Pregled Astrill VPN

Astrill je Seychellois VPN storitev, ki se predstavlja kot “številka ena” Ponudnik VPN na trgu. Odločila sem se, da vidim, če obstaja’s katero koli vsebino teh zahtevkov. Navsezadnje je splet poln t.i. “številka ena,” “najboljši od najboljših” VPN storitve, ki ne prodajo ničesar, kar se domnevno prodaja.


Kaj pa Astrill VPN? Ali je varna za uporabo? Ali lahko Astrill VPN zanesljivo odblokira Netflix? Je dobro za hudourništvo? In kar je najpomembneje, je Astrill eden najhitrejših VPN-jev na trgu?

jaz’S temi vprašanji in še več se bom spopadel v mojem poglobljenem pregledu Astrill VPN, da se bom lažje odločil, ali je Astrill storitev, v katero bi morali vložiti svoj težko zasluženi denar.

Astrill VPN Astrill VPN VPNpro ocena: 8,9 / 10

Pregled

 • Uvrstitev: # 5
 • S sedežem v: Sejšeli
 • Strežniki in lokacije: 320+ strežnikov v 60+ državah
 • Dnevniki: minimalno zbiranje podatkov
 • Šifriranje in protokoli: glavni protokoli OpenVPN in IKEv2, vojaško šifriranje (AES-256)
 • Netflix: Da
 • Torrenting: Da, dovoljeno na specializiranih strežnikih P2P
 • Aplikacije: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, usmerjevalniki
 • Podpora: 24/7 klepet v živo
 • Cena: od 10,00 USD / mesec
 • Brezplačna različica ali preizkus: št
 • Spletna stran: astrill.com

Funkcije varnosti in zasebnosti

Astrill VPN’Varnostne lastnosti so pravzaprav zelo impresivne. In tam’Je nekaj resničnega tehničnega znanja za ponudbo Astrill VPN. Konec koncev so osebja Astrill ustvarila priljubljena protokola OpenVPN in StealthVPN. Zdaj da’s opozorilni znak, da vedo, kaj so’počnete, ko gre za varnost in zasebnost.

Protokoli za šifriranje in tuneliranje

Astrill VPN uporablja vojaško 256-bitno šifrirno šifro AES - zlati standard za šifriranje med premium VPN-ji. To’S tako varno, kot je mogoče šifriranje v teh dneh.

Trenutno Astrill VPN podpira naslednje protokole za tuneliranje:

 • OpenVPN
 • L2TP / IPSec
 • IKEv2 / IPsec
 • StealthVPN
 • WireGuard
 • OpenWeb
 • Cisco IPSec
 • SSTP
 • PPTP

Astrill VPN ima eno najširših razponov razpoložljivih protokolov za tuneliranje I’videl. S toliko ponudbnimi možnostmi se je težko odločiti, kateri protokol uporabiti. Medtem ko se mora večina uporabnikov Astrill VPN držati privzetih protokolov OpenVPN ali IKEv2 / IPSec, lahko tisti z različnimi potrebami povečajo svojo zasebnost za ceno hitrosti s protokolom StealthVPN ali obratno z uporabo WireGuard-a.

Z omenjenim se prepričajte, da se izogibate protokolom SSTP in PPTP, razen če ne veste kaj’delaš. To so zastareli in nevarni protokoli za tuneliranje, ki jih je treba uporabljati le v redkih primerih, če sploh.

Vse skupaj, Astrill’Možnosti protokola so zelo impresivne, kar je velik plus za katero koli storitev VPN.

Kill stikalo

Astrill VPN ima stikalo za prekinitev, ki bo samodejno onemogočilo vašo internetno povezavo v primeru, da vaša povezava VPN nepričakovano pade. To’s bistvena lastnost katere koli vrhunske storitve VPN. Z omogočeno funkcijo stikala za ukinitev bo Astrill VPN ohranil vašo povezavo šifrirano in vaš IP naslov ves čas zamaskiran.

jaz’sem preizkusil stikalo za ubijanje Astrill VPN na mojem namizju, rezultati pa niso’ne razočaram - delovalo je dosledno vsakič, ko sem odklopil VPN.

