Kako namestiti Real-Debrid na Kodi


Kodi dodatki so znani po strganju povezav z vsega interneta, s katerimi lahko vrnete brezplačne tokove za skoraj kateri koli video, ki ga iščete. Če pa Kodi uporabljate že nekaj časa, ste’Spoznala bom, da nekatere povezave ne’če delajo, nadaljujejo s pufranjem ali preprosto niso HD.

Tukaj prihaja Real-Debrid in mi’Povedal vam bom vse, kar morate vedeti o storitvi, in vam pokazal, kako namestiti Real-Debrid na Kodi.

Kaj je Real-Debrid?

Real-Debrid je storitev za več gostovanja, ki naročnikom ponuja dostop do vrhunskih virov pretakanja, ki sicer niso dostopni drugim uporabnikom Kodija. Ne gre za dodatek, temveč za vir toka, ki ga je mogoče integrirati v večino dodatkov Kodi in tako zagotoviti več virov pretoka 1080p, HD in SD.

Real-Debrid’s tokovi so ponavadi zelo hitri in odpravljajo video puferje, ki so običajno posledica slabih tokov. Storitev zato močno izboljšuje uporabo Kodija, tako da omogoča brezšivno pretakanje.

Uvod v Real-Debrid Kodi

Preden začnete uporabljati Real-Debrid, ste’Potreboval bom račun. Storitev ponuja tako brezplačen kot plačljiv načrt.

Prosti račun Premium Real-Debrid

Real-Debrid’S brezplačnim načrtom lahko okusite večino več gostiteljev’s lastnosti. Vendar lahko brezplačni uporabniki storitev uporabljajo le v veselih urah. To obdobje traja med 6. in 12. uro po srednjeevropskem času, saj se storitev nahaja v Franciji. Nadalje ste zmagali’ne boste imeli dostopa do vseh premijskih hosterov, vendar boste vseeno dobili nekaj premijskih povezav.

S premium računom Real Debrid lahko storitev izkoristite’s celotnim potencialom. Storitev bo na voljo neprekinjeno in vi’Dobili boste do 300 Mbps hitrosti prenosa (dobro, če to podpira vaša povezava). Dobili boste tudi neomejen promet, vzporedne (hkratne) prenose in popolnoma brez oglasov.

Prijava na Real-Debrid

Tukaj’s postopek ustvarjanja računa Real-Debrid

 • Odprite https://real-debrid.com in kliknite na Prijavite se možnost na zgornji desni strani spletnega mesta
  namesti Real Debrid na kodi - 1. korak
 • Pojavi se obrazec za prijavo. Vnesite zahtevane podatke in kliknite Prijavite se
 • Zdaj boste prejeli e-poštno sporočilo za aktivacijo računa, za katerega morate potrditi e-poštni naslov. Preprosto kliknite povezavo v e-poštnem sporočilu in vaš račun bo aktiviran
 • Zdaj se vrnite na www.real-debrid.com in kliknite Vpiši se na zgornji desni strani spletnega mesta. Vnesite nove poverilnice

Če želite nadgraditi svoj račun tako, da bo brez omejitev uporabljal real-Debrid, se lahko odločite za različne načrte cen:

 • 15 dni: 3 evre (približno 3,36 USD). Dobiš 150 točk zvestobe
 • 30 dni: 4 evre (približno 4,48 USD). Dobiš 200 točk zvestobe
 • 90 dni: 9 evrov (približno 10,08 USD). Dobite 450 točk zvestobe
 • 180 dni: 16 evrov (približno 17,92 dolarja). Dobite 800 Fidelity točk

Opomba: Cene v USD so lahko različne. Zgornje je bilo pretvorjeno z uporabo tečaja na dan tega pisanja.

namestitev Real Debrid na kodi - 2. korak

Točke zvestobe lahko uporabite za dodaten dostop. Na primer, za dostop do premije 30 dni lahko uporabite 1000 točk zvestobe.

