Revizuire Microsoft VPN


Introducere

Clientul VPN Microsoft pentru Windows vine ca o caracteristică încorporată a sistemului de operare și a Windows Server, care este puterea și slăbiciunea sa. Utilizatorii Windows le va fi ușor de configurat, în timp ce alți utilizatori de sistem de operare vor găsi că acesta nu este disponibil. Dar un lucru important de reținut este faptul că acest client poate fi utilizat cu alte servicii VPN care donează’nu au propriul client sau clientul lor nu’nu acceptă un protocol pe care îl face VPN Microsoft.

Deci daca tu’reveniți să aveți o rețea doar pentru Windows, continuați să citiți clientul nostru VPN Microsoft pentru revizuirea Windows.

Caracteristici de securitate

Lăsa’s-o înfrunt, Microsoft’numele nu a fost niciodată un sinonim pentru securitate. Fiind cel mai popular sistem de operare din lume și, prin urmare, cea mai mare țintă pentru hackeri, nu’nici nu ajut. Compania folosește de mult timp Linux pentru a rula multe dintre serverele sale, așa că întrebarea este dacă Microsoft VPN Client pentru Windows este suficient de sigur pentru a fi utilizat pentru rețeaua dvs.?

Protocoale

Clientul VPN Microsoft acceptă protocoale majore:

  • PPTP
  • L2TP / IPSec cu certificat sau cheie pre-partajată
  • SSTP
  • IKEv2

Lăsa’De asemenea, adăugăm că pornind de la Windows 7 și Windows Server 2008 R2, Microsoft a oferit DirectAccess care utilizează IPSec pentru a face conexiunile la distanță sigure fără VPN. Acea’este un bonus frumos care vine gratuit.

Din păcate, protocolul IKEv2 / IPSec lipsește, ceea ce oferă o combinație bună de securitate fără a sacrifica o mare parte din conexiunea dvs.’viteza. Probabil că aceasta are legătură și cu faptul că IKEv2 / IPSec este o creare comună a Microsoft și Cisco.

În schimb, SSTP este un Microsoft’copil, dar se poate’Nu puteți fi auditat în mod independent, ridicând suspiciuni cu privire la faptul că spațiul din spate este lăsat să-și încerce traficul.

Ce’Cu atât mai mult, cu cât versiunea Windows este mai devreme, protocoalele mai puțin sigure, cum ar fi PPTP, vor fi disponibile pentru dvs. Prin urmare, tu’Am nevoie de Windows 10 pentru a asigura siguranța maximă.

Când vine vorba de utilizarea LT2P / IPSec, dumneavoastră’Va trebui să utilizați o autoritate de certificare pentru a genera una, cu excepția cazului în care doriți să vedeți mesaje de eroare de fiecare dată’este folosit. În ceea ce privește cheia pre-partajată, ați câștigat’nu am această problemă, dar, de asemenea, câștigat’nu aveți același grad de securitate.

Alte caracteristici de securitate

Acest VPN acceptă, de asemenea, jetoane USB care pot fi utilizate pentru a autoriza accesul. Setarea de configurare poate fi, de asemenea, transmisă cu ușurință în acest mod dacă administratorul cunoaște utilizatorul’versiunea s de Windows.

Caracteristici de confidențialitate

Nimic bun nu se poate spune în această parte a revizuirii clientului VPN Microsoft. Compania este în SUA, un membru de bază al alianței 5 Ochi. Ce’este mai mult, are o istorie de cooperare cu guvernul. Lăsa’nu uitați să lăsați NSA să eludeze criptarea pe portalul Outlook.com sau să o ajutați să acceseze conținutul serviciului cloud SkyDrive (acum OneDrive).

Dacă crezi că tu’nu lucrați la nimic care ar atrage interesul informațiilor americane, nu ezitați să continuați să citiți recenzia noastră. Dacă nu, vă rugăm să verificați unele dintre celelalte VPN-uri pentru B2B, care au o rată mai mare în ceea ce privește confidențialitatea.

Performanţă

La fel ca în restul celor mai bune VPN-uri de afaceri, Microsoft VPN Client oferă performanțe excelente. A castigat’nu va fi semnificativ limitat, ratele de transfer de date nu scad sub 90% în majoritatea cazurilor. În ceea ce privește memoria RAM și CPU, acestea vor rămâne, de asemenea, scăzute.

Putem concluziona că a obținut un client VPN Microsoft pentru Windows’nu încetiniți rețeaua și performanța nu ar trebui’nu va fi un factor decisiv în alegerea unui serviciu în acest caz.

Caracteristici, instalare și implementare

Partea de instalare a acestui VPN este deja acoperită de Windows - acum trebuie doar să o configurați. A face acest lucru este destul de ușor:

  1. Lovește-ți ferestre butonul tastaturii
  2. introduce VPN
  3. Alege Adăugați conexiune VPN

Revizuire Microsoft VPN

După aceasta’sunt doar câteva meniuri drop-down cu selectarea serverului și a protocolului, terminând cu informații de conectare.

Dar cea mai bună parte este că toate setările de configurare pot fi salvate într-un fișier și trimise utilizatorului prin poștă. Acolo’s, de asemenea, posibilitatea de a configura Microsoft VPN prin token USB și de a face o instalare Silent. Partea cea mai proastă este pentru administratorul care va trebui să pregătească totul manual.

Aceasta se poate face folosind unul dintre Microsoft’instrumente de management s, cum ar fi Active Directory’s Politică de grup sau Manager de configurare Microsoft System Center (SCCM). Acesta din urmă poate fi utilizat pentru a implementa alte VPN-uri pe sisteme non-Windows. Dar dacă organizația dvs. nu intră în SCCM, găsirea unui instrument de management adecvat VPN Microsoft va dura ceva timp.

Planuri și prețuri

Revizuire Microsoft VPN

Fiind încorporat în sistemul de operare Windows, clientul VPN Microsoft costă la fel de mult ca licența Windows. Windows 10 Pro este disponibil pe site-ul Microsoft pentru 199 $. Dacă aveți deja Windows, acest VPN devine una dintre cele mai ieftine soluții pe care le puteți obține, rivalizate doar cu OpenVPN open-source.

Relații Clienți

Te poți aștepta la o nevoie mai mică de asistență pentru clienți, deoarece Microsoft VPN Client vine deja instalat în sistemul de operare. Și ar trebui să aveți întrebări despre gestionarea rețelei dvs., Microsoft’s baza de cunoștințe TechNet este cel mai bun pariu. Doar don’Nu uitați că unele probleme pot fi legate de o anumită versiune Windows, care ar trebui să fie punctul dvs. de plecare atunci când depanați.

Puteți vorbi întotdeauna cu Windows Virtual Assistant și dacă nu este posibil’nu vă ajută - vorbiți cu o persoană reală prin chat live 24/7.

Linia de jos

Un punct de plecare excelent pentru o afacere mică, care folosește doar Windows OS și nu’Nu vreau să cheltuiți suplimentar în rețeaua VPN

Subsol

Pro: Gratuit, ușor de instalat și de implementat, dezactivare scăzută a procesorului și utilizare a memoriei

Contra: Doar pentru Windows, se diferențiază cu fiecare iterație Windows, o țintă probabilă pentru hackeri

Linia de jos: Un punct de plecare excelent pentru o afacere mică, care folosește doar Windows OS și nu’Nu vreau să cheltuiți suplimentar în rețeaua VPN

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + = 8