Kako uporabljati čas kokic na Roku


Popcorn Time je brezplačna, odprtokodna aplikacija z več platformami, ki se uporablja za pretakanje videa na zahtevo. To je’je ena najbolj priljubljenih aplikacij za pretakanje, saj so bile v letu 2016 narejene ogromne izboljšave njenega vmesnika in uporabnosti. Zdaj ne tekmuje le z najboljšimi možnostmi pretoka, kot sta Netflix in Amazon Prime, temveč njegova ogromna video zbirka preseneča večino konkurentov.

Če menite, da je čas Popcorn brezplačen, ima več možnosti kot ena aplikacija, ki temelji na naročnini, in je na voljo v večini naprav,’Nič čudnega, da se vse več ljudi odloča za prehod od svoje trenutne množice storitev VOD.

Vemo, da je čas Popcorn na voljo na številnih platformah, danes pa ga imamo’o Roku bomo razpravljali o njegovi uporabi.

O času kokic na Roku

Uporaba časa Popcorn Time na napravi Roku je ena izmed bolj preprostih in hkrati bolj poglobljenih možnosti. Ko se poskusite naučiti uporabljati Popcorn Time na Roku, lahko postane nekoliko zmedeno, a to’s samo zato, ker je aplikacijo mogoče uporabiti na več različnih načinov, da bi zaobšli različne ovire, ki jih lahko naletite med poskusom nameščanja aplikacije.

To je pravzaprav dobra stvar, ker ima tam različne možnosti za namestitev’je večja možnost, da ti’Boste lahko našli izbiro namestitve, ki deluje za vas. Pustiti’Oglejte si nekaj glavnih načinov prenosa in namestitve.

Kokice čas skozi pleks

Od tam’s ni Roku specifične aplikacije za Popcorn Time, moramo najti drug način, kako aplikacijo dobiti na naši napravi Roku. Ena od možnosti je prenos časa Popcorn Time prek Plexa, ki je na voljo na Roku.

Kako prenesti - metoda Plex

 • Prenesite aplikacijo Plex Media v računalnik in jo nato odprite.Kako prenesti Popcorn Time on Roku - Plex metoda
 • Poiščite časovni kanal Popcorn Time na Plex in ga namestite po aplikaciji’s navodili.
 • Prenesite Plex na napravo Roku.

Kako namestiti Popcorn Time na metodo Roku – Plex

 • Uporabite program Plex with Popcorn Time za pretakanje iz računalnika na televizijo z napravo Roku.
 • Pri tej metodi dodatna namestitev ni potrebna.

Čas za kokice skozi kasting zaslona

Zaslon Casting je še en preprost način uporabe Popcorn Time z Roku. To pomeni, da bodo vodniki za prenos in namestitev specifični za vaš operacijski sistem.

Kako prenesti Popcorn Time on Roku - metoda Mac

 • Poiščite povezavo za prenos za vaš operacijski sistem.Kako prenesti Popcorn Time on Roku - Mac metoda
 • Izberite Prenesi.
 • Odprite preneseno datoteko in sledite pozivom na zaslonu za namestitev.Instalacijski program Popcorn Time - uvodInstalacijski program Popcorn Time - vrsta namestitve
 • Opomba - morda boste morali spremeniti varnostne nastavitve in tako omogočiti prenos aplikacije tretjih oseb. To lahko storite prek menija System Preferences.Sistemske nastavitve

Kako prenesti Popcorn Time on Roku - računalniška metoda

 • Poiščite povezavo za prenos za vaš operacijski sistem.Kako prenesti Popcorn Time on Roku - računalniška metoda
 • Izberite Prenesi
 • Odprite naloženo datoteko in sledite pozivom na zaslonu za namestitev aplikacije.Popcorn Time destinacijski krajČarovnik za nastavitev časa kokic - zadnji korakKokice Čas dodatne naloge za namestitev

Nastaviti

Preden začnete pretakati svoje naprave na Roku, ste’Želel se bom pojaviti v nastavitvah aplikacije Popcorn Time.

Meni z nastavitvami časa za kokice

V tem meniju lahko prilagodite jezik, podnapise, predpomnilnik in možnosti opozorila VPN. To je lahko koristno za izboljšanje splošnega zadovoljstva uporabnikov, pa tudi za ohranjanje varnosti med uporabo Popcorn Time.

Nastavitve časa za kokice

Kako pretakniti čas kokic v Roku

Zdaj, ko ste na računalnik prenesli čas Popcorn Time, lahko ta sistem uporabite za prenos zaslona na napravo Roku.

Kasting v Roku s pomočjo PC-ja

 • Vklopite televizijo in Roku
 • Vklopite računalnik in pritisnite “Tipka Windows + P.” To pokaže vaše stikalo zaslona.
 • Izberite Roku.
 • Sprejmite poziv za predvajanje na televiziji in uživajte v uporabi Popcorn Time na napravi Roku.

Predvajanje v Roku z Macom

 • Prenesite aplikacijo Ogledalo za Roku iz trgovine iTunes.

Ogledalo za Roku

 • Ko jih naložite, se prepričajte, da sta Mac in Roku na istem kanalu usmerjevalnika. Zdaj si lahko čas kokic ogledate neposredno v napravi Roku!
 • Opomba - to ni brezplačna aplikacija. Če želite ohraniti čas Popcorn za Roku doživetje popolnoma brezplačno, predlagamo uporabo zgoraj omenjene metode Plex.

Pomen VPN za čas kokic

Čas za kokice, kot katero koli BitTorrent pripono, je treba uporabljati previdno. Čeprav so zakonite, lahko te aplikacije uporabnikom omogočajo nezakonito prenašanje vsebine. To je’s sivo območje, v katerega se lahko uporabnik slučajno spotakne. In čeprav je potovanje v nezakonite vsebine morda naključno in na videz nedolžno, je kazen stroga. Piratstvo z avtorskimi pravicami lahko povzroči zvezno obtožbo z velikimi globami in celo preživljanjem časa v zaporu.

Zato morate vedno uporabljati VPN, kadar uporabljate katero koli aplikacijo za hudournike. Ne samo, da vas VPN ščiti pred tatovi identitete, hekerji in drugimi spletnimi kriminalci. VPN vas lahko med spletom zaščiti pred drugimi ocenjevalnimi očmi.

VPN-ji vam zagotavljajo resnično digitalno anonimnost in spletno izkušnjo spremenijo v zasebni dopust internetne svobode.

Mi’Sem sestavil seznam najboljših VPN-jev za čas Popcorn in vse kar morate storiti zdaj je, da izberete svojega ponudnika VPN-jev.

Zdaj, ko veste, kako uporabljati Popcorn Time odgovorno in ob ustrezni zaščiti, ste pripravljeni, da uživate v svoji novi, brezplačni aplikaciji za video na zahtevo. Uživajte!

Priporočljiva branja:

Ali je čas za kokice varen?

Ali potrebujem VPN za čas Pokorn

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 + = 90