VPN gratuit pentru Firefox

Firefox este unul dintre cele mai sigure browsere web disponibile astăzi, dar securitatea browserului nu este’totul. Ca atare, aceasta’este integrant pentru fiecare utilizator Firefox să se doteze cu o rețea privată virtuală (VPN) pentru a-și păstra datele în siguranță.


Utilizarea unei extensii de browser Firefox reduce considerabil dificultățile de navigare a aplicației VPN și reduce consumul de date lăsând aplicații, altele decât browserul dvs., din tunelul VPN.

În mod obișnuit, recomandăm furnizorii VPN plătiti, dar dacă sunteți’ați setat să utilizați un VPN gratuit, atunci aceasta este lista pentru dvs..

Cum am ales cea mai bună VPN gratuită pentru Firefox

 • Securitate VPN: va păstra datele dvs. private și sigure?
 • Performanţă: există limite de lățime de bandă, viteză sau sesiune?
 • Divertisment: se poate ocoli geo-restricțiile?
 • Fiabilitate față de firewall-uri și cenzură: funcționează în regiunile în care libertatea internetului este relativ limitată?
 • Ușor de utilizat și asistență pentru clienți: este software-ul care se adresează începătorilor sau experților?

1. Ascunde-mi VPN

Ascunde-mă logo-ul serviciului VPN Accesați VPN-ul Hide Me

Mic, dar puternic

 • Pro-uri: caracteristici de securitate deosebite, viteze decente, comutator de ucidere, aproape orice jurnal
 • Contra: Limita lunga de banda de 2 GB; doar 5 servere în versiune gratuită
 • Rating VPNpro: 7,0

Nu cu mult timp în urmă, Hide Me ar fi fost neeligibil pentru includerea în această listă a celor mai bune servicii VPN gratuite pentru Firefox - până în septembrie 2018, nu au reușit’nu am deloc o extensie pentru Firefox.

Hide Me nu este în mod nominal un furnizor VPN gratuit; mai degrabă, ea’este un serviciu VPN premium care oferă doar un “freemium” pachet de abonamente Planurile Freemium sunt de obicei reclame pentru produsul plătit și, astfel, se impun limitări la pachetul gratuit.

Acesta este cu siguranță cazul versiunii gratuite de Hide Me, dar este mai puțin extrem decât în ​​alte cazuri. Aceasta’Merită să subliniem aceste restricții, desigur: versiunea completă a Hide Me oferă acces la 160 de servere, în timp ce versiunea gratuită oferă doar 5; plata pentru Hide Me vă oferă o lățime de bandă nelimitată, dar pachetul freemium are o capacitate lunară de 2 GB pentru lățime de bandă.

Aceste restricții nu sunt’nu este rău în marea schemă a lucrurilor, mai ales când consideri că Hide Me are o serie de caracteristici foarte valoroase. Acestea includ criptarea AES-256 biți, o gamă de protocoale minunate (inclusiv SSTP, care este excelent pentru utilizatorii din China) și un comutator de ucidere fiabil pentru a vă menține protejat în permanență.

Atâta timp cât nu faci’nu aveți nevoie de mai mult de 2 GB pe lună, Hide Me este un excelent VPN gratuit pentru Firefox care nu vă va scăpa niciodată informațiile.

2. Scut hotspot

Logo-ul serviciului Hotspot Shield Vizitați Hotspot Shield

Lumea’este cel mai popular VPN

 • Pro-uri: funcții de securitate foarte rapide, decente
 • Contra: politică de confidențialitate cutremurătoare, limită lunară de 15 GB de date
 • Rating VPNpro: 7,6 / 10

Conform furnizorului VPN’site-ul oficial, până la 650 de milioane de oameni folosesc Hotspot Shield. Ei pot’Nu greșesc toate… pot ei?

În mod clar, cel mai mare motiv pentru Hotspot Shield’faima este versiunea sa gratuită. Un alt motiv este că vine cu suplimente excelente de browser - inclusiv unul pentru Firefox, motiv pentru care noi’l-am inclus aici - și acesta’este bun pentru ocolirea Netflix’s geo-restricții supărătoare.

Din păcate, Hotspot Shield nu este excelent pentru confidențialitatea ta. Când Hotspot Shield rulează, compania înregistrează în mod activ diverse informații care nu sunt’nu sunt limitate la site-urile web pe care le vizitați.

Unde câștigă Hotspot Shield este performanță. Aceasta este o atragere uriașă pentru mulți oameni, atât de mult încât ar putea fi destul de ușor să treci cu vederea unele dintre aspectele negative.

Atâta timp cât tu’nu vă bazați pe el pentru securitate hardcore, Hotspot Shield poate fi cel mai bun VPN gratuit pentru Firefox.

3. TunnelBear

Logo-ul serviciului TunnelBear Vizitați TunnelBear

Un VPN distractiv și de încredere

 • Pro-uri: caracteristici excelente de securitate, criptare dublă, comutator de ucidere
 • Contra: Capacitate lunară de bandă de 500 MB
 • Rating VPNpro: 7,2 / 10

Ca și în cazul Hide Me, TunnelBear este un VPN plătit care oferă un plan freemium. Spre deosebire de VPN-ul menționat anterior, TunnelBear are un capac de transfer de date de doar 500MB, ceea ce înseamnă că’este doar foarte bun pentru navigare. Puteți mări această limită prin tweitte laude cu privire la serviciu (mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul web).

