Kako odblokirati igre

Igralci po vsem svetu pogosto iščejo različne rešitve za odblokiranje iger, ki so omejene na njihovi geografski lokaciji. Te igre so običajno za požarnimi zidovi in ​​zato nedostopne, vendar obstajajo načini, kako te omejitve zaobiti.


V tem članku bomo razpravljali o tem, kako preprosto odblokirati igre z uporabo VPN, proxyja ali Google Translate kjerkoli. Pojasnili bomo tudi, kako deluje, prednosti in slabosti teh rešitev in zakaj uporabniki na različnih lokacijah ne morejo dostopati do določenih spletnih mest za igre.

Zakaj so igre blokirane

Prevladujeta dva razloga, zakaj so igre blokirane, in sicer sta cenzura in požarni zidovi. Vsaka država ima svoj nabor pravil, ki veljajo za omejevanje določenih iger, šole in delovna mesta pa cenzurirajo igre skozi požarni zid, ki preprečujejo dostop do določenih spletnih mest, kadar uporabljate njihov internet, tudi ko uporabljate svojo napravo.

Na primer, na Kitajskem lahko uporabniki’t dostop do Battlefield 4. Nemški uporabniki lahko’t igra Left 4 Dead 2; v Braziliji pa MMORPG EverQuest ne gre.

Pojasnjeni so naslovi IP

Pustiti’Začnite z razlago naslova IP. IP naslov (naslov internetnega protokola) je številčna oznaka, dodeljena vsaki napravi, ki je povezana v določeno računalniško omrežje. Tako je možna cenzura, če pa spremenite naslov IP, se zdi, kot da ste na drugem mestu.

S tem spremenjenim naslovom IP se ves promet preusmeri na drug strežnik, kar pomeni, da lahko prosto igrate katero koli igro ali dostopate do katerega koli spletnega mesta od koder koli na svetu..

Kako deblokirati igre s pomočjo VPN-ja

VPN (Virtual Private Network) ustvari varen predor med strežnikom VPN in računalnikom.
Ko vaša komunikacija potuje skozi ta varen predor, lahko tretje osebe’ne spremljajte svojih brskalniških dejavnosti, ker vaš IP naslov postane anonimen in vam omogoča dostop do blokiranih in omejenih spletnih mest in iger.

V bistvu želite skriti svojo resnično geografsko lokacijo, ker boste s tem lahko zaobšli vsako cenzuro, ki jo nalaga vlada ali računalniško omrežje, v katerem delate.

VPN ne samo da skriva vaš pravi naslov IP, ampak vam ponuja tudi številne druge ugodnosti, ki vključujejo:

 • povečana varnost na spletu
 • dostop do številnih iger in naprav
 • velike hitrosti brez zaostajanja
 • zgodnji dostop do novih izdaj
 • Zaščita igralcev DDoS
 • funkcionalnost ne glede na lokacijo

Uporaba VPN-ja za igranje je neverjetno preprosta. Registrirati se morate in prenesti storitev VPN, se povezati s svojim želenim strežnikom, kjer je na voljo vaša najljubša igra, in začeti igrati brez kakršnih koli omejitev.

Upoštevajte le, da nobena dva VPN nista enaka, zato boste morali pravilno raziskati svoje možnosti, da boste dosegli najboljšo ponudbo.

VPN vs proxy za odblokiranje iger

Čeprav se prosti posredniki običajno uporabljajo za igranje omejenih iger, storitev VPN uporabnikom ponuja toliko več. VPN delujejo v vseh igrah, na vseh napravah in so na splošno super hitri, brez zaostankov.

