Kako namestiti Specto na Kodi


Ti’se verjetno zavedamo, kako priljubljena je platforma Kodi. S svojim dobro zasnovanim in enostavnim uporabniškim vmesnikom je jasno, zakaj mnogi ljudje uporabljajo ta del programske opreme za shranjevanje svoje medijske zbirke.

Dejstvo, da lahko programsko opremo namestite na najrazličnejše naprave, še poveča privlačnost Kodija. Od škatle Android do pametne televizije so možnosti Kodija res neskončne, ko gre za zagotavljanje popolne platforme za televizijske oddaje, filme, TV v živo in še več.

Vendar pa obstaja način, da svojo izkušnjo s Kodijem preusmerite na naslednjo raven - in to je namestitev enega od številnih drugih dodatkov, ki vam je na voljo. Eden takšnih dodatkov se zgodi, da je Specto - izjemno priljubljen neuradni dodatek Kodi, ki si ga mnogi ogledajo vse od zadnjih epizod TV oddaj do filmov, ki so bili pred kratkim objavljeni v gledališčih po vsem svetu..

Specto v celoti izkoristi enostavno in uporabno platformo Kodi s prijaznim uporabniškim vmesnikom, ki omogoča iskanje vseh vrst vsebine brez stresa. Glede na to, da ni’t presenetljivo je videti, da se mnogi odločijo za namestitev Spectoja na Kodi.

Torej, če vas ta posebni dodatek zanima in bi radi izvedeli, kako namestiti Specto na Kodi, potem ste zagotovo prišli na pravo mesto.

Naš celotni vodič bo preučil, kaj lahko pričakujete od tega dodatka, in podrobna navodila po korakih, ki vas bodo vodili skozi postopek dodajanja Spectoja na Kodi. Torej, brez kakršnih koli dodatnih obolenj’je čas, da ugotovite vse, kar morate vedeti.

Kako namestiti dodatek Specto na Kodi

Preden bomo lahko pogledali, kako Specto dobiva Kodi, bomo’Najprej se morate prepričati, da Kodi lahko sprejema dodatke iz neznanih virov.

Da bi to naredili, moramo najprej iti do Nastavitve ki ga najdete na domači strani:

Kodi nastavitev 1 - izberite ikono zobnika

Od tam samo kliknite na Sistemske nastavitve:

Kodi setup 2 - Kako vklopiti druge vire v Kodi-ju

Zdaj pa ti’Bom moral klikniti Dodatki in vklopite Neznani viri možnost.

3. korak - vklopite neznane vire

S tem smo naredili’Zdaj ste pripravljeni na namestitev Spectoja na Kodi. Ti’Moral se bom vrniti in klikniti Upravitelj datotek.

Kodi setup 4 - pojdite na upravitelja datotek

Nato samo kliknite na Dodajte vir:

Kodi nastavitev 5 - dodajte vir

Zdaj je to pomemben del. Tukaj ti’Vnesti boste morali URL shrambe, ki vsebuje dodatek Specto on Kodi. Kliknite, kjer piše [Brez] in nato vnesite http://androidaba.com/addons/

Po tem ti’To boste morali poimenovati v svoji različici Kodi. Odločili smo se, da bomo poimenovali svoje “aba - Specto.” Nato pritisnite v redu.

Nastavitev Kodija 6 - Namestite specto na Kodi

Vrnite se na domačo stran in kliknite na Dodatki.

Nastavitev Kodija 7 - izberite dodatke

Po tem ti’V zgornjem levem kotu boste morali klikniti ikono polja.

Kodi nastavitev 9 - izberite ikono odprtega polja

Na tej točki smo’Odpakirati boste morali datoteke shrambe. To’zato je naš naslednji korak mi’Kliknite na Namestitev iz zip datoteke:

Kodi setup 10 - namestite iz zip datoteke

..in potem mi’Poiskati bom moral ime skladišča, s katerim smo povezani. Naš je imenovan “aba - Specto,” torej mi’Kliknite na to.

setup kodi 11 - Namestite specto na Kodi

Mi’kliknili bomo poklicano mapo odlagališče:

setup kodi 12 - Namestite specto na Kodi

…in poiščite zip datoteko z imenom “repozitorij.kodil”:

setup kodi 13 - Namestite specto na Kodi

Po tem ti’Počakati boste morali, dokler ne dobite sporočila o uspehu, ki pravi, da je bilo nameščeno skladišče Kodil.

Kodil je uspešno nameščen

Nato kliknite na Namestitev iz skladišča.

Kodi setup 14 - namestite iz skladišča

In kliknite na tistega z imenom Regija za skladišče Kodil

kodi setup 15 - izberite repoisitory

…in končno naprej Video dodatki:

Kodi setup 16 - izberite dodatke za video

Zdaj pa ti’Videli boste zelo velik seznam vseh dodatkov, ki jih najdete v skladišču Kodil (poskusite, da se ne izgubite). Ampak saj smo’iščete, kako namestiti Specto na Kodi, preprosto poiščite Specto na seznamu in kliknite nanj.

kodi setup 17 - izberite Kodto na Kodi

Po tem ti’Potrebno je le klikniti Namestite pridobiti Specto na Kodi:

setup kodi 18 - Namestite specto na Kodi

In to’je to! Ti’Zdaj bo Specto prikazan na seznamu dodatkov na domači strani. Ne’t je zelo težko namestiti Specto na Kodi, enake korake pa lahko preprosto ponovite z drugimi dodatki iz skladišča Kodil.

Kaj je dodatek Specto?

Specto je izjemno priljubljen dodatek med ljubitelji Kodija. Na sceni je že nekaj časa in zanesljivo lahko rečemo, da zagotovo ne’ne pokažite znakov izginotja. Vsekakor je zagotovo tam s podobnimi dodatki, kot so Exodus, Elysium in Salts, ko gre za najpogosteje uporabljene dodatke Kodi.

Specto ponuja obilico kakovostnih povezav do TV oddaj, filmov, otrok’zabava in šport. Iskanje vse te vsebine ne more’ne bo lažje, z dobro oblikovanim uporabniškim vmesnikom poenostavite postopek - ne glede na to, ali brskate po vsebini po kategorijah ali iščete.

Zaradi tega se ne’ne presenetim, ko se mnogi odločijo za namestitev Spectoja na Kodi.

Posodabljanje dodatka Specto je nekaj, kar je potrebno’ne bo težka naloga. To je zato, ker je to postopek, ki se običajno opravi samodejno. Kljub temu se lahko odločite, da posodobitve izvedete tudi ročno, če želite.

Pomembno pa je vedeti, da Kodi ne’t kakorkoli podprl Specto, zato ga lahko opišemo kot neuradni dodatek tretjih oseb. Večina vsebine, do katere lahko dostopate prek tega vtičnika, je zaščitena z avtorskimi pravicami, zato je Specto v mnogih državah prepovedan.

Sem sodijo všečke Združenega kraljestva, ZDA in Avstralije. To je razlog, če si’načrtujete uporabo Spectoja, vi’Za zaščito morate uporabljati VPN. To bomo podrobneje pogledali v nadaljevanju članka.

Zakaj bi morali uporabljati VPN

Zdaj, ko ste se naučili, kako namestiti Specto na Kodi, je pomembno omeniti, da je postalo ključnega pomena, da se zaščitite pred ljudmi, ki poskušajo prisluhniti svojim podatkom. Ne glede na to, ali gre za vaš ponudnik internetnih storitev, ki spremlja vašo uporabo interneta, ali pa hekerji poskušajo ukrasti vaše osebne podatke, je več razlogov za začetek uporabe VPN-ja..

Zlasti pri uporabi neuradnih dodatkov drugih proizvajalcev, kot je Specto on Kodi, je veliko vsebine, ki je na voljo za pretakanje, avtorsko zaščiteno gradivo.

Torej, če bi vas ujeli pretakanje takšne vsebine, verjetno pričakujete, da boste prejeli pismo od ponudnika internetnih storitev ali vladnega organa. Da preprečite, da bi se to zgodilo, vi’Za zaščito morate uporabljati storitev VPN.

Definitivno niste’t razen možnosti, ko gre za izbiro storitve VPN. Na voljo vam je veliko storitev - brezplačne za uporabo in plačljive. Seveda je popolnoma odvisno od vašega proračuna in točno od vaših potreb. Ponavadi je najbolje, da greš za plačano storitev, saj to običajno pomeni premium storitev. Veliko časa so brezplačne storitve ponavadi manj zanesljive in vključujejo omejitve, koliko podatkov boste lahko prenesli skozi njihovo storitev, preden boste prisiljeni nadgraditi.

Pretakanje lahko pogosto uporablja veliko podatkov, še posebej, če to pogosto počnete. Na primer vzemite mesečno omejitev 10 GB za izjemno priljubljen Windscribe. Če bi izbrali prav to možnost, se vam bodo morda iztekli podatki pred mesecem. Zato je za težke uporabnike vsekakor smiselno nadgraditi na plačljivo storitev.

Na trgu je cela vrsta plačljivih storitev. Toda nekateri najboljši in najbolj dostopni vključujejo všečkov NordVPN in IPVanish. Vsaka od teh storitev deluje na osnovi mesečne naročnine in zagotavlja prednosti večje izbire strežnikov, zanesljivosti in neomejenega prometa. Oglejte si naš celoten seznam najboljših VPN-jev za Kodi in poiščite več možnosti.

Ne glede na to, za katero možnost se odločite, morate zapomniti, da vas lahko pretočni material z avtorskimi pravicami pristane v vroči vodi, če niste previdni. Veliko bolje je biti varen kot žal, zato zelo priporočamo, da uporabite VPN.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1