Netmap pregled

Netmap vam omogoča filtriranje spletnega prometa prek dveh strežnikov po vaši izbiri, ki za svoje uporabnike ponuja odlično spletno zasebnost - vse to je mogoče z jasno politiko brez beleženja in izbiro trdnih protokolov šifriranja. Vendar pa ima pomanjkanje spodobne podpore strankam, visoke stroške in neskladne hitrosti še veliko prostora za izboljšave.


Usmerjen na pretežno rusko govorečo množico, je Netmap VPN storitev, ki ponuja vrsto naprednih varnostnih funkcij, ki vam omogočajo, da izkoristite izboljšano spletno zasebnost. Če ponuja cenovne načrte, ima Netmap številne zanesljive varnostne protokole, ne’ne hranite nobenih dnevnikov in jih lahko celo uporabite za izogibanje geo-omejitvam, ki jih postavljajo storitve, kot je Netflix.

V našem celotnem pregledu Netmapa’Povedal vam bom vse, kar morate vedeti’preučujete naložbe v to storitev. V procesu smo’Pokrili bomo ceno, varnostne značilnosti, hitrost & uspešnost in še veliko več. Nadaljujte z branjem, ko bomo zagotovili vse bistvene informacije.

Varnost in zasebnost

Če VPN ne’ne uporabljajte trdnih protokolov šifriranja za zaščito svojih podatkov, potem je to precej neuporabno, saj jih lahko oportunistični tatovi zlahka prestrežejo. K sreči, ne bi smel’Nimam takšnih težav z Netmapom, saj podpira skupno 5 šifrirnih protokolov:

 • OpenVPN
 • L2TP
 • PPTP
 • IKEv2
 • Tor vozlišče

Z Netmapom je vključeno tudi stikalo za uničenje, kar pomeni, da je vaša internetna povezava prekinjena v primeru, da se prekine povezava VPN. To vas ščiti pred prestrezanjem vaših podatkov s strani morebitnih tatov ali drugih radovednih oči.

Upoštevajte pa, da ni zaščite pred puščanjem IPv6 ali DNS, čeprav nudijo svoje DNS strežnike. To pomeni, da bi lahko vaši podatki puščali tudi, ko je aktivna povezava VPN. To lahko nekoliko zadeva vse, ki jih skrbi njihova spletna zasebnost. Z omenjenim omenjeni VPN podpira trdno 256-bitno šifriranje prek OpenVPN in L2TP prek IPSec.

Ali Netmap vodi dnevnike?

Netmap ima sedež v Rusiji in ima domeno Sovjetske zveze (.su). To je videti nekoliko sumljivo, če upoštevamo, da je optimalna spletna zasebnost nekaj, kar pri tem ponudniku morda ni zagotovljeno.

Netmap trdi, da ne vodi nobenih dnevnikov svojih uporabnikov, če pa dvomite, so sprejeti tudi anonimni načini plačila. Upoštevajte le, da spletna stran ne’t omeniti kakršne koli podrobnosti glede podatkov, ki se hranijo. Tudi to’Pomembno si je zapomniti, da je Netmap v Rusiji, ki ima stroge zakone o obveznem hrambi podatkov.

Če ti’d raje popolno preglednost, alternativna VPN, kot sta NordVPN ali ExpressVPN, je morda tisto, kar iščete.

Hitrost in zmogljivost

Iz Evrope smo opravili test z naslednjo izhodiščno hitrostjo:

Izhodiščna vrednost preskusa hitrosti Netmapa

Potem pa mi’sem poskusil bližnjo lokacijo, da vidim kaj’s učinek vklopa Netmap VPN na:

Nemčija

Netmap test hitrosti 14

 • Prenesi: 14 Mbps (94% opustitev)
 • Naloži: 31 Mbps (88% opustitev)

Združeno kraljestvo

Netmap VPN test hitrosti v Veliki Britaniji

 • Prenesi: 19 Mbps (92% opustitev)
 • Naloži: 72 Mbps (72% opustitev)

Združene države

Netmap VPN test hitrosti v ZDA

 • Prenesi: 5 Mbps (98% opustitev)
 • Naloži: 9 Mbps (97% opustitev)

Singapur

Netmap VPN test hitrosti v Singapurju

 • Prenesi: 8 Mbps (97% opustitev)
 • Naloži: 14 Mbps (95% opustitev)

Hitrosti, ki jih ponuja Netmap, so zelo počasno. To pomeni, da ste verjetno zmagali’ne bo sposoben izvajati večine spletnih opravil, ki vključujejo pretakanje videoposnetkov v visoki ločljivosti, igre na srečo in hudourništvo.

Strežniki

Število strežnikov, ki so vam na voljo, je nekaj, kar morate upoštevati, če želite investirati v VPN. S skupno 32 strežnikov v 23 državah, to’lahko rečem, da ne’ne morete dobiti veliko izbire z Netmap VPN - še posebej, če ga primerjate z všečki NordVPN in ExpressVPN, ki ponujata več kot 4.000 in 3.000 strežnikov.

Enostavna uporaba in večplatformna podpora

Ti’Ugotovili bomo, da lahko Netmap nastavite na vsako od naslednjih platform:

 • Windows
 • Mac OS
 • Linux
 • Android
 • iOS
 • Usmerjevalniki

Priprava stvari mora biti dovolj preprosta za vsakogar, ki ima vsaj malo tehničnega znanja. Vendar je pridobitev podpore strankam lažje reči kot storiti v večini primerov. To bomo podrobneje preučili v našem pregledu Netmapa.

Odblokiranje Netflixa in drugih pretočnih platform

Odblokiranje izjemno priljubljenih storitev, kot so Netflix, Hulu in BBC iPlayer, je eden največjih razlogov za uporabo storitve VPN. Konec koncev, vedno večje število spletnih mest in storitev uporablja takšne prakse, ki blokirajo dostop do vsebine glede na vašo geografsko lego.

V sedanjem trenutku, nismo se mogli povezati z Netflixom, Hulujem ali BBC iPlayerjem z Netmapom. Za zagotovljen način zaostanka geoblokiranih storitev si oglejte naš seznam najboljših VPN-jev za Netflix.

P2P in hudourniki

Brez nedelovanja, zmožnosti anonimnega plačevanja in dejstva, da obstaja stikalo za ubijanje, lahko Netmap uporablja vsak, ki naloži hudournike, saj to zagotavlja, da vaša internetna dejavnost ni’t si jih lahko ogleda tretja oseba, če je vaša VPN povezava prekinjena.

Vendar ni namenjenih strežnikov za nalaganje vsebine ali pretakanja, zato bi pomanjkanje zaščite pred puščanjem lahko zaskrbilo nekatere ljudi. Pred nakupom naročnine to ne pozabite upoštevati, če gre za funkcije, ki bi jih radi izkoristili.

Spletna cenzura na Kitajskem in drugod

Ko gre za države, kot je Kitajska, je’Varno lahko rečemo, da morate še posebej paziti na to’ste prebivalec ali celo samo obiščete državo. Številna spletna mesta in storitve, kot je Facebook, so v državi blokirana, saj zavzema zelo strogo stališče do internetne cenzure - z uporabo nečesa, znanega kot Veliki požarni zid Kitajske.

Kar zadeva Netmap VPN, je na njihovi spletni strani objavljena objava v spletnem dnevniku, ki posebej omenja, da se lahko njihova storitev uporablja na Kitajskem. Ker pa ni zaščite pred uhajanjem DNS ali IPv6, to pomeni, da bi bilo veliko bolje iskati alternativno VPN, da bi se v svojih prizadevanjih izognili ustrezno zaščiti, da bi se izognili spletnemu nadzoru. V nasprotnem primeru boste morda naleteli na napačno stran zakona, če bi vas ujeli z uporabo VPN-ja za nezakonite namene.

Pomoč strankam

Kar zadeva podporo strankam, Netmap ponuja naslednje možnosti podpore:

 • Klepet v živo
 • Pogosta vprašanja
 • Vodniki za namestitev
 • Podporna vozovnica

Medtem ko njihova spletna stran navaja, da’delam 24/7, to ne’Zdi se, da ne velja za klepet v živo, ki je bil v trenutku pisanja tega članka brez povezave.

NetMap VPN klepet v živo ni na voljo

V njihovih namenskih vodnikih za namestitev in pogostih vprašanjih je razvidno, da so posnetki zaslona samo v ruskem jeziku, kar bi vas lahko vodilo v težave pri nastavitvi storitve na vaši napravi. Glede na to so spodaj na voljo besedilna navodila, ki bi morala biti večina uporabnikov dovolj enostavna.

Cenitev

To je’lahko rečemo, da Netmap ni’t najbolj stroškovno najugodnejši VPN. To pomeni, da bi ga lahko marsikdo presegel v cenovnem razredu.

Ponujajo naslednje možnosti cen:

 • Letno: 10,83 USD na mesec
 • 6 mesecev: 11,66 USD na mesec
 • 1 mesec: 15,00 USD na mesec

To je’Pomembno je omeniti, da zgornji načrti niso’t vse dobro za tiste, ki imajo več naprav. To je zato, ker lahko storitev nastavite samo na 1 napravo na vsak protokol, kar je razočarano glede na to, kaj je to’t pri večini drugih VPN-jev.

Netmap lahko kupite pri Bitcoin in WebMoney med drugimi možnostmi, ki so vam na voljo. Uporaba kreditne kartice je mogoča pri ruski storitvi InterKassa. Kakor koli že, če se odločite za nakup naročnine in arene’nobenega srečnega, tam’s 7-dnevno garancijo vračila. Ne drži’t zdi se, da je na voljo brezplačna preskusna različica.

Spodnja črta

Na splošno je jasno, da bo več odličnih varnostnih lastnosti zagotovilo, da bodo vaši osebni podatki dobro shranjeni pred radovednimi očmi. Vendar pa ta VPN’S številnimi pomanjkljivostmi, kot so visoki mesečni stroški, povprečne hitrosti in nezmožnost premagovanja geo-omejitev, pomeni, da imate na izbiro veliko drugih možnosti, ki so boljše od enega.

Dejstvo, da je’S sedežem v Rusiji, za katerega naj bi bilo, da se uničuje uporaba VPN, tudi Netmap’s dolgoživostjo se bo spravila v dvom.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3

Netmap pregled

Omogućujući vam filtriranje web prometa putem dva poslužitelja po vašem izboru, Netmap je usluga koja nudi izvrsnu internetsku privatnost za svoje korisnike - a sve je omogućeno jasnom politikom zapisivanja i izborom solidnih protokola šifriranja. Međutim, s nedostatkom pristojne korisničke podrške, visokim troškovima i nedosljednim brzinama, ima puno prostora za poboljšanja.


Usmjeren na mnoštvo koje govori ruski jezik, Netmap je VPN usluga koja nudi niz naprednih sigurnosnih značajki koje vam omogućavaju da iskoristite poboljšanu privatnost na mreži. Pružajući raspon cjenovnih planova, Netmap ima koristi od niza čvrstih sigurnosnih protokola, zar ne’Ne čuvajte nikakve zapisnike i čak se mogu koristiti za zaobilaženje geo-ograničenja postavljenih od strane usluga kao što je Netflix.

U našem cjelovitom pregledu Netmapa, mi’Reći ću vam sve što trebate znati ako jeste’Razmišljate o ulaganju u ovu uslugu. U procesu smo’Pokrivat ću cijenu, sigurnosne značajke, brzinu & performanse i još mnogo toga. Nastavite čitati dok pružamo sve bitne informacije.

Sigurnost i privatnost

Ako VPN ne’Ne koristite solidne protokole šifriranja kako biste osigurali svoje podatke, onda je to prilično beskorisno jer ga oportunistički lopovi lako mogu presresti. Srećom, nisi’ne imati takav problem s Netmapom, jer podržava ukupno 5 protokola šifriranja:

 • OpenVPN
 • L2TP
 • PPTP
 • IKEv2
 • Tor čvor

Prekidač za zaustavljanje također je uključen u program Netmap, što znači da će se vaša internetska veza prekinuti u slučaju da vaša VPN veza bude prekinuta. Zauzvrat, to vas štiti od presretanja vaših podataka od strane potencijalnih lopova ili bilo kojih drugih znatiželjnih očiju.

Međutim, imajte na umu da nema zaštite od curenja IPv6 ili DNS, iako nude svoje DNS poslužitelje. To znači da bi vaši podaci mogli procuriti čak i dok je vaša VPN veza aktivna. Ovo može malo zabrinuti za sve one koji se brinu zbog njihove internetske privatnosti. S tim u vezi, ovaj određeni VPN podržava solidnu 256-bitnu enkripciju preko OpenVPN-a i L2TP preko IPSeca.

Čisti li Netmap zapisnike?

Netmap ima sjedište u Rusiji i ima domenu Sovjetskog Saveza (.su). To izgleda pomalo sumnjivo, uzimajući u obzir da je optimalna internetska privatnost nešto što se ne može garantirati kod ovog davatelja usluga.

Netmap tvrdi da ne vodi nikakve zapisnike svojih korisnika, dok su anonimni načini plaćanja također prihvaćeni ako imate bilo kakvih nedoumica. Imajte na umu da web stranica ne’ne spominjemo neke posebnosti u pogledu podataka koji se pohranjuju. Također, to’Važno je zapamtiti da je Netmap u Rusiji, koji ima snažne zakone o obveznom čuvanju podataka.

Ako ti’d preferirajte potpunu transparentnost, alternativni VPN poput NordVPN ili ExpressVPN mogao bi biti ono što tražite.

Brzina i performanse

Napravili smo test iz Europe, sa sljedećom početnom brzinom:

Osnovna vrijednost testne brzine Netmapa

Tada smo mi’probao sam obližnju lokaciju da vidim što’s efekt uključivanja Netmap VPN-a na:

Njemačka

Netmap test brzine 14

 • Preuzimanje datoteka: 14 Mbps (94% pada)
 • Učitaj: 31 Mbps (88% pada)

Ujedinjeno Kraljevstvo

Netmap VPN test brzine u Velikoj Britaniji

 • Preuzimanje datoteka: 19 Mbps (odustajanje od 92%)
 • Učitaj: 72 Mbps (odustajanje od 72%)

Ujedinjene države

Netmap VPN test brzine u SAD-u

 • Preuzimanje datoteka: 5 Mbps (98% pada)
 • Učitaj: 9 Mbps (pad od 97%)

Singapur

Netmap VPN test brzine u Singapuru

 • Preuzimanje datoteka: 8 Mbps (pad od 97%)
 • Učitaj: 14 Mbps (95% pada)

Brzine koje nudi Netmap su vrlo sporo. To znači da ste vjerojatno pobijedili’biti u stanju izvršavati većinu mrežnih zadataka koji uključuju HD video streaming, igre i bujice.

Poslužitelji

Broj poslužitelja koji su vam na raspolaganju nešto je što biste trebali uzeti u obzir kada tražite ulaganje u VPN. Sa ukupno 32 poslužitelja u 23 zemlje, to’Sigurno je reći da ne’ne možete dobiti puno izbora s Netmap VPN-om - posebno kada ga usporedite sa NordVPN i ExpressVPN koji svaki nude preko 4.000 i 3.000 poslužitelja..

Jednostavnost upotrebe i podrška u više platformi

Vas’Otkriću da možete postaviti Netmap na svaku od sljedećih platformi:

 • Windows
 • Mac OS
 • Linux
 • Android
 • iOS
 • Usmjerivači

Pokretanje i pokretanje stvari trebalo bi biti dovoljno jednostavno za svakoga tko ima barem malo tehničkog znanja. Međutim, lakše je dobiti korisničku podršku nego u većini slučajeva. To ćemo detaljnije pogledati u našoj recenziji na Netmapu.

Deblokiranje Netflixa i ostalih streaming platformi

Deblokiranje vrlo popularnih usluga poput Netflixa, Hulua i BBC iPlayera jedan je od najvećih razloga za korištenje VPN usluge. Uostalom, sve veći broj web stranica i usluga često se koristi takvim postupcima koji blokiraju pristup sadržaju na temelju vašeg zemljopisnog položaja.

U sadašnjem trenutku, nismo se uspjeli povezati na Netflix, Hulu ili BBC iPlayer s Netmapom. Da biste zajamčili način zaobilaženja geoblokiranih usluga, pogledajte naš popis najboljih VPN-a za Netflix.

P2P i bujica

Bez zapisivanja, mogućnost anonimnog plaćanja i činjenica da postoji prekidač za ubijanje, Netmap može koristiti svatko tko preuzme bujice jer to osigurava da vaša internetska aktivnost nije’Neće nas pregledati treća strana ako je vaša VPN veza prekinuta.

Međutim, ne postoje namjenski poslužitelji za preuzimanje sadržaja ili strujanje, a nedostatak zaštite od curenja mogao bi zabrinuti neke ljude. Dakle, budite sigurni da to uzmete u obzir prije kupnje pretplate ako su to značajke od kojih želite imati koristi.

Online cenzura u Kini i drugdje

Kada su u pitanju zemlje poput Kine, to’Sigurno je reći da trebate posebno paziti na to’stanovnik ili čak samo posjetitelj zemlje. Mnoge web stranice i usluge poput Facebooka blokirane su u zemlji jer zauzima vrlo strogi stav o internetskoj cenzuri - koristeći nešto poznato kao Kineski veliki vatrozid..

Što se tiče Netmap VPN-a, na njihovoj web stranici nalazi se blog koji posebno spominje da se njihova usluga može koristiti u Kini. No, kako ne postoji zaštita od propuštanja DNS-a ili IPv6, to znači da bi vam bilo mnogo bolje potražiti alternativni VPN kako biste se adekvatno zaštitili u svom naumu da izbjegnete internetski nadzor. U suprotnom, možete naići na pogrešnu stranu zakona ako su uhvaćeni u korištenju VPN-a u nezakonite svrhe.

Korisnička podrška

Kada je u pitanju korisnička podrška, Netmap nudi sljedeće opcije podrške:

 • Live chat
 • Pitanja
 • Vodiči za postavljanje
 • Ulaznica za podršku

Dok njihova web stranica navodi da oni’radite 24/7, to ne’Čini se da se ne odnosi na chat uživo koji je u trenutku pisanja ovog članka bio offline.

NetMap VPN chat uživo nije dostupan

U njihovim namjenskim vodičima za postavljanje i često postavljanim pitanjima čini se da su snimke zaslona samo na ruskom jeziku, što bi vas moglo dovesti do toga da se borite za postavljanje usluge na vašem uređaju. U skladu s tim, ispod se nalaze tekstualne upute koje bi za većinu korisnika trebalo biti dovoljno jednostavne.

cijena

To’sa sigurnošću možemo reći da je Netmap br’t najisplativiji VPN vani. To znači da bi to moglo biti gurnuto izvan raspona cijena mnogih ljudi.

Oni nude sljedeće mogućnosti određivanja cijena:

 • Godišnje: 10,83 dolara mjesečno
 • 6 mjeseci: 11,66 dolara mjesečno
 • 1 mjesec: 15,00 USD mjesečno

To’Važno je napomenuti da gornji planovi nisu’t dobro za one koji imaju više uređaja. To je zato što uslugu možete postaviti samo na 1 uređaju po svakom protokolu, što je razočaravajuće s obzirom na ovo’Ako je slučaj sa većinom ostalih VPN-ova.

Netmap možete kupiti kod Bitcoin i WebMoney među ostalim opcijama koje su vam na raspolaganju. Korištenje kreditne kartice moguće je s ruskom uslugom nazvanom InterKassa. Bilo kako bilo, ako se odlučite za kupnju pretplate i utočište’Ni na koji način nisam sretan’s 7-dnevnim jamstvom povrata novca. Ne radi’ne čini se da je dostupno besplatno probno razdoblje.

Poanta

Sve u svemu, jasno je da će nekoliko izvrsnih sigurnosnih značajki osigurati da se vaši osobni podaci čuvaju podalje od pogleda. Međutim, ovaj VPN’Mnoge nedostatke poput visokog mjesečnog troška, ​​osrednje brzine i nemogućnosti zaobilaženja geo-ograničenja znače da imate puno drugih mogućnosti za odabir koje su superiorne na više načina.

Činjenica da je’Sjedište kompanije u Rusiji, za koje se kaže da uništava VPN upotrebu, također znači da Netmap’dugovječnost će biti dovedena u sumnju.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 4 =