VPN gratuit pentru Japonia în 2020


Poate fi dificil pentru utilizatorii din Japonia să găsească un VPN bun pentru nevoile lor. Deși guvernul japonez nu este’Este prea rău pentru cenzurarea conținutului, protejarea vieții private online este întotdeauna importantă și există anumite restricții pe care utilizatorii japonezi vor dori să le evite.

Dar ce’e cel mai bun VPN gratuit din Japonia? Noi’o să aruncăm o privire la câteva opțiuni diferite în această privință și le descompunem în funcție de preț, locație și caracteristici. Sperăm să putem analiza posibilitățile și să luăm o decizie despre cea mai bună VPN gratuită din Japonia.

Riscul de VPN-uri gratuite

Cand tu’cauți un VPN gratuit, multe dintre opțiunile de acolo pot să nu fie la fel de puternice, sigure sau sigure cum pretind. VPN-urile gratuite sunt notorii pentru limitările de date, politicile schițate și caracteristicile de securitate reduse care pot ajunge la identificarea identității sau a datelor dvs..

Ca atare, este întotdeauna important să ținem cont de aceste riscuri atunci când cercetăm cel mai bun VPN gratuit din Japonia.

1. Ascunde-mi VPN

Ascunde-mă logo-ul serviciului VPN Accesați VPN Hide.me

Hide.me este o opțiune gratuită excelentă care folosește criptarea puternică, în ciuda oferirii serviciilor gratuite pe toată durata vieții, fără a fi nevoie de card de credit. Serviciul folosește criptarea AES-256 biți, pe lângă faptul că oferă o gamă largă de protocoale, inclusiv OpenVPN, SoftEther, IKEv2, L2TP / IPSec, PPTP și SSTP.

Serviciul are sediul în Malaezia și, deși nu există legi stricte care reglementează utilizarea VPN, iar țara în sine nu face parte din alianțele Eyes 5/9/14, există unele preocupări cu privire la cenzura guvernamentală în Malaezia.

În plus față de securitatea lor puternică, clientul oferă și o caracteristică eficientă de schimbare a uciderii, care este importantă pentru protejarea identității dvs. în caz de defecțiune accidentală a VPN. Au 55 de servere în 34 de țări, dar doar 5 dintre acestea sunt disponibile pentru utilizatori gratuite.

Deblocarea conținutului Netflix nu este posibilă, dar acest lucru este de așteptat de la serviciile VPN gratuite. Torrenting este în regulă.

Dacă doriți să faceți upgrade de la versiunea gratuită, planul plus este de 9,95 USD pe lună și vă oferă mai multe locații de conectare, precum și o capacitate de date mai mare. Pachetul premium costă 12,95 USD pe lună și vă oferă date nelimitate și 5 conexiuni simultane.

2. VPN pentru parbriz

Logo-ul serviciului VPN Windscribe Accesați Windscribe

Windscribe este o altă opțiune excelentă pentru un VPN gratuit din Japonia și este unic prin faptul că oferă un capac de date nelimitat și conexiuni nelimitate. Singurul lucru pe care îl limitează cu versiunea gratuită este numărul de locații de țară la care ai acces.

Clientul include, de asemenea, funcții de blocare a anunțurilor și de urmărire a blocării. Acest lucru este frumos, deoarece majoritatea serviciilor VPN gratuite sunt deficitare în acest domeniu. Clientul folosește criptarea AES-256 biți și este foarte sigur, deși unii utilizatori raportează viteze lente în timp ce sunt conectați.

Serviciul are sediul în Canada, care este o jurisdicție bună pentru o VPN gratuită. Deși țara nu are legi stricte privind utilizarea VPN, acestea sunt o parte a alianței 5 Eyes.
Serviciul premium costă 49 ​​USD pe an sau 9,00 USD pe lună.

3. Accelerarea

Accelerarea logo-ului serviciului Accesați Speedify

Aceasta este una dintre acele opțiuni care face ca afirmațiile pe care sperați să fie adevărate. Speedify folosește un standard de criptare pe care îl numesc Cha-Cha 256. Ei susțin că este chiar mai puternic decât AES-256 și suntem obligați să le credem.

Serviciul are 200 de servere în 35 de țări, oferind utilizatorilor o mulțime de opțiuni diferite pentru conectarea prin intermediul VPN-ului lor japonez gratuit. Serviciul are sediul în SUA, ceea ce, evident, nu este’nu este optim, din moment ce SUA au un palmares mai puțin obișnuit pentru confidențialitate online. Acestea fiind spuse, politica lor de logare este foarte minimă și este puțin probabil ca utilizatorii să fie nevoiți să se îngrijoreze atunci când folosesc acest client.

daca tu’Încercând să trecem la versiunea gratuită, Speedify oferă o serie de planuri pentru persoane fizice, familii și echipe de profesioniști. În ceea ce privește un utilizator individual, taxa lunară este de 4,58 USD, în timp ce taxa anuală este de 63 USD.

4. ProtonVPN

Logo-ul serviciului ProtonVPN Accesați ProtonVPN

O altă opțiune grozavă ne vine din Elveția. ProtonVPN folosește criptarea AES-256 biți cu OpenVPN și au o politică sigură de încredere fără logare. Singurul lucru pe care îl înregistrează sunt marcatele de timp de când utilizatorii se conectează la serviciu.

Acest VPN funcționează foarte bine atunci când este testat pentru scurgeri și nu’nu scurgeți informații DNS, WebRTC sau IPv6. Alături de criptarea robustă, standardele de securitate ale acestei opțiuni sunt cu siguranță la egalitate cu ceilalți concurenți din această listă.

Un alt lucru interesant care se evidențiază în ceea ce privește ProtonVPN este faptul că permit până la 10 conexiuni simultane cu planurile lor plătite, ceea ce oferă utilizatorilor o multă libertate atunci când vine vorba de utilizarea serviciului cu diferite dispozitive simultane. Clientul este suportat pe Windows, Mac, Android, iOS și Linux.

Planurile plătite încep de la 3,29 USD pe lună, ceea ce deblochează toate țările, permite două dispozitive simultane, viteze mai mari și P2P. Planul Plus pentru 10 dolari pe lună vă oferă până la 5 dispozitive, servere mai bune și alte funcționalități, cum ar fi serverele Tor. Planul Visionary, de 30 de dolari pe lună, vă oferă acces în toate țările și include ProtonMail Visionary, clientul lor de e-mail sigur.

Aceasta’este important de reținut că ProtonVPN’Serviciul gratuit este unul dintre cele mai bune servicii VPN gratuite din Japonia.

5. ZenMate

Logo-ul serviciului ZenMate Accesați VPN ZenMate

Aceasta are câteva caracteristici interesante care o fac o opțiune bună pentru cea mai bună VPN gratuită din Japonia, dar există și câteva dezavantaje. Clientul însuși folosește criptarea AES-128 biți, care nu este’Este la fel de bun ca standardul tipic AES-256 biți. De asemenea, oferă o serie de protocoale, inclusiv IPSec, IKEv2 și L2TP, precum și OpenVPN cu versiunea plătită.

Vestea bună este că versiunea gratuită este eficientă pentru deblocarea conținutului Netflix care a fost restricționat geo-restricționat. Poate că trebuie să căutați un server eficient pentru a face acest lucru, dar ar trebui să funcționeze de cele mai multe ori.

Din păcate, torrenting-ul nu este permis pe versiunea gratuită și este disponibil numai dacă aveți un plan plătit. Versiunea plătită costă 11,99 USD pe lună. Compania are sediul în Germania, care este o locație decentă pentru un serviciu VPN, deși face parte din alianța 14 Ochi.

6. Scutul Hotspot

Logo-ul serviciului Hotspot Shield Vizitați Hotspot Shield

Acesta este un bun VPN de mare viteză care oferă utilizatorilor săi o lățime de bandă nelimitată. De asemenea, au prezență pe server într-o gamă largă de țări, inclusiv Japonia, SUA și Marea Britanie.

Aceasta’este similar cu CyberGhost prin faptul că este foarte ușor de utilizat. De asemenea, sprijină clienți specializați pentru o gamă largă de dispozitive. Folosesc criptarea AES-256 biți peste OpenVPN și au o politică strictă de neînregistrare. De asemenea, au un comutator de ucidere, care este întotdeauna un plus și par a fi eficiente pentru deblocarea Netflix.

Deși compania susține că nu are o politică fără logare, site-ul lor web susține că “agenții de publicitate pot colecta anumite informații atunci când difuzează anunțuri din aplicația Hotspot Shield.” Acesta este un steag roșu cert, deoarece înseamnă că compania îți urmărește într-un fel activitățile.

Planurile încep de la 12,99 USD pe lună pentru planul lor lunar. Aceasta scade la 6,99 USD pe lună pentru un abonament de un an și până la 2,99 USD pentru un abonament de trei ani. Toate planurile vin cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile. De asemenea, compania oferă un proces gratuit de 7 zile.

7. TunnelBear

Logo-ul serviciului TunnelBear Vizitați TunnelBear

Aceasta este o opțiune drăguță, cu o interfață foarte ușor de utilizat. Acesta folosește, de asemenea, criptarea AES-256 biți și nu’nu plasați limitări severe asupra versiunii gratuite. Există o capacitate lunară de date de 500 MB dacă aveți’nu ești un client plătitor, dar clientul însuși este încă complet utilizabil și funcțional fără un plan plătit.

De asemenea, au o politică competentă fără logare și o prezență a serverului în 22 de țări, oferind utilizatorilor o mulțime de opțiuni pentru conectivitate. Ele se află sub jurisdicția canadiană, ceea ce este mai puțin decât optim, dar încă nu este rău în comparație cu SUA sau China.

Dacă doriți să faceți upgrade, va costa doar 9,99 USD pe lună, ceea ce nu este’nu este rău și elimină capacul de date de 500 MB neplăcut pentru tine.

Deci, care este cel mai bun VPN gratuit din Japonia?

Pentru utilizatorii din Japonia, cea mai bună opțiune pentru VPN-uri gratuite va depinde în mare măsură de nivelul de securitate oferit, de siguranța jurisdicției de funcționare și de preț, dacă doriți vreodată să faceți upgrade.

Când privim toate aceste opțiuni cot la cot, noi’Am descoperit că Hide.me are pur și simplu cea mai bună bătaie pentru buck-ul tău.

daca tu’sunteți în Japonia, care dintre aceste VPN-uri gratuite le-ați folosit anterior? Am ratat VPN-uri gratuite gratuite pentru Japonia? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Citește recomandări:

Cel mai bun VPN pentru Japonia

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1