Kako namestiti Pulse na Kodi


POSODOBITEV: Gradnja Pulse CCM Kodi je bila prekinjena.

Če ti’preberete ta članek, vi’verjetno iščete način, kako spremeniti svoj Kodi v popolnoma opremljen pretočni stroj. No, zahvaljujoč Pulseu, lahko to storiš v nekaj minutah - ampak ti’Potrebovali boste zanesljivega vodnika.

V primeru, da niste’ne vem, Pulse ni’t značilen dodatek Kodi Namesto tega je to sestavni del, ki ob namestitvi spremeni vaš izgled Kodi in kako se obnaša. Z drugimi besedami, impulz Kodi samodejno naseli’S knjižnico s kopico dodatkov in prinaša tudi svež premaz barve.

Če ti’iščete vodnik, kako namestiti Pulse na Kodi, vi’pridi na pravo mesto. Poleg tega, da smo zagotovili navodila za namestitev po korakih, smo tudi mi’Govorili bomo tudi o tem, kaj so različice, zakaj jih nameščate, kaj dejansko počnejo in še veliko več.

Torej, brez kakršnih koli dodatnih prepustov’Začnite govoriti o dodatku Pulse za Kodi. Najprej mi’Pojasnil bom osnove te gradnje Kodi-ja.

Predstavljamo si - Pulse Kodi Build

Mi’ste prepričani, da imate veliko vprašanj o Pulseu. To je razlog, zakaj mi’Najprej vas bom naučil nekaj stvari, preden pridemo do načina namestitve.

Najbolj kritični podatek o Pulseu je, da smo mi’govorimo o gradnji Kodija. V bistvu za Kodi obstajajo tri vrste programske opreme drugih proizvajalcev, zato pustite’Vzemite si trenutek, da spregovorite o njih.

  • Dodatki za Kodi: Mi’prepričani, da si’sem že slišal za dodatke Kodi. Te lahko uporabite za dodajanje zunanjih virov pretakanja v Kodi, kar vam omogoča pretakanje televizijskih oddaj, filmov, glasbe in skoraj vsega vmes.
  • Preobleke za Kodi: Kodi sam prinaša lepo zasnovan in zelo intuitiven uporabniški vmesnik (uporabniški vmesnik). Vendar pa je na voljo več sto preoblek, ki jih lahko namestite. S tem lahko spremenite videz vašega Kodija, prinesete nove vrste menijev in še veliko več.
  • Zgradbe za Kodi: Nazadnje se lotimo gradnje. Te si lahko predstavljate kot kombinacijo preoblek in dodatkov. Ko boste namestili gradnjo, boste na koncu dobili povsem novo kožo - obrnili boste Kodi’pojav v nečem drugem. In povrhu tega tudi vi’Dobili bomo na desetine dodatkov, ki so že nameščeni in pripravljeni za uporabo.

Kot rečeno, Pulse je gradnik. Torej se morate vprašati, kako Pulse spremeni Kodi’s videzom in katere vrste dodatkov prinaša? Pustiti’ugotovimo.

Kakšen videz prinaša Pulse?

Pulse temelji na izjemno priljubljeni zunanji Kodijevi koži, imenovani Xonfluence. Prepoznate ga lahko po njegovem vidnem vodoravnem glavnem meniju, velikih umetniških delih in prijaznih tipkah.

Ko na Kodi namestite Pulse, boste videli vodoravno menijsko vrstico, kjer lahko preklapljate med kategorijami vsebin. Ko boste to storili, boste pod njimi videli podkategorije. Na dnu zaslona boste videli prednameščene dodatke.

Če se za trenutek ustavite pri kateri koli trenutno na voljo kategoriji (v glavnem meniju), boste videli lepo oblikovane filmske plakate. So na vrhu Kodija’s uporabniškega vmesnika, tako da hitro skočite na določen naslov in začnete pretakanje.

Ker Xonfluence prinaša zelo tekočo navigacijo in ima velike nadzorne ikone, deluje odlično na napravah z zaslonom na dotik. Kljub temu bo nemoteno deloval na kateri koli napravi, vključno s TV z velikim zaslonom.

Kaj lahko naredite s Pulse za Kodi?

Obljubimo, da po namestitvi Pulse na Kodi’Presenetilo me bo, kar ponuja. Ta zgradba vsebuje ogromno posameznih dodatkov, ki prinašajo ogromno paleto vsebine. Torej, da bi bilo to nekoliko bolj jasno’Ogledali si bomo nekatere kategorije vsebine, ki so prisotne v Pulseu.

  • TV oddaje: Prva kategorija si’Videli bomo, da je povezano s televizijskimi oddajami. Pulse se za to vrsto vsebine zanaša na izjemno priljubljene dodatke, kot so zaveza, placenta in neptun. Prav tako boste lahko brskali po TV oddajah po žanru, datumu nalaganja, priljubljenosti in še več.
  • Otroška cona: Če imaš otroke, si’Z veseljem bom vedel, da Pulse prinaša skoraj katerokoli priljubljeno risanko. Če želite to omogočiti, se lahko zanesete na dodatke, kot so Cartoons8, Kids Tube in B99TV.
  • Šport: Tam’no tako, da tako priljubljena gradnja ne’nimate posebne športne cone. V tej kategoriji, ti’Našli bomo dodatke, kot so Planet MMA, Sports Hub, Rising Tides, WWE On-Demand in drugi.
  • TV v živo: Ja, prav ste prebrali. Zahvaljujoč neuradnim dodatkom, kot so Cerebro IPTV, Made in Canada IPTV in FilmOnSimple - lahko gledate tako velika imena kot nejasne TV programe.

Seveda to ni’t kjer Pulse’s kategorijami vsebin se konča. Našli boste skupine, povezane s filmi, fitnesom in glasbo. Ni treba posebej poudarjati, da’Komaj bom končal brez vsaj nekaj možnosti za preživetje.

Ali obstajajo druge možnosti za Pulse?

Ne bi’ne bi bilo pošteno reči, da lahko’ne najdejo izvedljivih nadomestkov za dodatek Pulse za Kodi. Obstaja ogromno razvijalcev tam, ki jih gradi Kodng, zato imate pred seboj kar nekaj možnosti.

Med najbolj priljubljenimi različicami najdete naslednje: Titanium, Durex Build, Misfit Mods Lite, BK Nox in BK Links. Vendar so vse te vsebine precej podobne glede na vsebino, ki jo prinašajo.

Ker lahko’t hkrati namestite in zaženite dve gradnji Kodi, odločiti se morate, katero od vas’bi rad poskusil. Potem imejte vse druge kot alternativo.

Ali je Pulse blokiran v kateri koli državi?

Ker je to št’t značilen dodatek Kodi, Pulse ni blokiran v nobeni državi. To pomeni, da lahko na Kodi namestite Pulse brez kakršnih koli ovir. Vendar pa tam’je nekaj drugega, kar morate upoštevati.
Ker se ta zgradba za dostavo vsebine opira na številne neuradne dodatke, vas lahko ti dodatki pestijo v težave. To so neuradni dodatki, nekatere pa bo morda blokiral vaš ponudnik internetnih storitev. Poleg tega uporaba večine pomeni kršitev avtorskih pravic.

Naš močan nasvet je, da uporabite aplikacijo VPN, da se zaščitite. Pravzaprav je uporaba VPN v teh dneh postala nujna in tega se mora zavedati vsak uporabnik Kodija.

Zakaj bi uporabljali VPN?

To je’Neizmerno pomembno je razumeti, da vam lahko uporaba Kodija brez digitalne zaščite hitro povzroči težave.

Najpogostejša težava, s katero se srečujejo uporabniki Kodija, je kršitev avtorskih pravic. Preprosto povedano, tam’ni mogoče vedeti, iz katerih virov predvajate filme in TV-oddaje, veliko pa je povezav, povezanih s piratstvom. Zato vas ISP vidi, kako prenašate piratski film, in to’s kako prejmete obvestilo o kršitvi avtorskih pravic.

Druga pogosta težava je povezana z geo-blokirano vsebino. Če ti’niste v določeni državi, na primer v ZDA ali Veliki Britaniji’Videti bom omejeno število delovnih povezav. Tam’brez možnosti dostopa do teh, razen če imate ustrezen IP naslov.

Zelo učinkovita rešitev za vse te težave so aplikacije VPN. Te so kot naročniške storitve in so zasnovane tako, da skrijejo vaš resnični IP, dobijo navidezni IP in šifrirajo vaš promet. To pomeni, da bo vaša spletna aktivnost v celoti anonimizirana.

Naredite si veliko uslugo in vedno kombinirajte VPN s svojim Kodijem. Navsezadnje je to edini način, da kar najbolje izkoristite to programsko opremo za domači kino.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 + = 65