Kako preveriti svoj IP naslov torrent


Načrtujete uporabo hudournika? Ti’Kot del potrebnih boste morali navesti naslov IP “digitalni odtis.” Torrent sistemi potrebujejo vaš IP naslov, da vam omogočijo dostop do filmov, glasbe in digitalnih knjig, do katerih želite dostopati, in tudi vaši uporabniki si ga lahko ogledajo, da bi lahko delili vsebino.

Bodite varni, medtem ko je hudourništvo Začnite z enim najboljših VPN-jev za hudourništvo: ExpressVPN ▸

Najmočnejši VPN na trgu pokriva vse hudournike’s hitrostjo in varnostnimi potrebami.

NordVPN ▸

Ne samo najhitrejši VPN v tem trenutku, ampak tudi takšen, ki ima za uporabnike odlične ponudbe.

CyberGhost ▸

Poceni in uporabnikom prijazni - CyberGhost ponuja odličen seznam strežnikov in dobre P2P zmogljivosti.

Navedite - nato maskirajte

Ko je storitev zagotovljena, lahko nato uporabite storitev VPN za prikrivanje IP-ja. Zakaj? Ker lahko stranke BitTorrent lahko’ne zagotavljam vaše anonimnosti, ko hudournik. Ko maskirate svoj IP, lahko preverite, ali vaša VPN storitev deluje pravilno in ali je vaš pravi naslov IP skriti zaradi anonimnosti in ohraniti spletno zasebnost.

Glede na to preberite naš vodnik o:

 1. Kako hitro in enostavno preverite svoj torrent IP naslov
 2. Kako to skriti s pomočjo svoje storitve VPN.

Naš pogled na hudourništvo

Ne pozabite, mi’niste tukaj, da bi podprli nezakonite spletne dejavnosti. Čeprav je hudourništvo v nekaterih okoliščinah lahko povsem legalno, obstajajo tudi drugi primeri, ko kršijo zakone o avtorskih pravicah. Preden začnete uporabljati hudourniško spletno mesto, se prepričajte, kaj vam je jasno in kaj počnete.

Kaj je naslov IP?

Vaš IP naslov bo uporabil edinstveno številko za identifikacijo vaše posebne lokacijske vrstice. To je’s digitalni ekvivalent poštnega naslova in to’I vas je kot internetnega uporabnika dodelil vaš ISP. Vaš IP naslov je v skupni rabi v kateri koli napravi, ki je v domačem omrežju povezana s povezavo.

Ključna stvar, ki jo morate tukaj vedeti, je, da se vaš IP naslov lahko vidi javno in verjetno boste želeli ohraniti anonimnost pri hudourništvu. To pomeni, da lahko vsak vrstnik na hudourniškem spletnem mestu - in sami lastniki spletnih strani - vidi vaš IP naslov. Seveda jih potrebujejo za usmerjanje podatkov v vašo napravo. Če pa ste hudourniški uporabnik, to’Pomembno je, da svoj IP zamaskirate z VPN.

Zakrivanje IP-ja

Izbrano virtualno zasebno omrežje ali VPN vam bo omogočilo, da spremenite svoj IP naslov tako, da s svojega javno vidnega privzetega priklopite na anonimni strežnik. Učinkovito zagotavlja posredniško storitev.

Vsako spletno mesto, ki vas spremlja - na primer Facebook ali Google, pa tudi drugi uporabniki hudournikov, si oglejte samo maskiranje IP, ki ga ponuja vaš VPN, namesto pravega, dodeljenega prek vašega ponudnika internetnih storitev..

Kako preveriti torrent IP naslove

Dobra novica je, da lahko preprosto in hitro preverite svoj torrent IP in preverite, ali je vaša maskirna storitev na mestu. S tem si’Hitro bom lahko preveril, ali vaša storitev VPN deluje, kot mora in brez težav.

Torrent preverite na spletnem mestu, ki doda vašo povezavo mini magnet k vašemu torrentu po želji. Od tam lahko samo hiter klik preverite svoj torrent IP naslov.

Storiti to:

 1. Pojdite na spletno mesto za preverjanje IP-ja (naše možnosti so spodaj)
  Če želite preveriti torrent IP naslove, pojdite na spletno mesto, kot sta IP Magnet ali DOILeak. IPMagnet je najhitrejša storitev preverjanja IP, vendar DOILeak ponuja največ podrobnosti.
 2. Poiščite povezavo Magnet in jo kliknite za prenos. Nato ga odprite z izbrano storitvijo torrentov.
 3. Počakajte nekaj sekund in nato preverite svoj torrent IP naslov ter svoj brskalnik’s IP naslov. Tako boste lahko potrdili, ali vse deluje tako, kot ste pričakovali.
 4. Če želite v prihodnosti preprosto preveriti svoj torrent IP, dodajte izbrano spletno mesto za sledenje IP na seznam prenosov in nato preprosto izberite ‘sledilci’ za hiter zaznamek.

