15 najboljih TorrentHound alternativa u 2020. godini


Ako ste posjetili TorrentHound ove godine, onda znate da je ta stranica zatvorena. Ovo je samo jedno od nekoliko popularnih mjesta za bujice koja su nedavno nestala.

Web stranica pokrenuta je 2007. i prikupila je milijune posjetitelja tijekom desetljeća, ali nikad nije dostigla popularnost The Pirate Bay. Ipak, TorrentHound je imao posvećenu korisničku bazu. Dok su drugi zatvorili vrata zbog tužbi ili drugih pravnih poteškoća, TorrentCloud je odlučio isključiti se.

Budite sigurni dok je bujica započela s jednim od najboljih VPN-ova za bujicu: ExpressVPN ▸

Najmoćniji VPN na tržištu pokriva sve torrentere’brzine i sigurnosne potrebe.

NordVPN ▸

Trenutačno ne samo najbrži VPN, već i onaj koji nudi sjajne ponude za korisnike.

CyberGhost ▸

Jeftin i jednostavan za upotrebu - CyberGhost nudi sjajan popis servera i dobre P2P mogućnosti.

Odluka je bila financijska. Nisu dobili dovoljno prometa da nadoknade visoke troškove održavanja web stranice. Web stranica je brzo porasla u popularnosti, ali postepeno je opažala baza korisnika. Povrh svega toga, vlasnici stranica neprestano su morali odbiti piratske lobiste, što je dodalo stresu koji je doživjela tvrtka.

Ako vam treba novo web mjesto za napajanje, pružit ćemo pregled nekih najboljih TorrentHound alternativa. Podijelili smo web stranice u tri kategorije kako bismo ih lakše pratili. Uključuju TorrentHound alternative za:

  • opće bujice
  • filmska / TV bujica
  • igra bujica

Budući da nestaje toliko bujica, teško je pratiti što rade web stranice. To će pomoći u rasvjetljavanju situacije bujice trenutno jer su sva donja mjesta u funkciji.

TorrentHound alternative za općenito bujica

pustiti’Pogledajte najbolje alternative TorrentHoundu kako biste zadovoljili sve vaše opće potrebe za mučenjem.

Gusarski zaljev

Pregled torrent stranice Pirate Bay

Gusarski zaljev najpopularnija je web stranica za opće bujice.

U Piratskom zaljevu su se bacile brojne prepreke, uključujući i više pokušaja gašenja, ali mjesto je uspjelo savladati sve te prepreke. Sučelje, koje nalikuje Googleu, dovoljno je jednostavno da će novopridošli lako moći pronaći i preuzeti naslove.

Na mjestu možete pronaći audio datoteke, TV emisije, filmove, aplikacije, igre i još mnogo toga. Postoji čak i način da vidite top 100 bujica kako biste vidjeli što je u ovom trenutku popularno. To je najveći indeks bujice na webu, tako da raznolikost koju stranica nudi nema premca.

RARBG

Pregled torrenta RARBG

Pokrenut 2008. godine, RARBG je idealan ako tražite nova izdanja.

Naš omiljeni dio RARBG-a je da se na toj lokaciji ima značajnog klijanja. Od igara do filmova na blockbusteru, stranica nudi širok izbor naslova za 2018. godinu. Katalog se ažurira svakodnevno.

Loša strana toga je što je web stranica pod stalnim nadzorom. Web-lokacija je već blokirana u nekoliko zemalja, uključujući Veliku Britaniju. U skladu s tim, torrenti koje smo preuzeli bili su visokokvalitetni i web mjesto je bilo jednostavno za korištenje.

Torlock

Pregled mjesta torrent torrent

Torlock sadrži bujice za igre, filmove, TV serije i još mnogo toga, ali je posebno koristan za e-knjige i anime naslove.

Naš omiljeni dio ove TorrentHound alternative bio je koliko je lagan za upotrebu. Funkcija pretraživanja vrlo je intuitivna. Potražili smo Full Metal Alchemist: Season One i odmah pronašli ono što smo željeli. Zatim smo je preuzeli bez ikakvih problema.

S više od 4 milijuna bujica, ima što izabrati. Minimalistički pristup dizajnu pomaže da katalog ne postane pretjeran.

Torrentz2

Pregled stranice Torrentz2

Torrentz2 je općenita stranica za bujicu koja je nedavno ažurirana i poboljšana.

Knjižnica ima veliki izbor igara, filmova i emisija. No, najzanimljiviji smo pronašli glazbeni katalog. Dizajn web stranice je oskudan i postavlja traku za pretraživanje ispred i u sredinu.

Mnogi su bujice stari više od 10 godina, tako da je ovo dobro mjesto ako želite potražiti starije bujice. Iako nam se sviđa jednostavan dizajn web stranice, propustili smo uvrstiti deset najboljih popisa’popularna je trenutno.

Zooqle

Pregled torrent stranice Zooqle

Zooqle je jedno od najnovijih mjesta za mučenje vani, ali već je privuklo puno pažnje.

