrbijo za varnostno vprašanje. Tako dolgo kot ti preskočite “Brez P2P” strežniki in izberite pravo možnost, vi’v redu bom:

HideMe - brez strežnikov P2P

Skupno gledano je Hide Me dobra izbira za skupno rabo datotek P2P in zlasti za hudournike.

Kaj pa Kodi??

Skrij me VPN podpira s pomočjo Kodi-ja’je dober VPN za Kodi rešitev. To je še bolje, saj imajo odlično, zelo minimalno politiko beleženja, zato lahko Kodi varno in varno uživate pri tem ponudniku VPN.

Je dobro za uporabnike na Kitajskem?

Odgovor: da!

Če ti’Za uporabnike operacijskega sistema Windows ali Mac, vas bo prepričal varnostni protokol SoftEther prebiti Veliki kitajski požarni zid. Ta protokol maskira vaš VPN promet kot HTTPS promet, tako da se lahko zlije v tok.

Če ti’iščete VPN, ki bi ga uporabljali na Kitajskem, vendar obstajajo boljše izbire tam po veliko boljših cenah. To je’ne rečem, da je Skrij me VPN slaba možnost, sama po sebi pa lahko za večino denarja od večine drugih dobiš veliko več..

Pomoč strankam

Skrij me VPN podporni viri so spodobni, vendar niso veliki. Zlasti se zdijo manjka smiselnega oddelka za samopomoč - Pogosta vprašanja (FAQ), navodila za odpravljanje težav itd. Obstajajo, vendar ne bodo pokrivala številnih težav, ki se lahko pojavijo med uporabo VPN.

Glede na to ima Hide.me svoj a live chat možnost podpore. Pravi, da gre samo za vprašanja za obračunavanje in prodajo, vendar jih’Odgovoril bom tudi na nekatere preprostejše tehnične poizvedbe. V primeru, da je kaj bolj zapletenega, lahko odprite podporno vozovnico. Ne bodo odgovorili takoj, ampak to’je še vedno boljši od nekaterih drugih ponudb storitev VPN (na primer zasebni dostop do interneta).

Cenitev

Spet tam’s takšnim videzom ne bi bilo lepše - cene so zelo visoke. Če ti’ponovno uporabnik, ki ima nadpovprečne zahteve (ne uporabnik energije, samo nekdo, ki veliko uporablja mrežo), Brezplačni načrt ne bo zadovoljil vaših potreb.

Tukaj so cene Skrij me VPN:

skrij me načrti cen

 • Premium: 12,95 USD / mesec
 • Premium: 9,99 USD / mesec
 • Premium: 8,32 USD / mesec

Skratka, Skrij me drago. Medtem ko se je njihova storitev izboljšala in njihova cena se je v zadnjem letu precej znižala, mi’bi rad videl ceno še nižje.

S pozitivne strani Hide Me ponuja veliko načinov plačila. Vključujejo ne le standardne možnosti (kreditne kartice in PayPal), temveč tudi vrsto kripto valut (Bitcoin, Monero, Ethereum in Litecoin). Če želite plačilo za Skrij me ohraniti popolnoma anonimno, lahko to enostavno storite.

Tam’s tudi spodobno različico Hide Me VPN. Ima vse lastnosti, tako je’je dober način, da preverite, kaj lahko pričakujete od storitve. Vendar je zmagala omejitev prometa 2 GB / mesec’prišel bom zelo daleč.

Spodnja črta

Hide Me ima na splošno svoje prodajne točke. To je’Dobili smo dostojno šifriranje in izbiro protokolov, na Kitajskem deluje dobro, zato boste lahko uporabljali hudournike. Poleg tega ponuja nadpovprečne hitrosti, aplikacija Hide Me pa je uporabniku prijazna in prilagodljiva.

Če bi bil samo Hide Me nekoliko cenejši, bi se dobro znašel na vrhu trga.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − 2 =