5 najboljih web mjesta EZTV proxy i zrcala u 2020. godini


Grupa za puštanje torrenta EZTV nastala je 2005. godine kao olabavljena koalicija bujice fanatika koji su vjerovali da informacije trebaju biti razmjenjivane, ali ne i od njih profitirane. Stranica EZTV brzo je postala prepoznatljiva u zajednici bujica po jednostavnom sučelju za upotrebu i odsutnosti invazivnog oglašavanja.

Unatoč neprofitnoj prirodi mjesta, grupa je brzo izvukla gad od vlasti koja je više puta oduzela grupu’s nazivima domena učinkovito smanjujući EZTV.

Budite sigurni dok je bujica započela s jednim od najboljih VPN-ova za bujicu: ExpressVPN ▸

Najmoćniji VPN na tržištu pokriva sve torrentere’brzine i sigurnosne potrebe.

NordVPN ▸

Trenutačno ne samo najbrži VPN, već i onaj koji nudi sjajne ponude za korisnike.

CyberGhost ▸

Jeftin i jednostavan za upotrebu - CyberGhost nudi sjajan popis servera i dobre P2P mogućnosti.

Izvorna EZTV stranica preuzeta je izvan mreže 2014. godine, ali i dalje živi u obliku zrcala i EZTV proxy web stranica zajedno sa svim najnovijim izdanjima. EZTV ogledala su kopije web-mjesta koje se nalaze u zemljama u kojima web mjesto još nije blokirano, a proxy web-mjesta EZTV nude internetsku metodu preusmjeravanja korisnika na blokirane EZTV bujice.

Neke od tih alternativnih web lokacija EZTV ne uspijevaju zadržati neprofitni duh i prirodu izvornika bez oglasa. Ispod smo’pogledati 5 najboljih EZTV zrcala i proxy web-mjesta na mreži u 2020. godini i reći vam kako biti siguran na mreži dok ih upotrebljavate.

EZTV1.unblocked.is

Pouzdano, ali korisničko iskustvo ispunjeno oglasima

Pregled torrent stranice EZTV

Unblocked.is nudi proxy i zrcalna mjesta za većinu glavnih torent mjesta uključujući EZTV, 1337x i The Pirate Bay. Web mjesto’Skripte djeluju kao posrednik između preglednika i torenta za svladavanje ISP blokova torrent stranica.

EZTV1.unblocked.is zadržava glavnu stranicu EZTV-a bez oglasa, ali unosi skočne prozore u korisničke upite. Većina će korisnika doživjeti skočne prozore kada koriste traku za pretraživanje ili kliknu na torrent veze, ali veze na torrent datoteke i magnetne veze jasno su prikazane bez pogrešnih veza.

Eztv1.unblocked.is je razumljiv EZTV proxy za iskusne torrent korisnike. Novinci će zbog oglasa možda smatrati nelagodnim pretraživanja i pretraživanja.

EZTV1.unblocked.lol

Brz i dostupan proxy EZTV proxy, ali pripazite na jezive reklame i skočne prozore

eztv1 je deblokiran

Unblocked.lol domaćin je niz skripti koje djeluju kao posrednik između korisnika i web mjesta koje žele pregledavati. Te skripte djeluju kao proxy usluga za pregledavanje EZTV-a ako je ISP blokirao. Web-lokacija održava solidno vrijeme rada i trenutno je dostupna iz svih zemalja, ali to bi se moglo promijeniti ako ISP-ovi odluče blokirati proxy usluge

Svim torrentima dostupnim na EZTV-u može se pristupiti putem EZTV1.unblocked.lol, ali ovaj proxy mijenja zahtjeve korisnika i ubacuje oglase s natpisima. Korisnici mogu otkriti da ih drugi ili treći klik na bujicu vodi na drugu web stranicu koja nije povezana s EZTV-om. Oglasni oglasi za kockanje, VPN usluge i skočni prozori prilikom unošenja upita u traku za pretraživanje uobičajeni su s eztv1.unblocked.lol

Zrcalo eztv1.unblocked.lol EZTV pouzdano je i globalno dostupno, ali oglasi na natpisima, skrivene veze i skočni prozori otežavaju navigaciju. Preporučujemo korištenje ovog proxyja EZTV kao posljednje sredstvo.

EZTV.unblocked.llc

Jednostavan za korištenje, bez oglasa EZTV proxy

eztv deblokirani llc

Unblocked.llc domaćin je proxy skripte koje djeluju na prosljeđivanje korisničkih zahtjeva na EZTV zrcale kako bi zaobišli blokade internetskih usluga. Slično drugim torrent proxy uslugama, unblocked.llc omogućava korisnicima pristup svim bujicama koje su trenutno dostupne na glavnom EZTV mjestu. To je proxy proxy, brzo reagira na korisničke zahtjeve i čini se da trenutno nije blokiran ni na jednom većem mjestu.

Za razliku od drugih proxy usluga, čini se da eztv.unblocked.llc trenutno ne ubacuje nikakve natpise ili pop-up prozore u korisničke upite. Torrentne i magnetske veze jasno su prikazane bez zabludnih veza, pružajući besprijekoran ulaz za pristup EZTV-u.

