VPN gratuit pentru iPhone și iPads în 2020


Încălcările de date online au devenit o cauză tot mai mare de îngrijorare în ultimii ani. Acest lucru nu este surprinzător, având în vedere că cazurile de furt de date sunt în creștere. Ca atare, aceasta’devin mai importanți ca oricând să încerci să păstrezi informațiile personale din mâinile oricărui hoți care ar fi.

Există multe VPN-uri care vă vor permite să vă bucurați de confidențialitate online. Marea majoritate a acestora este simplă și simplă pentru a fi pusă în funcțiune pe dispozitivul iOS în cel mai scurt timp. Ce’este mai mult, ea’este sigur să spun că acestea sunt modalitatea perfectă de a vă proteja informațiile personale.

Deci daca tu’Aș dori să aflu care este cel mai bun VPN gratuit pentru iPhone și iPad, pur și simplu continuați să citiți. Următorul articol vă va spune tot ce trebuie să știți despre motivul pentru care aveți nevoie de un VPN pe dispozitivul dvs. iOS și va oferi cele mai bune 5 VPN-uri gratuite pentru iPhone și iPads.

De ce ai nevoie să folosești un VPN pe dispozitivul tău iOS

Chiar nu ar trebui’nu subestimați cât de ușor este să vă furați datele - în special dacă navigați pe web pe dispozitivul dvs. iOS în timp ce sunteți conectat la o rețea deschisă. Din fericire, datele dvs. vor rămâne departe de orice ochi înțelepți dacă folosiți un VPN.

Primind un serviciu VPN și funcționează pe dispozitivul dvs., nu numai că vă veți îmbunătăți confidențialitatea online, ci și dvs.’Voi avea, de asemenea, capacitatea de a vă apropia de practicile de geo-blocare care sunt puse în aplicare de serviciile de streaming online populare, cum ar fi Netflix și Amazon Prime Video.

Singura problemă este că nu toată lumea are fonduri pentru a plăti un abonament VPN. Din fericire, există un răspuns la rugăciunile tale, și asta’este multitudinea de VPN-uri gratuite care sunt disponibile pentru a alege. Asta nu face asta’Nu înseamnă că ar trebui să optezi pentru primul pe care îl vezi. La fel ca în multe alte lucruri, plătește întotdeauna să-ți faci cercetarea. Din fericire, următoarea secțiune va oferi VPN-urile noastre recomandate de top pentru iPhone și iPads. Deci, fără alte întrebări, iată!

Cele mai bune 5 iPhone-uri și iPad-uri VPN gratuite

1. TunnelBear

Logo-ul serviciului TunnelBear Vizitați TunnelBear

Există numeroase motive pentru a-i plăcea acest anumit furnizor VPN. Aceasta’este ușor de utilizat, oferă viteze decente, acceptă mai multe dispozitive, folosește o criptare puternică AES-256 biți și cel mai bun - toate’e gratis! Faptul că nu’nu aveți nevoie de un card de credit pentru a configura și utiliza serviciul este, de asemenea, un bonus avantajos.

Cu toate acestea, majoritatea VPN-urilor gratuite au restricții care te determină să treci la o versiune plătită. La urma urmei, dacă un furnizor VPN nu face acest lucru’nu faci bani, pur și simplu a câștigat’nu va fi viabil pentru ei să rămână în afaceri. TunnelBear nu este cu siguranță o excepție, întrucât oferă doar 500 MB de date gratuite în fiecare lună.

Pentru a profita la maxim de servicii, dumneavoastră’Va trebui să faceți upgrade la versiunea plătită, care variază în prețul de la 9,99 USD la 5,00 USD pe lună pentru abonamentele lunare și respectiv 12 luni. Oricum, asta’e ușor de configurat și de utilizat pe iOS-ul tău, deci’Merită luat în considerare.

2. VPN pentru parbriz

Logo-ul serviciului VPN Windscribe Accesați Windscribe

daca tu’căutați o VPN completă care vă va permite să vă bucurați de confidențialitate online, Windscribe Free este fără îndoială o opțiune excelentă. Versiunea lor gratuită permite 10 GB generoase de date pe lună, care este mult mai mult decât majoritatea VPN-urilor gratuite.

Windscribe Free este limitat în comparație cu versiunea premium, dar mai aveți acces la opt locații de la server la distanță, care oferă viteze rezonabile. Funcționarea și funcționarea lucrurilor pe iPhone sau iPad va fi și o briză, deoarece există o aplicație dedicată, care este disponibilă în App Store.

3. Scutul Hotspot

Logo-ul serviciului Hotspot Shield Vizitați Hotspot Shield

Perfect pentru dispozitivele iOS, Hotspot Shield este o opțiune excelentă pentru un VPN gratuit. La urma urmei, oferă acces gratuit și nelimitat, cu 17 țări diferite disponibile. Creat de AnchorFree, acest anumit VPN nu necesită înregistrare sau card de credit și asigură anonimitatea maximă în timp ce navigați pe web.

daca tu’Aș dori să profitați la maxim de acest VPN particular, ar putea merita să faceți upgrade la versiunea lor plătită, deoarece aveți doar o cotă zilnică de 500 MB. Acestea fiind spuse, cei cu nevoi de bază ar trebui să constate că acest lucru este mai mult decât adecvat.

4. ProtonVPN

Logo-ul serviciului ProtonVPN Accesați ProtonVPN

Când vine vorba de îmbunătățirea vieții private online gratuit, puteți’nu greșesc mult cu ProtonVPN. La urma urmei, serviciul său oferă date și lățime de bandă nelimitate, protocoale de criptare excelente, viteze decente și acolo’este o aplicație dedicată disponibilă prin App Store.

Cu toate acestea, serviciul poate fi oarecum limitat în ceea ce privește oferirea unei performanțe nesigure ocazionale. De asemenea, dacă tu’Aș dori să utilizați serviciul pe mai multe dispozitive, nu puteți face acest lucru cu acest serviciu special. Tu’ar trebui să faceți upgrade la un VPN plătit, cum ar fi ExpressVPN, care permite mai multe conexiuni simultan.

5. Ascunde-mi VPN

Ascunde-mă logo-ul serviciului VPN Accesați Hide.me

Hide Me VPN este puternic în privința vieții private și oferă un serviciu VPN gratuit cu 2 GB de date pe lună furnizate. Aceasta s-ar putea să nu fie cea mai bună opțiune pentru utilizatorii obișnuiți, dar cei cu nevoi de bază ar putea considera că acest lucru este suficient.

Există doar trei locații de server în total (Canada, Olanda și Singapore), dar viteza de conectare a câștigat’nu va fi îngroșat, ceea ce este excelent pentru un VPN gratuit pentru dispozitivul dvs. iOS. Un avantaj suplimentar este faptul că nu există reclame cu care să fie pus la punct, ceea ce se vede cu multe alte VPN-uri gratuite. În general, ea’este o opțiune excelentă de utilizat pe iPhone sau iPad datorită ușurinței de utilizare și capacității de a vă menține confidențialitatea.

Concluzie

Acum că noi’Am acoperit alegerile noastre de top pentru cel mai bun VPN gratuit pentru iPhone și iPad, tot ce vă rămâne de făcut este să luați o decizie cu privire la cea adaptată nevoilor dvs. speciale. Ca tine’Probabil că acum am adunat, există o mulțime de VPN-uri gratuite pentru a alege. Dar, sperăm, acest articol vă va face decizia mult mai ușoară!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − 88 =