Pomembno: tok zasebno in anonimno

V zadnjem času je pretok Kodi deležen veliko pozornosti, saj lahko uporabniki vsebino, ki je zaščitena z avtorskimi pravicami, preprosto pretakajo prek dodatkov Kodi. Real-Debrid ne shranjuje nobenih datotek, ki jih uporabniki pretakajo ali nalagajo na svoje strežnike, s tem pa se odpravi vsakršne pravne odgovornosti. Poleg tega zabeležijo in shranijo vaš IP naslov, ko pretakate podatke na njihove strežnike, in jasno navajajo, da lahko podatke oddajo, če so predstavljeni s sodno odločbo.

Ker je na tisoče uporabnikov Kodija prejelo obvestila DMCA o nezakonitem pretakanju, ga’Pomembno je, da vedno uporabljate VPN s Kodi in Real-Debrid. Dober VPN bo šifriral vse vaše dejavnosti, da bo vaš ISP zmagal’Ne upoštevajte jih in tudi nov naslov IP. Tako je zmagal celo Real Debrid’ne vem tvoje prave identitete in ti’Anonimno se pretakava.

VPN vam bo pomagal tudi pri premagovanju geo-omejitev in zatiranju ponudnika internetnih storitev.

Oglejte si naš seznam najboljših VPN za Kodi

Kako namestiti Real-Debrid na Kodi

Zdaj, ko imate delujoč Real-Debrid račun, pustite’nastavite na Kodi.

Opomba: Ta vodnik je narejen s pomočjo Kodi 18 Leia, ki je zadnja različica Kodija. Postopek je enak za uporabnike Kodi Krypton 17.6.

 • Na domačem zaslonu Kodi kliknite na ikona nastavitev. Videti je kot zobnik in to’s na zgornji levi strani zaslonanamestitev Real Debrid na kodi - 3. korak
 • Na sistemski strani kliknite na Sistemnamestite Real Debrid na kodi - korak 4
 • Na spodnji levi strani zaslona, ​​tam’s gumb napisan Osnovni, standardni, napredni ali Strokovnjak. Kliknite, dokler se ne spremeni v Naprednonamestitev Real Debrid na kodi - korak 5
 • Premaknite miškin kazalec nad Meni Addons in kliknite Upravljanje odvisnostinamestitev Real Debrid na kodi - 6. korak
 • Zdaj se pomaknite navzdol, dokler ne najdete URLResolver. Kliknite nanjnamestitev Real Debrid na kodi - 7. korak
 • Kliknite na Konfigurirajte gumbnamestite Real Debrid na kodi - korak 8
 • Označite Univerzalni rezolverji in se pomaknite navzdol do imenovanega razdelka Real-Debrid. Spremenite prednostno na 100 s 90 in kliknite Končano. Po tem kliknite na v redu gumbnamestitev Real Debrid na kodi - korak 9
 • Kliknite na Konfigurirajte gumb še enkrat. Označite Univerzalni rezolverji in se pomaknite navzdol do imenovanega razdelka Real-Debrid še enkrat. Kliknite (Ponovno odobrite moj račun. Počakajte na pojavno okno.namestitev Real Debrid na kodi - korak 10
 • Zapišite kodo, ki se pojavi v oknunamesti Real Debrid na kodi - korak 11
 • Zdaj odprite https://www.real-debrid.com/device v brskalniku in vtipkajte priloženo avtorizacijsko kodonamesti Real Debrid na kodi - korak 12
 • The “Resolucija URLResolver Real-Debrid Resolver Dovoljena” po vnosu kode se prikaže sporočilo.
  namestitev Real Debrid na kodi - korak 14

Zdaj ste v napravi Kodi omogočili Real-Debrid. Ko iščete povezave v dodatku Kodi, ki podpira storitev (večina filmov in TV oddaj Kodi addons to počne), boste zdaj videli tokove Real-Debrid.

namestitev Real Debrid na kodi - korak 15

Ne pozabite, da so potoki Real-Debrid označeni z “RD.” In vedno vklopite VPN, preden uporabite katerega koli od tokov.

namestitev Real Debrid na kodi - korak 16

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 44