IP spletna mesta, ki jih želite uporabljati

To je nekaj naših najljubših spletnih strani za preverjanje torrent IP:

 • PMagnet Torrent IP Check - najhitrejša spletna stran za preverjanje IP torrentov in zelo enostavna za uporabo z veliko informacij o ponudbi za uporabnike. Prikazala se bo vaša IP lokacija, strežnik DNS, vaš brskalnik in še več.
 • DOILEAK - to je mobilno optimizirano spletno mesto s preprostim ploskim slogom in preprostim uporabniškim vmesnikom. Z njim ugotovite, ali med brskanjem nenamerno delite katere koli občutljive podatke. Tovrstno uhajanje podatkov je v osnovi vsaka vrsta informacij, ki se lahko uporabi za sledenje do vas in razkritje vaše identitete. Sistem bo sprožil preverjanje lokacije IP naslova, da bi preizkusil vsako redno puščanje. Prav tako lahko preveri morebitne puščanje IP na vašem hudourniku. To je koristno, če uporabljate proxy ali VPN.
 • CBCDN - to ponuja orodje IPMagnet, spet z intuitivnim vmesnikom in možnostjo, da ugotovite svoj naslov IP, strežnik, brskalnik in lokacijo, pa tudi označite morebitne uhajanja podatkov, ki bi lahko omogočile razkritje vaše identitete.
 • AirVPN IPLeak - to je izjemno solidno spletno mesto in pomaga enostavno oceniti varnost in varnost VPN-jev. To je’ni odprtokodni sistem, vendar vsebujejo ogromno informacij o storitvah, ki so na voljo za testiranje IP, od testov uhajanja DNS ali IP do računov Mime, Vtičniki in Google+.

…In eno, ki se ji je mogoče izogniti?

Manj želimo, da priporočamo TorGuard, saj ima ogromno oglaševanja in ne’ne razkrijete svoje zgodovine IP.

Kako uporabljati spletna mesta za preverjanje IP

Če želite preveriti naslove torrentov IP, preprosto poiščite povezavo za prenos in izberite, da se odpre v vašem strežniškem strežniku. (IPLeak in IPMagnet vam neposredno ponujata povezave z magnetom.) Ker hudournik spremlja vaš IP, magneta nikoli ne bo prenesel. Nato lahko z odjemalcem vidite vaš IP ali ga nadzirate med uporabo spletnega mesta.

Prednost spremljanja spletnih strani

Ko preverjate svoj torrent IP, lahko tudi spremljate svojo zgodovino IP. Ta se bo hitro odzval, če bodo opažene kakršne koli težave ali če obstajajo morebitna odstopanja, ki jih boste morda želeli še raziskati. Če vaš VPN zaradi kakršnega koli razloga preneha delovati v celoti, vas bo to obvestil. Nenazadnje lahko prepoznate svojo stranko za hudournike.

Kako skriti svoj Torrent IP

Enkrat ti’če ste prepoznali svoj IP, lahko svojo varnost izboljšate tako, da ga skrijete. To je’splača se izbrati sistem VPN za torrent vsebino, saj vam bo pomagal zaščititi pred različnimi varnostnimi težavami, ki se lahko pojavijo.

Na primer, lahko prek svojega ponudnika internetnih storitev prikrijete hudournike in v spletu ohranite anonimnost z VPN. Seveda morate zagotoviti, da je vaš IP naslov skrit, ko prenašate vsebino na spletu, zato morate nenehno paziti na svoj IP z uporabo svojega ponudnika BitTorrent.

V zaključku

Na voljo so različna orodja, ki milijonom uporabnikov Torrentov pomagajo preveriti in vzdrževati VPN ali proxy povezavo ter zaščititi njihovo anonimnost in varnost, ko so na spletu. Vaša sposobnost, da ostanete zasebni med hudourniki, je pomembna in vsekakor jo je vredno aktivno vzdrževati.

Ne pozabite ostati na varnih spletnih mestih hudournikov, tako da izberete najboljšo storitev VPN, ki podpira torrenting; nekaj, kar smo obsežno opisali v drugem povezanem vodniku, ki vam bo pomagal, da kar najbolje izkoristite svoje varne in zasebne izkušnje s hudourniki.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =