Pregled vprVPN

Kot kača v visoki travi lahko VyprVPN’ne bi me ujeli. Uporabniki v omejenih državah ga bodo imeli radi, drugi bi se mu lahko zdeli zelo situacijski.


Večina podjetij na tržišču v omari hrani okostje ali dva. Nekateri verjetno skrivajo cela pokopališča. Ne pa tega, kot bo pokazal naš pregled v podjetju VyprVPN.

Golden Frog je švicarsko podjetje z nekaj najbolj osvežujoče poštenega trženja v kateri koli panogi. Če njihov izdelek ni’t da je dobro v nečem - oni’ti bom povedal. Na srečo ni’t rečem, ker je VyprVPN, predstavljen leta 2009, precej soliden.

Ali je VyprVPN varen za uporabo?

VyprVPN je zelo varen za uporabo in ima močan ugled resnega igralca na področju VPN.

Ključne varnostne značilnosti VyprVPN:

 • Vojaški razred Šifra AES-256
 • OpenVPN, L2TP / IPsec protokolov
 • Kameleon protokol proti DPI (globinski pregled paketov)
 • Vsi strežniki v lasti avtor: VyprVPN
 • Kill stikalo

Pomembno je upoštevati podjetje’država registracije. V tem primeru to’s Švica kar zasebnost jemlje resno. To’s zakaj Zlata žaba isn’t edino VPN podjetje, ki se tam registrira.

Švica je ni del Štirinajstih oči skupina za izmenjavo obveščevalnih podatkov in nima zakonov o hrambi podatkov. Zaradi tega razloga VyprVPN’s Politika zasebnosti je veliko bolj smiselna, kot če bi bili registrirani nekje kot ZDA ali Velika Britanija.

Za razliko od mnogih drugih VPN-jev, vse VyprVPN’s strežniki so v lasti podjetja. To je nekaj namenov, vendar z vidika varnosti lastništvo strežnikov podjetju omogoča izvajanje svoje politike zasebnosti. Storitve tretjih strežnikov so v redu, vendar nikoli ne morete biti prepričani, ali vodijo več dnevnikov, kot zahtevajo vaša pravila. Prav tako je veliko lažje zagotoviti, da nihče ne more posegati v strojno opremo in s tem ogroža varnost.

Nenazadnje gre pri podjetju VyprVPN z a kill stikalo, obvezno za vsako premium storitev. V primeru okvare VPN prekine vašo povezavo, vaše osebne podatke pa ne razkrijete.

Ali VyprVPN vodi dnevnike?

Uradno, VyprVPN se drži svoje no-log politike. To je leta 2018 dokazal Leviathan’s varnostno revizijo.

Golden Frog je uporabljal za beleženje izvornega IP-ja, dodeljenega IP-ja, časovnih žigov in drugih metapodatkov, vendar je to že preteklost. Zdaj so opravili potrebne posodobitve strojne in programske opreme strežnika, ki jim omogoča zagotavljanje storitev, ne da bi morali beležiti uporabniške podatke.

Medtem ko pravijo, da je vaš “Osebni podatki” se lahko sprosti samo, če “odredil sodišče,” če ne zabeležijo nobenih informacij, potem ne morejo ničesar škodovati.

Torrenting je edino sivo območje v svojih politikah. Medtem ko’s ni prepovedano, bo vaš račun morda zaprt, če Gold Frog prejme obvestilo o avtorskih pravicah o prenosu in skupni rabi nečesa tega’s ne smete prenesti ali dati v skupno rabo Po drugi strani so možnosti, da se to zgodi, resnično majhne.

Ali je VyprVPN neprepusten?

VyprVPN je skoraj neprepusten. Zgodovinsko gledano je različica Mac katere koli VPN manj nagnjena k puščanju, med testiranji pa je nismo mogli najti. Toda uporabniki sistema Windows ne bi smeli’ne skrbite preveč - le nekaj najboljših VPN storitev se jim uspe izogniti.

Storitev je po navedbah še vedno dovzetni za ranljivost WebRTCs, ki vodijo do puščanja naslovov IPv6. Dober del tega je, da so te priložnosti redke. Najboljši del je, da je uhajanje IPv6 enostavno rešljivo z onemogočanjem IPv6. Če ne, lahko v brskalniku izklopite WebRTC.

Čeprav VyprVPN ima svoje omrežje DNS Da bi se izognili tej vrsti puščanja, lahko Windows še vedno najde načine, kako ponudnikom internetnih storitev pokazati, katera spletna mesta imate’ponovno brskanje. Na srečo ima VyprVPN način, kako to preprečiti.

Za več informacij si oglejte naš članek o VyprVPN’s varnostnimi značilnostmi.

Hitrost in zmogljivost

Naši testi so pokazali povprečne hitrosti v primerjavi z najboljših 10 VPN-jev. Tudi VyprVPN višja od povprečne zamude in vzame bistveno več časa za povezavo.

Mi’preizkusili smo se iz Evrope z originalno hitrostjo prenosa 240 Mbps.

New York, ZDA

 • Prenos: 49 Mbps (opustitev 80%)
 • Naložite: 24 Mbps
 • Izpad: 81%

vypr hitrost ny

Los Angeles, ZDA

 • Prenos: 23 Mbps (opustitev 90%)
 • Naložite: 6 Mbps
 • Izpad: 90%

vypr hitrost la

London, Združeno kraljestvo

 • Prenos: 57 Mbps (opustitev 76%)
 • Naložite: 7 Mbps
 • Izpad: 76%

vypr hitrost london

Tokio, Japonska

 • Prenos: 2 Mbps (opustitev 99%)
 • Naložite: 4 Mbps
 • Izpad: 99%

vypr hitrost tokyo

Sydney, Avstralija

 • Prenos: 11 Mbps (opustitev 95%)
 • Naložite: 1 Mbps
 • Izpad: 95%

vypr hitrost Sydney

VyprVPN bi moral biti dovolj hiter za večino uporabnikov v Evropi in Severni Ameriki vendar se bo verjetno boril v drugih regijah. Če so vaše osnovne hitrosti bistveno nižje, razmislite o iskanju drugih možnosti, če varnost ni vaš edini cilj.

Pokrivanje strežnika

Na 700+ strežnikov na več kot 70 lokacijah, VyprVPN’s čisto statistiko don’t zvok neverjetno sploh: NordVPN ima 5500+, CyberGhost pa 6200+ itd.

Ampak Zlata žaba je lastnica vseh svojih strežnikov in jih lahko optimizira, da dosežejo višjo raven učinkovitosti, kot bi jo lahko sicer. Prav tako mnogi VPN-ji uporabljajo veliko počasnejše virtualne zasebne strežnike namesto strojnih za pokrivanje nekaterih lokacij.

Čeprav VyprVPN ne’nimam toliko strežnikov, njihovih pokritost je spodobna, le Afrika je regija, ki je premalo zastopana.

Enostavna uporaba in podpora za več platform

VyprVPN ima aplikacije za številne naprave:

 • Windows
 • Mac
 • Android
 • iOS
 • Router (Paradižnik z MIPS ali ARM)
 • Android TV
 • QNAP
 • Črni telefon
 • Anonabox

Podpira tudi Apple TV, OpenELEC / Kodi, DD-WRT, OpenWRT, AsusWRT, Boxee, Synology NAS in Blackberry.

Aplikacija Mac je skoraj enaka različici Windows in oboje namizne različice delijo nekoliko zastarelo zasnovo.

Aplikacija Android ponuja razdelitev tunelov, in iOS ima samo IPSec / IKEv2 privzeto. Posebna različica iPad ponuja velik interaktivni zemljevid strežnika.

VyprVPN omogoča tri (Basic) ali pet (Premium) naprav.

Ko prenesete in namestite odjemalca, bi moral začetni zaslon izgledati tako (v sistemu Windows):

vypr glavni meni

The Ikona označevalca zemljevida zgoraj desno pripelje ločeno Lokacija strežnika okno s seznamom abecednega strežnika, ki ga lahko razvrstite po regiji ali pingu. Pritisk na Ikona zvezd postavi strežnik v Priljubljene zavihek.

seznam strežnikov vypr

S klikom na zobnik v zgornjem desnem kotu glavnega menija daje šest zavihkov s Opcije.

V Povezava predlagamo, da obrnemo kill stikalo , da preprečite izpostavljenost občutljivih informacij v primeru okvare VPN.

zavihek povezave z možnostmi vyprs

The Protokol zavihek vam omogoča preklapljanje med Kameleon, OpenVPN, L2TP / IPSec, in PPTP (ni priporočljivo).

vypr protokolov z možnostmi

The Napredno zavihek bo dovolil, da se uporabniki prepletajo Zamuda poti, TAP adapter, MTU, in podobno.

možnosti vypr napredne

VyprVPN’s strankino zasnovo se zdi nekoliko zastarela, vendar ne do točke, ko postane frustrirajoča. Uspelo je dati veliko možnosti za prilagajanje, vendar privzeto deluje popolnoma dobro.

Ali deluje z Netflixom?

VyprVPN ni najhitrejša storitev, zato lahko vaše Netflix binge pokvarijo prekinitve ali pridobivanje HD namesto UHD (4K).

vypr netflix kanada

Ko pa gre za deblokiranje, VyprVPN je dobro opravil delo v ZDA, Kanadi, Veliki Britaniji in Avstraliji. Japonske knjižnice sicer nismo mogli pretočiti.

Več o pretakanju si lahko preberete v našem članku VyprVPN za Netflix.

Ali deluje s Kodijem?

VyprVPN je Kodi prijazna storitev. Ima dostojno mrežo lastnih strežnikov, strogo politiko brez dnevnika in aplikacije za več naprav. Ta VPN podpira tudi OpenELEC, ki pomaga pretvoriti računalnik v Kodijev medijski center.

Edini zaskrbljenost je hitrost - če vam pokažejo teste’Tam boste lahko pretakali želeno kakovost’ni razloga, da ne bi smel’Ne uporabljajte VyprVPN skupaj s Kodi.

P2P in hudourniki

Za hudournike lahko uporabite VyprVPN - storitev je nevtralna do omrežja in ne bo blokirala P2P. Poskusili smo ga za naš pregled v podjetju VyprVPN. Bi morali? Odvisno je, če si’v redu z nekaj tveganja.

Če Golden Frog prejme pritožbo zaradi kršenja avtorskih pravic o vaših mučenjskih dejavnostih, lahko izgubite svoj račun. To je’S tovrstno situacijo se verjetno ne boste nikoli spopadli, ampak zakaj tvegati? Obstaja nekaj VPN-jev, ki so prav tako dobri, poceni in manj presojni.

Pomoč strankam

Naše izkušnje s podpornimi viri za to revijo VyprVPN so bile dobre. Njihova spletna stran ima Pogosta vprašanja, navodila in navodila za odpravljanje težav, vsi so dobro napisani in informativni. Po sami spletni strani ni težko krmariti, vi pa tudi’Do razdelka za podporo pridem zelo hitro.

Zadovoljni bodo tudi tisti, ki bi namesto tega dobili pomoč osebja VyprVPN. Za bolj zapletene zadeve obstaja sistem vozovnic in 24/7 klepet v živo funkcijo. Zlata žaba’s predstavniki hiter za odgovor in informativen.

Cenitev

VyprVPN ponuja naslednje možnosti cen:

 • Mesečno načrt za 12,95 $ na mesec
 • Eno leto načrt za 3,75 USD / mesec
 • Dve leti načrt za 2,5 $ / mesec

Dolgoročne možnosti vam prihranijo približno 75%. Vsi načrti omogočajo povezavo 5 naprav hkrati.

Najbolj žalosten del za VyprVPN so plačilni načini. Medtem ko podjetje, ki stoji za to storitev, trdi, da je vse za zasebnost, obstajajo ni anonimnih plačilnih možnosti, samo kreditna kartica, PayPal in UnionPay.

VyprVPN cene aren’t drago, ampak ne’mislim, da oni’Dvoletni načrt bom ponujal veliko dlje. Medtem nekateri konkurenti redno oglašujejo triletne ponudbe, včasih s še večjimi popusti.

Če želite izvedeti več o cenah, si oglejte naš namenski članek o cenovnem razredu VyprVPN.

Spodnja črta

VyprVPN je prijeten za določene skupine ljudi - tistih, ki živijo v represivnih režimih, pa tudi tistih, ki niso’t v hudourniško gradivo, zaščiteno z avtorskimi pravicami Ponuja velika zasebnost in varnost na ceno hitrosti.

Ta VPN ima uporabnikom prijazne (če nekoliko zastarele) aplikacije za večino priljubljenih platform, pa tudi za nekatere manj priljubljene. Pomagala vam bo se izognite geo-blokadi in si oglejte Netflix. Če imate kakšno težavo, njihovi veliki viri za podporo, klepet v živo 24/7 vključeni, zmagali’ne pustim, da visi.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 3