Resnica je, da brezplačni proxy ne’ne bom vam ponujal teh ugodnosti, ko morate deblokirati igre z omejenimi možnostmi. Ostale ugodnosti, ki jih ponuja VPN, vključujejo:

 • neomejeno preklapljanje med svetovnimi strežniki
 • samodejna konfiguracija & Povezava z enim klikom
 • super stabilen z 99,9% up-time
 • deluje zunaj vašega spletnega brskalnika
 • neomejena pasovna širina

Odblokirajte igre s proxy strežnikom

Ko želite obiskati spletno mesto z omejitvami, lahko proxy strežnik deluje kot posrednik med vašim računalnikom in blokiranim spletnim mestom, ki ga želite obiskati. Proxy strežnik v vašem imenu obišče blokirano spletno mesto tako, da prikaže blokirano spletno mesto, tako da do njega dostopate, ker komunicirate s proxyjem in ne z blokiranim spletnim mestom.

Na voljo je veliko brezplačnih proxy storitev, vendar predlagamo Anonymousmouse ali HMA. Oba sta preprosta za uporabo in zanesljiva.

Odblokiranje iger s pomočjo proxy strežnika je enostaven postopek. Preprosto pojdite na spletno mesto za proxy strežnik in vnesite URL omejene igre, ki jo želite odblokirati, in pritisnite enter.

Nato boste lahko brskali po omejenem URL-ju kot običajno, vendar boste opazili, da bo vaš brskalnik prikazal strežnik’s ime domene proxy in ne ime blokiranega URL-ja. To pomeni, da do spletnega mesta dostopate anonimno.

Je proxy strežnik varen za uporabo?

Ko uporabljate proxy strežnik za dostop do omejenih spletnih mest, v bistvu predate svoj naslov IP proxy strežniku, medtem ko brskate po omrežju. Čeprav je veliko proxy mest zaupanja vredno, obstaja možnost, da se vaši osebni podatki končajo v napačnih rokah, še posebej, če uporabljate brezplačne proxy storitve.

Lastnik proxyja, hekerji ali proxy webmaster lahko brez vaše vednosti ali soglasja beleži in prodaja vaše podatke komu, ki jih želi. Torej, predhodno opravite malo raziskav.

Odblokirajte igre s prevajalsko storitvijo

Uporabniki pogosto podcenjujejo uporabo prevajalske storitve za deblokiranje iger z omejitvami. Ko uporabljate storitve, kot so Microsoft Translator, Google Translate, Babel Fish ali Yahoo, si lahko ogledate spletno mesto, ne da bi neposredno obiskali spletno mesto z omejitvami..

Uporabniki dejansko lahko manipulirajo s postopkom s prevajanjem omejene strani iz angleščine v angleščino, zmanjšanjem zmede v jeziku, medtem ko delujejo kot brezplačna proxy storitev, če ta spletna mesta za prevajanje pridobijo omejeno spletno mesto in ga prikažejo za vas, ne da bi morali obiskati spletno mesto neposredno.

Microsoft Translator je po našem mnenju najboljša možnost za ta trik. Najprej morate obiskati Microsoftov prevajalec (znan tudi kot Bing Translator). Nato morate v besedilno polje vnesti URL želenega spletnega mesta in obdržati ‘prevesti iz’ možnost kot ‘samodejno zaznavanje.’ Nato izberite ‘prevesti v angleščino’ in kliknite ‘prevesti.’

Na dnu se bo prikazala zahtevana stran in brskali boste lahko tako, kot običajno. Je nevsiljiva in funkcionalna rešitev za blokirane strani / igre.

Perks uporabe VPN za igranje iger

Varno lahko rečemo, da je uporaba VPN-ja za deblokiranje iger najboljša stava. Ne samo da lahko prenašate igre, ampak lahko tudi prenašate vsebino DLC in dostopate do PSN in Xbox Live iz katere koli države.

Ko ima država prejšnji datum predstavitve, jo boste lahko prenesli prej in prva igrala brez zaostankov ali zmanjšanih pingov. Drug dragocen razlog za uporabo VPN za igranje je nedvomno varnost.

Lahko ste prepričani, da so vaše datoteke in podatki varni, zahvaljujoč šifriranemu zasebnemu omrežju za igranje, ki vas ščiti tudi pred napadi DDos, ki so v zadnjih letih postali nadloga..

Ko uporabljate VPN za igranje iger, lahko na potovanjih uporabljate tudi igralne strežnike po vsem svetu, odpravite grozne čase pinga in igrate igre za več igralcev na katerem koli geografskem mestu. Druga velika ugodnost je, da lahko do iger dostopate iz več naprav za igranje na poti.

VPN za sodobne igralce

Bil je čas, ko so igre za več igralcev pomenile, da morate dobesedno sedeti poleg igralca v isti sobi. K sreči teh dni ni več. Spletne igre so se razvile v množične dogodivščine, ki igralcem omogočajo, da se praktično znajdejo v čarobnih svetovih oddaljenih planetov in warzonov na Luni.

Na srečo so bili ustvarjeni VPN-ji, kar pomeni, da se sodobni igralci lahko igrajo kjer koli proti komurkoli in kar je samo po sebi precej neverjetno. Namesto da zaostajajo čas igre ali spotične povezave, igralci igre zdaj uživajo hitro neprekinjeno izkušnjo.

Brezplačni VPN v primerjavi s plačanim VPN

Vprašanje za milijon dolarjev je, ali bi se morali odločiti za plačano ali brezplačno storitev VPN. Čeprav obstajajo brezplačne storitve VPN, ki vam ponujajo precej ugodnosti, je vedno bolje, da se za storitev plačate, če želite kakovost.

Ne pozabite, da morajo podjetja VPN, ki ponujajo brezplačne storitve, na tak ali drugačen način zaslužiti denar, in to običajno storijo z prijavo in prodajo vaših osebnih podatkov. Pogosto uporabljajo tudi protokol PPTP, ki se ne šteje več za varen.

Uporabniki, ki plačajo VPN, imajo na splošno več možnosti, kot sta OpenVPN ali zaščita predorov nivoja 2 in kombinacija IPsec. Na koncu dneva želite, da so vaši podatki čim varnejši, in medtem ko uporabniki plačanih uporabnikov običajno dobijo približno 256-bitno šifriranje podatkov, brezplačni VPN-ji najverjetneje ponujajo le 128-bitno šifriranje.

Torrenting in podpora strankam sta najverjetneje možna tudi pri uporabi plačljivega VPN-ja, poleg tega pa boste dobili dostop do več strežnikov, razpršenih na več lokacijah po vsem svetu..

Kako izbrati VPN za odblokiranje iger

Pri izbiri VPN-ja za deblokiranje iger morate upoštevati več stvari. Mi’dotaknili smo se več točk, kot so varnost, beleženje, hudourništvo, podpora strankam, povprečna hitrost in število strežnikov, ki jih ponuja storitev VPN, vendar kateri ponudniki storitev VPN so najboljši za igranje iger?

Tu so naše glavne izbire glede na lokacijo strežnika, povprečno hitrost, pristojnost in hkratne povezave. Večina naših najboljših izbir je tudi po ugodnih cenah in nudijo briljantno podporo strankam za svoje plačane naročnine.

ExpressVPN deluje neverjetno dobro in ga je zelo enostavno naučiti. Ponudnik storitev je pogosto vrhunsko priporočilo za igre na srečo, saj imajo strežnike v večini večjih držav in mest po vsem svetu.

Tudi VyprVPN nas je navdušil, ker smo ena redkih storitev VPN, ki sama nadzoruje celotno omrežno infrastrukturo. Ponujajo tudi velike hitrosti povezav po vsem svetu in imajo lastno optimizirano igralno omrežje Outflox, ki dejansko poveča vašo hitrost pinga med igranjem iger.

Spodnja črta

Če želite deblokirati igre, je vaša najboljša možnost nedvomno VPN. Ali želite brezplačno ali plačano storitev, je odvisno od vas, vendar ne pozabite, da bi se lahko vaši osebni podatki končali v napačnih rokah, če se za rešitev odločite za brezplačno storitev VPN ali proxy strežnik..

VPN-ji so vsakemu pohlepenemu igralcu neverjetno enostavno kadarkoli igrali od koder koli po svetu, medtem ko so uživali v hitrih časih povezave in najrazličnejših lokacijah strežnikov.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

72 − = 63

map