Astrill în China

Ultima actualizare: 01.02.2020


De cele mai multe ori, când noi’vorbim despre un VPN care’este cel mai bun pentru o sarcină specifică, puteți lua unul din lista VPN-urilor de elită și fiți aproape sigur că va funcționa. Dar când vine vorba de depășirea Marelui Firewall, șansele se înrăutățesc. Potrivit unui raport al Freedom House, pentru al treilea an consecutiv, China a fost lumea’este cel mai rău abuzător al libertății de internet.

Așadar, nu ar trebui să surprindă faptul că un VPN funcțional recent ar putea fi brusc neputincios împotriva baricadei roșii. Și situația nu arată niciun semn de schimbare în viitorul previzibil, accesul online devenind din ce în ce mai restrâns. În august 2018, BBC a trecut de la HTTP la protocolul HTTPS sigur, ceea ce a dus la o altă interdicție în China. Deoarece HTTPS devine protocolul standard, ne putem aștepta să vedem continuarea acestor politici restrictive. BBC în sine recomandă cititorilor săi să utilizeze un VPN - crezi BBC, don’tu? Mai bine obțineți unul dacă doriți să stați online în China. Dar se folosește Astrill în China, sfătuit sau prost consiliat?

Din păcate, acolo’nu este o modalitate simplă de a testa Astrill în China, deoarece nu are nici un proces gratuit și nici o garanție de returnare a banilor. Aceasta înseamnă că va trebui să cumpărați Astrill VPN fără să verificați mai întâi dacă funcționează. Vă recomandăm să-l accesați pe computer sau smartphone înainte de a merge în China, deoarece accesul la site-ul său web este probabil blocat.

4 puncte de luat în considerare atunci când alegeți un VPN în China

Lista de verificare pentru vpn în China

Fiecare VPN trebuie să aibă securitate la nivel înalt, viteză bună și un client ușor de utilizat. În mod ideal, toate acestea ar trebui să vină la un preț rezonabil. Cu toate acestea, există și patru puncte specifice care trebuie luate în considerare mai atent dacă’intenționează să utilizeze un VPN în China:

 1. Numărul de servere din Asia
 2. Numărul de servere de pe coasta de vest a SUA
 3. Protocoalele disponibile pentru fiecare platformă
 4. Calitatea asistenței clienților

Astrill îndeplinește toate cele patru criterii ale unui VPN demn din China?

Astrill are 320+ servere în 60 de țări. În timp ce serverele sunt răspândite destul de larg, numărul de servere ar putea oferi unele îndoieli utilizatorului VPN wannabe. Prin urmare, trebuie să subliniem că numărul total de servere nu este în niciun caz o modalitate bună de a determina ce servicii oferă o conectivitate mai bună.

Destul de des se reduce la încărcarea pe server. Și cu cât este mai popular VPN, cu atât mai mulți utilizatori vor intra. Dar cel mai important, Astrill deține toate serverele sale și nu’nu le folosiți pe cele virtuale, bate cantitatea cu calitatea.

Pentru a ilustra acest lucru, am testat Astrill VPN vs NordVPN dintr-un alt continent, conectându-ne la trei țări din Asia - Hong Kong, Taiwan și Coreea de Sud - pentru a vedea care este prețul mai bun. Am folosit două servere de testare a vitezei pentru fiecare țară, dar unul dintre ele a trebuit să fie “Taiwan Mobile.”

Testul fără VPN a prezentat 87 Mbps de descărcare și 92 Mbps de încărcare (rotunjit).

viteza vpn rezultate

După cum s-a prevăzut, NordVPN a demonstrat rezultate foarte bune de asemenea: descărcare de 25-26 Mbps în toate cele trei țări și încărcare de 11-14 Mbps, cu excepția Taiwanului unde viteza a implodat și a coborât la mai puțin de 1 Mbps.

test de viteză vpn

Dar când a venit momentul pentru Astrill VPN, nu am vrea’nu m-am gândit că vom vedea ceva de genul acesta: 3 din 6 teste au arătat viteze de descărcare de 70 Mbps sau mai mult, iar 2 rezultate ale testelor au scăzut între 37 și 43 Mbps! Acum imaginează-ți ce s-ar întâmpla dacă ai folosi Astrill’s servere VIP (citiți despre ele mai jos) pentru a spori conectivitatea în Asia! Din păcate, toate numerele de încărcare au fost dezamăgitoare, fără a atinge nici măcar 2 Mbps.

testarea vitezei vpn

În timp ce astfel de rezultate sunt departe de a fi finale, par logic - Astrill VPN, fiind un nume al gospodăriei din China, arată viteze stelare.