Web-lokacija već ima više od 3,7 milijuna bujica. Naš omiljeni dio ove stranice mučenja je da je sadržaj dobro izbalansiran. Možete pronaći relativno obrazovne sadržaje, softver i zabavni sadržaj s razmjernom lakoćom.

Iako bi sučelje moglo koristiti neka poboljšanja, vjerojatno će oni pravodobno riješiti probleme. Još uvijek smo uspjeli pronaći torrente koji su nam trebali i preuzeti ih, iako nam je trebalo malo duže nego na RARBG-u i Torlocku.

U konačnici smo još uvijek uživali u mjestu.

TorrentHound alternative za torrenting filmova i televizora

Ove alternative pružit će vam najbolje iskustvo kada to učinite’tražite bujice filmova i TV emisija.

EZTV

Pregled torrent stranice EZTV

EZTV je jedna od najboljih opcija za pronalaženje TV bujica.

S novim epizodama koje se dodaju svakodnevno, izbor je naizgled beskrajan. Na mjestu se nalaze drame, komedije, sapunice, sportovi, predstave u kasnim noćnim satima i još mnogo toga. Možete pronaći trenutne emisije, ali možete i naći serije koje nisu emitirane.

Otkrili smo da je izgled web stranice zastario. To nije otežalo korištenje web stranice, ali je oduzelo korisničko iskustvo. Svaka serija / sezona prikazuje i ocjenu pored naslova tako da možete vidjeti koliko je emisija dobro primljena s drugim korisnicima.

YTS

Pregled torrent stranice YTS (YIFY)

YTS je torrent platforma koja se fokusira na filmove.

Ova TorrentHound alternativa je izvrsna za ljubitelje kina jer možete pronaći trenutne hitove, kao i klasične filmove. Web stranica je vizualno zapanjujuća, a sviđa nam se izgled. Web lokacija također ne’Ne trebate širinu pojasa, što je još jedna prednost.

Sve u svemu, ovo nam je bilo omiljeno mjesto za preuzimanje filmova. Knjižnica ima toliko toga za izabrati. Uspjeli smo pronaći sve naše omiljene filmove.

ETTV

ETTV pregled torrent stranica

ETTV je još jedna TorrentHound alternativa usmjerena prema TV-u, ali filmove možete pronaći i ovdje.

Bilo je lako pronaći nove i popularne TV sadržaje, ali morali smo pretražiti oko sebe da bismo pronašli manje poznate naslove. Napredna pretraga je vrlo korisna. Možete pretraživati ​​po kategorijama tako da ne’Kad želite pronaći TV emisiju, morate naslistati naslove filmova. Nove epizode dodaju se svakodnevno, tako da možete biti u toku s trenutačnim emisijama.

Sve u svemu, ovo je bilo jedno od najboljih mjesta poput TorrentHounda za pronalazak TV epizoda. Mogli smo i bez oglasa, ali izbor je nadoknadio ovu neugodnost.

9xmovies

9xMovies torrent site pregled

9xmovies ima širok izbor holivudskih filmova, iako su mu glavni fokus bollywoodski filmovi.

Iako uživamo u šarolikoj web stranici, narančasta i zelena shema boja učinile su tekst na web mjestu teškim za čitanje. U skladu s tim, u katalogu se nalazi širok izbor međunarodnih naslova. Ako tražite više od američkih filmova, ovo je dobro mjesto za početak.

Dok je fokus na filmovima, u knjižnici možete pronaći i presnimljene epizode TV emisija. Mnogi naslovi koje smo vidjeli bili su novi, ali vidjeli smo i neke starije filmove.

Nyaa

Nyaa pregled

Nyaa buji središte za anime naslove. Popularna stranica zatvorena je prošle godine, ali sada se vratila. Katalog sadrži preko 500 000 bujica, uključujući i mnoge popularne anime filmove i TV emisije. Sviđa nam se što knjižnica sadrži mnogo starijih naslova koje je teško pronaći na drugim stranicama.

UI je jednostavan i jednostavan za korištenje. Postoji čak i mogućnost filtriranja remakea, što je znatno olakšalo pretraživanje naslova. Sve u svemu, ovo je bilo jedno od najboljih mjesta koje smo pronašli za preuzimanje anime torrenta.

TorrentHound alternative za igre

I konačno, mi’tražite najbolje alternative za TorrentHound ako ste’zanimaju vas samo bujice igara.

CroTorrents

Pregled stranice torrenta igara, CroTorrents

CroTorrents je bujica koja se fokusira na besplatne igre.

Možete potražiti PC igre po žanrovima. Neke od kategorija uključuju akciju, horor, utrke i strategiju. Ono što nam se sviđa na ovoj stranici je da, ako možete’Ako pronađete igru ​​koju tražite, možete pisati u zahtjevu.

Sve u svemu, ovo je bilo jedno od najboljih mjesta koje smo pronašli za igre. Pronašli smo puno naših omiljenih igara, uključujući Injustice, The Sims i Dragon Quest. Bujice koje smo preuzeli bile su vrlo kvalitetne.

Ocean igre

Pregled mjesta Ocean of Games

Ocean of Games je bujica koja je posebno korisna za Mac korisnike.

Igranje na PC-u općenito je lakše nego na Macu, no ovo je web mjesto iznenađujuće jednostavno za Mac korisnike. Nažalost, ova prednost dolazi i s nekoliko nedostataka.

Ono što primjećujemo na ovoj web-lokaciji jest da je bilo vrlo teško reći što preuzimate. Većina igara ima više izdanja, ali naslovi nisu jasno označeni. Preporučujemo upotrebu ove web stranice samo ako možete’ne možete naći drugo što tražite drugdje.

DownloadGamesTorrents

Preuzmite recenziju Igre Torrents

DownloadGamesTorrents ima jedan od najvećih izbora tonerskih igara na webu.

Na ovom mjestu ima sve, od PC igara do XBOX 360 igara do PS2 igara. Web mjesto je
dobro osmišljen. Izgled je dobro organiziran i bilo je lako pronaći sve igre koje smo željeli. Osim toga, preuzimali su se brže nego što smo očekivali.

Ako tražite raznolikost, mi bismo vam definitivno preporučili ovu TorrentHound alternativu.

GazelleGames

Pregled GazelleGames

GazelleGames ima preko 60 000 bujica povezanih s igranjem.

Ova web lokacija zahtijeva da stvorite i registrirate račun. Ovaj postupak nije’ne treba dugo. Nakon što je dovršen, web mjesto je stvarno jednostavno za korištenje. Nismo’Nemam problema s pronalaženjem igara koje smo željeli i preuzeli su ih odmah.

Našli smo ga posebno korisnim u pronalaženju PC igara, ali na web-lokaciji bile su dostupne i konzolne igre. Iako je postupak registracije bio smetnja, mi bismo preporučili ovu stranicu preko Ocean of Games.

GamesTorrents

Igre Torrents pregled

GamesTorrents jedna je od najboljih TorrentHound alternativa na webu.

Osjećali smo da programeri web mjesta stvarno novu svoju publiku. Grafika je privlačna igračima, a izgled stranice bio je funkcionalan. Katalog sadrži PC igre, Mac igre, PlayStation igre, Nintendo igre i još mnogo toga.

Samo za sortu ovo je sjajno prvo stajalište ako i vi’ponovno ste igrač koji želi skinuti bujicu. Mogli biste satima pregledavati njihovu veliku biblioteku.

Najbolje TorrentHound alternative

Ako ste bili pobožni korisnik TorrentHound-a, možda nećete moći pronaći web mjesto koje oponaša korisničko iskustvo TorrentHound-a. Međutim, preostalo je puno mjesta za bujice koje preuzimanje datoteka poput bujica i dalje čine lak zadatak.

Za opće bujice, naša omiljena mjesta su The Pirate Bay i RARBG. Otkrili smo da je svako mjesto za opće bujice imalo svoj dio prednosti i nedostataka. Ali ove dvije web stranice imale su najviše i najaktuelnije naslove, što čini sve razlike.

Za TV emisije i filmove najbolje nam se svidio YTS i Yidio. Oni su bili najlakši za korištenje i nudili su najveće odabire.

Za igre smo preferirali GamesTorrents. Cijelo korisničko iskustvo je bilo zanimljivo. Zaista smo uživali u pretraživanju njihovog kataloga i pronalaženju svih skrivenih dragulja.

Budite sigurni dok koristite mjesta za bujicu

Iako su bujice zabavne, moramo naglasiti važnost zaštite. Vlade suzbijaju piratstvo i kršenje autorskih prava. Kršenje zakona o autorskim pravima moglo bi vas koštati silnu kaznu ili čak poslati vas na građanski sud. Najgori scenarij je zatvor.

Ako planirate preuzeti torrente, potrebna vam je VPN usluga.

VPN usluga u osnovi je ogrtač nevidljivosti za vaše mrežne aktivnosti. Sakriva vaše pravo mjesto (i šifrira vaše komunikacije) tako da ljudi ne mogu pratiti vašu IP adresu. To čini vašu internetsku aktivnost sigurnijom i privatnijom. Korištenje VPN usluge jedini je pouzdan način da biste bili sigurni da nitko ne može pratiti vaše aktivnosti mučenja.

Možete pronaći besplatne VPN usluge, ali plaćene usluge su obično sigurnije. Najbolja VPN web mjesta i dalje nude izvrsne brzine za preuzimanje.

Preporučena čitanja: Besplatno VPN za torrenting, najbolji VPN za torrenting

Završne misli

Naša omiljena TorrentHound alternativa općenito je RARBG.

Stranica je bila svježa i aktualna i to nas je osvojilo. Naša omiljena VPN usluga je NordVPN.

Iako postoje jeftinije alternative, ova pruža najbolje iskustvo mučenja. Ima i jedan od najcjenjenijih ugleda koji se tiče privatnosti i sigurnosti.

Dakle, koju od ovih TorrentHound alternativa ovdje navedenih danas koristite 2020. godine? Postoje li neki glavni oni mi’promašio sam?

Bilo koji koji mi’na popisu ste koji imaju problema? Javite nam u komentarima u nastavku!”

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 53 = 54