Ni puščanja IP ali DNS

jaz’ste preizkusili Astrill VPN zaradi puščanja in niste našli nobenih težav s puščanjem DNS, IPv6 ali WebRTC. To pomeni, da je Astrill VPN varno uporabiti za skrivanje dejanskega naslova IP.

Zasebnost prijazna lokacija: Sejšeli

Sedež podjetja Astrill VPN je na Sejšelih, državi, ki nima’ne od podjetij zahtevajte, da shranjujejo ali sporočajo podatke o strankah Do zasebnosti prijazen odnos, skupaj z dejstvom, da država ne’t pripada omrežju za nadzor štirinajstih oči, so Sejšeli logična destinacija za vse posle kibernetske varnosti.

Pravilnik brez beleženja

Astrill VPN trdi, da ne shranjuje nobenih uporabniških dnevnikov, toda pravilnik o zasebnosti Astrill določa, da so “Slediti” nekaj podatkov. To vključuje čas povezave, trajanje seje (ki se odstrani takoj, ko prekinite povezavo), porabo pasovne širine, vrsto naprave in številko različice Astrill VPN.

To’s zagotovo ni nič, ampak spet - le redko je. Na splošno velja, da Astrill VPN pravilnik o beleženju ni’popolno, ampak res’ni tako slabo. Konec koncev Astrill VPN ima sedež na Sejšelih, kar pomeni, da ni’t ne veljajo zakoni o hrambi podatkov in škodljivi sporazumi o izmenjavi obveščevalnih podatkov, na primer tistih, ki jih imajo članice zveze Fourteen Eyes.

Ali Astrill VPN podpira mojo napravo?

Verjetno se. Astrill VPN ponuja aplikacije za Windows, macOS, iOS (iPhone in iPad), Android, Linux in tam’s tudi aplet za usmerjevalnike. Astrill VPN lahko hkrati uporabljate tudi na petih napravah za ceno ene naročnine.

Astrill VPN namizne aplikacije: Windows, macOS, Linux

Kot jaz’Prej sem namignil uporabniški vmesnik na Astrillu’s namizne aplikacije so učinkovite in preproste. Samo vnesite svoje uporabniško ime in geslo, izberite protokol in se prijavite na njihove strežnike.

vmesnik astrill vpn

Če želite prilagoditi svojo storitev, vam aplikacija to omogoča, tako da omogočite ali onemogočite zaščito pred uhajanjem DNS. Če pa želite ohraniti stvari takšne, kot so, to’s ni problem.

To je’s standardno namizno aplikacijo VPN, z izbiro strežnikov in nekaj priročnih, široko privlačnih funkcij. Na primer, lahko preprosto določite, katere aplikacije ste’bi rad preusmeril v Astrill VPN in bi moral ostati ločen.

Astrill VPN lahko uporabljate na številne druge načine, ne le kot osebno orodje za zasebnost. Na primer, ponujajo tudi a poslovni paket ki je namenjena manjšim podjetjem. Če želite delovnim e-poštnim sporočilom dodati varnostni sloj, poiščite načine za vzdrževanje varnosti med oddaljenim delom ali izvedite diskretne tržne raziskave - Astrill ima rešitev.

Aplikacija Astrill VPN Mac je precej enaka kot za Windows’je prav tako varen in prav tako preprost. Medtem ko so aplikacije macOS ponujale številne moje druge ponudnike VPN, imajo ponavadi manj varnostnih funkcij, vendar’s Astrill VPN ni tako.

Astrill VPN ponuja aplikacijo tudi za uporabnike Linuxa. To’je redkost med ponudniki VPN. Ti’Aplikacijo Astrill VPN Linux boste morali nastaviti ročno, vendar vi’Dobil bo celoten (če nekoliko špartanski) Astrill GUI z večino funkcionalnosti VPN.

Astrill VPN mobilne aplikacije: Android in iOS (iPhone / iPad)

Astrill VPN iOS in aplikacije za Android so v glavnem tisto, kar ste’Pričakujem, da so mobilne različice namiznih različic z nekaj manjšimi spremembami. Kaj’Pomembno pri tem je, da Astrill iOS in Android aplikacije opravljata svoje delo in jih dobro opravljata.

aplikacija za astrill vpn android

Astrill za Android ima brezplačna različica za uporabnike v Severni Ameriki in Evropi. Nima omejitev pasovne širine in ponuja enako dobre hitrosti za ceno prikritega protokola in izbire strežnika, ki je zmanjšana na 20 držav.

Aplikacijo Astrill VPN za Android lahko najdete bodisi v Googlu Play ali pa jo naložite neposredno z astrill.com.

Aplikacija Astrill VPN iOS je na voljo v App Store.

Druge platforme za Astrill VPN

Na usmerjevalnike lahko nastavite tudi Astrill VPN. To je še posebej uporabno v gospodinjstvih z več napravami, kot so Xboxes, PlayStation, Smart TV in pametni telefoni. Če na primer uporabljate Roku, lahko svoj promet usmerite prek VPN prek namizja in dodate zaščitno plast.

Hitrost: eden najhitrejših VPN-jev?

Astrill VPN ni nič posebnega, ko gre za zagotavljanje hitrosti odmika. Kot jaz’že prej sem opozoril, da je hitrost ena od njihovih USP točk, in če stranko Astrill nekaj časa uporabljate, ste zmagali’ne počutim se spremenjeno.

To je bila moja osnovna hitrost interneta pred povezavo z Astrill VPN:

astrill vpn osnovna hitrost

In tukaj’s kaj sem ugotovil, ko sem opravil več hitrosti Astrill VPN hitrosti na različnih lokacijah po svetu:

London, Združeno Kraljestvo

astrill vpn London hitrost

 • Prenesi: 76 Mbps (62% opustitev)
 • Naloži: 20 Mbps (90% opustitev)
 • Ping: 51

New York, Združene države Amerike

astrill vpn newyorška hitrost

 • Prenesi: 68 Mbps (66% opustitev)
 • Naloži: 10 Mbps (95% opustitev)
 • Ping: 122

Singapur

astrill vpn Singapur hitrost

 • Prenesi: 50 Mbps (75% opustitev)
 • Naloži: 4 Mbps (98% opustitev)
 • Ping: 256

Kot lahko vidite, Hitrosti nalaganja Astrill VPN so resnično impresivne.

Medtem ko bi lahko nekatere hitrosti prenosa vplivale na nekatere, je zmagal večina uporabnikov’ne vidim tega kot prekršitelja dogovorov. Nizka zamuda in visoke hitrosti prenosa pa sta rutinska, kar bi moralo kar udobno umestiti streme in hudournike. Še posebej me je presenetilo dejstvo, da je ameriškemu newyorškemu strežniku uspelo prehiteti britanski strežnik, čeprav sem ga’m, ki se nahaja veliko bližje slednjemu.

Netflix in druge storitve pretakanja

Astrill VPN ne’ne bi radi v svojem marketinškem materialu poudarili Netflixa ali drugih pretočnih storitev’jasno je, da se je Astrill zelo trudil, da bi to vključil kot ključni del svojega paketa.

Povezala sem se z Astrill VPN’s ZDA - New York 1 strežnik in rezultati na domači strani Netflix so bili spodbudni. Veliko vsebine, ki ne bi’t običajno na voljo je bil zdaj pripravljen za pretakanje.

z astrill vpn gledati netflixBožične kronike

Tam’brez dvoma bodo uporabniki lahko prešli mimo blokatorjev Netflixa, vendar samo ne’t pričakujem, da bo vsak strežnik Astrill VPN opravil to delo.

Ko se povežete, hitrost ni’t vprašanje. Ugotovil sem, da so filmi in TV-oddaje o Netflixu oddajali v dobri ločljivosti s hitrostjo, s katero smo se lahko spoprijeli, le z majhnimi mucami. Vsekakor ni’t dovolj, da kritiziram Astrill VPN.

Ali Astrill VPN podpira torrenting?

Da, Astrill VPN podpira hudourništvo.

Sposobnost zagotavljanja zasebnih, hitrih hudournikov je resničen znak trdnega VPN-ja in to’s območje, kjer na videz odlične storitve včasih padejo.

Pravzaprav je Astrill VPN v svojo programsko opremo posnel torrenting na način, ki ga ima le malo drugih VPN-jev. Ko izberete strežnik, na spustnem seznamu izberite strežnik VPN P2P. Vsi strežniki Astrill VPN niso naklonjeni hudournikom, vendar je veliko in zdi se, da dosegajo dobre hitrosti. Tam’Na voljo je tudi možnost za posredovanje vrat, vendar bodite previdni, ko to storite’ni najboljša varnostna odločitev.

Podpora: Astrill VPN klepet v živo, video vaje in pogosta vprašanja

Kar zadeva podporo strankam, se zdi, da Astrill VPN deluje zelo dobro. Tam’s številnimi možnostmi za reševanje morebitnih težav. To vključuje kontaktne obrazce, 24/7 klepet v živo, priročnike za nastavitev, pogosta vprašanja in celo video vadnice.

Astrill VPN 24/7 klepet v živo, uveden ne tako dolgo nazaj na ceno e-pošte in telefonske podpore, je priročen vir, ki bi ga moral imeti vsak ponudnik premium VPN. To je’s podporo obrazca za stik, na katerega bi morali dobiti odgovor v nekaj urah. Končno tam’s peščico priročnikov in vaj, skupaj z obširnimi vprašanji.

Cene: je Astrill VPN dober posel?

Cene Astrill VPN se razlikujejo glede na paket, cene pa se znižajo z daljšimi pogodbenimi pogoji:

 • Enomesečni načrt za 20,00 USD / mesec
 • 6-mesečni načrt za 15,00 USD / mesec
 • Enoletni načrt za 10,00 USD / mesec (zaračunava se letno)

Možnosti plačila za naročnino Astrill VPN vključujejo kreditne kartice, UnionPay, AliPay, Perfect Money, kripto valute in bančni nakazilo. Dobiš 5 hkratnih povezav na račun Astrill VPN.

Žal je celo letni načrt še vedno zelo drag. Da bi se stvari še poslabšale, je Astrill VPN odvzel njihovo 7-dnevno brezplačno preskusno različico, tako da ga ne boste več občutili, preden se boste prijavili. Toda zadnji žebelj v krsti je pomanjkanje garancije za vračilo denarja. Astrill VPN naprosto priporoča najkrajši načrt, da vidite, ali vam je všeč njihova storitev ali ne. Edini način brezplačnega testiranja Astrill VPN je prenos aplikacije Android iz Evrope ali Severne Amerike.

Poleg teh paketov ponuja Astrill VPN ponudbo VIP storitev za dodatnih 10 USD na mesec, kar drastično poveča hitrosti. To je’je usmerjen v igralce in azijske kupce, vendar je cena precej zajetna. Ponujajo tudi Zasebni IP-ji (5 USD / mesec) in utripajoči usmerjevalniki (od 39 dolarjev), ki omogoča povezovanje več naprav.

Astrill VPN Astrill VPN VPNpro ocena: 8,9 / 10

Če dobite Astrill VPN?

Po vsem tem, kaj naredim iz Astrill VPN? No, varnost in nastavitev zasebnosti sta solidni, čeprav je glede beleženja nekaj vprašanj. To je’ni prekinjalec, dokler zaupate Astrill VPN, da deluje etično. S svojimi odličnimi podpornimi storitvami se znajdejo kot ugledna oprema.

Hitrost je velika, VPN pa dobro deluje tako s torrent odjemalci kot z Netflixom. Prav tako sem cenil enostavno uporabo stranke, če je rahlo zastarel. Po drugi strani so vsi paketi precej dragi in tam’ne morete preizkusiti Astrill VPN na ničesar drugega kot Android, ne da bi plačevali vsaj en mesec.

Razsodba? Medtem ko ne bi’ne pokličite Astrill VPN-a “številka ena” na trgu, it’zagotovo tam zgoraj. Če je hitrost vaše povezave nekaj, kar preprosto lahko’ne žrtvujte pri uporabi VPN, Astrill je storitev I’d priporočam vsak dan.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

42 − = 36

map