EZTV.pro2web.space

Brz i dostupan proxy EZTV proxy s minimalno nametljivim oglašavanjem

eztv pro2web

eztv.pro2web.space je zrcalno mjesto EZTV-a koje može djelovati kao sigurnosna kopija ako glavne domene EZTV-a odu izvan mreže. Stranica je brzo ogledalo, tako da su bujice dostupne na glavnim EZTV mjestima dostupne gotovo trenutno.

Web-lokacija mijenja izvorno EZTV sučelje s prilično neupadljivim natpisom za VPN usluge, ali čini se da unosi niz oglasa u neke korisničke upite. Klikovi na traku za pretraživanje i neki elementi stranice kao što su slike pokrenuće će skočne oglase. Čini se da su torrentne i magnetne veze lako dostupne bez pokretanja dodatnih oglasa ili pogrešnih veza.

Zbog skrivenih veza i skočnih prozora, možemo preporučiti korištenje eztv.pro2web.space samo ako su druga zrcala isključena.

EZTV.unblockall.org

Odličan EZTV proxy za početnike i iskusne bujice

eztv otključavanje org

Unblockall.org upravlja EZTV proxy uslugom sa skriptama koje korisničke zahtjeve prosljeđuju na EZTV ogledalo kako bi zaobišli blokade ISP-a. Ova proxy web-lokacija sadrži izvorno čisto EZTV sučelje bez ubrizganih baner oglasa ili obmanjujućih veza. Poveznice torenta i magneta lako su dostupne, a upiti u traci za pretraživanje neće pokrenuti niz skočnih prozora kao kod ostalih zrcala.

Web-lokacija održava stabilno vrijeme rada i čini se da mu je dostupno s područja širom svijeta. Međutim, korisnici u Australiji i Aziji mogu osjetiti mala odgode do 3 sekunde kada kliknu na veze ili pretražuju bujice.

EZTV ogledalo unblockall.org odličan je izbor za sve korisnike zbog nedostatka skočnih prozora, skrivenih veza ili drugog sjenovitog ponašanja..

Sigurnost u bujici i izbjegavanje trolova s ​​autorskim pravima

Trolovi zaštićeni autorskim pravima su organizacije koje nadziru promet bujicama i prijavljuju povezane vršnjake’ IP adrese svojim davateljima internetskih usluga. Ta se izvješća obično sastoje od strogog priopćenja o prestanku i nepostupanja koje sadrži korisnika’s IP adresa i ime bujice.

Iako su mnogi davatelji internetskih usluga sretni da jednostavno prosljeđuju primirje i odustanu od pisama svojim korisnicima, neki će poduzeti radnje protiv korisnika uključujući novčane kazne, prekid usluge ili čak suradnju u pravnim postupcima protiv vrijeđanja korisnika..

Jedini siguran način izbjegavanja takvih pritužbi i obilaženje blokiranih torrent stranica je korištenje VPN-a (Virtual Private Network). VPN djeluje u sigurnom tunelu, usmjeravajući korisnika’prometa putem sigurne treće strane. Uvidjevši podrijetlo prometa, korisnik može učinkovito ostati anoniman, znatiželjnim očima može se vidjeti samo da je korisnik povezan s VPN-om.’Internet adresa.

Iako mnogi korisnici pretpostavljaju da će VPN usporiti brzinu pregledavanja i preuzimanja, u stvarnosti VPN veze mogu sigurno funkcionirati gotovo istom brzinom kao i korisnik’s internetskom vezom. U nekim slučajevima, primjerice kada neki davatelji internetskih usluga zaustavljaju BitTorrent promet, VPN može zapravo povećati brzinu preuzimanja.

Najbolji VPN potpuno će anonimizirati sav promet, nuditi poslužitelje u više zemalja i održavati solidne brzine prijenosa i preuzimanja. NordVPN je dosljedno ocijenjen jednom od najboljih usluga koja pruža jer je otvorio svoja virtualna vrata 2012. godine.

Trenutno upravljaju s više od 5000 poslužitelja u 60 zemalja i nude jednostavne aplikacije za Windows, Mac i Android. NordVPN upravlja potpuno usmjerenim VPN-om koji omogućuje krajnjem korisniku da ostane potpuno anoniman za one koji se nadaju da će preskočiti svoj promet.

Sažetak: Najbolja EZTV proxy mjesta i zrcala

Proxy web mjesta eztv.unblockall.org i eztv.unblocked.llc nude izvrsna ogledala EZTV bez oglasa kako bi korisnici mogli savladati ISP blokove. Međutim, zaobilaženje blokada samo je dio bitke. Korisnici i dalje riskiraju da će ih trolovi označiti autorskim pravima.

Potpuno usmjerena, krajnje šifrirana VPN usluga poput NordVPN moćan je alat koji bi svaki torrent korisnik trebao koristiti kako bi bio siguran i anoniman tijekom preuzimanja i dijeljenja sadržaja.

Dakle, koju od najboljih ovdje navedenih EZTV proxy web lokacija koristite u 2020. godini? Postoje li neki glavni oni mi’promašio sam?

Bilo koji koji mi’na popisu ste koji imaju problema? Javite nam u komentarima u nastavku!

Preporučena čitanja:

Kako sigurno preuzeti torrente?

Kako ubrzati bujicu?

Najbolji VPN za bujice

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 50 = 56