Kako namestiti Titanium na Kodi


Kodi je pogosto prvo pristanišče za tiste, ki si želijo, da bi naslednjič dobili zabavo. Navsezadnje je’s vse na enem mestu za shranjevanje, pretakanje in predvajanje glasbe, videa in več. Zato’je enostavno razumeti, zakaj je tako zelo priljubljen po vsem svetu.

Kaj’še več, možnost namestitve dodatkov, tem in izdelave drugih proizvajalcev pomeni, da so možnosti prilagajanja neomejene. To vam omogoča, da videz programske opreme prilagodite svojim potrebam.

Prav tako je Titanium ena najbolj priljubljenih zunanjih Kodijevih zgradb, ki je trenutno na voljo. Lahko ga dodate v svojo nastavitev v nekaj preprostih korakih, kar pomeni, da ste’Kmalu bomo na dobri poti za predvajanje vseh svojih najljubših filmov in TV oddaj z obilico dodatkov, nameščenih kot del postopka nastavitve Titananija na Kodi.

Torej, kaj točno je Titanium? Kako ga namestim? Kaj lahko gledam na Titanium? Nadaljujte z branjem, ko bomo odgovorili na vsako od teh vprašanj in še več. Brez kakršnega koli dodatnega aduta’je vse, kar morate vedeti.

Kaj je Titanium Kodi Build?

Za platformo Kodi je na voljo cela množica izdelav po meri, kar pomeni, da vi’Od prilagajanja različice Kodi boste lahko le po nekaj korakih. Titanium je ena od možnosti, ki vam je na voljo - zagotavljanje dostopa do dodatnih funkcij in dodatkov, ki se nahajajo’t na voljo v standardni namestitvi Kodija.

Titanium je tako ena najbolj priljubljenih gradenj prav zdaj in to’je enostavno razumeti, zakaj. Konec koncev, ta posebna izdelava prednamešča množico dodatkov za vas kot del namestitvenega procesa, kar olajša življenje, zlasti za tiste, ki so omejeni v tehničnem znanju.

Med dodatke drugih proizvajalcev, ki so na voljo prek Titananija, so TV v živo, šport, TV-oddaje in filmski dodatki. Nadaljujte z branjem, ko vam dajemo navodila po korakih, kako namestiti Titanium na Kodi.

Kako namestiti dodatek Titanium na Kodi

  • Zaženite Kodi v svoji napravi
  • Kliknite na ikona nastavitev (⚙) in nato kliknite na Nastavitve sistema odsek
  • Prepričajte se, da so dovoljene aplikacije iz neznanih virov
  • Vrnite se na meni z nastavitvami in kliknite na Upravitelj datotek, Dodaj vir in kliknite
  • Vnesite naslednji URL: http://repo.supremebuilds.com/ nato pritisnite OK. Nato se boste vrnili na prejšnjo stran, kjer boste morali imenovati mapo (izberite nekaj, kar vam bo omogočilo, da jo boste kasneje lažje prepoznali)
  • Vrnite se na glavni meni, kliknite na Dodatke in nato kliknite ikono, ki je videti kot odprto polje v zgornjem levem kotu
  • Kliknite Namestitev iz zip datoteke, nato poiščite datoteko’pravkar imenovani, kliknite ikono respository.supremebuilds-1.0.2.zip datoteka (to je lahko drugačna številka, če je izšla novejša različica)
  • Po namestitvi vrnite korak nazaj in kliknite namestite iz skladišča: Vrhovno skladišče Supreme Builds > Programski dodatki > Čarovnik za vrhovne gradnje > Kliknite Namestitev
  • Nato boste morali počakati na “Dodatek je nameščen” sporočilo, po katerem se vam lahko prikaže pojavno okno ali dva - preprosto kliknite Odpusti. Vrnite se v glavni meni in kliknite na Dodatki->Programski dodatki->Čarovnik za vrhovne gradnje->Vrhunske zgradbe in se odločite za strežnik za prenos najnovejše različice (npr. ZDA Server). Nato kliknite Standardna namestitev da obdržite obstoječe dodatke oz Sveža namestitev začeti iz nič
  • Počakajte, da Kodi namesti namestitev. Samodejno se mora zapreti. Če ne, lahko preprosto ročno zaženete aplikacijo ali napravo in nato znova odprete Kodi. Ko so se dodatki konfigurirali, bo vaša nova zgradba pripravljena!

Zakaj bi morali uporabljati VPN

Seveda je treba v času, ko se kibernetski napadi povečujejo in oblasti vdirajo v tisto, kar počnete prek spleta, najpomembnejše. Neupoštevanje varnostnih ukrepov bi lahko bila ena največjih napak’Bom kdaj naredil. Da bi preprečili dostop do vaših zasebnih podatkov, ki bi radovedne oči preprečil dostop, boste morali uporabiti VPN (Virtual Private Network).

Oglejte si naš seznam najboljših VPN za Kodi

Če narediš točno to, ti’Izkoristili boste lahko funkcije, kot so maskiranje naslovov IP, šifriranje podatkov in še veliko več. Vsaka od teh funkcij skupaj bo zagotovila zmago vašega ponudnika internetnih storitev in vlade’ne morem slediti vsakemu potezu na spletu. To je nekaj, kar si ti’Brez dvoma vas bomo želeli preprečiti’želim znatno izboljšati svojo spletno zasebnost.

Spletna zasebnost bi morala biti ena največjih skrbi pri uporabi nadgradenj po meri na Kodi, saj takšna vsebina tretjih oseb omogoča dostop do številnih gradiv, zaščitenih z avtorskimi pravicami, brez stroškov. Če vas dostopajo do tega brez dovoljenja ali plačila, lahko prejmete opozorilna pisma, prekinjena internetna povezava ali celo denarna kazen ali zapor.

Zato je’Pomembno je vlagati v VPN, preden sploh pomislite na uporabo takšnih različic, kot je Titanium. Več informacij o najboljših VPN-jih, ki so trenutno na voljo, najdete tako, da preverite naše številne preglede VPN-jev. Tako boste lahko sprejemali premišljeno odločitev o tem, katera storitev ustreza vašim potrebam. Ti’Nato boste lahko popolnoma brezskrbno uporabljali gradnje po meri Kodi.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =