Kako namestiti SportsDevil na Kodi


Ljubitelji športa bodo SportsDevil na Kodi bolj cenili kot zdaj, saj imajo zdaj možnost gledanja različnih športnih kanalov samo z enim dodatkom. Se sprašujete, kako namestiti SportsDevil na Kodi? Tukaj’s kar morate vedeti.

Kodi je odprtokodni medijski program, ki vam omogoča, da dobite široko paleto zabavnih kanalov, vključno z video in glasbo. Vsebino lahko zaženete v kateri koli napravi glede na vaše osebne želje, vključno s televizorjem, namizjem, pametnim telefonom, tabličnim računalnikom in drugimi.

Na videu spredaj’Odkrili bomo številne kanale, podobne Bravo, ABC Family in DIY Network, ki jih lahko dodate v aplikacijo. Obstajajo tudi drugi dodatki, ki vam bodo omogočali pretakanje digitalnih oddaj, podobno kot izbira Apple iTunes Podcasts, in dodatni glasbeni programi, ki bodo prikazovali besedila ob vsaki skladbi, ki jo predvajate. Lahko celo spremljate kaj’se dogaja v spletu z dodatkom za Twitter Feed.

Kodi je brezplačna programska oprema z odprto kodo, ki je bila zasnovana z upoštevanjem domače zabave. Tako je’je kot nalašč za ljubitelje filmov, filmov in TV oddaj, športa. Ko na Kodi namestite SportsDevil, lahko najdete prehod do neomejene zabave v zadnjem: športu.

Preden nadaljujemo, naj’Poglejmo, kaj Kodi lahko stori za vas.

Torej, kaj je Kodi in kaj si lahko ogledate na njem?

Kodi kateri koli osebni računalnik, pametni telefon ali tablični računalnik pretvori v računalniško nastavljen sprejemnik ali pretakanje, kar strankam omogoča pretakanje dokumentov iz spleta, domačega sistema, USB-ja in še več. Za razliko od drugih izdelkov, kot so novi Apple TV, Chromecast 2 in Amazon Fire TV Stick, Kodi isn’t zablokirano z dovoljenjem ali shranjeno zbirko aplikacij. Kot rezultat vam daje možnost, da si naložite različne dodatke in si ogledate, kar koli želite.

Kodi’S namenskim uporabniškim uporabniškim vmesnikom dodatno brskate po vaših elementih. Izdelek izpostavlja poudarke “10-nožni uporabniški vmesnik,” kar pomeni, da je z njim enostavno krmariti oddaljeno do 10 čevljev - in zaradi različnih možnosti lahko uporabniki hitro in brez truda poslušajo glasbo, si ogledujejo slike, gledajo videoposnetke in uživajo v spletni vsebini..

Pri manjših pripomočkih Kodi ponuja primerljivo izkušnjo, ki jo lahko še vedno predvajate na vaš televizor za tiste, ki želijo uživati ​​v njihovi vsebini na večjem zaslonu.

Kako namestiti SportsDevil na Kodi: navodila po korakih

Če želite v Kodi namestiti katero koli od teh vrst dodatkov, vas’Najprej bom moral Kodi omogočiti sprejemanje dodatkov iz neznanih virov, vključno s pridobivanjem SportsDevil-a na Kodi-ju.

Za to, ti’Najprej bom moral iti Nastavitve (zobniško kolo) z domače strani:

Kodi setup 1 - nastavitve

Na tej strani kliknite na Sistemske nastavitve:

Kodi setup 2 - Kako vklopiti druge vire v Kodi-ju

Od tam kliknite na Dodatki in preklopite na Neznani viri možnost, da ga vklopite.

Kodi setup 3 - vklopite neznane vire

Zdaj pa mi’ste pripravljeni za namestitev SportsDevila na Kodi. Zdaj se vrnite nazaj (Backspace v računalniku ali gumb za vrnitev na daljinskem upravljalniku) in kliknite na Upravitelj datotek.

Nastavitev Kodija 4 - izberite upravitelja datotek

Kliknite na Dodajte vir:

Kodi nastavitev 5 - dodajte vir

Zdaj je naslednji korak tam’Pravzaprav pridem do skladišča, v katerem je dodatek SportsDevil na Kodi. Tukaj ti’Bom moral klikniti [Brez] nato vnesite http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Po tem vnesite ne glede na ime’d všeč. Tukaj smo ravno napisali sup (lahko naredite tudi sup - SportsDevil). Nato pritisnite v redu.

Kodi nastavitev 6 - vnos URL-ja

Zdaj se vrnite na domačo stran in kliknite na Dodatki.

Nastavitev Kodija 7 - izberite dodatki

V zgornjem levem kotu kliknite ikono polja.

Nastavitev Kodija 8 - izberite ikono odprtega polja

Ti’Najprej morate razpakirati datoteke repozitorija, nato pa naslednjič’Kliknite na Namestitev iz zip datoteke:

Kodi setup 9 - izberite namestitev iz zip datoteke

..in nato poiščite ime skladišča, s katerim smo povezani. Klicali smo svoje ‘sup,’ torej mi’Kliknite na to.

Kodi nastavitev 10 - izberite zip datoteko

Želena datoteka zip se imenuje “repozitorij.prevlada,” zato kliknite na to:

Nastavitev Kodija 11 - izberite zip datoteko

Po tem ti’Počakati boste morali, dokler ne dobite sporočila o uspehu - ob zgornjem desnem kotu bo zdrsnilo’ste končali z namestitvijo.

Kodi setup 12 - nameščen dodatek za nadvlado

Zdaj, ko je skladišče nameščeno, kliknite na Namestitev iz skladišča.

Kodi setup 13 - namestite iz skladišča

Kliknite na ime nadvlado

Nastavitev Kodija 14 - izberite nadvlado

…nato naprej Video dodatki:

Nastavitev Kodija 15 - izberite video dodatke

Zdaj pa ti’Videli boste seznam vseh dodatkov, ki so vključeni v skladišče Supremacy (in vi’lahko prosto namestite vse vas’d všeč). Če pa želite vedeti, kako namestiti SportsDevil na Kodi, preprosto poiščite SportsDevil na seznamu in kliknite nanj.

Kodi nastavitev 16 - izberite SportsDevil

Po tem ti’Potrebno je le klikniti Namestite:

Kodi nastavitev 17 - namestite sportsdevil

In to’je to! Ti’Zdaj boste na domačem seznamu dodali SportsDevil na seznamu dodatkov. Kot vidite, ni bilo’t tako težko namestiti SportsDevil na Kodi in lahko preprosto ponovite preproste korake z drugimi dodatki.

Kaj je dodatek SportsDevil?

S programom SportsDevil, nameščenim na napravi Kodi, boste imeli na voljo številne možnosti za ogled vseh svojih športnih potreb. Na voljo so kategorije priljubljene, dnevniki, poudarki, šport v živo, športna TV, & TV v živo.

Razlog, da se je SportsDevil izkazal za tako znanega dodatka Kodi, so dogodki v živo. Odkrivate lahko izbire iger v živo za skoraj vsako tekmo, vključno z nogometom, boksom / WWE / UFC, nogometom, košarko, hokejem na ledu, bejzbolom, tenisom, motošportom, ragbijem, pikadom, snookerjem, golfom in številnimi drugimi.

Preprosto povedano, SportsDevil je fantastičen dodatek Kodi. Poleg tega, kot smo že omenili, je tudi precej znan.

S SportsDevilom na Kodiju uporabniki ne bodo imeli izgovora, da bi izpustili tekmo, ne glede na to, za katere športe gre. SportsDevil zagotavlja pokritost za vsak večji športni dogodek, ne glede na to, kako majhen je.

Obstajajo različne druge možnosti za dodatke Kodi, ki jih lahko izberejo uporabniki. Vsi ti so pravzaprav sposobni dobro konkurirati SportsDevilu. Tu je dejanski seznam takšnih dodatkov Kodi.

  • Naraščajoče plime
  • Kanal Hruška
  • Elektra trezor
  • StreamHub
  • Športni svet
  • Brit Flix
  • Joker Sports
  • Skynet
  • Samo šport
  • Ponovi R Us

Zakaj uporabljati VPN z Kodi in njegovimi dodatki?

Uporabnike Kodija močno spodbuja, naj med pretakanjem uporabljajo VPN. VPN za Kodi bo preprečil zatiranje ponudnika internetnih storitev, vladni nadzor in geo-omejitve.

Če živite v državi, kot so Združeno kraljestvo, Irska, Nemčija, Francija, Avstralija, ZDA, Kanada, boste morda zašli v zakonite težave pri uporabi SportsDevila za gledanje iger v živo. Ne bi mogel’ne bo več očitno: ta dodatek dobiva svoje vire za pretakanje s spletnih mest, za katera se lahko šteje, da so nezakoniti. Zaradi tega ogromno število ljudi, ki uporabljajo Kodi, preneha dobiti obvestila o avtorskih pravicah in opozorila DCMA.

Uporaba virtualnega zasebnega omrežja, sicer znanega kot VPN, je najboljši način, da nihče ne vidi, kaj počnete v spletu. Na Kodi lahko lovite tokove v živo, ne da bi vas bilo treba skrbeti’gledam ali kdo’te gledam. To je samo, če ste povezani s strežnikom VPN.

Uporaba VPN-ja s Kodi je najboljši način, da se izognete obvestilom o poseganju v avtorske pravice DMCA o avtorskih pravicah. VPN vam omogoča, da prikrijete svoj IP naslov, šifrirate svoje podatke in varno brskate po internetu.

Zaključek

Kodi je morda svoje ime iz XBMC spremenil v Kodi, vendar to ni’t spremenil način, da je za svoje številne podpornike precej glavni predvajalnik medijev. Uporabniki Kodija, ki so na svoje aplikacije namestili dodatek SportsDevil Kodi, ne bi smeli imeti težav, da bi svoje športne izkušnje pretaknili na naslednjo raven.

Ste za Kodi uporabljali dodatek SportsDevil? Kako je šlo? Sporočite nam v spodnjih komentarjih!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =