Pregled VPN za tovor

Zaradi VPN-jev tovornega VPN-a morda vedo le redki, vendar bi večina teh ljudi povedala o svojem velikem voznem parku, naprednih funkcijah pretakanja in drugih odličnih funkcijah.


Cargo VPN ponuja funkcije, ki so dovolj močne, da upravičijo ceno, čeprav je’je že smiselno in za višje plačilo lahko dobite celo namenski IP ali celoten strežnik VPN.

To je’je trden, ko gre za varnost, hiter, ko gre za hitrost, in zdi se, da je pozoren na to, kaj večina uporabnikov želi in potrebuje od svojih VPN-jev..

Varnost in zasebnost

Ker ste samo za Mac (in iOS), lahko pričakujete nekatere omejitve, na primer, da trenutno ni podprto OpenVPN. Varnostna fronta je sicer močna:

  • Požarni zid DNS
  • 256-bitno šifriranje
  • Na voljo protokol IPSec
  • KeepSolid Wise UDP in protokola KeepSolid Wise TCP

Seveda bodo mnogi naši bralci že spoznali pomanjkanje stikala za ubijanje. V tem dnevu in starosti in s trgom VPN je to’s slabo obliko, da v vaši aplikaciji ni stikala za ubijanje. To lahko pomaga zlonamernim ostrostrelcem in sledilcem, ki želijo razkriti svojo dejansko identiteto.

Toda iskanje uhajanja DNS ni slišati. Številni VPN-ji so slabo konfigurirani ali niso dobro nastavljeni, zato lahko vaš IP naslov poišče zlahka kdorkoli, ki je dovolj namenjen.

Ali Cargo VPN vodi dnevnike?

Cargo VPN ima sedež v ZDA. To takoj vznemirja. ZDA so ključni člani zavezništva Five Eyes in zgodbe o zasebnosti so dolgoletna pravljica običajna.

Cargo VPN ima sam pravilnik o zasebnosti’ne navdihnite samozavesti in omenite, da bodo podatki o sejah shranjeni.

Dnevniki bodo po potrebi uporabljeni tudi v sodnih postopkih, kar pomeni, da bi organi imeli pravico do dostopa do vaših podatkov, kar je ravno nasprotno od tistega, kar bi moral pripomoči dober VPN. Besedilo je tudi sumljivo, saj trdijo, da bodo podatki “delno prijavljen” da dokažete svoje “nedolžnosti,” ki se zdi bolj kot prikrita grožnja kot karkoli drugega.

Hitrost in uspešnost

Tovorni VPN’s hitrosti so blago, vendar lahko v določenih obdobjih dneva na različnih območjih nenadoma padejo. Toda preprosto povezovanje z drugim strežnikom v drugi državi lahko ponavadi naredi trik in hitrost postavi na noge.

Ko smo opravili test hitrosti, smo opazili približno polovico prvotne hitrosti prenosa (in rahlo znižanje hitrosti nalaganja), kar je bilo dobro glede na to, da so bile naše hitrosti že počasne.

Z več kot 1000 strežniki v več kot 70 državah’ni težko razumeti, kako Cargo VPN lahko zagotavlja zanesljive hitrosti.

Enostavna uporaba in podpora za več platform

Cargo VPN je izdelek samo za Mac, kar pomeni’s še ni storitev za PC, čeprav je na njihovi spletni strani navedeno’s v delih.

Vmesnik je kot običajna aplikacija Mac, ki se dobro ujema z estetskim in splošnim videzom vaše naprave. Obstajajo preprosti meniji in potrditvena polja, ki vam bodo pomagali pri odločitvi, kaj želite, seznam strežnikov pa vam bo prikazal trenutno obremenitev na vsakem strežniku in vas usmeril na strežnike, ki jih’d želim za pretakanje ali hudourništvo.

Izberete lahko tudi svoje protokole v okviru nastavitev, vendar aplikacija iPhone naj ne bi’ne ponujam te funkcije.

Odblokiranje Netflixa in drugih pretočnih platform

Cargo VPN je dobra izbira za Netflix, Hulu, BBC iPlayer in pretakanje na splošno. Na seznamu so strežniki, ki vam bodo povedali, na katere strežnike se morate povezati, in tudi delovno obremenitev vsakega strežnika v trenutnem trenutku.

Uporabniki želijo, da jim VPN-ji pomagajo obiti geo-blokiranje, saj vsebina ni’t enako v vseh regijah. Netflix gre celo tako daleč, da se sam vključi v blokiranje VPN-jev, zaradi česar je Cargo VPN popoln za prehod mimo teh blokov.

P2P in hudourniki

Torrenters si želijo VPN-jev, ki jim pomagajo pri vadbi varnih torrentov (ponavadi s pomočjo proxyja, kot je SOCKS5).

Medtem ko Cargo VPN ne’t zdi se, da imajo resnično posebne funkcije za nalaganje torrentov, povezave P2P so dovoljene na določenih strežnikih, ki so navedeni v sami aplikaciji, kar vam prihrani čas za poskus in napake.

Vendar smo ugotovili, da je večina strežnikov hudournikov počasnejša od drugih, nekateri pa celo temeljijo na krajih s strogimi zakoni o piratstvu, zaradi česar je celotno vadba nekoliko brezplodna..

Spletna cenzura na Kitajskem in drugod z Cargo VPN

Veliki požarni zid je nekaj takega’že več let poročajo o novicah, na primer o cenzuri in spletnem nadzoru.

Kitajska je v takšnih praksah vodila obtožbo, vendar je’ni edina država. Vendar pa Kitajska prepoveduje sama VPN (od tod tudi “Super” Požarni zid), zaradi česar nekateri uporabniki ne morejo dostopati do nečesa, kar ni’t odobreno s strani vlade. Večina VPN-jev ne’ne bi imeli potrebnih možnosti prikritega načina, da bi to premagali.

Žal se zdi, da je Cargo VPN še eden izmed VPN-jev, ki jih ne’ne nuditi podpore uporabnikom s sedežem na Kitajskem (ali uporabnikom v državah s podobno regresivno naravnanostjo do interneta).

Pomoč strankam

Tovorni VPN’s podpora strankam na žalost pušča veliko želenega. Tam’ni klepetanja v živo ali telefonske podpore, saj je podpora v živo, ki je na voljo na spletnem mestu, pravzaprav le prikrit sistem vozovnic.

V enem tednu nismo mogli dobiti odgovora in odgovor, ki smo ga prejeli, je bil nezadovoljiv. Pri istih težavah smo se posvetovali z drugimi pregledi Cargo VPN in ugotovili smo, da je težava zelo enotna. Ne obstaja’t celo odsek s pogostimi vprašanji, ki je predstavljen na prvi strani ali kjer koli viden, kar vznemirja.

Cenitev

Tovorni VPN je hkrati poceni možnost in drago breme. Odvisno od tega, kakšen načrt dobite, saj se stopnje razlikujejo glede na plačilne cikle.

  • Mesečni načrt: 9,99 USD
  • Letni načrt: 4,17 USD / mesec
  • Triletni načrt: 2,78 USD / mesec

Tam’je brezplačna 24-dnevna preizkusna različica, kar je dovolj pošteno - vendar vam bomo plačali, če tega ne storite’t prekličite med samim brezplačnim preskusom. Obstajajo tudi poročila o brezplačnem preskusu, ki se izteče pred iztekom časa in uporabnikom.

Podjetje zbira tudi vaše osebne podatke pod pretvezo plačila (vaše številke Apple ID in številke kreditnih kartic)’s brez anonimne kripto možnosti, kar je še en negativni učinek za storitev.

Spodnja črta

Cargo VPN je storitev, ki potrebuje resno delo - vendar je’s hvalevredno prizadevanje za to, kar je. Na koncu pa so na trgu veliko boljše možnosti VPN za Mac po isti ceni, vendar z veliko boljšo ponudbo.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =