Kill Ping áttekintés – megéri-e az online játék VPN-ét a sója?


A VPN-k már hosszú ideje a képzett játékosok titkos fegyvere. Mindazonáltal mindegyiknek jelentős hátránya van. Annak ellenére, hogy lehetővé teszik a blokkolt fiókok megkerülését, az új szolgáltatásokhoz való hozzáférést és még sok minden mást, ők’nem a legjobb eszköz az online játékhoz. Hogy’mert mert észrevehető késéseket és késést okoznak, tönkreteszik a játékélményt, amikor a legfontosabb.

Nos, tudnia kell, hogy nem minden VPN rossz. Valójában vannak olyan speciális eszközök, amelyek elsődleges feladata az, hogy lehetővé tegyék az online játékok tervezését, ahogy te’még soha nem játszottam őket. És kitalálta - a Kill Ping az egyik ilyen szolgáltatás.

Tehát tényleg működik a Kill Ping? Milyen előadást várhat el? Mi’válaszolni fogok mindezekre a kérdésekre és így tovább, tehát üdvözöljük a Kill Ping áttekintésünkben.

Mi az a Kill Ping??

Sokan azt mondanák, hogy a Kill Ping valójában VPN szolgáltatás, de az’nem teljesen igaz. Ez egy speciális szoftver, amely’A játékosok számára készült, az alapoktól kezdve. Úgy működik, hogy összekapcsol téged a legközelebbi szerverrel (ezért az emberek társítják a VPN-ekhez), sokkal jobb teljesítményt biztosítva, mint’d általában kap.

A Kill Ping mögött álló társaság neve GZ Systems, és ez’székhelye Hong Kong. Küldetésük szerint ezt a társaságot lelkes játékosok üzemeltetik, és elsődleges célja a ping-spike-k kiküszöbölése, valamint a késleltetés és más késéssel kapcsolatos játékproblémák minimalizálása..

Mindezt rendkívül optimalizált szerverekön keresztül történik. Ha a hagyományos VPN-kkel és proxykkel foglalkozik, ezeket a kiszolgálókat úgy tervezték, hogy titkosítsák és becsavarják az Ön webadatait - anonimmá tegyék online. A Kill Ping azonban olyan kiszolgálókat hoz létre, amelyek optimalizálva vannak a gyors internetes forgalomhoz, ami páratlan teljesítményt eredményez.

Tehát azon kell lennie azon, hogy milyen teljesítményt és funkciókat várhat el? Nos, olvassa tovább a Kill Ping áttekintést, és megtudja!

Mire számíthat Kill Ping??

A Kill Ping beszámolónk ebben a szegmensében mi’A szolgáltatás legszembetűnőbb szolgáltatásaira összpontosítunk. Tehát késedelem nélkül engedje el’s nézd meg, mire számíthatsz:

  • Méretű szerverhálózat: korlátlan hozzáférést kap több mint 100 szerverhez, 30 országban elterjedve. A Kill Ping észleli a fizikai helyét, és a ping, a sebesség és egyéb tényezők kiszámításával kapcsolódik az optimális szerverhez. Természetesen saját kezébe is veheti az ügyet, és csatlakozhat egy választott szerverhez.
  • Csökkentse a késést akár 60% -kal: a társaság kijelenti, hogy akár 60% -kal csökkentheti a támogatott játékok késését. Ez olyasmit okozhat hatalmas különbségben a kedvenc MMO-kban és FPS-ekben, ha lehetővé teszi, hogy reagálóbbá és gyorsabbá váljon.
  • Korlátlan szerverváltás: miután feliratkoztál a Kill Ping-re, másodpercek alatt szabadon áttérhet az egyik szerverről a másikra. Nincs sávszélesség vagy adatkorlátozás.
  • Képes adblokkoló: a Kill Ping által alkalmazott számos technika között megakadályozza a digitális hirdetéseket, ami viszont gyorsabbá és stabilabbá teszi az internetkapcsolatot.
  • Windows támogatás: azt is tudnia kell, hogy a Kill Ping csak Windows rendszeren érhető el. Ez azonban nem’t ilyen rossz üzlet, tekintve, hogy a Windows a legmegfelelőbb játékplatform. A Kill Ping jelenléte bizonyítja ezt az állítást.

Milyen játékokat támogat a Kill Ping?

Mint tudod mondani, a Kill Ping az online többjátékos játékokkal foglalkozik. És a mai sok ember támogatása’A népszerű címek nem könnyű feladat, tekintve, hogy az online játékok ma is szerepelnek’legnépszerűbb címei. Kill Ping azonban nem okoz csalódást.

A támogatott játékok közül Ön’Találhatók a Fortnite, ARK: Survival Evolved, FIFA 18 (és 17), PUBG, Rocket League, Overwatch, Battleborn, Dota 2, CS: GO, World of Warcraft, Tera Online, Team Fortress 2, H1Z1 és még sok más.

Azt’Fontos megjegyezni, hogy a Kill Ping pár hónaponként új játékokat ad hozzá. Ez a szolgáltatás már néhány éve a piacon van, és bebizonyította, hogy elkötelezett a legújabb és legújabb játékok támogatása iránt. Saját kéréseit is elküldheti a szolgáltatásnak’csapata, ha van’ez egy játék neked’szeretném, ha a jövőben támogatást kapunk.

Kill Ping működik?

Ha nem’Ne bízz bennünk, tudnod kell, hogy az interneten számos felhasználói tanúsítás bepillantást nyújt a szolgáltatás működéséhez. Felhasználók ezrei jelezték, hogy a ping-ot drámai módon csökkentették, ezáltal élvezetesebb játékmenetet eredményezve.

Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy amikor ellenőrizze, hogy mások mit gondolnak, legyen óvatos az elolvasottnál. Mi nem’ezt nem kell elmondanom neked ma’A szerencsejáték-világ rendkívül versenyképes, sok hamis információ lebeg az interneten. És mivel a Kill Ping minden játékos lehet’A legjobb szövetséges, sokan titokban akarják tartani ezt a szolgáltatást.

Azt tanácsoljuk, hogy támaszkodjon független forrásokra. Itt vagy’Talál majd néhány konkrét számot, mondván, hogy ping-értéküket 300ms és 200ms-ról kb. 120-140ms-re csökkentették. Ön is ellenőrizheti Kill Ping játékot’társadalmi profiljai, ahol van’Látni fogom, hogy ez a szolgáltatás 2014-től létezik. Ezért biztosan valamit jól csináltak.

Árazás

Hasonlóan ahhoz, ahogyan a VPN-szolgáltatások hozzák árazási tervüket, a Kill Ping előfizetési modelleket is kínál. Hogy könnyebben megláthassuk, mennyit kell fizetnie, mi’mélyreható pillantást vet Kill Pingre’előfizetési tervek.

  • 1 hónapos terv: ez a ‘alapvető’ Tervezze meg hol’újratölteni minden hónapban. Havonta 9,99 dollárt kell fizetnie, amely hozzáférést biztosít mindazokhoz, amelyeket a Kill Ping kínál.
  • 6 hónapos terv: ha úgy dönt, hogy hat hónappal korábban feliratkozik, akkor’Fizetni fogok 35,99 dollárt - ami havi 5,99 dollárra csökken.
  • 12 hónapos terv: végül, a Kill Ping (hosszú távon) legolcsóbb terve’12 hónapos terv, ára 39,99 USD. Ha azonban úgy dönt, hogy vele jár, veled’Kap egy további teljes évet ingyen. Más szavakkal, te’Kill Ping-t csak havonta 1,16 dollárért vásárolhatja meg, és 24 hónapig felhasználhatja.

Mint láthatja, a Kill Ping három előfizetési tervet hoz létre. Az egyetlen különbség közöttük az ár. Ha te’hajlandó folytatni a hosszú távú terveket, te’Nagyon kevés pénzt takaríthat meg. A legjobb dolog az, hogy te nem’ne veszítsen el semmit, mivel ez a szolgáltatás 15 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Tehát - a Kill Ping legit?

Mindent, amit eddig elmondtunk a Kill Ping beszámolónkban, mi’biztos vagy benne’nagyon izgatottan éreztem magam. A végső kérdés azonban az, hogy a Kill ping legitim-e? És honnan tudja ezt a vásárlás előtt?

Nos, ott van’Kill Ping hitelességét tekintve nagyon tetszik. Azt’Már öt éve működik, ez elég idő minden digitális szolgáltatáshoz. Számos felhasználói vélemény van az interneten, dicsérve a Kill Ping teljesítményét. De talán a legmegbízhatóbb forrás a Kill Pingről a TrustPilot.

A TrustPilot áttekintést nyújt a Kill Ping működéséről. Azt’A jelenleg 3/5-ös besorolású, ami azt mondja, hogy nem minden felhasználó lehet elégedett ezzel a szolgáltatással.

Ismét tudnia kell, hogy Kill Ping-et tesztelhet akár 15 napig, és pénzét visszatérheti’nem vagyok boldog.

Végül, vegye figyelembe, hogy több olyan játék VPN van, amelyek jobban megfelelnek neked.

Végső gondolatok

Mindent figyelembe véve, ez lenne mindannyian’elgondolkozva készülünk a Kill Ping beszámolónkra. Ha itt’bármi mást’szeretnék tudni vagy kérni, Don’Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. És ha te’hajlandó kipróbálni ezt a szolgáltatást egyedül, don’Ne felejtsd el megosztani tapasztalataikat. Kösz!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − 52 =