Serverele VPN Astrill din Asia

În Asia, Astrill VPN are servere în 22 de locații și 13 țări. În timp ce’nu este clar câte servere are Astrill exact, ideea este că funcționează foarte bine, oferind viteze rapide. Aici’Lista completă de țări și locații a serverelor VPN Astrill din Asia:

 • Japonia - 3
 • Taiwan - 4
 • Hong Kong - 1
 • Indonezia - 1
 • India - 4
 • Coreea - 2
 • Malaezia - 1
 • Filipine - 1
 • Pakistan - 1
 • Singapore - 2
 • Thailanda - 1
 • Vietnam - 1

Harta locației serverului VPN Astrill

Pe harta de mai sus puteți vedea două puncte care marchează teritoriul Astrill din China, însă aceste servere locale nu sunt pe listă - acestea sunt serverele dedicate VIP pe care le puteți comanda de la Astrill (mai mult decât mai târziu).

Servere VPN Astrill pe coasta de vest a SUA

Există șanse mari să obții cea mai bună viteză folosind serverele de pe coasta de vest a SUA, iar cei mai buni de ales sunt cei numiți convenabil “China optimizată.” Versiunea gratuită pentru Android ne oferă 1, în timp ce cea plătită dă 3.

Ca întotdeauna, ar trebui să testezi ce server funcționează cel mai bine pentru tine, deoarece poate depinde și de data și ora și, cel mai important - de ținta de retragere aleasă de marii gardieni de la Firewall în acea zi..

Protocoalele VPN Astrill care funcționează în China

Protocoalele VPN Astrill în China

Deși serverele și ISP-ul dvs. sunt cei doi factori principali care determină viteza și stabilitatea conexiunii, protocoalele sunt de asemenea importante, mai ales când vine vorba de China. Astrill VPN oferă o gamă largă de protocoale pentru utilizatorii desktop - OpenVPN, WireGuard, StealthVPN, OpenWeb, L2TP / IPSec, IKEv2 / IPsec, SSTP și PPTP.

Au existat mai multe rapoarte despre China folosind Deep Packet Inspection (DPI) pentru a bloca traficul OpenVPN. Astrill VPN are protocolul StealthVPN menționat anterior, care permite ocolirea DPI.

Utilizatorii de Android au OpenWeb ca protocol implicit, dar acesta’este potrivit numai pentru navigare. Acea’este probabil motivul pentru care Astrill nu face asta’nu oferim extensii de browser. Deci, în timp ce OpenWeb funcționează destul de bine în China (deși securitatea sa nu a fost testată atât de bine în comparație cu OpenVPN),’Nu sunt potrivite pentru torrente și orice alte activități non-browser. Din fericire, StealthVPN este disponibil și pe Android. Vorbind despre acest sistem de operare, ar trebui să fiți conștienți că a fost raportată o scurgere DNS în versiunea Android acum ceva timp, dar testul nostru nu a fost’n-am găsit nimic.

Viteza tunelului Astrill-China

Când folosiți Astrill în China, așteptați-vă la viteze bune până la foarte bune, ceea ce se datorează parțial numărului de servere din jur și a experienței lor îndelungate care lucrează în această regiune.

Pentru o viteză și mai mare, puteți cumpăra un plan VIP de la Astrill pentru 10 USD / lună. Acest lucru vă va permite să accesați “Servere dedicate exclusiv VPN VIP,” care sună mai rece decât trecerea controlului facial la after-party-ul The Oscars. Costă un bănuț destul de mare, dar viteza pe care o veți obține va fi probabil cea mai bună pe care o puteți obține în China. De ce? Deoarece aceste servere VIP au fost create special pentru utilizatorii din Asia. Prin urmare, majoritatea acestora sunt situate în… Asia! Hong Kong, Taiwan, SUA, Japonia, Singapore, Coreea, China - totul arată minunat și știm deja că serverele americane pot oferi și viteze bune.

Ce’s mai mult, Serverele VIP oferă securitate avansată cu funcția VPN Multi-Hop. Găsiți mai multe despre asta în recenzia noastră VPN Astrill.

Vorbind despre fiabilitatea conexiunii, am spune-o’s OK, dar nu poate fi comparat cu Express sau NordVPN, cel puțin în timp ce tu’nu sunteți în modul VIP.

Suport pentru cei care folosesc Astrill în China

Deci știm deja despre servere și protocoale, și acum despre suport, care poate deveni rapid neprețuit în China?

Astrill VPN oferă chat în direct 24/7. Acolo’s, de asemenea, o opțiune de a trimite un bilet prin formularul de contact, iar răspunsul nu ar trebui’nu durează mai mult de câteva ore. Dacă nu reușește, acolo’s o listă cuprinzătoare de manuale de asistență și tutoriale despre Astrill’site-ul web pentru ca tu să încerci să rezolvi lucrurile de unul singur.

Astrill-China este un meci sau un meci între ei?

astrill vpn pentru China

In timp ce Astrill este cu siguranță suficient de bun pentru a fi menționat la oricine’s TOP 10 VPN-uri listă în ciuda prețului și a lipsei de garanție de restituire a banilor, aceasta are încă reputația de VPN popular și eficient pentru a fi utilizată doar în China. Credem că acest lucru este pe cale să se schimbe.

Faptul că Astrill este un cunoscut jucător al ligii VPN chineze este o binecuvântare și un blestem. Un blestem, pentru că guvernul chinez îi vizează și încearcă să-i blocheze (atrag prea multă atenție în comparație cu un nou serviciu). Au existat multiple încercări de a bloca Astrill, ceea ce înseamnă că guvernul chinez lucrează pentru a se asigura că această opțiune populară nu mai este populară.

Pe de altă parte, Astrill VPN are ani de experiență în lucrul în acest segment de piață dur, așa că suntem siguri că va continua să fie o opțiune nu numai pentru fanii hardcore, ci și pentru noii veniți dispuși să cheltuiască ceva bani pentru a-și accesa serverele VIP . Cei care își amintesc întotdeauna să se uite la prețul de preț înainte de cumpărare ar putea simți nevoia să se uite în altă parte.

Recomandăm Astrill pentru China?

In concluzie, recomandăm Astrill pentru China, cu excepția cazului în care sunteți deja un abonat de lungă durată al altui VPN și nu aveți probleme cu acesta. Dacă nu, nu ar trebui’Nu va fi contra să plătiți un pic în plus pentru a obține viteza maximă posibilă și o mare securitate, care sunt două lucruri esențiale pentru a utiliza internetul în această țară. Astrills’ Serverele dedicate VIP pot crește conectivitatea și pot permite conexiunea locală de calitate la serverele chineze. Utilizarea orice VPN-ul gratuit în China este prost recomandat, cu excepția TunnelBear care, din păcate, are o limită strictă de lățime de bandă de 500 MB.

Orice ai alege, asigură-te că decizia ta se bazează pe cele mai recente informații despre VPN-urile din China. Aceasta’este un lucru când nu îți poți verifica fluxul de Facebook în timp ce te afli pe o plajă din Thailanda și cu totul altceva când nu poți ajunge la informații importante despre afaceri atunci când se află într-o metropolă chineză. Este vorba și despre viteza de conectare - acolo’nu prea folosesc plata pentru unii “Bang pentru Buck VPN 2020” câștigător, dacă timpul estimat de terminare a descărcării torrentului dvs. este în Anul Porcupinului, care nu este niciodată.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 4

map