SecureVPN.to pregled


Pregled

Ustanovljen je bil leta 2014, SecureVPN.to je sorazmerno nov prihajajoči svet VPN-jev. Za zagotavljanje anonimnosti, medtem ko šifrirate internetno povezavo, ima ta posebna storitev strogo politiko brez beleženja, kar je zelo pomirjujoče, če imate pomisleke glede svoje zasebnosti na spletu.

V našem pregledu SecureVPN.to bomo zajeli vse, kar morate vedeti o storitvi, da se boste lahko informirano odločili, ali je primeren za vaše posebne potrebe. Nadaljujte z branjem, ko se poglobimo v natančno to, za kaj gre v tem VPN-ju.

Z vrhunskimi strežniki s sedežem v 17 državah po vsem svetu’Izbiral bom lahko lokacije, vključno z Združenim kraljestvom, ZDA, Nemčijo in še več.

Varnost in zasebnost

Z vidika varnosti ponuja SecureVPN.to naslednji paket funkcij:

 • Nezlomljiva enkripcija AES-256
 • OpenVPN prek TCP in UDP protokolov
 • Proxy SOCKS5
 • Brez stikala za ubijanje

Ko ste povezani s strežnikom SecureVPN.to, je vaš promet zavarovan s šifriranjem AES-256, za izmenjavo ključev se uporabljajo 4096-bitni RSA ključi, obstaja pa tudi SHA-512 HMAC. Ti varnostni protokoli v kombinaciji zagotavljajo največjo zaščito vaših osebnih podatkov med brskanjem po spletu in izvajanjem različnih drugih spletnih opravil.

Vendar je bilo ugotovljeno, da obstaja brez zaščite pred stikalom - previdnostni ukrep, ki vas ščiti v primeru, da je vaša storitev prekinjena. To je funkcija, ki jo uporabljajo številne druge VPN. Če ga nimate na voljo, je zagotovo razočaranje.

Na splošno SecureVPN.to’Varnostne značilnosti so vsaj povprečne. Vsaj vsaj dodajanje funkcije za preklop ubijanja bi izboljšalo stvari v sprejemljivi meri.

Ali SecureVPN.to beleži vaše podatke?

Kratek odgovor: ne.

Kar zadeva beleženje, ti’Ugotovili bomo, da poraba pasovne širine in časovne žige povezave niso zabeleženi. Niti vaš naslov IP, zahteve DNS in podatki o prometu niso odlični za tiste, ki imajo pomisleke glede zasebnosti.

V kombinaciji s tem, da Secure.to nima sedeža na centralnem mestu, je treba vaše osebne podatke varovati pred škodo’s način.

Hitrost in zmogljivost

Naši testi so pokazali padec hitrosti za 75% pri uporabi SecureVPN.to, kar je v primerjavi z drugimi storitvami VPN precej povprečno..

Kot smo že omenili, ni hitrosti dušenja, medtem ko ima vsak strežnik koristi od dobrega časa. V kombinaciji s tem, da lahko uporabljate neomejeno pasovno širino, je to zagotovo velik plus.

Podpora za več platform

Teoretično je SecureVPN.to na voljo na vseh glavnih platformah:

 • Windows
 • macOS
 • Linux
 • iOS
 • Android

Vendar pa ti’Ugotovil bom, da namenska aplikacija je na voljo samo za Windows operacijski sistem.

Za vse druge platforme bo moral uporabiti sistem Aplikacija OpenVPN Connect, z izjemo Mac OS-a, s katerim boste morali uporabljati Tunnelbrick.

Odblokiranje Netflixa in drugih pretočnih platform

Za pretakanje je na voljo le omejeno število strežnikov. Vendar pa je’ni jasno, ali je učinkovito odpraviti omejitve, ki jih postavljajo spletne storitve pretakanja, kot je Netflix. Zato ga’splača se najprej naložiti v krajšo naročnino, saj ni na voljo brezplačne preizkušnje.

P2P in hudourniki

Ena največjih prednosti SecureVPN.to je, da je ta omogoča P2P / torrenting na vseh svojih strežnikih. To pomeni, da vi’Torrent bo mogoče varno in anonimno prenesti. Previdnostni ukrepi so nekaj, kar bi morali resno jemati v tem dnevu in starosti. Konec koncev vas zaščita spletne identitete lahko povzroči težave, če boste ujeti pri prenosu ali pretakanju gradiva, ki je avtorsko zaščiteno.

Spletna cenzura na Kitajskem in drugod

SecureVPN.to lahko uporabite za izogibanje vladni cenzuri in požarnim zidom podjetij, kar pomeni, da vam omogoča dostop do blokiranih spletnih mest, kot sta Facebook in YouTube, na Kitajskem.

Pazite le, da VPN ustrezno uporabljate, ko ste v državi. Uporaba takega v nezakonite namene lahko potencialno povzroči nalet na oblasti.

Pomoč strankam

Ko gre za podporo, ima SecureVPN.to še veliko prostora za izboljšave. Njihova uradna spletna stran ne’ne ponujajo veliko za podporo svojim strankam:

 • Kratka navodila za nastavitev VPN-ja
 • Oddelek za pogosta vprašanja
 • Sistem za izdajo vozovnic za podporo strankam

Če vodiči ali razdelki s pogostimi vprašanji ne’ne bom dal odgovorov, ki jih iščete, potem pa vas’Imeli boste možnost stika s podporo strankam. Če želite to narediti, se boste morali prijaviti v svoj račun, po katerem boste lahko dobili pomoč 7 dni v tednu. Čeprav je to omejeno na 9-5 vzhodnega standardnega časa. Če želite uporabiti podporo ekipe, morate odpreti podporno vozovnico tako, da izpolnite spletni obrazec.

Cenitev

SecureVPN.to ponuja naslednjo strukturo cen:

 • Enomesečni načrt za 11,30 USD
 • 3-mesečni načrt za 9,41 USD na mesec
 • 6-mesečni načrt za 8,47 USD / mesec
 • Enoletni načrt za 7,06 USD na mesec
 • Dvoletni načrt za 5,65 USD / mesec

Plačujete lahko z različnimi anonimnimi metodami, vključno Bitcoin, Perfect Money, Dash in še več. Toda to ne pozabite ti lahko’ne plačujete prek PayPala ali kreditne kartice, kar bi lahko za nekatere predstavljalo težave. Ne glede na to se noben od vaših podatkov o plačilu ne posreduje v zunanje vire, kar je zelo prepričljivo.

Do 25 sočasnih povezav so dovoljene, kar je veliko bolj radodarno od tistega, kar je vidno v mnogih drugih storitvah, kjer je pogosto omejeno na največ 5 naprav na licenco.

To je’Omeniti velja tudi, da jih žal ni ni brezplačnih preizkušenj na voljo.

Rečeno je, da obstaja brezplačna različica ki omogoča dostop do omejenega števila strežnikov. Čeprav le upoštevajte, da ste omejeni na uporabo storitve le 20 minut naenkrat. Poleg tega vsak mesec prejmete le dodatek 1 GB.

Spodnja črta

Če ti’Razmišljate o vlaganju v Secure.to, to’s priporočamo, da se za začetek držite krajše naročnine. V nasprotnem primeru boste morda le ugotovili, da ste’ste zaljubljeni z dolgotrajno naročnino, ki ne’ne ustrezajo vašim potrebam. Konec koncev, tam’ni garancije za vračilo denarja. Torej, to upoštevajte, preden greste naprej in kupite naročnino.

V kombinaciji s pomanjkanjem namenske mobilne aplikacije se boste morda bolje odločili za storitev, kot sta ExpressVPN ali NordVPN - obe ponujata dostop do celega števila strežnikov, izjemne varnostne metode in zasebnostne metode in še veliko več.

Kljub temu ti’Ugotovili bomo, da ta storitev uporablja trdno šifriranje in varnostne protokole. V kombinaciji z dejstvom, da so vaši podatki zmagali’Če se ne prijavite, bodo vaši osebni podatki varni in zaščiteni pred radovednimi očmi.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − = 25