În timp ce limita de date este dezamăgitoare, TunnelBear este altfel un excelent VPN gratuit pentru Firefox. Oferă caracteristici de securitate care nu sunt deloc necesare: criptarea AES-256 biți, precum și o serie întreagă de protocoale criptografice, o funcție de criptare dublă, un comutator de ucidere pentru a vă proteja informațiile personale în caz de pierdere a conexiunii la server și curând.

Singura altă problemă reală care merită menționată este aceea că TunnelBear este o companie înregistrată în Canada, stat membru al alianței 14 Eyes (de fapt, ea’s parte din originalul 5). Aceasta este o problemă de confidențialitate, chiar dacă una pe care compania a reușit să o reducă la minimum prin reputația lor impecabilă.

Există câteva defecte, atunci, dar asta’este compromisul cu orice serviciu VPN gratuit. TunnelBear se întâmplă să fie unul dintre cele mai bune de acest fel, iar extensiile sale ușor de folosit de browser îl fac un VPN gratuit pentru Firefox.

4. ZenMate

Logo-ul serviciului ZenMate Vizitați Zenmate

Un produs german cu creștere rapidă

 • Pro-uri: caracteristici decente de securitate, bune pentru Netflix
 • Contra: politica de confidențialitate nu este’nu este mare, 2 MB / s limita de viteză
 • Rating VPNpro: 6,8 / 10

Utilizatorii conștienți de securitate vor fi încântați să știe că ZenMate folosește râvnitul, codul AES-256 biți, care nu poate fi râvnit și oferă suport pentru protocoalele OpenVPN și IKEv2. Acest lucru face ca ZenMate să fie o extensie de browser perfectă pentru Firefox pentru a vă asigura conexiunea în timp ce utilizați WiFi public.

Cu toate acestea, se pare că se trage în picior cu viteze de conectare slabe. WiFi public, ca tine’Știu sigur, de obicei este destul de lent, așa că nu’nu ajută ca ZenMate să aibă riscul de a încetini această conexiune și mai departe.

Chiar și pentru uz casnic, aceste viteze de conectare sunt enervante, deoarece înseamnă că nu veți obține întotdeauna Netflix în calitatea dorită. Desigur, însă, furnizorii VPN gratuite nu reușesc adesea ambii viteză și securitate. Uneori, excelența într-una din aceste domenii va trebui să facă.

ZenMate nu este o alegere bună pentru persoanele care conștientizează confidențialitatea. Se înregistrează adresa dvs. IP (deși nu este utilizarea dvs.) și mărturisește deschis că o va împărtăși cu autoritățile, dacă este necesar.

Așa cum se observă dureros atunci când facem o examinare a marilor surse de la furnizorii de VPN gratuite care se blochează pe piață, de obicei, există anumite compromisuri, iar Zenmate nu este diferit. Pe lângă problemele de confidențialitate, versiunea gratuită a ZenMate are și o limită de viteză a conexiunii de 2 MB / s.

Totuși, Zenmate rămâne unul dintre cele mai bune VPN-uri gratuite pentru Firefox din punct de vedere al funcționalității de bază și pentru asta trebuie să îi acordăm credit.

5. VPN pentru parbriz

Logo-ul serviciului VPN Windscribe Accesați Windscribe

Un VPN canadian cu un set solid de funcții

 • Pro-uri: caracteristici de securitate deosebite; o mare politică de confidențialitate
 • Contra: Alocație de lățime de bandă de 10 GB, se presupune că funcționează în continuare ca miner crypto
 • Rating VPNpro: 8,4 / 10

Windscribe’caracteristicile de securitate sunt printre cele mai bune pe piață astăzi. Aceasta’este un furnizor VPN premium cu un pachet freemium, cu toate acestea, versiunea gratuită este foarte generoasă - 10 GB de date lunar și cele mai multe funcții.

Acestea includ instrumente avansate, cum ar fi dublu hop, criptarea AES-256 biți, un protocol sigur și redirecționarea porturilor. Majoritatea acestor funcții pot fi comutate manual pentru a vă personaliza experiența utilizatorului Windscribe.

Serviciul are, de asemenea, o politică de confidențialitate fantastică, care poate părea surprinzătoare având în vedere că’s-a înregistrat în Canada - un membru al alianței 14 Ochi.

Deci securitatea este mare, confidențialitatea este ireproșabilă, capacul de lățime de bandă este ceva cu care poți trăi… Unde’s prinderea?

Aproape nu este’t unul. Cu toate acestea, la un moment dat, versiunea gratuită a Windscribe s-a dublat ca miner cripto, și au existat zvonuri despre practicarea continuă, în ciuda unui anunț oficial în sens contrar. Ne îndoim că’este adevărat, dar practica era suspectă să înceapă și nu face asta’nu adăugați prestigiu produsului.

Citiți recomandat

Cel mai bun VPN pentru Firefox

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =